• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

میوه را به صورت اینترنتی خرید میکنید؟

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
قطعا مشتری خیلی کمی خواهید داشت به غیر از اینکه برند بشوید و در کنار میوه فروشی مجازی یدونه مغازه هم داشته باشید .
دلایل متعدد داره :
میوه موبایل نیست پارت نامبر داشته باشه سایز مختلف کیفیت مختلف طعم مختلف و.......داره مشتری دوست داره از نزدیک ببینه و بخره
اکثرا میوه را افرادی در خونه می خرند که زمان کمی پای نت هستند و وقتی از سر کار میاند خونه تو راهشون می خرند .موبایل نیست که یه بچه دبیرستانی 3ماه تو نت دنبال مدل و قیمت بگرده
امکان ارسال پستی نداره س مشتری ها محدود به شهر شماست برا همین میشه مشابه ارسال تلفنی میوه

amir.tabatabai

Registered User
لایک‌ها
1,252
همینطوری میری دم مغازه یه مشت آشغال بهت میندازند حالا فکر کن بخوای اینترنتی خرید کنی
اما اگه یه بار امتحان کنم و واقعا قیمت و جنس عالی باشه حتما همیشه خرید می کنم
ایده خوبیه

wolfmoon

Registered User
لایک‌ها
197
میوه هم به صورت اینترنتی خرید میکنم اگر ارسالش دارای یک زمان بندی بسیار دقیق باشه. یعنی بگم فردا صبح از ساعت 8 الی 10 و دقیقا در همین محدوده زمانی به دستم برسه نه اینکه حالا مثل بعضی سایتها بره تو ارسال 2 الی 4 روز و ... که بی ارزش و بی معنی هست.

اگه قرار باشه زمانبندی ساعتی نداشته باشه زنگ میزنم سوپر میوه سه تا کوچه پایین تر میاره دم در حداکثر هم نیم ساعت طول میکشه، میوه هاشم خوبه.

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,724
من خرید می کنم
سایتش رو بساز :D

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
اول از همه$$$$$چند؟؟؟
اگه دیدم هم قیمت و هم کیفیت برام بصرفه تر از مغازه دار و وانتی توی کوچه باشه،چرا نخرم!!!خیلی هم خوبه

davi12

Registered User
لایک‌ها
781
1-قیمتت باید بالا باشه و بهترین محصول رو دست مشتری بدی کسایی که از تو می خرند افراد پر دامد جامعه هسنند .
2- فقط ب مناطق شمالی تهران خدمات بدهی تا هزینه ارسال و محدوده ارسالت محدد باشه

pedram.1

Registered User
لایک‌ها
64
می تونه عملی بشه ولی فکر نکنم که مشتری زیادی داشته باشه.
هزینه حمل و فرستادن جمع بزنید فکر نکنم تهش چیزی واستون بمونه.

gafaneh

Registered User
لایک‌ها
286
من فکر نکنم حتی توی کره جنوبی (همیشه توی لیست های جهانی برای سرعت و گستردگی استفاده از اینترنت بالاترین رده ها را داره) هم همچین ایده ای جواب بده!
همانطور که دوستان گفتند میوه مثل گوشی موبایل نیست که بچه دبیرستانی سه ماه توی اینترنت دنبال مشخصاتش و قیمت و فروشنده مناسبش باشه!
میوه رو کارمند و کارگر عصر یا شب که داره برمیگرده خونه سر راهش میگیره و میاد! اگر میوه مغازه خوب باشه میگیره اگر نه مغازه بعدی یا اینکه مقدار کمتر از چیزی که لازم داره میگیره تا فردا شب چی پیش بیاد!
من جایی که از سرویس پیاده میشم تا برسم خونه حدود 7-8 دقیقه پیاده روی هست و توی این مسیر 5 مغازه میوه فروشی هست!!! به نظرتون شما باید چه چیزی داشته باشید که من برام صرف بکنه بیخیال این 5 مغازه بشم و بیام از اینترنت میوه بخرم ؟!!!

Captain Sparrow

Registered User
لایک‌ها
642
من فکر نکنم حتی توی کره جنوبی (همیشه توی لیست های جهانی برای سرعت و گستردگی استفاده از اینترنت بالاترین رده ها را داره) هم همچین ایده ای جواب بده!
همانطور که دوستان گفتند میوه مثل گوشی موبایل نیست که بچه دبیرستانی سه ماه توی اینترنت دنبال مشخصاتش و قیمت و فروشنده مناسبش باشه!
میوه رو کارمند و کارگر عصر یا شب که داره برمیگرده خونه سر راهش میگیره و میاد! اگر میوه مغازه خوب باشه میگیره اگر نه مغازه بعدی یا اینکه مقدار کمتر از چیزی که لازم داره میگیره تا فردا شب چی پیش بیاد!
من جایی که از سرویس پیاده میشم تا برسم خونه حدود 7-8 دقیقه پیاده روی هست و توی این مسیر 5 مغازه میوه فروشی هست!!! به نظرتون شما باید چه چیزی داشته باشید که من برام صرف بکنه بیخیال این 5 مغازه بشم و بیام از اینترنت میوه بخرم ؟!!!
دقیقا این توضیح خوبی بود .. باور کن در شعاع ۱ کیلومتر ما حدود ۱۰ میوه فروشی هست !
امید وارم رو طرحت بیشتر فکر کنی

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168

behzad_vision

Registered User
لایک‌ها
121
ایده جدیدی نیست. همین الان 2 سایت دارند این کار رو انجام می دهند. که به نظر می رسه زیاد استقبال نشده و تعطیل شده سایت ها.
ولی اگر سایتی درست بشه که میوه با درجه ممتاز رو ارزانتر از میوه فروشی سر کوچه با بسته بندی شکیل و به موقع تحویل بده علاوه بر این کالاهای سوپرمارکت رو هم طبق پشت جلد بده مواد پروتینی مثل گوشت و مرغ رو هم طبق قیمت میدون تره بار بده به نظر شما ترکیب میوه فروشی+سوپرمارکت+پروتینی با هم جواب می ده آیا استقبال می شه. نظر شما چی هست.

606060

Registered User
لایک‌ها
260
خوبي؟
مثلا طرف پنج كيلو ميوه ميخواد بايد دو برابر پنج كيلو ميوه پول پست يا پول پيك بده

فترمه

Registered User
لایک‌ها
290
ایده جدیدی نیست. همین الان 2 سایت دارند این کار رو انجام می دهند. که به نظر می رسه زیاد استقبال نشده و تعطیل شده سایت ها.
ولی اگر سایتی درست بشه که میوه با درجه ممتاز رو ارزانتر از میوه فروشی سر کوچه با بسته بندی شکیل و به موقع تحویل بده علاوه بر این کالاهای سوپرمارکت رو هم طبق پشت جلد بده مواد پروتینی مثل گوشت و مرغ رو هم طبق قیمت میدون تره بار بده به نظر شما ترکیب میوه فروشی+سوپرمارکت+پروتینی با هم جواب می ده آیا استقبال می شه. نظر شما چی هست.
منظورتون سایتهای http://www.meeveh.com و http://imeeveh.ir هست؟
اتفاقا یکی از دوستان چند ماه پیش همین ایده را اینجا مطرح کرد و در واقع سایت راه انداخته بود، فکر کنم همین سایت imeeveh بود! نمیدونم به کجا رسید کارش!
ولی اگه واقعا و همیشه کیفیت میوه خوب باشه و قیمتش هم با مغازه ها قابل رقابت باشه میتونه خریدار داشته باشه.
ولی شرط رعایت صداقت و انصاف مهمه، نه اینکه توی اینترنت یه عکس خوشگل از میوه ها بزاری و بعد جنس ناجور به مردم بدی!
یا اینکه سر وقت تحویل ندی و خلاصه ایرانی بازی در بیاری!
الان اینترنت را که جستجو کنی خیلی سایت میوه فروشی خارجی میاره، پس حتما جواب میده.

behzad_vision

Registered User
لایک‌ها
121
فعلا 2 تای دیگه هم اضاف شد:
mivehchi.com
tazehtahvil.com
معلوم نیست این روش برای میوه و تره بار جواب می ده یا نه.

Mr.sh3ll

Registered User
لایک‌ها
884
من هم اگه بخرم و راضی باشم قطعا دایمی خرید میکنم

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
ایا میوه را به صورت اینترنتی خرید میکنید؟
چرا؟

خواستی سایت بزنی دو نکته توجه کن
اول بهینه سازی سایت برای نمایش در تبلت و موبایلها و گوشی های هوشمند
دوم ساخت اپلیکیشن موبایلی خرید میوه
بیشتر مشتری جذب میکنی
موفق باشی

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
ایا میوه را به صورت اینترنتی خرید میکنید؟
چرا؟

با اسنپ قرار داد ببدندید برای فروش و همینطور ارسال با اسنپ باکس

با توجه به مشتریهای اسنپ ( حداقل 10 میلیون نصب کنند نرم افزارش) و همکاری اسنپ با آپ ( 38 میلیون استفاده کننده از نرم افزارش)

شانس موفقیت زیادی دارید برای دیده شدن... ;)... :D

میتونید برای خودتون جدا از اون همکاری کاری که با اسنپ دارید، برای خودتون هم کار کنید و مشتریهای مستقیم خودتون رو هم داشته باشید.... ;)

soheyl_ir89

Registered User
لایک‌ها
292
سلام

هر چند موضوع 5 سال قبل ایجاد شده
اما پاسخ دادن و نظر و پیشنهاد، بدون فایده نیست.

مردم دیر تغییر می کنن، تغییر عادتشون سخته.
مردم خرید حضوری رو عادت کردن و براشون تفریح و وقت گذرانی و شیرین و لذت بخش هست.
برای همین و فقط برای همین! طرح های سوپر مارکت تلفنی و اینترنتی، میوه فروشی و نانوائی و ... شکست خوردند یا آن طور که انتظار میرفت و پیش بینی کرده بودن، سودده نشد.

و یه مورد دیگه هم عرض کنم :
هر چی معقول هست، الزاما مردم نمی پذیرن! یعنی شما به مردم بگید من زباله های شما رو درب منزل می گیرم و بابتش پول بهتون می دم، یا نون گرم براتون میارم درب منزل و ... مردم باز هم زباله هاشونو میندازن تو سطل یا درب منزلشون میزارن و نون رو میرن تو صف نونوایی وامیستن و میگیرن؛ در سرما و گرما و ترافیک و ... .
دلیل اینه که هم سخت عاداتمونو تغییر می دیم، هم تغییر سبک زندگی کار راحتی نیست.

این به عهده ی مجری طرح هم هست که اگر می خواین چنین طرح هایی پیش ببرید، فکر همه جارو کنید.

بالا