هدفای بسیار بزرگ و خردمندانه ای دارید ، با فکر اقتصادی که شما دارید و از نوشته هاتون فهمیدم قطعا موفق خواهید شد ، به امید موفقیتتون... <3با توجه به شرایط حال حاضر در ساخت و ساز فعالیت خودم رو ادامه میدم . اما چون سود کمی داره و در حال حاضر میخوایم بریم تو کار دکوراسیون و کابینت و ... . حالا یا یه مغازه دکوراسیون و تزئینات میزدم یا یه کارگاه میگرفتم و با حدود 10 الی 20 تومن هم تبلیغ مرتبط با کارم رو میکردم . و بعد سودم رو به همون ساخت و ساز تزریق میکردم و بعد که واحد رو میفروختم با بخشی از اون کار ساخت و ساز و دکوراسیون رو ادامه میدادم و کمی این کار رو گسترش میدادم ( حتما یه مغازه میگرفتم یا اگه میشد یه دفتر هم میگرفتم که کمی اعتبار خودم رو بیشتر بکنم و ... ) . بعد دوباره مشابه قبل ادامه میدادم تا کم کم کار دکوراسیون رونق بگیره . در کنار این هم یه شرکت پیمانکاری باید ثبت بکنم که تا 20 30 سال دیگه به جاهای خوبی برسه و بتونم بهش افتخار بکنم . در همین بازه هم در فکر ورود به یک شاخه جدید خواهم بود . اون شاخه جدید هم به احتمال زیاد یا تاسیس رستوران , فست فود و کافی شاپه (علاقه بسیار زیادی به آشپزی و مزه ها دارم . البته شکمو نیستم ولی عاشق مزه هام بخصوص اگه خالق این طعم ها خودم باشم و وقتی مشتری اون رو میخوره لذت رو تو چشاش ببینم ) که و یا یه کارخونه راه میندازم ( البته نه با کل پولم بلکه به صورت شراکتی که حدود 20 تا 30 درصد سهامش دست خودم باشه ) .
این برنامه بنده برای 10 الی 15 سال آینده هستش ( البته شاید کمی هم تغییر بدم چون شرایط با ثباتی نداریم و مهم ترین اصل در سرمایه گذاری سود آوری هستش و نه تعصب . منظورم اینه که شاید تصمیم دیگه ای در اون زمان بگیرم . ممکنه جای بهتری برای سرمایه گذاری پیدا بشه و ... ) که انشاالله عملیش میکنم . البته اگه زنده باشم .
برای بعد از اون هم فعلا برنامه خاصی ندارم . ولی قطعا همین کارها رو گسترش میدم . خلاصه کاری میکنم که وقت خالی برام نمونه .