• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

می خوام سایت بزنم اما نمی دونم چه سایتی؟واسه فروش و گذاشتن تبلیغات می خوام(لصفا بیاین

shiro khorshid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز الان یکی از بهترین فروشنده های کارت شارژ در ایران دوست بنده هستش ! با این همه امار و . . . روزی 100 تا حداکثر فروشش هست !اونم بهترین شرایط !

عذر میخوام میشه بگین اون کدوم بهترین فروشنده کارت شارژ که فقط روزی 100 تا میفروشه

پس چرا سایتی مث سی تاپ که خود بنده یه جورایی در جریان تبلیغاتشون بودم فقط یه اکانت 2 میلیون تومنی گوگل واسه سایت شارژش خریده بود؟

من الکیو من درآوردی حرف نمیزنم (نمیگم خدای نکرده شما هم الکی از خودتون حرف میگین سو تفاهم نشه یه بار)

اون دوست شما یا آمار اشتباه داده به شما که فردا شما هم حوس زدن این جور سایت ها رو نکنید و یا توهم زده که بزرگترین و بهترین فروشنده شارژ هست

Mohammad.Web

Registered User
لایک‌ها
8
کارت شارژی نزنم؟
شاپه رو بزنم؟
آقا یکی دقیق منو راهنمایی کنه چی کار کنم
بخدا دارم قاطی می کنم

دوست عزیز من و دوستان از دیروز تا حالا داریم شعر میگیم ؟؟
بازم میگید منو راهنمایی کنید !3 صفحه همه اش راهنمایی شما شده دوست عزیز
ببین یه چیزی میگم همیشه یادت باشه سایت با 2-3 ما هیچ وقت نمیاد جای معین برای خودش نمیگیره !
شما میخوای امروز سایت بزنی فردا روزی 200000 بازدید کننده داشته باشی !هیچ وقت امکان نداره دوست عزیز
اگر شاپ بزنی باید تبلیغات بکنی -پول خرج کنی تا جواب بگیری اونم نه زود !
کارت شارژم هر کاری بکنی روزی 200 تا امکان نداره برسی!
الان سیستم هایی که براتون با مبلغی سایت کارت شارژ راه میندازند و میگن درصدی با ما کار کنید, کلا 2 درصد به شما میدهند . مثلا 1 میلیون فروش داشته باشی 20 هزار تومان برای شماست.

shiro khorshid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اتفاقا همون سرمایه با خرید یک سایت جا افتاده میشه که خیلیه م خوب هست

آخه به نظرت با 500 600 تومن اگه قرار باشه یه سایت مثلا به قول شما جا افتاده بخره که( تازه سایت جا افتاده رو با این قیمت نمیدن این دوستمون گفت میخواد به در آمد برسه اون سایت اگه ماهی 100 تومن نا قابل هم در آمد داشته باشه مگه مغز خر خورده که بیاد سایتشو 500 600 تومن بده)

پس چیو بذاره واسه هزینه های جانبی و تبلیغات و... اونم باید در نظر بگیری و اینکه سایتش اگه تفریحی و یا دانلود و .. از این جور چیزا باشه که دمار آدمو در میاره

Mohammad.Web

Registered User
لایک‌ها
8
عذر میخوام میشه بگین اون کدوم بهترین فروشنده کارت شارژ که فقط روزی 100 تا میفروشه

پس چرا سایتی مث سی تاپ که خود بنده یه جورایی در جریان تبلیغاتشون بودم فقط یه اکانت 2 میلیون تومنی گوگل واسه سایت شارژش خریده بود؟

من الکیو من درآوردی حرف نمیزنم (نمیگم خدای نکرده شما هم الکی از خودتون حرف میگین سو تفاهم نشه یه بار)

اون دوست شما یا آمار اشتباه داده به شما که فردا شما هم حوس زدن این جور سایت ها رو نکنید و یا توهم زده که بزرگترین و بهترین فروشنده شارژ هست

خب عزیز شارژ کردن دو میلیونی گوگل چه ربطی داره به فروشی که داره !
اگه اونطوری بود الان همه روزی میلیون میلیون از گوگل در می آوردند و هر روز شارژ می کردند .
برای اطلاعات بیشتر پ.خ بزنید تا تاپیک نظمش بهم نخوره عزیز

shiro khorshid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز من و دوستان از دیروز تا حالا داریم شعر میگیم ؟؟
بازم میگید منو راهنمایی کنید !3 صفحه همه اش راهنمایی شما شده دوست عزیز
ببین یه چیزی میگم همیشه یادت باشه سایت با 2-3 ما هیچ وقت نمیاد جای معین برای خودش نمیگیره !
شما میخوای امروز سایت بزنی فردا روزی 200000 بازدید کننده داشته باشی !هیچ وقت امکان نداره دوست عزیز
اگر شاپ بزنی باید تبلیغات بکنی -پول خرج کنی تا جواب بگیری اونم نه زود !
کارت شارژم هر کاری بکنی روزی 200 تا امکان نداره برسی!
الان سیستم هایی که براتون با مبلغی سایت کارت شارژ راه میندازند و میگن درصدی با ما کار کنید, کلا 2 درصد به شما میدهند . مثلا 1 میلیون فروش داشته باشی 20 هزار تومان برای شماست.

اون سیستم ها که در صدی کار میکنن که به هیج وجه حتی واسه سرگرمی هم تایید نمیشن

چون هر چی زحمت میکشی یی دیگه سودشو میره

منم با نظرت موافقم البته فقط راجع به اون سیستم ها:)

shiro khorshid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خب عزیز شارژ کردن دو میلیونی گوگل چه ربطی داره به فروشی که داره !
اگه اونطوری بود الان همه روزی میلیون میلیون از گوگل در می آوردند و هر روز شارژ می کردند .
برای اطلاعات بیشتر پ.خ بزنید تا تاپیک نظمش بهم نخوره عزیز

یه دلیلی منطقی :

کسی که داره یه جا هنگفت و اونم به طور مستمر هزینه تبلیغات میده دلیلش چی میتونه باشه؟:lol:

جواب: ..............................................$$$$$$

Mohammad.Web

Registered User
لایک‌ها
8
آخه به نظرت با 500 600 تومن اگه قرار باشه یه سایت مثلا به قول شما جا افتاده بخره که( تازه سایت جا افتاده رو با این قیمت نمیدن این دوستمون گفت میخواد به در آمد برسه اون سایت اگه ماهی 100 تومن نا قابل هم در آمد داشته باشه مگه مغز خر خورده که بیاد سایتشو 500 600 تومن بده)

پس چیو بذاره واسه هزینه های جانبی و تبلیغات و... اونم باید در نظر بگیری و اینکه سایتش اگه تفریحی و یا دانلود و .. از این جور چیزا باشه که دمار آدمو در میاره

خب دوست عزیز الان سایت کارت شارژ یکی از بچه های pt در 3 ماه 950.000 تومان در آورده و الان داره می فروشه 60.000 تومان ! پس این یه سیستم جا افتادست و مشتری های ثابت خودش رو داره !ایشون میدونید چقدر تبلیغ کرده !
تازه این سیستم همکاری ! اگر مال خودشون بود میدونستید چقدر سود می کردند .
اطلاعات همین تاپیک :
کد:
http://forum.persiantools.com/t200033.html

خواهشا بحث هارو بکشید تو پ.خ تا همدیگر رو روشن کنیم تا تاپیک بهم نخوره

shiro khorshid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اصلا نظرتون چیه فقط شاپ بزنم و کارت شارژ؟
کارت شارژ در روز چنتا می تونم بفروشم در روز اگه تبلیغات خوبی کنم؟
کسی می تونه یه آماری بگیرم؟

ببین حتی اگه به قول دوستامون هم فروشت زیاد بالا نباشه ولی در عوض هیچگونه دردسری واسه فروش نداری

پیشنهاد میدم یه سر به تاپیک گفتگوی ویژه فروشگاه های اینترنتی بزنی اونجا میاد دستت که فروشگاه داری و عرضه محصولات فیزیکی اگر چه ممکنه سود خوبلی داشته باشه ولی دردسر بسیار زیادی هم داره و خطرات زیاد(منظورم چیلترینگ بود)

بازم میگم اینکه چندتا بتونی بفروشی همش به هنر تبلیغات و میزان هزینه ای که میخوایی واسه این کار بذاری بستگی داره

Mohammad.Web

Registered User
لایک‌ها
8
یه دلیلی منطقی :

کسی که داره یه جا هنگفت و اونم به طور مستمر هزینه تبلیغات میده دلیلش چی میتونه باشه؟:lol:

جواب: ..............................................$$$$$$

اصلا منطقی هم نیست !
من الان تو سیستم های همکاری در فروش دارم هی تبلیغ گوگل میدم !
مثلا 100 تومن میدم 40 تومن خودم سود می کنم به امید اینکه دفعه بعد سود کنم مبلغ بیشتری رو میزارم شایدم مبلغی که از دست دادم بر گرده !

Mohammad.Web

Registered User
لایک‌ها
8
ببین حتی اگه به قول دوستامون هم فروشت زیاد بالا نباشه ولی در عوض هیچگونه دردسری واسه فروش نداری

پیشنهاد میدم یه سر به تاپیک گفتگوی ویژه فروشگاه های اینترنتی بزنی اونجا میاد دستت که فروشگاه داری و عرضه محصولات فیزیکی اگر چه ممکنه سود خوبلی داشته باشه ولی دردسر بسیار زیادی هم داره و خطرات زیاد(منظورم چیلترینگ بود)

بازم میگم اینکه چندتا بتونی بفروشی همش به هنر تبلیغات و میزان هزینه ای که میخوایی واسه این کار بذاری بستگی داره
حرفه قیلترینگتون تایید میشه !
شما به بنده گفتید سریال و . .. میخوام بفروشم الان تو همون تاپیک برید ببینید چقدر بد بختی برای اینکار وجود داره

shiro khorshid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خب دوست عزیز الان سایت کارت شارژ یکی از بچه های pt در 3 ماه 950.000 تومان در آورده و الان داره می فروشه 60.000 تومان ! پس این یه سیستم جا افتادست و مشتری های ثابت خودش رو داره !ایشون میدونید چقدر تبلیغ کرده !
تازه این سیستم همکاری ! اگر مال خودشون بود میدونستید چقدر سود می کردند .
اطلاعات همین تاپیک :
کد:
http://forum.persiantools.com/t200033.html

خواهشا بحث هارو بکشید تو پ.خ تا همدیگر رو روشن کنیم تا تاپیک بهم نخوره

باشه من نمیدونم چه اصراری دارین تو پخ بحث کنیم خوب قراره همین جا بحث بشه که صاحب تاپیک موضوع واسش روشن بشه(به هر حال اگه خود صاحب تاپیک فکر میکنن تاپیک داره منحرف میشه بگن من دیگه پست نمیزنم)

بنده هم حرفتون رو تایید میکنم سیستم باید از خودتون باشه یا زنگی زنگ یا رومی روم

سیستم همکاری در فروش کارت شارژ بدرد نمیخوره باید خود آدم یه سایت شخصی واسه خودش داشته باشه

shiro khorshid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
حرفه قیلترینگتون تایید میشه !
شما به بنده گفتید سریال و . .. میخوام بفروشم الان تو همون تاپیک برید ببینید چقدر بد بختی برای اینکار وجود داره

من گفتم میخوام سریال بفروشم؟:wacko:

shiro khorshid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اصلا منطقی هم نیست !
من الان تو سیستم های همکاری در فروش دارم هی تبلیغ گوگل میدم !
مثلا 100 تومن میدم 40 تومن خودم سود می کنم به امید اینکه دفعه بعد سود کنم مبلغ بیشتری رو میزارم شایدم مبلغی که از دست دادم بر گرده !

من هم واسه بار هزارم میگم اگه میخواین هزینه کنید و تبلیغات کنید تو سیستم های همکاری در فروش فایده نداره عزیز من

من عمری رو تو این کارا سر کردم کلی هم سود زیان داشتم حرفانم از رو تجربه های خودمه

اگه یه سیستم از خودت داشتی و تبلیغشو میکردی اون وقت میدید که سود داره یا نه

Mohammad.Web

Registered User
لایک‌ها
8
من هم واسه بار هزارم میگم اگه میخواین هزینه کنید و تبلیغات کنید تو سیستم های همکاری در فروش فایده نداره عزیز من

من عمری رو تو این کارا سر کردم کلی هم سود زیان داشتم حرفانم از رو تجربه های خودمه

اگه یه سیستم از خودت داشتی و تبلیغشو میکردی اون وقت میدید که سود داره یا نه
خب منم دارم همینو میگم ! هر چی باشه باید از خودت باشه که بتونی سود کنی
من گفتم میخوام سریال بفروشم؟:wacko:
نه عزیز رسول.م رو میگم
باشه من نمیدونم چه اصراری دارین تو پخ بحث کنیم خوب قراره همین جا بحث بشه که صاحب تاپیک موضوع واسش روشن بشه(به هر حال اگه خود صاحب تاپیک فکر میکنن تاپیک داره منحرف میشه بگن من دیگه پست نمیزنم)

بنده هم حرفتون رو تایید میکنم سیستم باید از خودتون باشه یا زنگی زنگ یا رومی روم

سیستم همکاری در فروش کارت شارژ بدرد نمیخوره باید خود آدم یه سایت شخصی واسه خودش داشته باشه
خب منم دارم همینو میگم که سیستم باید از خود فرد باشه و لی با این حال برای کارت شارژ سرمایه لازمه !

shiro khorshid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خب منم دارم همینو میگم ! هر چی باشه باید از خودت باشه که بتونی سود کنی

نه عزیز رسول.م رو میگم

خب منم دارم همینو میگم که سیستم باید از خود فرد باشه و لی با این حال برای کارت شارژ سرمایه لازمه !

سریال رو که اصلا حرفشو نزن اصلا بش فکر نکن رسول به هزرا دلیل که مهترینش چیلترینگ هست

Mohammad.Web

Registered User
لایک‌ها
8
سریال رو که اصلا حرفشو نزن اصلا بش فکر نکن رسول به هزرا دلیل که مهترینش چیلترینگ هست

دوست عزیز یکم دقت کنید ::eek::eek:

کد:

من اینو گفتم ! نگفتم برو سریال بزن !:)

shiro khorshid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من دارم میرم ولی آقا رسول واسه هر کاری که میخوایی بزنی چند تا چیزو ولاک قرار بده هر کدوم که شامل این موراد میشدن اونو انتخاب کن

1-کار مجاز باشه(از هر نظر-یعنی اینکه با توجه به قانون نا معلوم اینترنت ایران خوب پیش بینی کن که کاری که میخوایی بزنی فردا نگان فلان بهمانه)

2-هزینه زیادی واسه راه اندازیش نیاز نداشته باشی(من کاری به بودجه شما ندارم ولی معمولا سایت اگه با زیر 300 تومن راه اندازی بشه هزینه معقولی هست)

3-از لحاظ صرف وقت نیاز نباشه که 24 ساعته وقتتو روش بذاری(سایت های تفریحی و دانلوی به جا 24 ساعت باید 25 ساعت وقت بذاری:lol:)

4-با توجه به هزینه و وقتی که میذاری در آمدی معقول داشته باشی

5-و مهمترین چیز آینده دار بودن ساییت هست تو نباید فقط به فکر امروز ت باشی سایتی رو راه اندازی کن که بتونی مثلا واسه 2 3 سال آینده هم روش حساب کنی(به نظرت تو این وانفسای اینترنت ایران میشه رو سایت های فیلم و سریال یا سایت های تفریحی حساب کرد؟)

امیدوارم که تونسته باشم کمکمت کرده باشم

shiro khorshid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز یکم دقت کنید ::eek::eek:

کد:

من اینو گفتم ! نگفتم برو سریال بزن !:)

بابا منم منظورم تایید حرف شما راجع به همین سریا بود دیگه

حرفتون تایید میشه:)

Mohammad.Web

Registered User
لایک‌ها
8
من دارم میرم ولی آقا رسول واسه هر کاری که میخوایی بزنی چند تا چیزو ولاک قرار بده هر کدوم که شامل این موراد میشدن اونو انتخاب کن

1-کار مجاز باشه(از هر نظر-یعنی اینکه با توجه به قانون نا معلوم اینترنت ایران خوب پیش بینی کن که کاری که میخوایی بزنی فردا نگان فلان بهمانه)

2-هزینه زیادی واسه راه اندازیش نیاز نداشته باشی(من کاری به بودجه شما ندارم ولی معمولا سایت اگه با زیر 300 تومن راه اندازی بشه هزینه معقولی هست)

3-از لحاظ صرف وقت نیاز نباشه که 24 ساعته وقتتو روش بذاری(سایت های تفریحی و دانلوی به جا 24 ساعت باید 25 ساعت وقت بذاری:lol:)

4-با توجه به هزینه و وقتی که میذاری در آمدی معقول داشته باشی

5-و مهمترین چیز آینده دار بودن ساییت هست تو نباید فقط به فکر امروز ت باشی سایتی رو راه اندازی کن که بتونی مثلا واسه 2 3 سال آینده هم روش حساب کنی(به نظرت تو این وانفسای اینترنت ایران میشه رو سایت های فیلم و سریال یا سایت های تفریحی حساب کرد؟)

امیدوارم که تونسته باشم کمکمت کرده باشم

تایید میشه
مهمترین نکته ای که تو همشون صبر ایوب باید داشته باشید

رسول.م

Registered User
لایک‌ها
236
سایت علمی(در زمینه آی تی-خبر های ایران) - با مطلب -و مقاله بزنم؟بعد یه فروشگاه بزنم منهای سریال و فیلم + تبلیغات
فکر کنم سایت باحالی بشه
بزنم؟
هر چی که فک می کنم نه به بار علمیم اضافه می کنه نه قانونیه جز شارژ و این که شارژ رو می گن سود زیادی نداره(محمد جان)
به این فکر افتادم یه سایت علمی و آموزشی بزنم
خوبه؟

بالا