• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ناروتو

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
بابک :D

ميگم ناروتو کی دوباره از کيوبی استفاده ميکنه؟ قسمت چند؟ خيلی دوره يا نزديک؟:rolleyes:

ساکورا کدوم يکی از ... رو ميکشه؟ :eek::D

بعد از چند تا قسمت البته یه تیکه کوتاه از استفاده اش از نیروی کیوبی رو میبینید که در مبارزه با دیدارا هستش ولی بعدا در مبارزه با اوروچیمارو کلا کیوبی کنترل رو بدست خواهد گرفت :eek:;)

Sasori رو میکشه ، البته با کمک چوبا ( همون مامان بزرگ ساسوری) :p:happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
بعد از چند تا قسمت البته یه تیکه کوتاه از استفاده اش از نیروی کیوبی رو میبینید که در مبارزه با دیدارا هستش ولی بعدا در مبارزه با اوروچیمارو کلا کیوبی کنترل رو بدست خواهد گرفت :eek:;)

Sasori رو میکشه ، البته با کمک چوبا ( همون مامان بزرگ ساسوری) :p:happy:
از الان کی اوروچيمارو رو ميبينيم، کی ساسکه؟ :D

hv276

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه و خسته نباشید

من 1 سوال داشتم در سریال ناراتو این قسمتهایی که بزرگ شدند گارارا کازگه شده اما ناراتو همچنان هوکاگه نشده می خواستم بدونم رسیدن به این درجات در گروهها متفاوت هستش اگه نیستش گارارا قویتر از ناراتو شده که به این درجه رسیده ؟:D

یه آدم تو سایه

Hamido-san

Registered User
لایک‌ها
0
من 1 سوال داشتم در سریال ناراتو این قسمتهایی که بزرگ شدند گارارا کازگه شده اما ناراتو همچنان هوکاگه نشده می خواستم بدونم رسیدن به این درجات در گروهها متفاوت هستش اگه نیستش گارارا قویتر از ناراتو شده که به این درجه رسیده ؟:D

راستش نه
wow.gif
تو گروه های مختلف روش kage ( کاگه ) شدن يکيه : هميشه "قوی ترين نينجای دهکده" رو بعنوان رئيس ( يا همون kage ) انتخاب ميکنن و نيازی هم نيست که يه رئيس قبلی مرده باشه تا رئيس جديد انتخاب بشه...
البته Gaara ( گارا ) واسه اين انقدر زود kazekage ( کازه کاگه ) شد که هم رئيس قبلی مرده بود
dying.gif
و دهکده "شن پنهان" احتياج به يه رئيس داشت، هم Gaara از بچگی قوی ترين نينجای دهکده بوده
karate.gif
و هم بعد از مبارزش با Naruto ( ناروتو ) تصميم گرفته بود تا کاری کنه که مردم دوستش داشته باشن...
ولی خب نميشه نتيجه گرفت که Gaara از Naruto قوی تره، فقط چون زود تر kage شده... آخه Naruto حدود 2 سال و نيم تحت تعليم Jiraiya ( جيرايا ) بود و تو هيچکدوم از امتحانات واسه chunin يا gennin شدن شرکت نکرده واسه همين الان "درجه" Naruto از تمام هم دوره هاش کمتره، چه برسه به اينکه بخواد hokage ( هوکاگه ) بشه، ولی اين دليل نميشه که از همشون "ضعيف تر" باشه
301.gif

Ahead

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام به همه ناروتودوستان عزیز...
من توی این تاپیک یه تازه واردم و ابن اولین پستم هست...
--------------------
من همه این 25 صفحه فعلی این تاپیک رو خوندم و اطلاعات کاملی از این کارتون بدست آوردم(فقط همین بگم کف کردم)
من تا حالا موفق به دیدن 157 قسمت اول این کارتون (از طریق Game One به زبان فرانسه) و
همچنین به لطف استاد کاکاشی(واقعا از لطفشون ممنونم) تا قسمت 200 با زیرنویس انگایسی دیدم.
از معدود کارتونهای طولانی(اگر اشتباه نکنم اولین قسمتش در تاریخ 9/10/2005 پخش شده) با یک چهارچوب محکم-داستان جذاب-عدم تکرار زیاد و با المانها و شخصیتهای فراوان هست که من در تمام عمرم دیدم.
در واقع نویسنده در ابتدا بیننده رو با یکسری اصل ها آشنا میکنه و در ادامه هم به این اصول پایبند میمونه که این یکی از بارزترین ویژگیها در موفقیت این کارتون هست به عنوان مثال واژه هایی مثل تکنیک احضار حیوانات summoning jutsu یا شارینگان و...
در ابن کارتون اکثر شخصیتها دارای خط سیر و سرنوشت به هم وابسته و مشخصی هستتد که این کارتون رو بیشتر شبیه یک رمان میکنه و هر ببیننده رو کنجکاو دیدن ادامه داستان میکنه.
-------------------------
حالا اگه کسی اطلاعاتی یا بیوگرافی جامعی راجع به نویسنده این داستان داره لطف کنه و در اختیار بقیه هم قرار بده.

only4you_mehr

Registered User
لایک‌ها
3
با عرض سلام به همه ناروتودوستان عزیز...
من توی این تاپیک یه تازه واردم و ابن اولین پستم هست...
--------------------
من همه این 25 صفحه فعلی این تاپیک رو خوندم و اطلاعات کاملی از این کارتون بدست آوردم(فقط همین بگم کف کردم)
من تا حالا موفق به دیدن 157 قسمت اول این کارتون (از طریق Game One به زبان فرانسه) و
همچنین به لطف استاد کاکاشی(واقعا از لطفشون ممنونم) تا قسمت 200 با زیرنویس فارسی دیدم.
از معدود کارتونهای طولانی(اگر اشتباه نکنم اولین قسمتش در تاریخ 9/10/2005 پخش شده) با یک چهارچوب محکم-داستان جذاب-عدم تکرار زیاد و با المانها و شخصیتهای فراوان هست که من در تمام عمرم دیدم.
در واقع نویسنده در ابتدا بیننده رو با یکسری اصل ها آشنا میکنه و در ادامه هم به این اصول پایبند میمونه که این یکی از بارزترین ویژگیها در موفقیت این کارتون هست به عنوان مثال واژه هایی مثل تکنیک احضار حیوانات summoning jutsu یا شارینگان و...
در ابن کارتون اکثر شخصیتها دارای خط سیر و سرنوشت به هم وابسته و مشخصی هستتد که این کارتون رو بیشتر شبیه یک رمان میکنه و هر ببیننده رو کنجکاو دیدن ادامه داستان میکنه.
-------------------------
حالا اگه کسی اطلاعاتی یا بیوگرافی جامعی راجع به نویسنده این داستان داره لطف کنه و در اختیار بقیه هم قرار بده.

تا قسمت 200 با زیر نویس فارسی رو برادر کاکاشی داره؟:eek::eek:
برادر کاکاشی واسه منم بفرست اگه داری

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
تا قسمت 200 با زیر نویس فارسی رو برادر کاکاشی داره؟:eek::eek:
برادر کاکاشی واسه منم بفرست اگه داری

نکنید این کارارو :eek: من کجا زیرنویس فارسی دارم؟ :wacko: زیرنویس انگلیسی منظورش بود :p

Keyvan_zh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه تکنیک هست که ایتاچی استفاده می کنه همونی که سیاه سفید میشه بعد حریفو زجر میده مگه این کارو می تونه کسی دیگه ای هم می تونه بکنه یادمه اوروچیمارو هم این کارو کرد ؟

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
یه تکنیک هست که ایتاچی استفاده می کنه همونی که سیاه سفید میشه بعد حریفو زجر میده مگه این کارو می تونه کسی دیگه ای هم می تونه بکنه یادمه اوروچیمارو هم این کارو کرد ؟

این تکنیک یکی از چندتا تکنیکی هستش که فقط دارندگان مانگکیو شارینگان میتونند این کارو بکنند ;) اوروچیمارو نمیتونه این کارو بکنه ;)

Ahead

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نکنید این کارارو :eek: من کجا زیرنویس فارسی دارم؟ :wacko: زیرنویس انگلیسی منظورش بود :p

استاد کاکاشی شرمنده رفتم درستش کردم.
راستش از اونجا که انگلیسیم خوبه حواسم پرت شد نوشتم فارسی.:blink:معذرت..:blush:

meysam_20

Registered User
لایک‌ها
0
يك سوال كلا چند نفر تونستن مانگكيو شارينگانشونو فعال كنن

ببينين درست ميگم :
يكيش ايتاچيه يكيش ساسكه يكي هم اوچيها مادارا
بايد يك نفر ديگه هم باشه ولي نميدونم اون كيه؟

Keyvan_zh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این تکنیک یکی از چندتا تکنیکی هستش که فقط دارندگان مانگکیو شارینگان میتونند این کارو بکنند ;) اوروچیمارو نمیتونه این کارو بکنه ;)
یه قسمتی بود که اوروچیمارو با ساسکه و ساکورا همین کارو انجام داد یادم نیست کی بود!

katsoora

Registered User
لایک‌ها
0

ببينين درست ميگم :
اون یکیش کاکاشیه:)اینم عکسش:

180px-Kakashi%27s_New_Power_2.png

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
یه قسمتی بود که اوروچیمارو با ساسکه و ساکورا همین کارو انجام داد یادم نیست کی بود!

قسمت 28 بود ، اونم تکنیک ترساندن بود نه شارینگان ;)

ببينين درست ميگم :

تا حالا 3 نفر تونستند : اوچیها مادارا ، اوچیها ایتاچی ، هاتاکه کاکاشی ;) ساسکه هنوز نتونسته فعال کنه :happy:

ichigo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خلاصه ای از شخصیت های ناروتو ببخشید یکم زیاده

Chouji Akimichi
چوجی آکیمیچی

در ناروتو 1
طبقه:گنین (Gennin

اولین بار که در مانگا می بینیمش:34
اولین بار که در انیم می بینیمش :قسمت 1

در ناروتو 2
طبقه:چونین
(chuunin
اولین بار در مانگا :قسمت 282
ChoujiTS.gif

------------------------------------------------------------------------------------------

Gaara.gif
Gaara of the Desert
گارا

در ناروتو 1

طبقه : گنین
اولین بار در مانگا :قسمت35
اولین بار در انیم :قسمت 20

در ناروتو 2
طبقه : کازه کاگه
اولین بار در مانگا : قسمت 247

GaaraTS.gif

------------------------------------------------------------------------------------------

Hinata.gif
Hinata Hyuga
هیناتا هیوگا

در ناروتو 1

اولین بار در مانگا : قسمت 34
اولین بار در انیم : قسمت 1

در ناروتو 2
طبقه : چونین
اولین بار در مانگا:قسمت 282

HinataTS.gif

Ino.gif
Ino Yamanaka
اینو یاماناکا

در ناروتو 1

اولین بار در مانگا:قسمت 34
اولین بار در انیم:قسمت 1

در ناروتو 2
اولین بار در مانگا:قسمت 284

InoTS.gif

Kankuro.gif
Kankuro
کانکورو

در ناروتو 1

طبقه:گنین
اولین بار در مانگا:قسمت 35
اولین بار در انیم:قسمت 20

در ناروتو 2

طبقه:یونین jounin
اولین بار در مانگا:قسمت 249

KankuroTS.gif

Kiba.gif
Kiba Inuzuka
کیبا اینوزوکا

در ناروتو 1

در ناروتو 2
اولین بار در مانگا:قسمت 282

KibaTS.gif

Lee.gif
Rock Lee
راک لی

در ناروتو 1

اولین بار در مانگا:قسمت 36
اولین بار در انیم:قسمت 21

در ناروتو 2
اولین بار در مانگا:قسمت 253
LeeTS.gif

Naruto.gif
Naruto Uzumaki
ناروتو اوزوماکی

در ناروتو 1
اولین بار در مانگا:قسمت 1

در ناروتو 2
طبقه:گنین*
اولین بار در مانگا:قسمت 245
NarutoTS.gif

Neji.gif
Neji Hyuuga
نجی هیوگا

در ناروتو 1
اولین بار در انیم:قسمت 21

در ناروتو 2
اولین بار در مانگا:قسمت 253
NejitentenTS.gif

Sakura.gif
Sakura Haruno
ساکورا هارونو

در ناروتو 1
اولین بار در مانگا:قسمت 3
اولین بار در انیم:قسمت
1

در ناروتو 2
اولین بار در مانگا:قسمت 247

SakuraTS.gif

Sasuke.gif
Sasuke Uchiha
ساسوکه اوچیها

در ناروتو 1
اولین بار در مانگا:قسمت 3

در ناروتو 2
طبقه:گنین(نینجای گمشده) *
اولین بار در مانگا:قسمت 306

SasukeTS.gif

Shikamaru.gif
Shikamaru Naara
شیکامارو نارا

در ناروتو 1
طبقه: اول گنین بعد از تست میشه چونین

در ناروتو 2
طبقه:چونین(می خواد امتحان بده)
اولین بار در مانگا:
247
ShikamaruTS.gif

Shino.gif
Shino Aburame
شینو آبورامه

در ناروتو 1

در ناروتو 2
اولین بار در مانگا:قسمت
282
ShinoTS.gif

Temai.gif
Temari
تماری

در ناروتو 1

اولین بار در مانگا:قسمت 35
اولین بار در انیم:قسمت 20

در ناروتو 2
طبقه:یونین
اولین بار در مانگا:قسمت 247
TemariTS.gif

Tenten.gif
Tenten
تن تن

در ناروتو 1

اولین بار در انیم: قسمت 21

در ناروتو 2
اولین بار در مانگا:قسمت 243

NejitentenTS.gif

---------------------------------------------
*در حالی که ناروتو طبقه رسمی اش تو ناروتو 2 گنین است ولی سطحش هم سطح یه یونین است در واقع ناروتو در ناروتو 2 یه یونین است.چون ناروتو به اندازه 2.5 سال از کونوها دور بود و داشت با جیرایا تمرین می کرد نتونست تو تست ها شرکت کنه ولی همه ی دوستاش شرکت کردن و طبقه ی خودشون رو بالا بردن

*در حالی که ساسوکه در ناروتو 2 طبقه رسمی اش یه گنین است ولی مثل ناروتو همسطح یه یونین است ولی اگه بخوایم دقیق تر بگیم ساسوکه یه نینجای گمشده محسوب میشود تا یه گنین به خاطر اینکه ساسوکه بدون اجازه گرفتن از هوکاگه کونوها رو ترک کرد ولی برای ساسوکه طبقه مهم نیست .براش این مهمه که چقدر کلا قوی هست ساسوکه می خواد برادرش ایتاچی رو بکشه پس یه یونین بودن کافی نیست و اگه یه یونین باشه نمی تونه ایتاچی رو بکشه __________________

blacklife1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به دوست داران ناروتو
امروز داشتم مجله Electronic Game Mountly رو نیگا میکردم ( شماره 218 )
شمام به این عسک یه نیگا بندازین ، خیلی جالبه
حضور ناروتو در بازی Ultimate Ninja 2 به همراه همه ( کاکاشی و ساسکه و ... )

ichigo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آره یه بازی هم جدیدا از ناروتو برای پی اس پی داره میاد به اسم naruto ultimate ninja heroes
بازی خیلی شبیه نسخه قبلیش برای پی اس پی است با این تفاوت که میشه گروهی و سه به سه بازی کرد
اینم چند تا عکس:

6byqcyo.jpg

سیستم : دستگاه قابل حمل پی اس پیplaystation portable)psp
تاریخ انتشار:مرداد 86
سبک:فایتینگ
ناشر:Namco Bandai
سازنده:Banda

52yh647.jpg

53jp549.jpg

6gss8c3.jpg

6bummgk.jpg

6glrgc6.jpg

6fqgzyo.jpg

meysam_20

Registered User
لایک‌ها
0
قسمت 28 بود ، اونم تکنیک ترساندن بود نه شارینگان ;)

تا حالا 3 نفر تونستند : اوچیها مادارا ، اوچیها ایتاچی ، هاتاکه کاکاشی ;) ساسکه هنوز نتونسته فعال کنه :happy:

پس چطوري تونست كيوبي رو ببينه كه داخل ناروتو بود

بالا