• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ناروتو

ichigo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام :)
من متوجه یه چیزی شدم که اصلا مهم نیست!می گم مهم نیست و ناراحت نشین:D
یه سری از مطالب ما اینجان که از این بابت خیلی خوش حالم ولی منبع رو نزدین!مهم نیست ولی راستش دوست های ما سر ترجمه اینا خیلی دردسر کشیدن و انصاف نیست! می گم ناراحت نشین می دونم تقصیر شما نیست و یادتون رفته یا نمی دونستین!خودتونو ناراحت نکنین بالاخره پیش میاد!:Dمن می بینم اونایی که دوستان ترجمه کردن رو بهتون می گم اگه اشکالی نداره یه منبع زیرش بزنین:p
بازم ممنون:happy:

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
یه سری از مطالب ما اینجان که از این بابت خیلی خوش حالم ولی منبع رو نزدین!مهم نیست ولی راستش دوست های ما سر ترجمه اینا خیلی دردسر کشیدن و انصاف نیست! می گم ناراحت نشین می دونم تقصیر شما نیست و یادتون رفته یا نمی دونستین!خودتونو ناراحت نکنین بالاخره پیش میاد!:Dمن می بینم اونایی که دوستان ترجمه کردن رو بهتون می گم اگه اشکالی نداره یه منبع زیرش بزنین:p

سلام ایچیگو جان تا اونجایی که من دیدم معرفی کاراکتر زابوزا رو تو اونیکی تاپیک بعلاوه چندتا دیگه رو دیدم :rolleyes::D خوب شما بگو دقیقا کدوما بود ما یه منبع بهش اضافه میکنیم :happy:

فعلا

nimamanavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب اینم از ایندکس تاپیک :happy: امیدوارم بدردتون بخوره :D اگه چیزی از قلم افتاده بگین ;)

اي ول خسته نباشي

اون طرفا چه خبر

ichigo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ایچیگو جان تا اونجایی که من دیدم معرفی کاراکتر زابوزا رو تو اونیکی تاپیک بعلاوه چندتا دیگه رو دیدم :rolleyes::D خوب شما بگو دقیقا کدوما بود ما یه منبع بهش اضافه میکنیم :happy:

فعلا
مرسی عزیز :rolleyes:
یکی زیر شکنجه هیچ وقت نمی گن رو خودم ترجمه کردم
یکی تیم جدید ساسوکه و شخصیت غمگین سوناده و ساکورا چان!فکر کنم فقط اینان بازم ممنون
منبع رو اگه میشه اشکال نداره فقط بنویس iranian narutofans forum
همین دستت درد نکنه شرمنده شدیم خلاصه!:p

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
بچه ها اگه مطلبی رو از جای ديگه اي ميزارين و مال خودتون نيست، حتماً حتماً منبع رو ذکر کنين. ممنون :happy:

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها اگه مطلبی رو از جای ديگه اي ميزارين و مال خودتون نيست، حتماً حتماً منبع رو ذکر کنين. ممنون :happy:

فریدا جان منظورتون منابع داخلی (فارسی ) هستش دیگه؟:)
=======================================
برنامه های رو به اتمام.
معرفی هوکاگه سوم:f34r::f34r::f34r:
معرفی هوکاگه چهارم:f34r::f34r::f34r::f34r:
=======================================
کاکاشی جان بابت ایندکس ممنون
======================================

amir5831

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان قسمت 25 روی تورنت از تارنمای "داته بایو" آماده دانلود است. من هم فردا تعطیلم و براتون ترجمه اش میکنم. ممنونم.

اینم لینک دانلودش

HTML:
http://www.dattebayo.com/t/ns025.torrent

katsoora

Registered User
لایک‌ها
0
اول:عذر میخوام بخاطر وقفه ای که پیش اومد(یه مدت کامپیوترم رفته بود تو کما تازه بهوش اومده)
دوم:حرف دیگه ای ندارم بریم سر اصل مطلب:
کشورهای غیر شینوبی دنیای ناروتو
سرزمین پرندگان
سرزمین پرندگان کشور کوچکیه که ناروتو و گروه گای(به استسنای لی)برای رسیدگی به شایعه ی روح نرویموشا و همچنین محافظت از دایمیو توکی(!)به اونجا فرستاده شدن.اونا فهمیدن که یه گروه نینجایی قصد داره یه دسیسه پیچیده در سراسر کشور براه بندازه(نینجاها در نهایت مغلوب شدن)
سرزمین پنجه
سرزمین پنجه در قسمت 177 انیمه نشون داده شد.در این موقع این کشور با سرزمین نیش(!!)در کشمکش بود.جنگ بین این دوجا بواسطه ی کتاب جدید جیرایا(این ادیب و استاد بلامنازع ادب دهکده ادیب پرور کونوها)با نام ایچا ایچا خاتمه یافت.
سرزمین نیش
به این سرزمین هم در قسمت 177 انیمه پرداخته شده بود.(بقیه شو بالا گفتم!)
سرزمین عسل(چه کشور شیرینی!)
در قسمت 194 انیمه به این کشور اشارات مختصری شده.چیز دیگه ای درباره این کشور گفته نشده.
سرزمین دانه های قرمز(نمیدونم این اسمارو از کجاشون در میارن!)
درباره این کشور هم در قسمت 194انیمه اشاراتی شده.اطلاعات دیگه ای در دسترس نیست.
سرزمین رود
سرزمین رود بین سرزمین اتش و سرزمین باد قرار گرفته.(spoil)اگاتسوکی یک مخفیگاه در این کشور داشت البته قبل از اینکه ساکورا و چیو در نبردشون با ساسوری نابودش کنن.
سرزمین دریا
سرزمین دریا در قسمت 169 انیمه نشون داده شد.اروچیمارو یک مخفیگاه در این کشور داره و تعداد زیادی از ازمایشات ممنوعش رو در اینجا انجام میداده.یکی از افراد اروچیمارو بعد از اینکه اروچیمارو این مکان رو ترک کرد به ازمایشات ادامه داد تا به محل کشتیهای این کشور حمله کنه.این کشور کشور موفقی نبود و مجبور شد برای دفاع از خودش نینجاهای کشور اب رو ازاد کنه.
سرزمین سنگ
به سرزمین سنگ در قسمت 159 انیمه پرداخته شد.این کشور توسط یک کاهن اداره میشد.
سرزمین مرداب ها
سرزمین مرداب ها در قسمت 152 انیمه نشان داده شد.انکو میتاراشی از **** این کشور یعنی چیچیا حفاظت میکرد.
سرزمین چای
سرزمین چای کشور کوچکی است که در ان تیم هفت به ایبیکی مورینو برادر کوچکتر ایدات مورینو کمک کردن تا در مسابقه سالیانه که بین دهکده های واساسبی و واگاراشی برگذلر میشد برنده بشه.این کشور شامل دو جزیره جدا از هم است.
سرزمین اودن*(این دیگه نوبره)
یرزمین اودن اولین بار در قسمت 192 انیمه بهش اشاره شد.چیکارا-ساما حاکم این سرزمینه.
سرزمین دره ها
به این سرزمین در قسمت 193 اشارات مختصری شده.نانافوشی که به کنوها حمله کرد و اسرار طوفان ها رو دزدید اهل این کشور بود.احتمال داره یه دهکده مخفی شینوبی در این کشور وجود داشته باشه اما هنوز چیزی مشخص نیست.
سرزمین سبزیجات
سرزمین سبزیجات در قسمتهای 187-191 انیمه بهش اشاره شد.ناروتو چوجی و هیناتا برای حفاظت از یه کاروان کوچک به اینجا فرستاده شدن.(spoil)اونا نمیدونستن که دختر حاکم این کشور هارونا هم با کاروانه و داره از دست چند برادر فرار میکنه که با کمک همدستانشون کنترل کشور را بدست گرفته بودند(که بعد از اتمام کودتا همدستانشون رو هم کشتن!)
سرزمین امواج
سرزمین امواج یک کشوره نسبتا فقیره و دهکده مخفی نداره.این کشور یک جزیره تنها و جدا مانده بود اما با این حال موفق تلقی میشد.هنگامیکه گاتو با انحصاری کردن امتیاز صادرات و واردات تمام مردم رو ورشکسته کرد و ضربه بزرگی به اقتصاد این کشور زد.اولین ماموریت واقعی گروه هفت در این کشور بود اونها با کمک زابوزا و اهالی شهر موفق شدن سلطنت گاتو رو نابود کنند و به این بحران خاتمه بدن.

توضیحات
اودن:نوعی رشته ژاپنی ساخته شده از ارد گندم که در سوپ استفاده میشه.
============
در ادامه مطلب میرم سراغ دهکده های مخفی شینوبی
به قول کاکاشی:فعلا;)

END_BOY

Registered User
لایک‌ها
5
دوستان قسمت 25 روی تورنت از تارنمای "داته بایو" آماده دانلود است. من هم فردا تعطیلم و براتون ترجمه اش میکنم. ممنونم.

اینم لینک دانلودش

HTML:
http://www.dattebayo.com/t/ns025.torrent

خیلی ممنون امیر جان:happy:

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
=========================هوکاگه سوم========================

sarutobi.jpg

نام : ساراتوبی

توانایی ها : توانایی در اجرای بیش از 1000 جوتسو – استعداد و نبوغ ذاتی – احضار کردن

اعضای خانواده : کونوهامارو (نوه پسری ) – آزوما ساراتوبی (پسر )

شاگردان :

jiraiya.jpg

جیراییا –

orochimaru.jpg

اوریچیمارو –
tsunade.jpg

تسوناده (هوکاگه پنجم )

اطلاعات :
ساراتوبی رو از هر دیدی که نگاه میکردی پیرمردی مهربان بود. او به تمام افراد و خوانواده هایی که در کونوها زندگی میکردند توجه میکرد و نقشش برای مردم دهکده فقط مثل یک **** نبود بلکه نقشی همانند یک پدر بزرگ داشت.
بزرگترین درستاورد او در زندگی حفظ امنیت کونوها و شادی بخشیدن به افراد ساکن در دهکده بود، اون گرچه ظاهری مهربان و آرام داشت اما در حقیقت ***** شکاک ، قوی ،شجاع و با اراده در زمان مبارزه بود.

sarutobi.jpg

اطلاعات زیادی از ساراتئبی قبل از هوکاگه شدنش در دسترس نیست.ما تنها میدونیم که اون جونینی بود که رفته رفته با تمرین بسیار به درجه جنین رسید و تمایل داشت روزی همانند دو سانین افسانه ای بشه، همچنین ابداع امتحان گرفتن زنگوله ها که بعدها کاکاشی از اون برای قبول کردن ناروتو ، ساسکه و ساکورا استفاده کرد توسط ساراتوبی صورت گرفته بود.
ساراتوبی بعد از انتخاب هوکاگه چهارم تصمیم گرفت که خودش و بازنشسته کنه و اجازه بده که آراشی دهکده رو به جلو هدایت کنه اما با کشته شدن هوکاگه چهارم در جنگ با کیوبی دوباره مقام هوکاگه به اون رسید که علتش توانایی او در هدایت و ***** کونوها به سوی پیروزی و صلح در برابر دو کشور زمین و رعد بود.
اون به شاگردش اوریچیمارو بخاطر نبوغ و استعدادش علاقه زیادی داشت و امیدوار بود که اون روزی عنوان هوکاگه پنجم رو به ارث ببره و عادلانه بر دهکده حکمفرمایی کنه، این رویا باعث شد اون نتونه پلیدی و بد اندیشی درون اوریچیمارو رو ببینه ، تا روزی که اوریچیمارو رو تو 1 آزمایشگاه در دهکده کونوها در حالی که برای ساختن جوتسو ممنوعه زندگی ابدی تلاش میکرد پیدا کرد . حتی بعد از مواجهه با چنین مدرکی روشنی اون نتونست خودش رو راضی کنه که شاگرد ارشدش رو بکشه ، اوریچیمارو با استفاده از فرصت فرار کرد و برای مدتها به خرابه ها پناه برد.

hok3.gif

روش مبارزه :پیش از حمله کشورهای باد و صوت به کونوها او برای بیش از 5 سال در دفترش برای انتخاب هوکاگه پنجم نقشه میکشید اما نقشه اون هیچگاه پیاده نشد چرا بدست اوریچیمارو شکست خورد، اگرچه در حین این شکست اون تونست با گرفتن نیروی حیات از دستهای اوریچیمارو و بی فایده کردنشون امکان استفاده اوریچیمارو رو از جوتسو گرفته و وطنش رو حفظ کنه.وجود استاد بیش از 1000 جوتسو تمام جوتسوهای مخفی کونوها رو شامل میشد و اون بهترینها رو از این مجموعه بی نظیر انتخاب کنه با این حال بنظر میومد که اون علاقه داشت از سبکهای آتش و خاک استفاده کنه . وجود این حقیقت که آتش سبک اصلی کونوها بوده و اینکه ساراتوبی بارها تا آخرین رمق با نینجاهای کشور زمین جنگیده و بیشتر ورزیدگیش مربوط به این مبارزه ها بود میتونست دلیل انتخاب این جوتسوها باشه ، اما تنها وجود این مجموعه از جوتسوها نبود که اون رو خطرناک میکردبلکه روش اون در استفاده و ترکیب این جوتسوها بود که باعث میشد اونو قویترین هوکاگه تمام دوران بنامن (حداقل زمانی که در بهترین فرمش بود )به عنوان مثال میتونیم به مبارزه با اوریچیمارو نگاه کنیم که در اون ساراتوبی تکنیک Earth Style; Earth Dragon Missile (Doton, Doryuudan),
(که شامل پرتاب لجن از دهان اژدهای خاکی بود) رو با تکنیک Fire Dragon: Fire Style Dragon Missile (Karyuudan) (شامل نفس آتشین)ترکیب و گدازه ای سوزان ایجاد کرد که نمونه ای از یک شینوبی بسیار سطح بالا بود ،
Doryuudan.jpg

او همچنین میتونست از تکنیک احضار کردن (Kyuichose No Jutsu); استفاده و انما شاه میمونها رو احضار کنه.انما اگرچه به اندازه دیگر حیواناتی که فراخوانده میشن نبود اما بسیار سرسخت بود و براحتی میتونست از پس حریفهایی در حد کاگه بر بیاد، همچنین به چوبی سیاه و طلایی تبدیل میشد که سایزش به دلخواه تغییر میکرد و از الماس سختتر بود.
Shiki%20Fuujin.jpg

در انتها ساراتوبی توانایی احضار قویترین و خطرناکترین جوتسو که توسط هوکاگه چهارم خلق شد رو داشت.(مهر روح شیطان)( the Demonic Soul Seal (Fuuinjutsu Shiki Fuujin). )تکنیکی که در اون خدای مرگ Shikigami احضار شده ودر طی اون روح قربانی توسط Shikigami مکیده و مهر شده
shiki_fuujin.jpg

و اجرا کننده نیز روحش رو در مقابل این احضار به خدای مرگ میده ، به این ترتیب هر دو از بین میرن.واضح هستش که اگه روح بطور کامل مکیده نشه Shikigami قسمتی از روح رو جدا میکنه که در مورد اوریچیمارو روح از دستهاش جدا شد و اونها رو از کار انداخت.

ساراتوبی در انتها پس از بکار بردن( Fuuinjutsu Shiki Fuujin) در برابر اوریچیمارو کشته شد.

reza-t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
داشته باش میثم ;) سورپرایز :p:D

اوروچیمارو زنده هستش ;)

5z74hw3.jpg

نمي شه كاملا گفت كه زنده س ;) مثل اينكه متال گير تاثير خودشو اينجا هم گذاشته بازگشت liquid رو مي گم احتمالا اينجا هم بايد منتظر همچين چيزي بود :blink:
مانگاي اين هفته رو خوندين مي گم شايد ايتاچي همچين هم منفي نباشه چون غيراز كشتار خونوادش كشتن كس ديگه اي رو نديديم(درست ميگم يا نه؟؟) شايد اون موقع تحت تاثير جوتسوي مارادا بوده والان ... شايد:blink:;)

sinalaserjet

Registered User
لایک‌ها
0
=========================هوکاگه سوم========================
.

;)ممنون جالب بود
من منتظر معرفي هوکاگه چهارم هستم!!! من اين شخصيت رو خيلي دوست دارم اونم به دليل شباهتش به ناروتو!

موفق باشيد;)

vahidtoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد مطلب قبلی من رو ببخشید ایندکس رو نگاه نکرده بودم.
این مطلب دیگه تکراری نیست امیدوارم خوشتون بیاد

Haku_in_color.jpg

کنترل آب و یخ
در مورد قبیله ای که هاکو در آن متولد شده اطلاعات زیادی در دسترس نیست، در حقیقت نام قبیله هم مجهول است و این طور که مشخص شده هاکو تنها بازمانده این قبیله بعد از جنگ داخلی در دهکده مه به خاطر تنفر مردم از نینجا ها برای جنگ افروزی است. بعد از فرار از دست پدر خود که قصد جان او را کرده بود هاکو شاگرد زابوزا شد و تکنیک کنترل آب و یخ را کامل یاد گرفت. قدرتمند ترین تکنیک هاکو آینه های شیطانی یخی است که حریف را با آینه های قوی که از یخ ساخته شده اند محصور میکنند.

قابلیت ویژه هاکو به او این اجازه را می دهد که با سرعت نور بین این آینه ها حرکت کند و آنقدر در آینه ها جابجا میشود که حریف نتواند تشخیص دهد که کجاست و در حال جابجائی سوزن هایی را به طرف حریف پرت میکند. این تکنیک در گذشته هیچوقت شکست نخورده است و همیشه با مرگ حریف پایان یافته. این قابلیت به استفاده کننده خود اجازه این را می دهد که آب و مشتقات آن را کنترل کند ( از این تکنیک برای ضربه زدن به ساسکه استفاده کرد به طوری که آب را تبدیل به سوزن های یخی کرد). یکی از نکات جالب در مورد هاکو یا هر کس دیگر که از این تکنیک استفاده می کند این است که این اشخاص برای اجرای تکنیک از یک دست استفاده میکنند در حالی که برای اجرای ساده ترین تکنیک ها دو دست هم مورد استفاده قرار می گیرد.

شما رو نمیدونم ولی من که نمیتونم با این قضیه کنار بیام.
آخه این چهره میتونه مال یه پسر باشه:hmm::hmm:
1124072683.jpg

atashpareh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نمي شه كاملا گفت كه زنده س ;) مثل اينكه متال گير تاثير خودشو اينجا هم گذاشته بازگشت liquid رو مي گم احتمالا اينجا هم بايد منتظر همچين چيزي بود :blink:
مانگاي اين هفته رو خوندين مي گم شايد ايتاچي همچين هم منفي نباشه چون غيراز كشتار خونوادش كشتن كس ديگه اي رو نديديم(درست ميگم يا نه؟؟) شايد اون موقع تحت تاثير جوتسوي مارادا بوده والان ... شايد:blink:;)

كاملاً موافقم...
اوروچيمارو كشته شده... ولي كابوتو يه بخش از بدن اونو به خودش پيوند زده... (يا يه چيزي توي اين مايه ها) حالا نتيجه چه خواهد شد، ديگه خدا ميدونه...
در مورد ايتاچي هم از اول معلوم بود يه جاي قضيه مشكل داره... خداييش به هيچ وجه قيافش و رفتارش به نقش منفي نمي خوره... من تا حالا هم قانع نشدم كه ايتاچي همه رو كشته.. مطمئناً يه چيزايي هست كه احتمالاً توي قسمت آينده رو ميشه... قسمت بعدي مانگا رو از دست نديد... رويارويي ساسكه و ايتاچي...:f34r:

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
;)ممنون جالب بود
من منتظر معرفي هوکاگه چهارم هستم!!! من اين شخصيت رو خيلي دوست دارم اونم به دليل شباهتش به ناروتو!
....

موفق باشيد;)

فکر می کنم که شخصیت هوکاگه ی چهارم باید جالب باشه ... ولی بعید می دونم که شبیه ناراتو باشه ( منظورم ظاهری نیست )

تا حالا که هیچ اطلاعاتی در موردش داده نشده
306.gif
... تا ببینیم بعد چی می شه ...

بالا