یه حسی به من میگه این بنیتز باز کار خودشو میکنه
دقیقا من هم مثل شما فکر می کنم.
میشه بگید روی چه اصولی میلان میزبان به حساب میاد و لیورپول میهمان ؟!؟!؟!
دقیقا من هم مثل شما فکر می کنم.
جالبه همه تحت تاثیر بازی دیشب میلان قرار گرفتند .
اما فراموش نکنید طرفتون لیورپولی هست که بارسلونا و چلسی را به آسانی حذف کرده![]()
بنیتز؟! بنیتز اونشب چیکار کرد واقعا؟!!
یه جرقه ای بود که با سوتی دیدا و گل جرارد زده شد و هیاهوی هوادار های لیورپول که یکدفعه استانبول رو گذاشتن رو سرشون! و روحیه میلان که در عرض پنج دقیقه متلاشی شد.
لیورپول اون شب واقعا مدیون هواداراش بود نه بنیتز.
بنیتز چی کار کرد؟
بنیتز مورینیو با اون عظمت و غرور رو دو بار امسال تو لیگ قهرمانان به زانو در آورد.
مربی که با چهار تا بازیکن بی نام و نشون دو سال پیش قهرمان اروپا شد و امسال هم بارسلون با اون همه ستاره که فقط همون رونالدینهو برای شکست میلان کافی بود رو شکست داد.
به نظر من بنیتس بهترین مربی جهان و یک قهرمان به تمام معناست
شما مطمئنی با دقت همه ی بازی ها رو دنبال کردی؟؟!!بنیتز مورینیو با اون عظمت و غرور رو دو بار امسال تو لیگ قهرمانان به زانو در آورد.
مطمئن باش میلان از هر دو اینا گنده تره و گرنه در عرض پنج سال، سه فینال لیگ قهرمانان اروپا رو تجربه نمی کرد!!دیگه بابا میلان گنده تر از چلسی و بارسلون که نیست.
بنیتز چی کار کرد؟
بنیتز مورینیو با اون عظمت و غرور رو دو بار امسال تو لیگ قهرمانان به زانو در آورد.
مربی که با چهار تا بازیکن بی نام و نشون دو سال پیش قهرمان اروپا شد و امسال هم بارسلون با اون همه ستاره که فقط همون رونالدینهو برای شکست میلان کافی بود رو شکست داد.
به نظر من بنیتس بهترین مربی جهان و یک قهرمان به تمام معناست
شما مطمئنی با دقت همه ی بازی ها رو دنبال کردی؟؟!!لیورپول بازی رفت از چلسی شکست خورد!
پی نوشت:
در مورد میلان و لیورپول. همه قبول داریم (یعنی باید داشته باشیم) میلان چه به لحاظ افتخارات - چه بازیکن- چه سطح بازی - چه حرفه ای گری و ... همه چیزش بالاتر از لیورپول هستش.
این یکی نظر شخصی منه:
اما فقط میمونه یه چیز و اونم مربی. به نظر شخصی من بنیتز باهوش تر از کارلتو هستش. نمیگم کارلتو بده اما به نظر من بنیتز قدرت فکری بالاتری داره. (دوست دارم نظر شما رو هم بدونم.) اما ابزاری که انجلوتی داره یه سر و گردن بالاتر از بنیتز هستند. لیورپول جز جرارد و تا حدودی هم کویت بازیکن اونچنان سرشناسی به نسبت با میلان نداره.
حالا باید دید که آیا بنیتز میتونه بازم کارلتو رو مغلوب کنه یا نه. نمیدونم درست می گم یا نه (شایدم اشتباه بگم) اما یادمه یا بازی میلان بود در مقابل لاکرونیا که دقیقا اتفاق مشابهی افتاد. مثل اینکه میلان بازی رفت رو 3 هیچ برده بود اما بازی برگشت رو 4 هیچ باخت (اگه اشتباه میگم بهم بگید) دقیقا مطمئن نیستم.
در اینکه میلان پر مهره تره شکی نیست. ولی بازیکنان لیورپول هم چندان گمنام نیستن: جرارد / رینا (فکر میکنم جزو 5 درواز بان برتر دنیا باشه) / روبی فاولر (مهاجم کهنه کار لیورپول) / لوئیس گارسیا (که البته چند ماهی ئه که مصدوم شده) / ژابی آلونسو / جیمی کرگر (واقعا عالی ئه. میلانی ها کار سختی جلوش دارن) / ریسه (از ستون ها لیورپول ئه)... فکر نمیکنم این ها گمنام باشن.لیورپول جز جرارد و تا حدودی هم کویت بازیکن اونچنان سرشناسی به نسبت با میلان نداره.