• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ناروتو

ozumaki

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اون طوفاني كه neji در قسمت 28 به كار برد چيه؟
هاكه هاساكگي:8علامت كوه نشين چيه؟ اگر مي شود درباره ي آن توضيح دهيد.

amir5831

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قسمت 1 ناروتو هم اکنون آماده دانلود است البته با زیر نویس فارسی. پس الان قسمتهای اول و آخر (220) از ناروتو در تارنمای ناروتو فارسی موجود میباشند.

nimamanavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اون طوفاني كه neji در قسمت 28 به كار برد چيه؟
هاكه هاساكگي:8علامت كوه نشين چيه؟ اگر مي شود درباره ي آن توضيح دهيد.

kaiten اگه اشتباه نکنم نجی چاکرای خودشو از تمام قسمت های پوستش خارج می کنه و با گردش به دور خودش اون رو به صورت چرخشی در می اره که یه سپر محافظ 360 درجه دور خودش ایجاد می کنه که تنتن هم گروهی نجی از اون به عنوان محافظ تمام عیار که بهتر از محافظ شنی گارا هستش نام می بره:happy:

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
kaiten اگه اشتباه نکنم نجی چاکرای خودشو از تمام قسمت های پوستش خارج می کنه و با گردش به دور خودش اون رو به صورت چرخشی در می اره که یه سپر محافظ 360 درجه دور خودش ایجاد می کنه که تنتن هم گروهی نجی از اون به عنوان محافظ تمام عیار که بهتر از محافظ شنی گارا هستش نام می بره:happy:

این تا حدودی مثل گفته شماست بجز اینکه فقط از سر انگشتاش چاکرا رو بیرون میده و همچنین درست بعد از اینکه کایتن رو اجرا کرد کاملا بی دفاع میمونه :eek:

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

نی نی مخالفه:p
دفاع گارا قویتره واشه اینکه انرژی زیادی ازش نمیگیره و غیر ارادی ازش دفاع میکنه در حالی که نیجه نیاز به انرژی و تمرکز زیادی داره

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
نی نی مخالفه:p
دفاع گارا قویتره واشه اینکه انرژی زیادی ازش نمیگیره و غیر ارادی ازش دفاع میکنه در حالی که نیجه نیاز به انرژی و تمرکز زیادی داره

دلیل غیر ارادی بودنش فقط بخاطر شوکاکو بود که در بدن گارا بود و اینکه انرژی کم میگیره هم درست نیست در واقع انرژی زیاد میگیره ولی چون تمامی جینچوریکی ها ذاتا مقدار چاکراشون از حد معمول زیاد هستش ، زیاد فرقی نمیکنه :happy:

razps5

Registered User
لایک‌ها
7
تكليف اين اروشيمارو داخل ناروتو شيپودن معلوم ميشه؟

atashpareh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب، خوب...
اين مانگاهاي اين يكي دو هفته خيلي خيلي جذاب شدن...
هر بار كه مياد بيرون كلي اطلاعات جديد رو ميشه...

اسپويلر - اسپويلر

از هفته ي پيش كه معلوم شد توبي واقعاً خود ماداراست و اون تنها كسيه كه ميتونسته يه بيجو رو (مثل كيوبي) احضار كنه... و اينكه در حمله ي كيوبي به كونوها اين مادارا بوده كه كيوبي رو براي حمله به كونوها احضار كرده بوده...
تئوري من در اين خصوص : به نظر من قدرتي كه الان مادارا ازش حرف ميزنه و دنبالش مي گرده و احتمالاً يه ربط گنده اي هم به شارينگان و قوم اوچيها و راز بزرگشون داره همون كنترل كامل بيجو ها هست... اين نظر با هدفي كه پين از تشكيل آكاتسوكي داشته هم ميخونه... كنترل بر جهان با تكيه بر قدرت بيجو ها...
نكته ي ديگه اي كه هفته ي پيش رو شد اين بود كه يوندايمه دنبال تكميل يه جوتسوي خاص بوده و تكميل اونو به ناروتو سپرده...اينكه اون فقط نيمي از چاكراي كيوبي رو در بدن ناروتو مهر كرده و همچنين اينكه كليد مهر كيوبي پيش جيراياست و جيرايا ميخواد كه اگه اتفاقي براش افتاد اين كليد به خود ناروتو برسه...
تئوري من در اين خصوص :‌به نظر من جوتسويي كه يوندايمه دنبال تكميلش بوده يه ربطي به برنامه ي مادارا داره... و اينكه مسلماً يوندايمه كاملاً حساب شده و با پيش بيني وقايع آينده كيوبي رو توي بدن ناروتو مهر كرده... هنوز براي اظهار نظر هاي بيشتر زوده...
و اما اين هفته مشخص شد كه پين واقعاً از اين بدن به اون بدن نقل مكان ميكنه و 6 تا باكسي كه هفته ي پيش نشون داده شد در واقع بدنهاي مختلف پين هستند. انگار هر بدن قابليت خاصي رو بهش ميده... مثلاً براي كشتن جيرايا الان يه بدن خاص رو انتخاب كرده... و از همه مهمتر اينكه پين و كنان كاملاً جيرايا رو ميشناسن و اونو جيرايا سنسي صدا مي كنن. حالا اينكه چجوري جيرايا ممكنه استاد نينجا هاي rain بوده باشه ديگه خدا داند... و همچنين جيرايا هم كنان رو به خوبي ميشناسه...
و اما پيش بيني آينده : به احتمال خيلي زياد جيرايا به دست پين كشته خواهد شد... البته بعد از يه مبارزه ي نفسگير و كلي فلش بك از گذشته ي جيرايا و پين و كنان...

خوب نظرتون چيه؟؟؟

amir5831

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بعد از مدتی تصمیم گرفتم که فیلمهای ناروتو را ترجمه کنم. هم اکنون فیلم شماره یک ناروتو در تارنمای ناروتو فارسی با زیر نویس فارسی در دو قسمت 41 دقیقه ای موجود میباشد. از دوستداران میخواهم تا قبل از اینکه از روی سرورهای به دلایل گوناگون پاک شود دانلود بفرمایند.

این فیلم در حجم 200 مگابایت در دو فایل مجزا به مدت 122 دقیقه میباشد. امیدوارم از آن لذت ببرید. من سعی کرده ام که غلط املایی و یا جا افتادگی ای نداشته باشد ولی اگر شما چیزی یافتید به بزرگی خودتان ببخشید.

voltan1

Registered User
لایک‌ها
7
میتونی لینک دانلود این فیلم ها رو برای من بگذاری؟ من از این سایت دارم ناروتو رو میگیرم
http://www.realitylapse.com
28 قسمت از Naruto: Shippuuden رو گذاشته بود که کامل دان کردم
220 قسمت هم خود ناروتو که تا 25 گرفتم بقیش رو هم میگیرم

amir5831

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میتونی لینک دانلود این فیلم ها رو برای من بگذاری؟ من از این سایت دارم ناروتو رو میگیرم
http://www.realitylapse.com
28 قسمت از Naruto: Shippuuden رو گذاشته بود که کامل دان کردم
220 قسمت هم خود ناروتو که تا 25 گرفتم بقیش رو هم میگیرم

آیا با بنده بودید؟ من منظورتان را نفهمیدم. فالهایی که شما دانلود فرمودید هیچ کدام زیر نویس فارسی ندارند. فایلهایی که در ناروتو فارسی به آن دسترسی خواهید داشت شامل 28 قسمت ناروتو شیپودن، قسمت 1 و 220 ناروتو و فعلا فیلم شماره یک ناروتو همه با زیرنویس فارسی میباشند.

من احتیاجی نیست لینک بدهم، شما هم مثل همه با مراجعه به ناروتو فارسی میتوانید دانلود کنید.

amir5831

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزیز سلام

به این طریق به اطلاعتان میرسانم که قسمت قسمت های 29 و 30 ناروتو شیپودن ترجمه شده و هم اکنون برای دانلود کردن آماده میباشند. قسمت 31 ناروتو شیپودن با سه هفته تاخیر و در روز 18 اکتبر پخش خواهد شد. اینبار تصممی گرفتم که قسمتهای کمدی میانی و پایانی ناروتو را نیز ترجمه کنم. این فایل با حجمی بالغ بر 100 مگابایت و مدت زمان 45 دقیقه در اختیار دوستان قرار میگیرد.

Ahead

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام خدمت همه ناروتو دوستان عزيز....
كسي لينك دانلود مستقيم فيلمهاي 2 و 3 ناروتو رو ميتونه براي من بزاره...
لينك مستقيم يعني غير Rapidshire يا MegaUplode ....
چون با اينها نميشه از Flashget جهت دانلود استفاده كرد، اگر هم ميشه يكي راهشو به ما هم نشون بده...
با تشكر...

babi_Eshghy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا کی ایجا کارتون ناروتو رو با قیمت پایین میفروشه . من میخوام بخرم . لطفا کمکم کنید .

sinalaserjet

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
4j4c3m.gif

امروز قسمت های 30 و 31 ناروتو رو از jetix دیدم ، مثل اینکه این شبکه دست از سر 25 قسمت اول برداشته و داره قسمت های جدیدتر رو می گذاره ، من خودم شخصا ناروتو با زبان انگلیسی رو بیشتر دوست دارم ، به شما هم توصیه می کنم که برنامه های این شبکه رو نگاه کنید

شبکه( 10.722H ( JETIX
Naruto
زمان پخش : 20:10 هر شب ( تکرار 22:30 )
فرکانس : 10723/H/29900

razps5

Registered User
لایک‌ها
7
مثل اينكه اين ناراتو داخل getix جاهاييش رو كه ترسناكه رو سانسور كردن.
فكر كنم بجاي كلمه dattebayo ميگه Beleive it
اگه گوش كردن انگليسيتون خوب باشه براتون خيلي قشنگتره
البته كلا اين سريالاي كارتوني خيلي ساده تر از كارتوناي سينمايي يا فيلم سينمايي
حرف ميزنن.و راحت تر ميشه حرفا رو فهميد.

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مثل اينكه اين ناراتو داخل getix جاهاييش رو كه ترسناكه رو سانسور كردن.
فكر كنم بجاي كلمه dattebayo ميگه Beleive it
اگه گوش كردن انگليسيتون خوب باشه براتون خيلي قشنگتره
البته كلا اين سريالاي كارتوني خيلي ساده تر از كارتوناي سينمايي يا فيلم سينمايي
حرف ميزنن.و راحت تر ميشه حرفا رو فهميد.

دوبله انگلیسی از نظر انتقال احساس کاراکتر از زبان ژاپنی ضعیفتره
من که ژاپنی رو همیشه ترجیح دادم.:lol:

Milad Gerrard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان ناروتویی!
یک سوال داشتم این آکاتسوکی چیه؟

در ضمن امیر آقای ناروتو فارسی این لینکای ناروتو شیپودن خرابن!
دیوی شیر فیلتره مدیا فایر هم خرابه!
میشه 1 به بعد رو روی 4shared بزاری؟:blush:

بالا