• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ناروتو

Reza_2202

Registered User
لایک‌ها
19
ممنون از سرعت در پاسخ دهی
و ممنون از راهنمایی :happy:
من رو هم در جمع خودتون سهیم بدونید .

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خيلی خوش اومدين :)

اميدوارم اينجا بهتون خوش بگزره!;)

-------------------

بابک :D

ميگم اين ساسوری چرا اينقدر خوشگله؟! :blink: آخی ... بچه بوده خيلی دوست داشتنی بوده نه؟:D
ببينم سر کاگه کازه چهارم چه بلايی اومده!!! :blink::f34r:

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
ممنون از سرعت در پاسخ دهی
و ممنون از راهنمایی :happy:

خواهش میشه برادر و خیلی خوش اومدید :happy:

ميگم اين ساسوری چرا اينقدر خوشگله؟! :blink: آخی ... بچه بوده خيلی دوست داشتنی بوده نه؟:D

خوب این برمیگرده به اینکه ساسوری در اون سن خودشو به عروسک یا همون Puppet تبدیل کرده برا همون پیر نمیشه ;) و در مورد اینکه سر کازه کاگه چی اومده ، یه روز از شهر سند قیبش میزنه و دیگه پیداش نمیشه و الان میفهمند که ساسوری اونو شکست داده و به عروسک تبدیل کرده ;)

البته فکر کنم منظورت کازه کاگه سوم بود - کازه کاگه چهارم بابای گارا بود که بدست اوروچیمارو کشته شد

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب این برمیگرده به اینکه ساسوری در اون سن خودشو به عروسک یا همون Puppet تبدیل کرده برا همون پیر نمیشه ;) و در مورد اینکه سر کازه کاگه چی اومده ، یه روز از شهر سند قیبش میزنه و دیگه پیداش نمیشه و الان میفهمند که ساسوری اونو شکست داده و به عروسک تبدیل کرده ;)
نه نه، کازه کاگه سوم رو نميگم. چهارم رو ميگم! :eek: خوده ساسوری هم نميدونست چه بلايی سرش اومده!:blink:

حالا يه چيزی، يعنی اينم عروسک ساسوريه يا خودشه که دارن باهاش ميجنگن!:blink::f34r:

atashpareh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خيلی خوش اومدين :)

اميدوارم اينجا بهتون خوش بگزره!;)

-------------------

فريدا جان، ساسوري خودش رو هم به شكل عروسك درآورده... يعني خودش هم يك عروسك زنده است... در واقع يك puppetmaster كه خودش هم puppet هست...(در قسمتهاي آينده ميبيني...)
كازه كاگه چهارم كه توسط اروچيمارو به قتل رسيد و بعدش هم توي مسابقه ي شونين ها، اوروچيمارو با قيافه ي اون حضور پيدا كرد و اون جنگ رو با كونوها شروع كرد... در واقع اوروچيمارو براي در اختيار گرفتن sand خودش رو جاي كازه كاگه ي چهارم جا زد...
اگه منظورت كازه كاگه ي سوم هست، ساسوري اونو شكست داده و ازش عروسك ساخته كه الان داره باهاش با ساكورا و چيوبا مي جنگه... ساسوري وقتي از انسانها عروسك ميسازه، جوري عمل ميكنه كه قدرتهاي بخصوص اون انسانها در عروسك ها حفظ ميشه... (در قسمتهاي آينده بيشتر خواهي ديد...)
موفق باشي...

من هر وقت ميام يه چيزي بگم ميبينم بابك زودتر از من جواب رو داده...:p

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
نه نه، کازه کاگه سوم رو نميگم. چهارم رو ميگم! :eek: خوده ساسوری هم نميدونست چه بلايی سرش اومده!:blink:

حالا يه چيزی، يعنی اينم عروسک ساسوريه يا خودشه که دارن باهاش ميجنگن!:blink::f34r:

کازه کاگه چهارم بابای گارا بود که در حین امتحان چونین بدست اوروچیمارو کشته شد ;)

کدوم؟؟؟؟ :eek:

به این یه نگاه بنداز ;)

66jwv1c.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
فريدا جان، ساسوري خودش رو هم به شكل عروسك درآورده... يعني خودش هم يك عروسك زنده است... در واقع يك puppetmaster كه خودش هم puppet هست...(در قسمتهاي آينده ميبيني...)
كازه كاگه چهارم كه توسط اروچيمارو به قتل رسيد و بعدش هم توي مسابقه ي شونين ها، اوروچيمارو با قيافه ي اون حضور پيدا كرد و اون جنگ رو با كونوها شروع كرد... در واقع اوروچيمارو براي در اختيار گرفتن sand خودش رو جاي كازه كاگه ي چهارم جا زد...
اگه منظورت كازه كاگه ي سوم هست، ساسوري اونو شكست داده و ازش عروسك ساخته كه الان داره باهاش با ساكورا و اوباجي مي جنگه... ساسوري وقتي از انسانها عروسك ميسازه، جوري عمل ميكنه كه قدرتهاي بخصوص اون انسانها در عروسك ها حفظ ميشه... (در قسمتهاي آينده بيشتر خواهي ديد...)
موفق باشي...
من خيال ميکردم يه کازه کاگه ديگه هم هست که الان به اشتباه خودم پی بردم!:D:p

ببينم دهکده های ديگه هم کاگه دارن؟؟؟:eek: اگه آره چرا تا حالا نديديمشون؟!:blink: اصلاً ميبينيمشون؟ :eek: اگه نه، چرا نه؟ :D

atashpareh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب، 364 خيلي خوب بود...
خيلي چيزا داره كم كم روشن ميشه...

به نظر ميرسه اين تئوري كه هدف اصلي آكاتسوكي به شارينگان و قدرت اصلي اون ربط پيدا ميكنه، درست از آب در مياد... كي فكرشو مي كرد توبي، اوچيها مادارا باشه (البته مطمئن نيستم صحبتي كه ميكنه دقيقاً به اين معني باشه شايد توبي خود مادارا نبست بلكه دنبال قدرت اوچيها ماداراست!!!)؟؟؟:blink::wacko:

atashpareh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من خيال ميکردم يه کازه کاگه ديگه هم هست که الان به اشتباه خودم پی بردم!:D:p

ببينم دهکده های ديگه هم کاگه دارن؟؟؟:eek: اگه آره چرا تا حالا نديديمشون؟!:blink: اصلاً ميبينيمشون؟ :eek: اگه نه، چرا نه؟ :D

بله همه ي دهكده ها براي خودشون كاگه دارن... كه در واقع **** اون دهكده و قويترين نينجاي اون دهكده است...ولي چون در خط اصلي داستان نيستند، توي انيمه باهاشون كاري ندارن و نشونشون نميدن...
در مورد كازه كاگه ها (كاگه هاي sand ) تا حالا 5 تا هستند... در مورد اول و دوم اطلاعي در دست نيست... سوم كه همونه كه ساسوري شكستش داده و الان داره باهاش ميجنگه... چهارم ، پدر گارا بود كه اوروچيمارو كشتش و پنجم هم كه گارا بود... كه در آينده سرنوشتش رو خواهيد ديد...

sinalaserjet

Registered User
لایک‌ها
0
[DB]​_Naruto​_Shippuuden​_021​_[242CC3BA].avi

سلام:happy:
اين كه الان گفتي يعني چه؟
(مي دونم مربوط به دانلود قسمت جديد ناروتو ميشه اما وقتي روش كليك مي كنم يه فايل 13.5 kb دانلود ميشه!
من تا چند روز ديگه adsl مي گيرم لطفا راهنمايي كنيد تا من هم بتونم دانلود كنم.(باتشكر)

با بهترين آرزوها ;)(موفق باشيد)​

atashpareh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
[DB]​_Naruto​_Shippuuden​_021​_[242CC3BA].avi

سلام:happy:
اين كه الان گفتي يعني چه؟
(مي دونم مربوط به دانلود قسمت جديد ناروتو ميشه اما وقتي روش كليك مي كنم يه فايل 13.5 kb دانلود ميشه!
من تا چند روز ديگه adsl مي گيرم لطفا راهنمايي كنيد تا من هم بتونم دانلود كنم.(باتشكر)

با بهترين آرزوها ;)(موفق باشيد)​

سينا جان، اين فايل تورنت هست... بايد يه نرم افزار تورنت دانلودر داشته باشي و اين فايل رو با اون باز كني تا شروع به دانلود كنه... ميتوني از bitcomet ، mtorrent يا flashget ورژن جديد يا كلي نرم افزار ديگه كه اينكار رو ميكنند، استفاده كني... free هستند، راحت ميتوني دان كني...
يه سر به www.download.com بزن...​

amir5831

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هر هفته قسمتهای جدید ناروتو شیپودن را ترجمه میکنم. و دیروز هم قسمت 21 ترجمه شده برای اونهایی که انگلیسی یا ژاپنی خوب بلند نیستند. به سایت در امضا مراجعه کنید.

پیروز باشید

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من هنوز قسمتهای جدید دستم نرسیده:(
درباره معرفی هم 1ذره عقب افتادم که سعی میکنم جبران کنم.
حتما;):blink:

Sasuke Uchiha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به تمام دوستداران ناروتو من اومدم الانم میرم من توسط امیر آقا این جا معرفی شدم توی p30worldچندتا دوست دارم الان میگم بیان اینجا تا با هم بحث رو ادامه بدیم
اینم تالار ناروتوی ما تو پیسی ورلد
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=130292&highlight

atashpareh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به تمام دوستداران ناروتو من اومدم الانم میرم من توسط امیر آقا این جا معرفی شدم توی p30worldچندتا دوست دارم الان میگم بیان اینجا تا با هم بحث رو ادامه بدیم

خوش اومديد دوست عزيز...
جالبه كه تاپيكتون تو پي سي ورلد 120 صفحه داره... ولي مثل اينكه اونجا كسي مانگا رو نخونده و دنبال نميكنه...
براي همينه كه اغلب سوالاتون بيجواب ميمونه...:p
سوالي داشتيد من در خدمتم... (البته با اجازه ي بابك جان) ;)
موفق باشيد...

katsoora

Registered User
لایک‌ها
0
ایا تا به حال به این فکر کردین که کشورهای دنیای ناروتو در چه موقعیتی نسبت به هم قرار دارن؟ایا میدونید که به جز کشورهای شینوبی. کشورهای غیر شینوبی هم وجود دارن؟ایا میدونید چرا فقط پنج کشور کاگه دارن؟ایا میدونید برق دهکده کونوها از کجا تامین میشه؟(این یکی رو خودمم نمیدونم اشتباهی از دهنم پرید!)اگه میخواید جواب این سوالا و هم چنین چندین سوال دیگه رو هم بدونید این مطلب و مطالبی رو که در اینده گفته میشه رو بخونید.

800px-NarutoMap.gif

1-سرزمین اتش-دهکده پنهان در برگها {هوکاکه (سایه اتش)}
2-سرزمین اب-دهکده پنهان در مه {میزوکاگه (سایه اب)}
3-شهر صدا(سابقا سرزمین کشتزارهای برنج بوده!)-دهکده پنهان در صدا
4-سرزمین خاک(زمین)-دهکده پنهان در سنگها{تسوچی کاگه(سایه زمین)}
5-سرزمین باران-دهکده پنهان در باران
6-سرزمین علف(سبزه)-دهکده پنهان در علف
7-سرزمین ابشار-دهکده پنهان در ابشار
8-دهکده برق(اذرخش)-دهکده پنهان در ابرها{رای کاگه(سایه برق)}
9-سرزمین باد-دهکده پنهان در شن{کازه کاگه(سایه باد)}

در دنیای ناروتو کشورهای زیادی وجود دارند.در این میان پنج کشور از بقیه مطرح ترند و در میان بقیه از قدرت و نفوذ بیشتری برخوردارند.اون پنج کشور اینها هستند:سرزمین خاک(زمین)-سرزمین اتش-سرزمین برق(اذرخش)-سرزمین اب و سرزمین باد.که هرکدوم یکی از پنج عنصر رو نمایندگی میکنن{خاک(زمین)-اتش-برق(اذرخش)-اب-باد}و هر کدوم توسط یک کاگه اداره میشن.

سرزمین خاک(زمین)
تا اینجا انیمه به این کشور زیاد اشاره و توجه نشده.انچه تا حالا فهمیده شده اینه که این کشور با صخره ها و غارها پوشیده شده.و یه مرز طبیعی از کوهستانها در اطرافش که این کشورو از دیگر کشورها جدا کرده و بنابراین ارتباطش هم با دیگر کشورها سخت تر شده.بادهای این کشور به حدی نیرومندند که صخره ها رو از جا میکنند!!!اهالی این کشور هم پیمان کشور اتش نیستند.دهکده پنهان انها لواگاکور است.دهکده ای پنهان در صخره ها.
سرزمین اتش
سرزمین اتش محل قرار گرفتن کونوهاست دهکده ای پنهان در میان برگها و همچنین محل زندگی اکثریت کاراکترهای ناروتو.این کشور دارای اب و هوای معتدل معمولا افتابی(با رگبار پراکنده و مه رقیق صبحگاهی در برخی نقاط!)کشور اتش بخاطر موقعیتش و دادوستد زیاد و تجارت خوبش با کشورهای اطراف به یکی از بزرگترین.پرجمعیت و قویترین کشورها در دنیای ناروتو تبدیل شده.اون از لحاظ وسعت هم از همه کشورها بزرگتر بود و همچنین قویتر.اما بعد از تهاجم اروچیماروی خبیث!ضعیفتر شد.
سرزمین برق(اذرخش)
سرزمین برق هم در سری ناروتو کمتر مورد توجه قرار گرفته.این کشور به صورت یک شبه جزیره ست که توسط کوهستانهای وسیع و رودهای جاری به چند قسمت تقسیم شده.همچنین این کشور پر از چشمه های اب گرمه.دهکده پنهان اونها کوموگاکوره.دهکده ای پنهان درمیان ابرها.
سرزمین اب
سرزمین اب تشکیل شده از تعداد زیادی جزیره که هر کدوم رسم و ایین خاص خودشو داره.اب و هوای این کشور سرد و مه الوده و پر از دریاچه و برکه ست.در بعضی از نقاط مثل جایی که هاکو بزرگ شد خیلی سرد و پوشیده از برفه.این کشور خودشو از تمام کارهای سیاسی!!!کنار کشیده که این هم قابل فهمه.چون اون یه جزیره نسبتا دوره از قاره ای که چهار کشور اعظم رو در خودش جا داده.
دهکده پنهان اون.کیریگاکوره.دهکده ای پنهان در مه.زابوزا موموچی سعی کرد یه کودتا در کشور به راه بندازه که با شکست روبرو شد.کشور اب کوچکترین کشور در میان پنج کشور برتره.احتمالا به این دلیله که کیریگاکور امتحانهای وحشتناک و مخوفی رو برای ارتقا درجه برگذار میکنه.
سرزمین باد
سرزمین باد بزرگ.خشک و مخروبست.شهرهاش در کنار چشمه های اب ساخته شده ان.بیشتر مردم این کشور مهمان ننواز(چه واژه ای!!)هستن.مردم این کشور بزرگ و موفقند و این رو هم مدیون دادوستدهای فراوانشون با کشور اتشن.در انیمه توجه زیادی به سرزمین باد شده.این کشور نینجاهای بزرگ و قوی داره.دهکده پنهانش ساناگاکوره.دهکده ای پنهان در میان شن.سرزمین باد تا الان زیاد با سیاست در گیر نبوده.و حتی یک پیمان صلح هم با سرزمین اتش امضا کرده.هرچند این قرارداد مرتبا شکسته میشه.

فعلا اینارو داشته باشید تا بعدا بریم سراغ بقیش.

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2

دوست عزیز خوش اومدید ، امیدوارم تو این تاپیک موندگار بشین :happy:

خوش اومديد دوست عزيز...
جالبه كه تاپيكتون تو پي سي ورلد 120 صفحه داره... ولي مثل اينكه اونجا كسي مانگا رو نخونده و دنبال نميكنه...
براي همينه كه اغلب سوالاتون بيجواب ميمونه...:p
سوالي داشتيد من در خدمتم... (البته با اجازه ي بابك جان) ;)
موفق باشيد...

البته مهدی جان شما اختیار دارید ، شما استاد مایید ، ما هنوز هم که هنوزه نمیتونیم به پایه شما برسیم :happy:

ایا تا به حال به این فکر کردین که کشورهای دنیای ناروتو در چه موقعیتی نسبت به هم قرار دارن؟ایا میدونید که به جز کشورهای شینوبی. کشورهای غیر شینوبی هم وجود دارن؟ایا میدونید چرا فقط پنج کشور کاگه دارن؟ایا میدونید برق دهکده کونوها از کجا تامین میشه؟(این یکی رو خودمم نمیدونم اشتباهی از دهنم پرید!)اگه میخواید جواب این سوالا و هم چنین چندین سوال دیگه رو هم بدونید این مطلب و مطالبی رو که در اینده گفته میشه رو بخونید.
//

کاتسو جان خیلی ممنون ، خیلی وقت بود میخواستم اینو بزارم ولی میدونی که ... ;):happy:

Omega_写輪眼

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام:
من یه سوال داشتم ! از محضر هرکی میدونه !
توی مانگای 364 اون Tobi که Sharingan داره !!!!!!!!!!!!!!

اگر جواب بدین ممنون میشوم :)

atashpareh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام:
من یه سوال داشتم ! از محضر هرکی میدونه !
توی مانگای 364 اون Tobi که Sharingan داره !!!!!!!!!!!!!!

اگر جواب بدین ممنون میشوم :)

دوست عزيز اين جريانش مفصله....

در اينكه توبي هست كه شكي نيست... ولي به نظر ميرسه به پين (**** آكاتسوكي) دستور ميده...
اينجور كه معلومه اين توبي از اول همه رو بازي داده و در واقع كنترل كننده ي اصلي آكاتسوكي اونه...
و دليل اصلي اين كار هم به دست آوردن قدرت اصلي شارينگانه...
حالا اينجا فرضيه ها شروع ميشه... مثل اينكه توبي اوچيها مادارا است؟ يا توسط اوچيها مادارا كنترل ميشه؟ يا دنبال قدرت افسانه اي مادارا است؟ خيلي ها هم عقيده دارند كه توبي همون اوبيتو (دوست كاكاشي كه مدتها قبل كشته ميشه و چشم چپش رو به كاكاشي ميده) هست.
به هر حال كيشيموتو بدجوري همه رو انداخته توي فكر... به نظر مي رسه كم كم با فاش شدن مجهول ها داستان ناروتو به پايان خودش نزديك ميشه...

بالا