• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نابودی فوتبال!!!

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
یونایتد رو از قلم انداختی :)

راستش رو بگم؟
با این خانواده ی گلیزر خیلی مطمئن نیستم. وقتی میخوان اسم ورزشگاهی که 103 سال قدمت داره با همین نام رو بفروشن، شاید بعدی خود باشگاه باشه. از اون سرمایه داران که فقط دنبال پول هستند، فقط کاسبی کردن. این نوع سرمایه گذار ها از اونایی که ول خرج هستن خیلی خطرناک ترن.

شایعات بر اینه که برای 20 سال با مبلغ 1 میلیارد دلار، اسم ورزشگاه رو به پپسی استادیوم تغییر بدن.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
مهرداد جان، این عربها اسپانسر هر باشگاهی که بشن، 4 تا باشگاه رو عمرا نمیتونند بخرند.

1- بارسلونا

2- بایرن مونیخ

3- رئال مادرید

4- یوونتوس

راستش رو بگم؟
با این خانواده ی گلیزر خیلی مطمئن نیستم. وقتی میخوان اسم ورزشگاهی که 103 سال قدمت داره با همین نام رو بفروشن، شاید بعدی خود باشگاه باشه. از اون سرمایه داران که فقط دنبال پول هستند، فقط کاسبی کردن. این نوع سرمایه گذار ها از اونایی که ول خرج هستن خیلی خطرناک ترن.

شایعات بر اینه که برای 20 سال با مبلغ 1 میلیارد دلار، اسم ورزشگاه رو به پپسی استادیوم تغییر بدن.

چند ماه پیش گفته میشد ساندرو راسل لعنتی مدیر بارسلونا قصد داره اسم نئوکمپ رو برای فروش بذاره ، مثل شایعه ی همین استادیوم من یونایتد .
همین رئال و بارسا همکاریهای زیادی تو این یکی دو سال اخیر با اعراب پولدار داشتن حالا خیلی هاش تشریفاتی و سطحی یا برگزاری بازی دوستانه بوده ولی از همین برنامه ها خودشونو نزدیک میکنن ...

باشگاههای بزرگ نیازمند پول هنگفت هستن و شیوخ عرب هم صاحب همچین ثروتی ، خواه ناخواه این دو تا بهم نزدیک میشن و پیوند میخورن ، این یه واقعیت تلخ ولی انکار ناپذیره :(

1333031652_extras_albumes_0.jpg

1333031716_extras_albumes_0.jpg

640x360_qatar.v1323255977.jpg

.

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
خوب از یک طرفدار چلسی جزء این نمیشه انتظار داشت البته ما بحث کردیم قبلاًو شما گفتی قبل از آبراموییچ هم هوادار چلسی بودی....!!!
متن من چه ربطی به باخت منچسر داشت ما از یک تیم ریشه دار مثل ریال باختیم نه یک تیمی که با پول خالی درست شده، شما منطق پول رو قبول کردی ولی میدونی این موضوع داره همه گیر میشه اومدن سمت رئال، میلان هم بعید نیس یک سرمایه دار گردن کلفت صاحب بشه یعنی این داره به یک روند تبدیل میشه و این وسط منطق پول به همه چی حاکم میشه که جذابیت های فوتبال روازش میگیره.....
اون تیم های آلمانی که دوستان گفتن مردم خیلی در آلمان واکنش نشون میدن احیراً یک عرب مونیخ 1860 روخریده که این روزها حال و روز خوشی نداره و رفته بوندس لیگا 2 ولی مردم چنان واکنش های نشون دادند که فکر نکنم یک سرمایه دار دیگه خیلی هوس کنه اون سمتها بره.....

شما که اینقدر از تیم های سرمایه داری بدت میاد بهتره بری فیلم بازی های چند ده سال قبل رو ببینی :D البته فکر میکنم اون موقع دوربین فیلمبرداری هنوز اختراع نشده بود :D البته میتونی بری پارک و بازی های بچه هایی که دارن بازی میکنن رو تماشا کنی اونا دیگه به خاطر پول بازی نمیکنن :D ما هم به همین فوتبال در حال انقراض راضی هستیم :D

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
مطمئنم اگر به جای عرب ها مثلا آمریکایی ها این پولای بی حساب و کتاب رو میریختن توی فوتبال عمرا الان کسی اعتراض میکرد و الان همه میگفتن به به چقدر غوب:D

خیلی از این بحث ها بر میگرده به تنفر ما از اعراب

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
نه اينکه فوتبال ايران در حال پيشرفته :cool:
اتفاقا فوتبال همه ي کشورهاي دنيا درحال پيشرفته غير از ايران و دو سه تا کشور درپيتي ديگه که دارن پسرفت مي کنن.
از لحاظ فني که مشخصه فوتبال ايران در چه سطحيه.از لحاظ زيرساخت و امکانات ورزشي هم که يکي از فقيرترين کشورها هستيم.
اون پولهايي که مي بيني عربها توي فوتبال خرج مي کنن عاشق چشم و ابروي اروپايي ها نيستن. بيشترين انگيزه شون جنبه ي تبليغاتي فوتبال واسه کشورشونه.

پ.ن :قطر چلغوز جام جهاني برگزار مي کنه ايران 35 ساله که حتي جام ملتها هم نتونسته برگزار کنه

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
مطمئنم اگر به جای عرب ها مثلا آمریکایی ها این پولای بی حساب و کتاب رو میریختن توی فوتبال عمرا الان کسی اعتراض میکرد و الان همه میگفتن به به چقدر غوب:D

تا حدودی بله و تا حدودی نه ،
مساله اینجاست که میلیونر اروپایی یا آمریکایی خیلی به فکر مطرح کردن خودش و اسم در کردن نیست ، از اول جوونیش کار کرده و ذره ذره سرمایه کسب کرده و مثل شاهزاده یا شیخ عرب یا رانت خوار روسی ظرف یکی دو سال به ثروت هنگفت نرسیده که ندونه کجا خرجش کنه و بیاد توی یه باشگاه ، بدون بازگشت سرمایه همینطور هزینه کنه ، میره سرمایه گذاری میکنه سهام اپل و گوگل و ... میخره و هزار تا کار اقتصادی و سودده دیگه .

بنظرم نحوه بدست آوردن ثروت در خرج کردنش کاملا تاثیر گذار هست ، باد آورده را ...

.

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559

شما بهتره اول کمی مودب تر باشی و بعدمن در اول متنم حی به آمریکایی ها هم اشاره کردم
من مخالف پیشرف فوتبال نیستم شما ظاهرا همه چیز رو 0 و 1 میبینی من میگ پولی که از فوتبال بدس یاد باید تو فوتبال خرج بشه نه یکی بیاد این پول رو ببره جای دیگه خرج کنه مثل مدل منچستر یونایتد نه مثل چلسی که ضرر مالی هم دادن چند سال.....
ضمنناً اینا جای کل کل نیست من مگرنه میرفتم تو بخش کل کل مطرح میکردم شما اینجوری که صحبت میکنی اصلاً ادبیات مناسبی برای یک بحث حدی ندارید.

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
نه اينکه فوتبال ايران در حال پيشرفته :cool:
اتفاقا فوتبال همه ي کشورهاي دنيا درحال پيشرفته غير از ايران و دو سه تا کشور درپيتي ديگه که دارن پسرفت مي کنن.
از لحاظ فني که مشخصه فوتبال ايران در چه سطحيه.از لحاظ زيرساخت و امکانات ورزشي هم که يکي از فقيرترين کشورها هستيم.
اون پولهايي که مي بيني عربها توي فوتبال خرج مي کنن عاشق چشم و ابروي اروپايي ها نيستن. بيشترين انگيزه شون جنبه ي تبليغاتي فوتبال واسه کشورشونه.

پ.ن :قطر چلغوز جام جهاني برگزار مي کنه ايران 35 ساله که حتي جام ملتها هم نتونسته برگزار کنه

اتفاقاً ایران هم داره از پول هایی که خارج از ایران ترزیق میشه ضربه میخوره عربها مگه فوتبال ملیشون چی شده، کاری ندارم یک سپاهی و ایران میاد پول رو میریزه تو تیم و بعدش دوست داره هر چیزی که اون میگه بشه پول کم نیست ولی اینکه از کجا میاد و چجوری خرج میشه این درد فوتبال امروزه....که این وسط اثری از فوتبال نمیمونه

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
شما بهتره اول کمی مودب تر باشی و بعدمن در اول متنم حی به آمریکایی ها هم اشاره کردم
من مخالف پیشرف فوتبال نیستم شما ظاهرا همه چیز رو 0 و 1 میبینی من میگ پولی که از فوتبال بدس یاد باید تو فوتبال خرج بشه نه یکی بیاد این پول رو ببره جای دیگه خرج کنه مثل مدل منچستر یونایتد نه مثل چلسی که ضرر مالی هم دادن چند سال.....
ضمنناً اینا جای کل کل نیست من مگرنه میرفتم تو بخش کل کل مطرح میکردم شما اینجوری که صحبت میکنی اصلاً ادبیات مناسبی برای یک بحث حدی ندارید.

من با هر کسی مثل خودش صحبت میکنم جناب با ادب
شما توی پست هات هر چی میخوای میگی و بعدش میخوای ادای جنتلمنا رو در بیاری :D

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
من با هر کسی مثل خودش صحبت میکنم جناب با ادب
شما توی پست هات هر چی میخوای میگی و بعدش میخوای ادای جنتلمنا رو در بیاری :D

شما از من چه بی ادبی دیدی که اینطوری حرف میزنی و لبخند میزنی.....البته وقتی آدم چیزی برای گفتن نداشته باشه چیزی غیر از این فرافکنی ازش در نمیاد....

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919

بنظر بنده، معمار سبک نوین درآمد زایی از فوتبال، فلرونتینو پرس هستش، البته همین دید اتقصادی کم به رئال مادرید ضربه نزده، سلبریتی هایی که خریداری کرد و با فروش پیراهنشون سرمایه ها بدست اوردند. اما بهتر از پرس برای درآمدزایی از فوتبال و سرمایه گذاری درش (البته بیشتر خرید بازیکن) ندیدم.

ساندرو روسل هم تقریبا داره رویه ی اینچنینی رو پیش میگیره. غول های اسپانیای تاحدی موفق تر از بقیه بودند، حداقل از مسائل اقتصادی

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134

خیلی جمله مسخره و بی معنی هست
دوست عزیز فوتبال یک صنعته یک بیزینسه هیچ صنعتی اینطوری نمیتونه پیشرفته کنه
اون تهیه کننده اون کارگزدان هیچ وقت نمیاد فیلم بسازه که شما ببینی حالشو ببری فیلم میسازه که پول دربیاره
کسی که کارخونه داره محصولشو برای کیف و حال شما تولید نمیکنه

فوتبال هم همینه کسی که میاد یه باشگاه رو میخره سرمایه شو میذاره واسه این کار برای این که به پول برسه به هیچ کسم ربطی نداره چی جوری پولشو میخواد خرج کنه

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
شما از من چه بی ادبی دیدی که اینطوری حرف میزنی و لبخند میزنی.....البته وقتی آدم چیزی برای گفتن نداشته باشه چیزی غیر از این فرافکنی ازش در نمیاد....

خوب از یک طرفدار چلسی جزء این نمیشه انتظار داشت البته ما بحث کردیم قبلاًو شما گفتی قبل از آبراموییچ هم هوادار چلسی بودی....!!!

خودت شروع کردی :) در حد خودت جواب گرفتی

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
اتفاقاً ایران هم داره از پول هایی که خارج از ایران ترزیق میشه ضربه میخوره عربها مگه فوتبال ملیشون چی شده، کاری ندارم یک سپاهی و ایران میاد پول رو میریزه تو تیم و بعدش دوست داره هر چیزی که اون میگه بشه پول کم نیست ولی اینکه از کجا میاد و چجوری خرج میشه این درد فوتبال امروزه....که این وسط اثری از فوتبال نمیمونه

کسي حرف از پول زد؟
اوني که اعراب انجام ميدن سرمايه گذاريه.
تو ايران فقط پول بي حسابي که اصلا معلوم نيست از کجا اومده شکم يه عده آدم مفتخور رو پر مي کنه.
تو کل ايران يه استاديوم با استانداردهاي جهاني نداريم. يه دستشويي درست و حسابي توشون پيدا نميشه :cool: ولي يه بازيکن درپيت ميلياردي درامد داره.

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
خیلی جمله مسخره و بی معنی هست
دوست عزیز فوتبال یک صنعته یک بیزینسه هیچ صنعتی اینطوری نمیتونه پیشرفته کنه
اون تهیه کننده اون کارگزدان هیچ وقت نمیاد فیلم بسازه که شما ببینی حالشو ببری فیلم میسازه که پول دربیاره
کسی که کارخونه داره محصولشو برای کیف و حال شما تولید نمیکنه

فوتبال هم همینه کسی که میاد یه باشگاه رو میخره سرمایه شو میذاره واسه این کار برای این که به پول برسه

عجب!!! در آمدی که بدست میاد بخشیش خوب مشخصه که باید به صاحبان تیم و سرمایه گذار برسه این کاملاً مشخصه و حرفی توش نیست تو همین سینما که گفتی اگر فیلم نفروشه دیگه اون فیلم ساز باید خونه نشین بشه البته نه ایران!!!!
پولی از بیرون تزریق نمیشه که فیلم ساخته بشه و بعد حالا دو قرون بفروشه پول از سینما درمیاد بخشیش میره تو جیب سرمایه گذار بخشیش میره تو جیب کارگردان و عوامل فیلم وقتی پول از بیرون بیاد میشه مثل سینمای ایران فیلم های سراسر سفارشی توی فوتبال پول وقتی از بیرون بیاد و بخواد تو فوتبال خرج بشه طرف دیوانه که نیست دنبال دخالت های جورواجوره نمونه اش رو هم کم ندیدیم ،
در مدل منچستر این آقایون گلیزر 700 میلیون بدهی دارند و میخوان کل بدهیشون رو از درآمد باشگاه بدند ببینید سود سرمایه گذار مشخصه طرف دنبال استعمار که نباید باشه این از اونور بوم افتادنه پول و دربیاری از فوبال همه اش رو بزاری تو جیبت و یا از بیرون بیاری خرج کنی این هم باز فساد میاره خوب شما مثلاً آرسنال رو ببین بازیکن ساخته فروخته ولی خوب اومده ورزشگاه ساخته و هزار تا کار کرده من نمیگم اصلاً پول به تزریق نشه ولی باید حساب و کتاب داشته باشه پول بی حساب یک چیزی میشه مثل فوتبال ایران که هر کسی میخواد قدرت نمایی بکنه...

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
خودت شروع کردی :) در حد خودت جواب گرفتی

شما از حقیقت خودت ظاهرا فراری هستی این که هیچ بی ادبی توش نیست، خوب شما وقتی هوادار چلسی هستی مشخصاً با این نوع تزریق پول بی حساب هم مشکلی نداری و جز این هم نمیشه انتظار داشت این کجاش بی ادبیه خوب چلسی رویه اش همینه....

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
کسي حرف از پول زد؟
اوني که اعراب انجام ميدن سرمايه گذاريه.
تو ايران فقط پول بي حسابي که اصلا معلوم نيست از کجا اومده شکم يه عده آدم مفتخور رو پر مي کنه.
تو کل ايران يه استاديوم با استانداردهاي جهاني نداريم. يه دستشويي درست و حسابي توشون پيدا نميشه :cool: ولي يه بازيکن درپيت ميلياردي درامد داره.

با حرفت در مورد ایران موافقم ولی در مورد اعراب نه چون اونها درسته که زیر ساختهای خیلی خوبی جور کردن و حتی میزبانی جام جهانی رو هم گرفتن ولی باز هم حداقل در رده ملی چیز خاصی ازشون تا به حال که ندیدیم یعنی بازده ای خاصی ندارن...اونها هم بی حساب کم خرج نمیکنند. نمونه اش هم تعویض صد باره مربی که هیچی جز ضرر براشون نداره...این نشون میده کارشناسانه برخورد نمیکنند پول خرج میکنند که زود جواب بگیرند که خوب نمیشه...

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
با حرفت در مورد ایران موافقم ولی در مورد اعراب نه چون اونها درسته که زیر ساختهای خیلی خوبی جور کردن و حتی میزبانی جام جهانی رو هم گرفتن ولی باز هم حداقل در رده ملی چیز خاصی ازشون تا به حال که ندیدیم یعنی بازده ای خاصی ندارن...اونها هم بی حساب کم خرج نمیکنند. نمونه اش هم تعویض صد باره مربی که هیچی جز ضرر براشون نداره...این نشون میده کارشناسانه برخورد نمیکنند پول خرج میکنند که زود جواب بگیرند که خوب نمیشه...

ميشه بگين ايران چه افتخاري بيشتر از مثلا عربستان در رده ي باشگاهي و ملي بدست اورده.
اگه موفقيت تيم ملي يک کشور رو رفتن به جام جهاني بدونيم که عربستان پرافتخارتره.تو رده ي باشگاهي هم که مشخصه ايران هيچ پخي نيست.
کشورهايي مثل قطر از لحاظ جمعيتي اينقدر پايين هستن که پيدا کردن استعداد فوتبالي سخت تره.ولي اين مشکل رو هم به نوعي حل مي کنن

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
ميشه بگين ايران چه افتخاري بيشتر از مثلا عربستان در رده ي باشگاهي و ملي بدست اورده.
اگه موفقيت تيم ملي يک کشور رو رفتن به جام جهاني بدونيم که عربستان پرافتخارتره.تو رده ي باشگاهي هم که مشخصه ايران هيچ پخي نيست.
کشورهايي مثل قطر از لحاظ جمعيتي اينقدر پايين هستن که پيدا کردن استعداد فوتبالي سخت تره.ولي اين مشکل رو هم به نوعي حل مي کنن

مگه من گفت ایران خوبه که شما اینجوری میگی اعراب دارند اندازه یک کشور صاحب فوتبال خرج میکنند هیچی نیستند ما هم بدتر از اینها اصلاً این چیزها خیلی ربطی هم به موضوع ما نداره توی هر دوتای این ملیت ها پولهای بیحساب خرج میشه یکی بدتر از یکی دیگه.....

بالا