• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

می خوام بک لینک بخرم

hamid_00a

Registered User
لایک‌ها
49
سلام من میخوام بک لینک خریداری کنم ولی سایتایی که این خدمات رو میدن اکثرا سایت ها و بک لینک های ضعیفی دارن با تعداد ایندکس کم بنظر شما الان سایت من محتوای آموزشی داره چیکار کنم؟ اصلا بخرم یا نه؟
اگر تو چندتا سایتی که بالای 500-600 هزار ایندکس دارن بک لینک بخرم جواب میده؟ ولی این سایتها 100 % نوفالو هستن و لین فالو نیمیدن بنظرتون خرید لینک نو فالو ایا جوابی میده؟

Web Master

Registered User
لایک‌ها
65
خرید بک لینک در کل اشتباهه علاوه بر هزینه های سنگین ماهیانه بابت تمدید ترس از پنالتی گوگل و محو شدن از صفحه نتایج هست

لینک های نو فالو به اندازه لینک های فالو ارزشمند نیستن اما تاثیر دارند باید تعداد لینک های فالو و نو فالو دریافتی یک وب سایت برابری کنه

hnikdel

Registered User
لایک‌ها
146
سلام عزیز
برای خرید و مشاروه بک لینک از سایتهای مرتبط بهم پیام بدید.
بک لینکهای خوبی براتون دارم با تضمین جوابدهی.

hnikdel

Registered User
لایک‌ها
146
بنده بک لینک قوی و فالو دارم.
خواستی در خدمتم.

maysamkhosravi

Registered User
لایک‌ها
315
بکلینک یه چاقویه دو لبه هستش که باید با احتیاط بخری . نوفالو هم نمیخواد بخری . تو همین انجمنهایی که هستی لینک سایتت رو بزار داخل امضات خوش نوفال حساب میشه .

pcyord

Registered User
لایک‌ها
363
بک لینک چه کمکی به سایت شما میکند؟
یکی از مهم ترین مسائلی که در سئوخارجی سایت تاثیرگذار است ، بک لینک می باشد بک لینک در واقع ، لینک دریافتی سایت شما از سایت های دیگر است هرچقدر سایتی که شما از آن بک لینک میگیرید قوی تر باشد طبیعتا بک لینک های شما هم قوی تر و تاثیر مثبتی که از بک لینک ها میگیرید بیشتر و تاثیرگذار تر خواهد بود.
به طور مثال زمانی که از ده عدد سایت به سایت شما با کلمه کلیدی"بکلینک" لینک داده شود هنگامی که ربات های گوگل این لینک ها را شناسایی کنند شما بواسطه امتیاز هایی که از این سایت ها دریافت کرده اید از رقبا پیشه میگیرید و در نتایج گوگل صعود میکنید به همین دلیل است که بک لینک ابزار اصلی سئو می باشد .

بهترین سایت فروش بک لینک در ایران
بدون شک سایت
میهن بک لینکhttp://mihanbacklink.ir/
هست

moj1rayaname

Registered User
لایک‌ها
111
تاپیک قدیمی شده ولی سوال خیلی ها شاید باشد برای خرید بک لینک یا خرید رپورتاژ آگهی به backority.ir سربزنید تا نتیجه بگیرید
اگرم قصد کسب درآمد دارید توش هست

بالا