• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

میلان یا لیورپول؟

قهرمان امسال: میلان یا لیورپول؟

• میلان انتقام استانبول رو از لیورپول میگیره

Votes: 30 60.0%
  • لیورپول دوباره قهرمان میشه

Votes: 20 40.0%

• Total voters
    50
  • Poll closed .

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
من که شخصا هیچ فرقی برام نمی کنه کدوم یکی از دو تیم قهرمان بشم. هر دو تیم فکر کنم انگیزه کافی برای قهرمان شدن داشته باشن. از طرفی میلان رو به خاطر همشهری بودن و ایتالیایی بودن دوست دارم و دلم می خواد ببره و از طرفی لیورپول رو به خاطر برخی بازیکنانش مثل جرارد دوست دارم. امیدوارم نامردی نشه و هر تیمی که بهتر بود قهرمان بشه مثل فینال جام جهانی نشه که فرانسه توپ ریخت ولی ایتالیا قهرمان شد.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
میشه بگید روی چه اصولی میلان میزبان به حساب میاد و لیورپول میهمان ؟!؟!؟!

خب موقع قرعه کشی مرحله ی یک هشتم نهایی مشخص شد. الان روی کاغذ میلان میزبان به حساب میاد و لیورپول باید لباس دوم اش رو بپوشه. مگه اینکه میلان تصمیم بگیره با لباس دوم بازی کنه.

A
سلتیک - میلان
رئال - بایرن

لیل - منچستر
رم - لیون

______________________________________ میلان - لیورپول

B
پورتو - چلسی
اینتر - والنسیا

بارسلونا - لیورپول
پی اس وی - آرسنال

تیمی که از بین هشت تیم بخش A برسه فینال، میزبان، و تیمی که از قسمت B برسه فینال، مهمان محسوب میشه
221.gif
!

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
یه حسی به من میگه این بنیتز باز کار خودشو میکنه

دقیقا من هم مثل شما فکر می کنم.

بنیتز؟! بنیتز اونشب چیکار کرد واقعا؟!!

یه جرقه ای بود که با سوتی دیدا و گل جرارد زده شد و هیاهوی هوادار های لیورپول که یکدفعه استانبول رو گذاشتن رو سرشون! و روحیه میلان که در عرض پنج دقیقه متلاشی شد.

لیورپول اون شب واقعا مدیون هواداراش بود نه بنیتز.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
ONLY AC MILAN
از اول هم گفتم میلان قهرمان میشه اما کسی باور نمیکرد:D
بازی با بایرن گفتم صعود میکنه
فتن خیلی خوش خیالی.:)
حالا دیدید رسید فینال. امسال قهرمانی برای میلانه

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
هه هه هه خندم ميگيره , هه هه هه خندم ميگيره :D دليلي كه ميبينيد اين تيم ليورپول اين قدر ميدو

اينه كه فقط همين كارو بلدن . تكنيك مكنيك يوخدي :eek: :lol: اسب رو هم ول كني تو جايي كه چمن هستش

برات تا صبح ميدو :blink: امسال حالت غيرتي بازي ميكنه ميلان و شك نكنيد كه قهرمان . ليورپول كه كلاس

قهرماني نداره . يك عده بازيكن در پيتي آوردن الكي بزرگشون كردن . اما بهتون ميگم امسال آث - ميلان چيكار ميكنه

ميتركونه ليورپولو . ديگه ليورپول از منچستر كه قوي تر نيست همرو له ميكرد . اما اومد جلو كارلتو و جلو تك تك بازيكناي

ميلان زانو زد . تيمي كه رم رو له كرد و همه گفتن ميلان رو هم له ميكنه . اومد و له شد :cool:

خلاصه كه خواهيد ديد ميتركونه ميلان . شانس آورديد rOnaldO نميتونه بازي كنه وگر نه كه 6 تايي ميشديد ;)

بيبيب هوووووووووورااااااااااااااااااااااااا :rolleyes:

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
لیورپول با لباس اصلی در فینال بازی میکنه...

مسئولین میلان تصمیم گرفتن این تیم همچنان با لباس تمام سفید در فینال بازی کنه. بنابراین لیورپول مجاز ئه از لباس اصلی استفاده کنه.

منبع

پی نوشت: من خیلی دوست داشتم با لباس اصلی بازی کنیم... ولی چکار کنیم از دست این ایتالیایی های خرافاتی؟!...

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
وقتی بنیتز ترسناک میشود!!

بنیتز دو ماه و نیم پیش، یعنی بعد از قرعه کشی مرحله یک هشتم نهایی که لیورپول به بارسا خورد، پیش بینی کرد میلان و لیورپول دوباره در فینال به هم میخورن!!
175.gif
و لیورپول باز هم قهرمان میشه!!

منبع

jaxi200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جالبه همه تحت تاثیر بازی دیشب میلان قرار گرفتند .

اما فراموش نکنید طرفتون لیورپولی هست که بارسلونا و چلسی را به آسانی حذف کرده :D

تایید میشه شدید.

دیگه بابا میلان گنده تر از چلسی و بارسلون که نیست.

مطمئن باشید لیورپول قهرمانه.

jaxi200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بنیتز؟! بنیتز اونشب چیکار کرد واقعا؟!!

یه جرقه ای بود که با سوتی دیدا و گل جرارد زده شد و هیاهوی هوادار های لیورپول که یکدفعه استانبول رو گذاشتن رو سرشون! و روحیه میلان که در عرض پنج دقیقه متلاشی شد.

لیورپول اون شب واقعا مدیون هواداراش بود نه بنیتز.

بنیتز چی کار کرد؟

بنیتز مورینیو با اون عظمت و غرور رو دو بار امسال تو لیگ قهرمانان به زانو در آورد.

مربی که با چهار تا بازیکن بی نام و نشون دو سال پیش قهرمان اروپا شد و امسال هم بارسلون با اون همه ستاره که فقط همون رونالدینهو برای شکست میلان کافی بود رو شکست داد.

به نظر من بنیتس بهترین مربی جهان و یک قهرمان به تمام معناست

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
بنیتز چی کار کرد؟

بنیتز مورینیو با اون عظمت و غرور رو دو بار امسال تو لیگ قهرمانان به زانو در آورد.

مربی که با چهار تا بازیکن بی نام و نشون دو سال پیش قهرمان اروپا شد و امسال هم بارسلون با اون همه ستاره که فقط همون رونالدینهو برای شکست میلان کافی بود رو شکست داد.

نه دقت نکردی! من گفتم "بنیتز اونشب چیکار کرد؟" نگفتم که "جلوی چلسی و بارسلونا و مورینیو چیکار کرد؟" !

بنیتز بین دو نیمه حتی تعویض تهاجمی ای نکرد. فقط فینان رو کشید بیرون و دتمار هامان رو آورد که بیشتر گل نخوره. احتمالا شما یادت نمیاد...

قهرمانی اونشب لیورپول شبیه معجزه بود... بعد اون وقت همه میگن افکار بنیتز باعث قهرمانی لیورپول شد!

ضربات مهلکی که دودک (یه دروازه بان متوسط) به طرز معجزه آسایی میگرفت رو هیچ وقت فراموش نمیکنم...

شما مطمئنی با دقت همه ی بازی ها رو دنبال کردی؟؟!! :D لیورپول بازی رفت از چلسی شکست خورد!

دیگه بابا میلان گنده تر از چلسی و بارسلون که نیست.
مطمئن باش میلان از هر دو اینا گنده تره و گرنه در عرض پنج سال، سه فینال لیگ قهرمانان اروپا رو تجربه نمی کرد!!

به هر حال نظر سنجی ئه... دعوا که نداریم
302.gif
. 19 روز دیگه معلوم میشه...

پی نوشت: محض اطلاع -> بارسلونا پارسال بعد از یک دهه وقفه رسید به فینال و چلسی هم که اصلا تا به حال به فینال نرسیده.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
بگذریم...

کاکا به احتمال 99.99% درصد جایزه ی بهترین گلزن این فصل لیگ قهرمانان رو از آن خودش میکنه.

چون الان با 10 گل در صدر جدول ئه و نزدیک ترین رقیب اش هم پیتر کراچ ئه با 6 گل.
پس عملا غیر ممکنه به نظر میرسه که کراچ 5 گل تو فینال بزنه و بهترین گلزن بشه؛ تازه اگه کاکا موفق به گل زنی نشه.

amin_lili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بنیتز چی کار کرد؟

برای من خیلی جالبه این مطالب! شما ادعا می کنی لیورپول امسال بارسلونایی رو برد که همین بارسلونا پارسال میلان رو فقط با رونالدینهو برده بود!!! خب اینها چه ارتباطی به هم دارن ؟ راستی این لیورپولی که امسال بارسلونا رو برد پارسال کجا بود ؟ :wacko: قهرمان شد؟ تو فینال بود؟ جزو 4 تیم بود ؟
ببین دوست عزیزم ! شرایط تیمها سال به سال دچار تغییرات زیاد می شه . اگه لیورپول امسال تونست بارسلونا رو ببره فقط و فقط به دلیل ضعف بارسلونا بود . نه رونالدینهو و نه اتوئو نتونستن بازیهای سابق خودشون رو ارائه بدن . این در حالی هست که سال پیش بارسلونا بهتربن تیم اروپا بود و تونست میلان رو حذف کنه ! بنابراین بیاید سعی کنیم شرایط تیمها رو در همون برهه از زمان مورد قیاس قرار بدیم و الا اگر بخوایم به سوابق تیمها نگاه کنیم همه شاهدن که لیورپول 4 قهرمانیش رو فقط در حدود 6،7 سال پشت سر هم بدست آورد و تا سالهای زیاد دیگه حرفی برای گفتن نداشت اما میلان از سال 1989 تا به امروز در سطح اول اروپا حضور داشته و تقریبا هر 4 سال 1 بار یک قهرمانی نصیبش شده .( حضور در فینال خیلی بیشتر از این بوده) به هر حال همونطور که دوست عزیزمون گفتن این یه نظرسنجیه ، دعوا که نداریم ! روی این فوتبال همه هیچ جوری نمیشه حساب قطعی باز کرد !!!

|*|.FaRiBa.|*|

Registered User
لایک‌ها
50
فقط یووه و رم

ولی چون میلان ایتالیایی هست امیدوارم فقط میلان قهرمان بشه و مطمئن هستم که میشه.

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
فکر نکنم که لازم باشه بگم جوابم چی بود :D
من دوست دارم میلان ببره
بازی خیلی نزدیکی هست و این پیش بینی رو از قبل هم سخت تر میکنه!

به امید پیروزی میلان

jaxi200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما مطمئنی با دقت همه ی بازی ها رو دنبال کردی؟؟!! :D لیورپول بازی رفت از چلسی شکست خورد!

پی نوشت:

درسته تو بازی رفت لیورپول باخت ولی شما اگر دقت کرده باشی در مقدماتی بازیها بازی توی استمفورد بریج مساوی شد ولی لیورپول توی آنفیلد برد.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
به نظر من هم شانس ميلان براي قهرماني بيشتره. اما با اين حال بايد منتظر بود، چون از اين دنياي توپ گرد هر چي بگي بر مياد!

mori

Registered User
لایک‌ها
14
Forza Milan

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
البته radiohead جان من فکر کنم منظور اون دوستمون از اینکه بنیتز 2 بار مورینیو رو برده کلا بوده. یعنی در مجموع سالهای قبل تا الان لیورپول 2 با در جام قهرمانان چلسی رو مغلوب کرده و به مرحله بعد رسیده.

در مورد میلان و لیورپول. همه قبول داریم (یعنی باید داشته باشیم) میلان چه به لحاظ افتخارات - چه بازیکن- چه سطح بازی - چه حرفه ای گری و ... همه چیزش بالاتر از لیورپول هستش.

این یکی نظر شخصی منه:
اما فقط میمونه یه چیز و اونم مربی. به نظر شخصی من بنیتز باهوش تر از کارلتو هستش. نمیگم کارلتو بده اما به نظر من بنیتز قدرت فکری بالاتری داره. (دوست دارم نظر شما رو هم بدونم.) اما ابزاری که انجلوتی داره یه سر و گردن بالاتر از بنیتز هستند. لیورپول جز جرارد و تا حدودی هم کویت بازیکن اونچنان سرشناسی به نسبت با میلان نداره.

حالا باید دید که آیا بنیتز میتونه بازم کارلتو رو مغلوب کنه یا نه. نمیدونم درست می گم یا نه (شایدم اشتباه بگم) اما یادمه یا بازی میلان بود در مقابل لاکرونیا که دقیقا اتفاق مشابهی افتاد. مثل اینکه میلان بازی رفت رو 3 هیچ برده بود اما بازی برگشت رو 4 هیچ باخت (اگه اشتباه میگم بهم بگید) دقیقا مطمئن نیستم.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
در مورد میلان و لیورپول. همه قبول داریم (یعنی باید داشته باشیم) میلان چه به لحاظ افتخارات - چه بازیکن- چه سطح بازی - چه حرفه ای گری و ... همه چیزش بالاتر از لیورپول هستش.

این یکی نظر شخصی منه:
اما فقط میمونه یه چیز و اونم مربی. به نظر شخصی من بنیتز باهوش تر از کارلتو هستش. نمیگم کارلتو بده اما به نظر من بنیتز قدرت فکری بالاتری داره. (دوست دارم نظر شما رو هم بدونم.) اما ابزاری که انجلوتی داره یه سر و گردن بالاتر از بنیتز هستند. لیورپول جز جرارد و تا حدودی هم کویت بازیکن اونچنان سرشناسی به نسبت با میلان نداره.

حالا باید دید که آیا بنیتز میتونه بازم کارلتو رو مغلوب کنه یا نه. نمیدونم درست می گم یا نه (شایدم اشتباه بگم) اما یادمه یا بازی میلان بود در مقابل لاکرونیا که دقیقا اتفاق مشابهی افتاد. مثل اینکه میلان بازی رفت رو 3 هیچ برده بود اما بازی برگشت رو 4 هیچ باخت (اگه اشتباه میگم بهم بگید) دقیقا مطمئن نیستم.

صد در صد بنیتز مربی بزرگیه. من فقط میگم شک دارم که شب فینال دو سال پیش، تفکرات بنیتز لیورپول رو به بازی برگردونده باشه... چون اگه واقعا تفکری خاصی اعمال کرده بود، تیمش تو یه نیمه سه گل نمیخورد. به نظرم لیورپول اونشب مدیون (تقریبا) سه عامل بود: یرزی دودک / ولادیمیر اسمیچر / هواداراش...

در مورد دپورتیوو... میلان بازی رفت رو 1-4 پیروز شد و بازی برگشت 0-4 شکست خورد!
به هر حال، در حال حاضر بازیکن های میلان خیلی با تجربه تر و زخم خورده تر از لیورپولی ها هستن (استانبول / دپورتیوو و ...) لیورپول در حال حاضر (به قول معروف) خرش خوب میره! و مثل میلان تجربه های به این وحشتناکی رو پشت سر نذاشته. ولی دیر یا زود به سربالایی خواهند رسید... مخصوصا که میبینم بازیکن هاشون کمی مغرور شدن و با اطمینان از قهرمانی مجدد حرف میزنن.

لیورپول جز جرارد و تا حدودی هم کویت بازیکن اونچنان سرشناسی به نسبت با میلان نداره.
در اینکه میلان پر مهره تره شکی نیست. ولی بازیکنان لیورپول هم چندان گمنام نیستن: جرارد / رینا (فکر میکنم جزو 5 درواز بان برتر دنیا باشه) / روبی فاولر (مهاجم کهنه کار لیورپول) / لوئیس گارسیا (که البته چند ماهی ئه که مصدوم شده) / ژابی آلونسو / جیمی کرگر (واقعا عالی ئه. میلانی ها کار سختی جلوش دارن) / ریسه (از ستون ها لیورپول ئه)... فکر نمیکنم این ها گمنام باشن.

بالا