• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

میکرو کنترلر

Electronics Art

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
18
سلام بهنام جان :)
اولاً مرسی از بابت BASCOM AVR فول لایسنس ، دستت درد نکنه :blush:
دوماً شما گفته بودی که شبیه سازی مموری کارت ها یا MMC ها
رو در پروتیوس داری میخواستم بدونم که برنامه ای که بتونیم با اون
در MMC ها فایل و اطلاعات رو بریزیم هم داری یا نه ؟ بذار واضح تر منظورم
رو بگم برای شبیه سازی MMC ها ما یه دونه DLL و دو تا فایل LIBRARY
داریم که در فولدرهای MODELS و LIBRARY پروتیوس کپی شون میکنیم
حالا پروتیوس میتونه MMC ها رو در کتابخونه اش بیاره و اونا رو شبیه سازی
کنه برای ریختن اطلاعات و فایل ها در داخل MMC از یک فایل با پسوند mmc.
استفاده میکنیم عین همون فایل hex که به میکرو میدیم حالا میخوام بدونم
که شما برنامه که فایل mmc. رو برای مموری کارت ما بسازه داری یا نه ؟؟؟
اگه داشته باشی اون برنامه رو به همراه فایل های شبیه سازی خود MMC
برام بفرست ، ایمیل : electronicsarea [ at ] yahoo.co.uk
ممنون :)

rezamansouri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از Behnam-AVR :
سلام به دوستان
هر کی که bascom رو نگرفته یه آدرسی تو yahoo بده تا براش send کنم :p

سلام

بهنام جان من را هم دریاب

r_m_mansouri[at]yahoo.com

با تشکر.

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
به نقل از jimbo :

ما زیاران چشم یاری داشتیم .
با سلام خدمت آقا بهنام عزیز
ضمن تشکر از شما دوست عزیز اگر وقت دارید کمی مرا در باره پروژه ای که در پست قبلی برایتان فرستادم راهنمائی کنید و همچنین آن برنامه ای را که در رابطه با قفل رمز بود و برایم فرستاده بودید اگر دارید مدار و شماتیک آنرا نیز بفرستید . همچنین من آنرا در سیمولاتور بسکام اجرا کردم ولی از آن جواب نگرفتم .
لطفا اگر بسکام فول را برایم به آدرسم بفرستید منت گذاشتید .
راستی شما الان در کدام شهر ساکن هستید .
من در مشهد می باشم .
[email protected]

imbo جان اکه درست متوجه شده باشم شما 30 تا کد 4 رقمی داری که با دادن هر کدوم مکرو باید تا 100 بار فشار دادن هر شماره از صفحه کلید رو بشمره و شماره هر کلید رو هم ذخیره کنه درسته؟

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
mamd82 جان شما اگه snd2 رو پیدا کردین یه لطفی بکن و اطلاع بده که اگه امکان داره برای من هم یه دونه بگیرید
ممنون

xhacker6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam
lotfan age momkene be man dar kar ba avr ha komak konid
man taze kar ba avr ha ro shoroo kardam va etelaat ziyadi dar inbare nadaram
faghat age momkene yek barname saade ke yek kalama ro roye lcd 16*2 neshon bede ro be hamrah nagshe electerici oon befrestid
mer30
bye
my email : [email protected]

rezamansouri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام

آقا از این SND2 و یا Audio DAC خبری نیست؟
من هنوز SND1 نخریده ام.اگه دوستان مایلند ایران الکترونیک هر IC که بخواهیم حد اقل تعداد 5 عدد میاره.می تونیم با هم بخریم.ولی فکر کنم گرون در بیاد چون قیمت اونوریشون 9 دلار تفاوت داره:eek:

خبر بد اینکه FT232 و FT245 تو بازار تموم شده و معلوم نیست کی بیاد.:(
در سایت اتمل SND1 با پکیج plcc هم معرفی شده است.اینکه مجید کو داره چه جوریه؟

با تشکر

mamd82

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از rezamansouri :
سلام

من هنوز SND1 نخریده ام.اگه دوستان مایلند ایران الکترونیک هر IC که بخواهیم حد اقل تعداد 5 عدد میاره.می تونیم با هم بخریم.ولی فکر کنم گرون در بیاد چون قیمت اونوریشون 9 دلار تفاوت داره:eek:

با تشکر
با سلام
من خودم همون SND1 رو گرفتم از مجيد كو (البته با واسطه دوستان ) و فعلا قصد دارم رابط USB ش راه بندازم و با MP3
فعلا كاري ندارم .
در مورد SND2 هم اطلاعي از وجودش در ايران ندام و يك نكته ديگر اينكه اتمل SND3 هم توليد كرده .
ولي فكر ميكنم براي كار پايه با USB همون SND1 راحتتر باشه چون مشكل لحيم كاري حداقل براي من كمتر .

:p

jimbo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از tkavosh :
imbo جان اکه درست متوجه شده باشم شما 30 تا کد 4 رقمی داری که با دادن هر کدوم مکرو باید تا 100 بار فشار دادن هر شماره از صفحه کلید رو بشمره و شماره هر کلید رو هم ذخیره کنه درسته؟

سلام بهنام جان
دقیقا متوجه منظورم شدید
من خودم تا مراحلی پیش رفته ام فقط نمی دانم که آیا می شود از ایدوپی رام خود آی سی برای ذخیره مقادیر استفاده کرد یا نه و همچنین می خواهم هر شماره چهار رقمی را فقط یک بار بگیرد یعنی اگر 1001 را وارد کردیم و دوباره در دفعه بعد همین شماره را وارد کردیم این شماره را از ما دریافت نکند .
ضمنا من بسکام فول را نیز می خواهم اگر لطف کنید خیلی متشکر می شوم .
همچنین من برنامه ام را برایتان می فرستم
هرجا که می شود از حلقه استفاده کرد و آنرا کوتاه کرد و یا نیاز به اصلاح دارد لطفا بنویسید .
البته می دانم شما ممکن است وقت نداشته باشید .
راستی من از پورت a.0و a.1نیز استفاده کردم که در شبیه ساز شما اگر بعد از وارد کرد شماره پی تی و شمارش کردن تعداد 5 عدد ( البته باید 100 باشد که جهت صرفه جوئی در وقت فعلا 5 عدد می باشد) یک لحظه a.1 را یک کنید و دوباره آنرا صفر کنید از شما می پرسد که اطلاعات کدام پی تی را می خواهید که با وارد کردن شماره پی تی که قبلا به میکرو دادید اطلاعات ذخیره شده هر دکمه آن را که فشرده اید به شما می دهد و باز هم فعلا تعداد 3 عدد اول صفحه کلید را نشان می دهد .

فایل های ضمیمه

• canter.zip
    1.7 KB · نمایش ها: 12

jimbo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
mamd82 عزیز سلام
با تشکر از ابراز لطف شما خیلی خوشحال هستم که در مشهد می باشید.
مشکلم را در پست قبلی برای آقا بهنام توضیح دادم .
اگر وقت داشتید یه نگاهی به برنامه بیندازید .
با تشکر از شما .​

Electronics Art

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
18
به نقل از Electronics Art :
سلام بهنام جان :)
اولاً مرسی از بابت BASCOM AVR فول لایسنس ، دستت درد نکنه :blush:
دوماً شما گفته بودی که شبیه سازی مموری کارت ها یا MMC ها
رو در پروتیوس داری میخواستم بدونم که برنامه ای که بتونیم با اون
در MMC ها فایل و اطلاعات رو بریزیم هم داری یا نه ؟ بذار واضح تر منظورم
رو بگم برای شبیه سازی MMC ها ما یه دونه DLL و دو تا فایل LIBRARY
داریم که در فولدرهای MODELS و LIBRARY پروتیوس کپی شون میکنیم
حالا پروتیوس میتونه MMC ها رو در کتابخونه اش بیاره و اونا رو شبیه سازی
کنه برای ریختن اطلاعات و فایل ها در داخل MMC از یک فایل با پسوند mmc.
استفاده میکنیم عین همون فایل hex که به میکرو میدیم حالا میخوام بدونم
که شما برنامه که فایل mmc. رو برای مموری کارت ما بسازه داری یا نه ؟؟؟
اگه داشته باشی اون برنامه رو به همراه فایل های شبیه سازی خود MMC
برام بفرست ، ایمیل : electronicsarea [ at ] yahoo.co.uk
ممنون :)

بهنام جان ، آقا کجایی ؟؟؟ :rolleyes:

Behnam-AVR

Guest
لایک‌ها
0
:p
Electronic art عزیز سلام
من تا حالا با شبیه ساز mmc تو پروتئوس فقط یک بار کار کردم و همونطور که گفتم این شبیه ساز فقط 10 روز مدت داره ضمنا این شبیه ساز یه فایل با پسوند .mmc میخواد که من اون رو تو محیط notpad ویندوز درست کردم و بهش معرفی کردم تا حالا هم خوب کار میکنه ولی اینو بگم من اطلاعاتمو خودم توسط میکرو تو mmc نوشتم و نمیدونم چطور میشه اطلاعات تو کامپیوتر رو اون نوشت خالا اگه خواستی بگو تا برات بفرستم ضمنا تا دو روز دیگه میتونم بفرستم چون الان سیستمم مشکل دار شده و امکان دسترسی به اطلاعات نیست:happy:

Behnam-AVR

Guest
لایک‌ها
0
با سلام jimbo عزیز :p
نرم افزارتو دانلود کردم و تا دو یا سه روز دیگه نتیجشو برات میفرستم البته شرمنده سیستمم خراب شده و تا 2 یا 3 روز دیگه درستش میکنم ضمنا من bascom رو برات فرستادم اگه نیومده دوباره برات send میکنم البته من شرمنده ام ببخشید که کمی دیر میشه ولی در اسرع وقط نرم افزارتو برات میفرست .:( :rolleyes:

Behnam-AVR

Guest
لایک‌ها
0
آقا هیچکی با حافظه های سری 93CXX کار نکرده اگه کسی اطلاعاتی تو این زمینه داره یا سایت خوبی میشناسه لطفا برام بفرسته :blink:

jimbo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Behnam-AVR :
با سلام jimbo عزیز :p
نرم افزارتو دانلود کردم و تا دو یا سه روز دیگه نتیجشو برات میفرستم البته شرمنده سیستمم خراب شده و تا 2 یا 3 روز دیگه درستش میکنم ضمنا من bascom رو برات فرستادم اگه نیومده دوباره برات send میکنم البته من شرمنده ام ببخشید که کمی دیر میشه ولی در اسرع وقط نرم افزارتو برات میفرست .:( :rolleyes:

با سلام خدمت شما
آقا بهنام گل یک سری به ایمیلم انداختم و دیدم که زحمت کشیده اید و بسکام را فرستاده اید من هم دانلود کردم
خیلی عالی بود .
راستی شما در باره twinavr اطلاعاتی دارید . البته من خودم الان با همین برنامه میکرو را پروگرام می کنم ولی نمی دانم چرا در ویندوز xp نمی شود از آن استفاده کرد .
ضمنا برنامه جدیدی که نوشته ام تکمیل تر می باشد و آنرا برایت می فرستم .
همچنین twinavr را نیز می فرستم .

فایل های ضمیمه

• twinavr.zip
    88.7 KB · نمایش ها: 14
  • contor.zip
    2 KB · نمایش ها: 16

rezamansouri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام

آقا بهنام از بابت bascom دستتون درد نکنه.

jimbo جان در ویندوز xp دسترسی مستقیم به پورت پارالل وجود ندارد.به همین دلیل برای twinavr از درایور آماده استفاده کرده اند.در همون فایلی که فرستادید و در شاخه NtDriver فایل UserPort.sys را در شاخه system32\drivers کپی کرده و سپس برنامه UserPort را اجرا کنید.حالا دکمه Start را بزنید و twinavr را اجرا کنید.

موفق باشید.

chia

Registered User
لایک‌ها
2
آقايون واساتيد خسته نباشيد من ميكروكنترلر PIC كار ميكنم ميخواستم با پي اي سي با پورتهاي كامپيوتر ارتباط برقرار كنم چه زبان و روشي پيشنهاد ميكنيد ممنون ميشم

R.Shams

Guest
لایک‌ها
9
سلام Behnam-AVR عزیز

من نتونستم Bascom AVR رو آپدیت کنم. اگه کسی آپدیت کرده آخرین ورژن لایبری اونو آپلود کنه تو فروم تا دانلود کنیم.

با تشکر.

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
به نقل از rezamansouri :
سلام

با تشکر

رضا جون قیمت حدودی این snd2 رو ایران الکترونیک چند میگه اگه 5 تا بیاره ؟

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
به نقل از xhacker6 :
salam
lotfan age momkene be man dar kar ba avr ha komak konid
man taze kar ba avr ha ro shoroo kardam va etelaat ziyadi dar inbare nadaram
faghat age momkene yek barname saade ke yek kalama ro roye lcd 16*2 neshon bede ro be hamrah nagshe electerici oon befrestid
mer30
bye
my email : [email protected]

هکر جان شما منظورتون از برنامه ساده اسمبلی که نیست چون برای LCD بهتره مثلا با bascom یا زبونهای دیگه غیر از اسمبلی برنامتو بنویسی و البته از ویژگیهای اسمبلی هم در کنارشون استفاده کنی مثلا برای همین bascom با دستور
lcd XXX مقدار XXX رو تو lcd مینویسی به همین سادگی برای مدار هم تو گوگل بزن 2x16 LCD display AVR schematic یا کلمه های مشابه مدار های زیادی به همراه برنامه میکروش پیدا میکنی مثلا
http://www.serasidis.gr/circuits/lcd_keys/lcd_keys.htm
هر مشکلی داری اینجا بنویس بالاخره یکی جواب میده :)

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
به نقل از jimbo :
سلام بهنام جان
دقیقا متوجه منظورم شدید
من خودم تا مراحلی پیش رفته ام فقط نمی دانم که آیا می شود از ایدوپی رام خود آی سی برای ذخیره مقادیر استفاده کرد یا نه و همچنین می خواهم هر شماره چهار رقمی را فقط یک بار بگیرد یعنی اگر 1001 را وارد کردیم و دوباره در دفعه بعد همین شماره را وارد کردیم این شماره را از ما دریافت نکند .
ضمنا من بسکام فول را نیز می خواهم اگر لطف کنید خیلی متشکر می شوم .
همچنین من برنامه ام را برایتان می فرستم
هرجا که می شود از حلقه استفاده کرد و آنرا کوتاه کرد و یا نیاز به اصلاح دارد لطفا بنویسید .
البته می دانم شما ممکن است وقت نداشته باشید .
راستی من از پورت a.0و a.1نیز استفاده کردم که در شبیه ساز شما اگر بعد از وارد کرد شماره پی تی و شمارش کردن تعداد 5 عدد ( البته باید 100 باشد که جهت صرفه جوئی در وقت فعلا 5 عدد می باشد) یک لحظه a.1 را یک کنید و دوباره آنرا صفر کنید از شما می پرسد که اطلاعات کدام پی تی را می خواهید که با وارد کردن شماره پی تی که قبلا به میکرو دادید اطلاعات ذخیره شده هر دکمه آن را که فشرده اید به شما می دهد و باز هم فعلا تعداد 3 عدد اول صفحه کلید را نشان می دهد .

در مورد برنامه شما من با bascom زیاد اشنا نیستم ولی برای ram شما اگه نخوایی ترتییب فشار دادن کلید ها رو هم ذخیره کنی بنابراین حدودا 500 byte رم میخوایی و احتیاجی به استفاده از eeprom نیست و میکرو یی مثل atmega 8 این مقدار رو داره قیمتشم که مناسبه 1200 تومن :)

بالا