• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ناروتو

sinalaserjet

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

اميدوارم اين مطلب تكراري نباشه

چند كانال ماهواره ايي هست كه naruto رو نشون مي ده از نظر من بهترين آنها كانال 10.722H ( همون JETIX ) است كه ساعت پخش اون 20:10 هر شب و تكرار روز قبل 22:30 هر شب است و الان هم حدوداي قسمت 25 هست من خودم با اينكه اين سريال رو تا قسمت 160 ديدم ولي هرشب اونو نگاه مي كنم يكي از دلايل اش اينه كه دوبله انگليسي اون خيلي بهتر و گيراتر از زبان ژاپني است(اين كانال رو هر دستگاهي كه يك بار آپگريد شده باشد باز است)

يه سوال هم داشتم : شنيدم كانال اصلي پخش اين انيمه tv tokyo است مي خواستم ببينم اين شبكه رو هيچ ماهواره اي هست يا فقط مخصوص ژاپني هاست

با آرزوي موفقيت براي تمامي دوستداران انيمه

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
Chidori - Thousand Birds
نام : چیدوری - هزار پرنده
رده : A
برد : نزدیک (0m ~ 5m)
استفاده کننده : Sasuke Uchia و Kakashi Hatage
//
شبیه تکنیک Chidori Senbon هست با این تفاوت که شکل دهی اون بصورت Sword یک شمشیره که قابلیت درازتر شدن هم داره.خصوصیات دیگه دقیقا مثل Chidori Senbon هست.

خوب ني ني:blush: تصميم گرفته تو چند قسمت اقدام به معرفي هوكاگه ها بكنه كه اين ميشه اولين پستش:D
//
شودايمه ميتونست درختان بزرگ و فشرده اي رو ايجاد كنه كه رشد سريعشون براحتي ديده ميشد و حركات اونها رو در حين رشد كردن كنترل ميكرد، اين مخصوصا براي بدام‌ انداختن‌ دشمن يا ويران كردن ساختمانها بسيار مفيد بود و البته كه اين چيزي بود كه از 1 جوتسو بي نظير انتظار ميرفت.

ممنون از هر دوتای شما که واقعا زحمت کشیدین :happy: من شروع کردم به ایندکس کردن تاپیک :happy: شما هم ادامه بدین من هستم :p:D

سلام

اميدوارم اين مطلب تكراري نباشه

چند كانال ماهواره ايي هست كه naruto رو نشون مي ده از نظر من بهترين آنها كانال 10.722H ( همون JETIX ) است كه ساعت پخش اون 20:10 هر شب و تكرار روز قبل 22:30 هر شب است و الان هم حدوداي قسمت 25 هست من خودم با اينكه اين سريال رو تا قسمت 160 ديدم ولي هرشب اونو نگاه مي كنم يكي از دلايل اش اينه كه دوبله انگليسي اون خيلي بهتر و گيراتر از زبان ژاپني است(اين كانال رو هر دستگاهي كه يك بار آپگريد شده باشد باز است)

يه سوال هم داشتم : شنيدم كانال اصلي پخش اين انيمه tv tokyo است مي خواستم ببينم اين شبكه رو هيچ ماهواره اي هست يا فقط مخصوص ژاپني هاست

با آرزوي موفقيت براي تمامي دوستداران انيمه

ممنون سینا جان :happy:

Tv tokyo فکر کنم ماهواره آسیا ست باشه ( البته من از بچه ها شنیدم ، خودم در مورد ماهواره ها اطلاعات ندارم ) :happy:

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
========================== هوكاگه دوم ==========================

naruto_nidaime0027.jpg

نام کامل : نامشخص ( ملقب به نيدايمه )

توانايي ها : جنجوتسو – جوتسو سبک آب – چابکي

اعضاي خانواده :
هوکاگه اول – برادر
تسوناده – نوه هوکاگه اول (دختر)
ناواکي – نوه هوکاگه اول (پسر)

شاگردان :
teamshodaime.jpg

ساروتوبي – هوکاگه سوم (مرده ) Sarutobi
هومارو – Homura
کوهارو – مشاور هوکاگه ها Koharu

اطلاعات :
يکي از کساني که دست به جستجو ساختن کونوها زد هوکاگه دوم بود.نيدايمه برادر کوچکتر هوکاگه اول بود که با مرگش مسوليتهاي هوکاگه به اون رسيد.
نيدامه که حس مسئوليت راهمچون برادر به ارث برده بود تلاش زيادي در راه اندازي آکادمي نينجاها و ساير سازمانهاي درون دهکده داشت.
پس از گذشتن از فقري که نتيجه جنگ بزرگ بين نينجا ها بود نيدايمه نسل آينده را طوري پرورش داد که در آسايش و دور از جنگ از رفاه و رونق دهکده مطمئن شود.
نيدايمه يکبار ديگه به داستان برگشت .
180px-Nidaime.jpg

اوريچيمارو اونو با تکنيک كثيف و ممنوعه دنياي مردگان (Kyuchiyose Edo Tensei) يكبار ديگه زنده و مجبور به جنگيدن با شاگرد سابق خودش كرد.

روش مبارزه :
در واقع نيدايمه مثل برادرش ترجيح ميداد كه به سر حريفش حمله كنه،ولي با سرعت و چابكي بيشتر كه از اين چابكي براي باز كردن گارد حريف و ضربه زدن استفاده ميكرد.
اون همچنين حملات بسيار نيرومندي و خطرناكي رو با استفاده از تكنيكهاي آب اجرا ميكرد،حملاتي بينهايت نيرومند كه بدون نياز به هيچ منبع آبي در آن نزديكي اجرا ميشد.
image.php

شاهكاري كه تا امروز كسي موفق به اجراي دوباره آن نشده است.

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
من تازه دارم ناروتو ميبينم ... اين معرفي شخصيتهاش خيلي خيلي ميچسبه :happy: دست همگي درد نكنه

يه سوال خيلي مهم ! از قسمتهاي چند تا چندش فيلر هست ؟! الان قسمت صد و سه هستم

يعني از اوج داستان و جنگ و مبارزه با اوريچيمارو گذشته ....

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
من تازه دارم ناروتو ميبينم ... اين معرفي شخصيتهاش خيلي خيلي ميچسبه :happy: دست همگي درد نكنه

يه سوال خيلي مهم ! از قسمتهاي چند تا چندش فيلر هست ؟! الان قسمت صد و سه هستم

يعني از اوج داستان و جنگ و مبارزه با اوريچيمارو گذشته ....

از قسمت 135 تا 225 فیلر هستند :blink::wacko:

میچسبه ناروتو دیدن؟؟؟ :D

nimamanavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چند قسمت ديدی؟ رکوردت چقدره؟ :eek::D من رکورد 55 قسمت تو يه روز دارم:p ولی بابک مثله اينکه رکورد منو شيکوند، نه؟:blink::eek: چند قسمت ديدی بابک؟:cool:

با سلام خدمت دوستاران ناروتو من 100 قسمت پشت سر هم دیدم از اینکه ایجا با کسانی اشنا می شم که از anime خوششون میاد (مثل خودم) خوشحالم

nimamanavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تنها چيزايي كه از مادارا به صورت تاييد شده هست، يكي اينه كه مانگكيو شارينگان داشته و ديگه اين كه كيوبي اونو ميشناسه و به ساسكه ميگه كه چاكراي مادارا از مال منم شيطاني تر و پليد تر (more sinister) بود و چاكراي تو هم شبيه اونه...

میشه بگی تو کدوم قسمت این حرفو کیوبی میگه:)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
با سلام خدمت دوستاران ناروتو من 100 قسمت پشت سر هم دیدم از اینکه ایجا با کسانی اشنا می شم که از anime خوششون میاد (مثل خودم) خوشحالم
سلام

به جمع ما خوش اومدين! :):happy:

با اين حساب رکورد جديد مال شماست! :D تو يه روز ديدين؟! :blink:

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
از قسمت 135 تا 225 فیلر هستند :blink::wacko:

میچسبه ناروتو دیدن؟؟؟ :D

نود قسمت فيلر ؟! :blink: آره ... خيلي خيلي ميچسبه :D

من يادم نبود ركورد قسمتهارو بگيرم
sad.gif
حيف ... ولي صد قسمتو كه نميشه يه روزه ديد !!! حتي با وقت اضافه هم نميشه

ركورد من يازده ساعت ناروتو ديدنه
biggestgrin.gif
بعدش هم سر به شدت سر درد شدم ... كارم به قرص و امپول كشيد ! بايد كم كم پك ميزدم

atashpareh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میشه بگی تو کدوم قسمت این حرفو کیوبی میگه:)

توي اولين قسمت ناروتو شيپودن (سري جديد ناروتو)
البته اين در واقع يه جورايي خيلي جلوتر از داستان فعليه.. يه جور trailer براي ناروتو شيپودن هست كه توي قسمت اول قرارش دادن... و به 2 سال و نيم بعد از رفتن ساسكه پيش اوروچيمارو مربوط ميشه... بهتره بقيشو نگم چون spoil ميشه...:happy:
موفق باشيد...

nimamanavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

سلام
البته که نه.(توفرجه ها که تعطیل بودیم) از صبح یک پنجشنبه تا تا فردا شب

خیلی ممنون :blush:

itachi.jpg

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
سلام

دوست عزیز بهتره از این کارا زیاد نکنی ;) چون بعدا دودش به چشم خودت میره :happy:

nimamanavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

با اين حساب رکورد جديد مال شماست! :D تو يه روز ديدين؟! :blink:[/QUOTE

سلام

دوستان عزیز این فرق شخصیتی که دارم و چیزی که دوست دارم باشم (The 4 th)
itachi.jpg
[/IMG]

hemmat

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
این پست رو زدم که بگم
یکی از عاشقان naruto اقدام به زیرنویس کردن این انیمه کرده است برای کمک به ایشان و همچنین دانلود قسمت ها زیر نویس شده به این آدرس رجوع کنید
http://narutofarsi.blogspot.com/

hemmat

Registered User
لایک‌ها
0
شرمنده صفحه قبل رو ندیدم :blush:
به هر حال نیت خیر بود

Ahead

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مقدمه ای بر جوتسوها(Intro to Jutsus)​
attachment.php

جوتسو هنرهاي اسرار آميزي هستند که نينجاها در مبارزاتشون بکار ميبرند.براي استفاده از يک جوتسو نينجا بايد از چاکراش استفاده کنه.چاکرا از دو جا تامين ميشه : 1. از انرژي جسمي که درون ملياردها سلول بدن نهفه هست 2. انرژي فکري و روحي که از قدرت ماورا و تجربه سرچشمه ميگيره.
براي اجراي يک جوتسو نينجا اين دو انرژي رو ايجاد وسپس آزاد ميکنه.با شکل دهي حرکات دست (HandSeal)، نينجا قادره جوتسوي مورد نظرش رو آشکار کنه.
بدليل تعداد زياد حرکات دست (HandSeal) و همچنين ترکيبهاي متفاوت اين حرکات با هم، هزاران جوتسو بالقوه و پنهان براي کشف شدن وجود داره(واسه همينه که اکثر نينجاها تکنيکهاي مخصوص به خودشون دارن مثل Chidori Nagashi ساسوکه و يا Fuuton• Rasen Shuriken ناروتو-بعدا مفصل توضيحش ميدم-)
attachment.php
بر اساس ابنکه از کدام جوتسو استفاده بشه نوع و مقدار چاکرا متفاوته همانطور که عناصربکار رفته در اجرا جوتسو متفاوت خواهد بود. پنج نوع عنصر مهم وجود داره که همچنين اسم پنج کشور بزرگ شينوبي هم هست :آتش-باد-آب-برق(رعدوبرق)-زمين. هر نينجا پتانسيل استفاده بهتر از هر يک از اين عناصر رو داره(بستگي داره که رو کدوم بيشتر کار کنه).براي تشخيص نوع جوتسو از يک کاغذ آشکارساز بنيادي ويژه استفاده ميشه.اين کاغذ از درختهايي ساخته ميشه که بخصوص با چاکرا(فکر کنم منظور چاکراي محيطه) رشد ميکنن.(شبيه کاغذ تورنوسوله:p).
زمانيکه نينجا اين کاغذ رو با بخشي از اون چاکرا آغشته ميکنه، کاغذ براي آشکار کردن نوع چاکرا دچار تغيير و دگرگوني ميشه.براي باد دو تيکه ميشه-براي آتش ميسوزه-براي آب تر ميشه-براي زمين مچاله ميشه و براي برق چروکيده ميشه.(البته من هر چي فکر ميکنم همچين چيزي تو کارتون ناروتو نديدم-اگه کسي چيزي به ذهنش ميرسه بگه)

Ninjutsu - The Five Elements (پنج عنصر اصلی نینجوتسو)​

attachment.php
Katon - Fire​
کاتون يا عنصر آتش به شکل حمله هاي آتشين و يا شعله هاي آتش ظاهر ميشن.مثل : ساسوکه

attachment.php
Fuuton - Wind​
فوتون يا عنصر باد حمله هايي هستند که بشکل تندبادهاي عظيم و يا توفانهاي بادي طولاني مدت ظاهر ميشن.مثل : Renkuudan :همون تکنیکی که شاکاکو(غول تک دم مهر شده درون گارا) در مبارزه با ناروتو گلوله های بادی پرت میکرد.

attachment.php
Raiton - Lightning​
رايتون يا عنصر برق حمله هايي هستند که بشکل الکتريسيته و يا برق ظاهر ميشن.مثل : چيدوري یا تکنیکهای رایگا

attachment.php
Doton - Earth​
دوتون يا عنصر زمين حمله هايي هستند که بر پايه زمين و گل(لجن) شکل ميگيرند.اين حملات ميتونه ساختن ديواره گلي (مثل تکنيک ساروتوبي-هکاگه سوم-در مبارزه با اوروچیمارو) باشه و يا تدارک حمله از زير زمين باشه.مثل گرفتن پاها از زير زمين-همون تکنيکي که کاکاشي با اون ساسوکه رو در اولين امتحان گروهي تو زمين فرو برد-

attachment.php
Suiton - Water​
سويتون يا عنصر آب حمله هايي هستند که بر پايه آب شکل ميگيرند.اين حملات ميتونه ساختن يک سد دفاعي از آب باشه و يا بشکل فورانهاي عظيم و پر فشار.مثل تکنيکهاي زابوزا يا کيسامه در مبارزه با کاکاشي

Other Elements(عناصر فرعی نینجوتسو)​

attachment.php
Mokuton - Wood​
موکاتون يا عنصر چوب حمله ها و همچنين دفاع هايي هستند که بر پايه چوب(ترکيب دو عنصر زمين و آب)شکل ميگيرند.استفاده از اين سبک، يک تکنيک مخفي و منحصر به شودايمه(هوکاگه اول) و همچنين کساني که ژن اون رو به ارث بردن هست.موکاتون زماني شکل ميگيره که دو عنصر زمين و آب با هم بکار گرفته بشن.تااونجا که من يادم مياد تو کارتون دو نفر رو نشون داده که توانايي استفاده از اين سبک(ميگم سبک چون ممکنه تکنيکهاي متفاوتي بر پايه موکاتون ايجاد بشه) رو دارن يکي هوکاگه اول(تو مبارزه اوروچیمارو با هوکاگه سوم-ساروتوبي-) دوم پسري بنام
تنزو ياماتو (Tenzou Yamato) که تکنيکهاي اصليش بر پايه اين سبکه-تو کارتون که من هنوز ندیدمش:blush:-.

attachment.php
Hyouton - Ice​
هايوتون یا عنصر يخ حمله ها و همچنين دفاع هايي هستند که بر پايه يخ(ترکيب دو عنصر آب و باد)شکل ميگيرند. استفاده از اين سبک، در تکنيکهاي Haku(همدست زابوزا) و يه نينجا از دهکده پنهان برف ديده شده، به هر حال آنچه که ار مانگاها ميشه فهميد اينه که اين توانايي مربوط به قوم Haku ميشه(جالب بدونید پدر و مادرش اهل کشور آب بودن).هايوتون زماني شکل ميگيره که دو عنصر آب و باد با هم بکار گرفته بشن.

فایل های ضمیمه

• Body.gif
    Body.gif
    15.5 KB · نمایش ها: 47
  • Chart.gif
    Chart.gif
    17.9 KB · نمایش ها: 47
  • 0Fire.gif
    0Fire.gif
    5.4 KB · نمایش ها: 46
  • 0Wind.gif
    0Wind.gif
    5.6 KB · نمایش ها: 46
  • 0Lightning.gif
    0Lightning.gif
    5.1 KB · نمایش ها: 47

Reza_2202

Registered User
لایک‌ها
19
سلام به تمام بچه های باحال این بخش
میدونم که خیلی بده که آدم مثله قاشق نشسته بپره وسط یه بحث
ولی چه کنم که حالم گرفته
این JETIX نامرد داره برای بار پنجم 30 قسمته اول ناروتو رو نشون میده ...
ایده من اینه که به دلایلی چون این کانال مال کودکانه (به معنی افراد زیر 6 سال مثلا) :worried:
تصمیم نداره وارد دنیای پر مخاطره و خشن این نینجاها و شینوبی های دوست داشتنی بشه
ولی گناه من چیه که ناروتو میخوام :(
و اما ماجرای من :
این دفعه که جتیکس دوباره شروع کرد به از اول پخش کردن ناروتو :crying: با خودم احد کردم ، بگردم یه جایی رو
پیدا کنم تا بتونم کل انیمه رو بدست بیارم . با جستجوی عبارت "ناروتو" در گوگل و پشت سر
گذاشتن 26 سایت عربی :exclamati بلاخره اینجا رو پیدا کردم .
نمی دونید که چقدر خوشبحالم شد (دیگه داشتم سرمو می کوبیدم به دیوار) حالا هم
یک سوال داشتم من چطوری می تونم این انیمه رو با زبان انگلیسی یا زیرنویس انگلیسی (یا فارسی) داشته باشم .
به این انسان دلسوخته و ناامید کمکی هرچند کوچک نمایید
منتظر یاری سبزتان هستم :)

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
سلام به تمام بچه های باحال این بخش
میدونم که خیلی بده که آدم مثله قاشق نشسته بپره وسط یه بحث
ولی چه کنم که حالم گرفته
این JETIX نامرد داره برای بار پنجم 30 قسمته اول ناروتو رو نشون میده ...
ایده من اینه که به دلایلی چون این کانال مال کودکانه (به معنی افراد زیر 6 سال مثلا) :worried:
تصمیم نداره وارد دنیای پر مخاطره و خشن این نینجاها و شینوبی های دوست داشتنی بشه
ولی گناه من چیه که ناروتو میخوام :(
و اما ماجرای من :
این دفعه که جتیکس دوباره شروع کرد به از اول پخش کردن ناروتو :crying: با خودم احد کردم ، بگردم یه جایی رو
پیدا کنم تا بتونم کل انیمه رو بدست بیارم . با جستجوی عبارت "ناروتو" در گوگل و پشت سر
گذاشتن 26 سایت عربی :exclamati بلاخره اینجا رو پیدا کردم .
نمی دونید که چقدر خوشبحالم شد (دیگه داشتم سرمو می کوبیدم به دیوار) حالا هم
یک سوال داشتم من چطوری می تونم این انیمه رو با زبان انگلیسی یا زیرنویس انگلیسی (یا فارسی) داشته باشم .
به این انسان دلسوخته و ناامید کمکی هرچند کوچک نمایید
منتظر یاری سبزتان هستم :)

سلام دوست عزیز

برو به تاپیک راهنمای بخش ، اونجا میفهمی چی به چیه

بالا