nsh
Registered User
توجه کردین itatchi فقط یک نفره
shadow.arash
یک کمی نگران شدم
shadow.arash
یک کمی نگران شدم
Orochimaru طبق معمول توی تخت خوابش بستریه . ...
Orochimaru طبق معمول توی تخت خوابش بستریه . ( نمی دونم چرا . قبلش رو نخوندم . ) ....!!
خوب من سري ناروتو رو ديدم . حالا چند تا سوال واسم پيش اومده كه اميدوارم دوستان بتونن پاسخ بدن.
اگه دقت كرده باشيد يك جاهايي از سريال مخصوصا اونجايي كه كاكاشي تو بيمارستانه بعد از درگيري با اوروچيمارو يك عكسي رو نشون ميده كه توي اون هوكاگه چهارم به همراه كاكاشي و دو تا ديگه ديده ميشن. ميخوام بدونم اون دو تاي ديگه كين. يكيشو حدس ميزنم همون دختره كه عضو Anbu باشه اما اون يكيه ديگه رو نميدونم . حدس هم ميزنم كه قبلا كشته شده باشه. حداقل از صحبتهاي كاكاشي اينجوري بر مياد.
اشکال نداره دوست عزیز ما زحمت زیادی کشیده دستش درد نکنه بحرحال ایشون بنظر میرسه که تو این تاپیک کمی تازه وارد هستش ولی من کارشو تحسین میکنم کارش عالی بود.
-----------------
برادر کاکاشی شما هم که دیه چهره متال گیری رو آشکار کردی:hmm:
کاکاشی
من فکر کنم امروز برای تمرین زود برم!
ای وای هم تیمی ام مرد...باشه مهم نیست!
من اینقدر تبنلم که حوصله انتخاب کردن رنگ ماسکمو ندارم!
ناروتو!تو می تونی کتاب کام کام پارادیز منو بخونی!!
من باید همگروهی هایم رو نجات بدم یا ماموریت رو به پایان برسونم؟اه ه (یه فحش) هم گروهی هامو می کشم بعد خودم ماموریت رو به پایان می رسونم!!
دوست عزیز من چاکر اون حرفی که ساکورا زد شدم![]()
می دونم ولی بزودی این حرفها حالا در انیمه نشد در دل مردم به سپاس تلاش های بچه های فروم گفته خواهد شد:f34r::f34r::f34r:اینا جمله هایی هستند که این شخصیت ها عمرا به زبون نمیارا به تیتر دقت کنین دچار اشتباه نشین
خیلی ممنون از لطفتون
من با اجازت اديتش کردم.:blush: ولی برای اينکه خودت هم ببينی چه جوريه. الان برو اين پست رو اديت کن. وقتی رفتی تو صفحه اديت، با ماس رو يکی از عکس ها کليک کن و دکمه رو هم چنان نگه دار و ماس رو ببر وسط يه جايی از نوشته هات و دکمه ماس رو ول کن. ببين عکس ميره وسط نوشتت!من آخر سر نفهمیدم عکسا رو چه جوری کنار هم قرار بدم استاد لینخو یه جوابی داد ولی نشد تمام صفحه رو من نابود کردم قربان همتون lee یه نینجای داغون:happy: