• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ناروتو

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
من از 56 شیپودن به این ور دیگه ندیدم گذاشتم روی هم جمع بشه بعد ببینم ( آخه من حوصله هر هفته دیدن رو ندارم :پی) حالا دقیقا بگین فیلرش از چه قسمتی تا چه قسمتی شروع و تموم میشه. و ادامه اونجایی که :
کاکاشی داشت ناراتو رو تمرین میداد از شماره چند شروع میشه اصلا بقیه قسمتاش فیلره یا چند قسمت بعدش میره فیلر؟

از کجا شروع میشه. منظور پایان فیلر هستش حالا از اونجا هم شروع نشد نشد:lol:

oghab mobarez

Registered User
لایک‌ها
3
من الان قسمت 131(سری اول)رو دیدم اخراش خیلی باحال بود
گارا اومد کمک کونوها
.کلی حال کردم:D

Last edited:

sefid

Registered User
لایک‌ها
0
3572.gif

rendy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این کارتون خیلی جالبه من از شخصیت ساسوکه و گارا خوشم میاد امید وارم درست نوشته باشم اسم ها رو

دوستان کسی بیوگرافی شخصت Orochimaru رو داره
اگه داره بزاره من میخوام

خواهش

Last edited:

O-(-<

Registered User
لایک‌ها
0
نوشته Sharingan از بچه های بهشت انیمه
اوروچيمارو:

orochi به معني مار بزرگ و maru نام براي مذكر است و در اين صورت اوروشيمارو يعني مارو مار بزرگ!
ماوريت هاي به اتما رسانده:
Missions Completed
D-Rank: 16
C-Rank: 332
B-Rank: 521
A-Rank: 491
S-Rank: 108

از او به عنوان يكي از خدايان شينوبي ياد مي شود. همچنين او به همراه جيرايا و تسوناده به عنوان سه سنين افسانه ايي ياد مي شوند.
حتي مورينو ابيكي ( morino ibiki ) كه يك نينجاي متخصص در امور شكنجه و گرفتن اطلاعات است , اعتراف مي كنه كه از اوروشيمارو با پوست سفيد و زبان دراز و چشم هايي شبيه خزندگان هميشه مي ترسيده! ( ايبيكي هموني بود كه امتحان كتبي شونين رو گرفت ). اوروشيمارو هميشه علاقه وافر به يادگيري تكنيك هاي متنوع و حتي ممنوعه نشون داده و حتي چندتا از اونا رو هم به تنها شاگردش مي تاراشي آنكو ياد داد. همچنين اون يه امضا از خودش روي گردن آنكو كه همون curse ( به معني نفرين ) هست رو باقي گذاشت كه البته غير فعاله. ( درواقع تنها از هر 10 نفر يكي مي تونه از نفرين اوروشيمارو جون سالم درببره. بنابراين آنكو از مردي كه خيلي بهش اعتقاد داشت متنفر شد)

اوروشيمارو 50 سال قبل از آغاز سريال متولد شد. او در سن 6 سالگي آكادمي نينجا ها رو تموم كرد. اون شاگرد هوكاگه سوم زاروتبي بود.
بعد از مدتي اوروشيمارو متوجه شد كه هرچقدر يك نينجا قوي باشه بازهم روزي خواهد مرد, بنابراين رفت دنبال راهي كه نميره! پس رفت به دنبال يوتسوهاي ممنوعه و شروع به ياد گرفتن اونها كرد. نتيجه اين بود كه توسط شوراي دهكده از انتخاب شدن به عنوان هوكاگه چهارم منع شد. در اين موقع بود كه اوروشيمارو از دهكده رفت و تصميم گرفت براي خودش كار كنه. اون انسان ها رو مي گرفت و روي اونها آزمايش مي كرد. اون حتي از ميان شونين ها, جونين ها و ANBU ها هم قرباني انتخاب مي كرد.

يكي از آزمايشاتي كه انجام داد اين بود كه ژن هاي هوكاگه شوداي رو به 60تا بچه تزريق كرد تا بتونه توانايي هاي شوداي رو به اون بچه ها القاء كنه. اما 59تا از بچه ها مردن و تنها كسي كه زنده موند به نام ياماتو بعدا يك ANBU بسيار قوي شد و تونست از تونايي هاي شوداي استفاده كنه. ( بعدا در سريال جديد ناروتو شيپودن, ياماتو به جاي كاكاشي سرپرستيه گروه ناروتو رو به عهده مي گيره و روزي كه اوروشيمارو و ياماتو با هم روبه رو مي شن اوروشيمارو از ياماتو مي ترسه!)

اما روزي مخفي گاهش توسط هوكاگه سوم شناسايي شد. ازش سئوال شد كه داري چي كار مي كني؟ اوروشيمارو هم گفت صادقانه گفت دارم روي يوتسويي كار مي كنم كه بتونم باش همه تكنيك ها رو ياد بگيرم و مرگ رو هم فريب بدم. متاسفانه هوكاگه سوم در اون لحظه به اون رحم كرد و گذاشت اوروشيمارو زندگيشو نجات بده.
بعد جيرايا به دنباله اوروشيمارو ميره و ازش تقاضا ميكنه برگرده ولي اون احساسات جيرايا رو مسخره مي كنه. ( اين داستان شبيه ناروتو و سازوكه است). در آخر اون دوتا با هم مبارزه مي كنن. بعد از اون مبارزه جيرايا تصميم مي گيره ديگه براي نجات اوروشيمارو كاري نكنه.
بعد از اون ماجرا اوروشيمارو تكنيك immortal خودشو كامل مي كنه. يعني مي تونه روحشو در يك دنياي ديگه نگه داره و در مقابل فكر خودشو به درون جسم يكي ديگه وارد كنه. ( يعني همون كه جسمشو عوض مي كنه) اون اين تكنيكو روي يك زن جوان امتحان كرد كه موفقيت اميز بود.

پس از انكه اوروشيمارو يوتسوي تغيير جسم خودشو كامل كرد, تصميم گرفت از دهكده برگ (konoha) انتقام بگيره. در اين زمان يعني 13 سال قبل از شروع سريال اون عضو آكاتسوكي ميشه و هم تيمي اول ساسوري از دهكده شن مي شه. به نظر اوروشيمارو ساده ترين راه براي فراگيري تمام يوتسو ها داشتن شارينگان و كپي كردن تكنيك هاست. ينابراين وقتي در آكاتسوكي بوده تصميم مي گيره با استفاده از يوتسوي تغيير جسم , جسم ايتاچي اوشيا رو تصاحب كنه. ولي ايتاچي متوجه نقشه اون ميشه و ميزنه اوروشيمارو رو دربوداغون ميكنه. ( درواقع اوروشيمارو از مانگكيو شارينگانه ايتاچي خيلي مي ترسيده). بنابراين اوروشيمارو آكاتسوكيو با دلخوري و آگاهي كامل از نقشه هاي اونا ترك مي كنه ولي انگشتر گروه آكاتسوكيو نگه مي داره. اين 6 سال قبل از شروع سريال اتفاق مي افته.

ساسوري خيلي از يوتسوي تغيير جسم اوروشيمارو خوشش مياد. بنابراين تصميم مي گيره با استفاده از تكنيك mind control يك جاسوس به نام كابوتو ياكوشي رو به سازمان اوروشيمارو مي فرسته.
5 سال قبل از شروع سريال اون كيميمارو رو پيدا مي كنه و اونو با خودش به سازمانش مي بره و تعليم ميده.
4 سال قبل از شروع سريال اوروشيمارو , زاكو رو پيدا مي كنه.
1 سال قبل از شروع سريال اوروشيمارو تكنيك mind control ساسوري رو خنثي مي كنه. و كابوتو مي شه مرد دست راست اوروشيمارو و خيلي به اون وفادار مي مونه. در اين زمان اوروشيمارو به كشور مزارع برنج سفر مي كنه و گروه صوت مخفي رو تشكيل مي ده.
اما هنوز آرزوي آموختن تاميه تكنيك ها در اوروشيمارو هست. او مي دونه كه ايتاچي يك نفر ديگه از خاندان اوشيا رو زنده نگه داشته. و اون كسي نيست جز برادر ايتاچي , سازوكه اوشيا. بنابراين نقشه ايي ميكشه كه به سازوكه نزديك بشه. براي دست يافتن به سازوكه اون ماموران مختلفي رو به امتحان شونين مي فرسه و البته خودشم با لباس مبدل وارد ميشه. اون 3 تا مامور از طرف دهكده صوت مي فرسه. سپس سه تا هم از طرف دهكده برگ به سرپرستيه كابوتو و همچنين خودش هم به اتفاق 2 نفر ديگه لباس هاي نينجا ها چمن رو برمي دارن و خودشون جاي اونا جا مي زنن. به هرحال پس از يكسري ماجراها اوروشيمارو مفق ميشه يك نفرين ( Curse ) روي گردنه سازوكه باقي بگذاره. اون به سازوكه ميگه من در چشمان تو قدرت و نفرت بيشتري رو نسبت به برادرت مي بينم. تو بزودي براي كسب قدرت به پيش من خواهي آمد.

پس از اين كه اوروشيمارو به مسابقه شونين نفوذ مي كنه و روي گردن سازوكه , نفرين خودشو قرار ميده ميره كه مرحله دوم نقشش اجرا كنه. اون مي خواد كه به دهكده برگ حمله كنه ولي تنهايي نم تونسته. بنابراين ميره و كازكاگه دهكده شن (كازكاگه چهارم) رو مي كشه و خودشو به جاي اون جا ميزنه و به نينجاهاي دهكده شن (Suna) دستور ميده كه وسط مسابقات شونين به دهكده برگ حمله كنند. در اين مسابقات قرار بود از گارا در هيولاي درون اون براي حمله استفاده كنن. در اين ميان اون خودش به عنوان تماشاگر مسابقات به عنوان كازكاگه دهكده شن در ميدان كناره زاروتوبي هوكاگه سوم مي شينه. وقتي حمله شروع ميشه اوروشيمارو با استاد سابق خودش زاروتوبي درگير ميشه .
اوروشيمارو در اين مبارزه از يك يوتسوي ممنوعه استفاده مي كنه و هوكاگه هاي اول و دوم و چهارم را فراخواني مي كنه كه زاروتوبي جلوي اومدن هوكاگه چهارم رو مي گيره. خلاصه پس يك مبارزه بسيار سطح بالا در سطح هوكاگه ها< زاروتوبي مجبور ميشه خداي مرگ رو احضار كنه و روح هوكاگه هاي اول و دوم رو در اختيار اون قرار بده. ( برخلاف ميل قلبيش). همچنين مي خواسته روح اوروشيمارو رو هم بگيره كه اوروشيمارو از پش توسط يك شمشير مخصوص به زاروتوبي حمله مي كنه.خلاصه اينكه زاروتوبي كشته ويشه ولي موفق ميشه اون قسمت از روح اوروشيمارو رو كه مربوط به دستاش بوده ز بدنش خارج كنه. بنابراين پس از اين مبارزه ائرئشيمارو دستاشو از دست مي ده و ديگه نمي تونه با استفاده از نشانه هاي انگشتان هيچ يوتسويي اجرا كنه.
در اين زمالن حمله با شكست روبه رو ميشه و اوروشيمارو به همراه ماموراش فرار مي كنن. كابوتو كه يك نينجاي پزشك بسيار قهاره تمام تلاششو مي كنه كه دستاي اوروشيمارو رو مداوا كنه ولي موفق نميشه. اوروشيمارو ميگه فقط يك نفرو رو مي شناسم كه در پزشكي اونقدر تبهر داره كه مي تونه دستاي منو مداوا كنه و اون تسوناده هوكاگه پنجم است. بنابراين با كابوتو به دنبال تسوناده ميرن. ولي در بين راه جيرايا و ناروتو به كمك تسوناده ميان و اوروشيمارو پس از يك مبارزه با هم تيمي هاي سابقش بازم مجبور مي شه فرار كنه.
پس از اين ماجرا اوروشيمارو 4 بادي گارد مخصوص خودش ار دهكده صوت رو به دهكده برگ مي فرسه تا از سازوكه براي پيوستن به اوروشيمارو به طور رسمي دعوت كنن. سازوكه در جريان ورود آكاتسوكي به دهكده برگ خيلي نسبت به برادرش و حتي ناروتو احساس ضعف مي كرد و حس انتقام در وجودش موج مي زد< به درخواست اوروشيمارو پاسخ مثبت ميده.
در هنگام آوردن سازوكه اوروشيمارو 4 بادي گارد خودش و كيميمارو رو مي فرسه تا جلوي نينجاهاي برگ ( كيبا, شوجي, راك لي, نيجي , شيكيمارو و ناروتو ) رو بگيرن ولي با امدن نينجاهاي دهكده شن يعني گارا و كانكورو و تيماري براي جبران حمله به دهكده برگ شكست مي خورن و همشون كشته مي شن. كابوتو به اوروشيمارو ميكه حيف بود كه كيميمارو كشته شد ولي اوروشيمارو ميگه با وامدن سازوكه ديگه نيازي به كيميمارو نيست. در اين حال اون چون واقعا ديگه نمي تونست از دستاش استفاده كنه مجبور ميشه از يوتوسوي تغيير جسم خودش استفاده كنه و روحشو به درون يكي از زندانيهاش مي فرسه و دوباره دستاي نو بدست مياره. اوروشيماو هروقت اي كارو مي كنه ديگه تا 3سال نمي تونه از ايو يوتسو استفاده كنه. در سريال جديد نارتو شيپودن , ناروتو و ساكورا دو سال و نيم فقط تمرين كردند و حالا فقط 6 ماه فرصت دارن سازوكه رو برگردونن.....قبل از اين كه اوروشيمارو جسم سازوكه رو تصاحب كنه.

وقتي سازوكه از دهكده برگ ميره و به اوروشيمارو ماحق ميشه, ديگه خبري از اونا نمي شنويم. تا 2سال و نيم مي گذره. در اين مدت ناروتو پيش جيرايا و ساكرورا هم پيش تسوناده تمرين كردن و خيلي قوي شدن. كاكاشي هم نسخه جديدي از مانگكيو شارينگانو ياد گرفته.

در اين مدت اوروشيمارو و سازوكه و كابوتو دائم از آكاتسوكي و دهكده هاي ديگه در حال فرار بودن. به طوري كه اونا هر هفته جاي خودشونو عوض مي كردن و در هر مكان بيشتر از 3 روز نمي موندن. چراكه ساسوري از آكاتسوكي در تمام دهكده ها با استفاده از تكنيك mind control جاسوس گذاشته بوده و دائم از محل گروه اوروشيمارو و يوتسوي تغيير جسم اون كسب اطلاعات مي كرده. يكي از از اين mind control ها برروي كابوتو بود كه 5 سال پيش خنثي شد. ساسوري غافل از اين كه تكنيكش توسط اوروشيمارو خنثي شده, با كابوتو ترتيب يك كلاقاتو ميده تا بتونه اطلاعات دست اول بدست بياره. اما قبل از ملاقات با كابوتو نينجاهاي دهدكه برگ ( ساكورا و چيو از شن) در راه نجات گارا با اون مقابله مي كنن و اونو شكست ميدن. در اين زمان sai و yamato به در تيم ناروتو بودن.
در مقابل كابوتو فقط با اآدمك ساسوري به نام هيروكو ملاقات مي كنه و وانمود مي كنه كه هنوز تحت فرمان ساسوريست. نينجاهاي دهكده برگ يعني تيم ناروتو هم به اونجا ميان. ولي كابوتو قبل از اينكه اونا كاري انجام بدن گردن هيروكو رو مي زنه.
حالا ناروتو و اورشيمارو مقابل هم ايستادن. مبارزه ايي كه ناروتو هميشه منتظرش بود. اوروشيمارو شروع ميكنه از ناروتو بد گفتن و مقايسه كردن قدرتش با سازوكه. در مقابل ناروتو عصباني ميشه و يك ضربه سنگين به اون ميزنه كه اوروشيمارو رو به فاصله زيادي پرتاب ميكنه ولي اوروشيمارو خيلي صدمه نمي بينه.

در اين حالت اوروشيمارو ماسك چهره خودشو كه روي جسم جديدش كشيده بود ترميم مي كنه و ميگه اين رفتار واقعا نشان دهنده اينه كه تو يك جين چوروگي هستي ( يعني كسي كه يك هيولا تو وجودش داره).
اوروشيمارو بازم از سازوكه تعريف مي كنه و ميگه قدرت اون از ناروتو خيلي بيشتره كه باعث ميشه ناروتو بيشتر عصباني بشه. در اين حالت قدرت كيوبي ( روباه نه دم) فعال شده. ولي اوروشيمارو به جاي اينكه بترسه بيشتر حالت كنجكاو داشته كه ببينه قدرتش چقدره....
در اين حالت ناروتو از كنترل خارج شده و به اوروشيمارو حمله مي كنه و بازوي چپ اونو قطع ميكنه. ولي اوروشيمارو ميره رزوي يه درخت واي ميسه و چندتا بازو اضافه از تو دهنش درمياره و يكشونو ميزاره جاي بازوش!!!

اوشيمارو بازم ناروتور مسخره ميكنه و ميگه تو بازم از سازوكه ضعيف تري. ناروتو بيشتر عصباني ميشه و دم چهارم ظاهر ميشه و پويت ناورتو قرمز و شبيه كيوبي ميشه و از خودش شاكرا خارج ميكنه. ( هرچه دما بيشتر بشن شاكراي ناروتو بيشتر و ناروتو بيشتر حالت كيوبي رو ميگره). در اين حالت فقط كنجكاوي اوروشيمارو بيشتر ميشه!!!
در اين زمان اوروشيمارو به ناروتو حمله مي كنه به اين صورت كه تعداد زيادي مار از دهنش خارج ميكنه كه هركدومشون يك شمشير تو دهنشون داشتن و ناروتو با يك پنجه همشونو نابود ميكنه. اوروشيمارو بازم مارهاي بيشتري رو ميفرسته ولي مارها در برخورد با پويست ناروتو مي سوزن و نابود مي شن.
در اين حالت ناروتو به اوروشيماو با قدرت و سرعت زيادي حمله مي كنه و اوروشيمارو رو از وسط نصف ميكنه. ولي چند تا مار از جاي زخم ها سر برمي آرن و دو نيمه بدن اوروشيمارو رو به هم وصل مي كنن. الان ديگه اوروشيمارو واقعا از ناروتو مي ترسه و عقب نشيني مي كنه.
ناروتو شروع مي كنه كه شكاراي خودشو متمركز كنه و يك توپ عظيم و چگال شده از شكارادرست مي كنه و به سمت اوروشيمارو پرتاب مي كنه. اوروشيمارو با خودش ميگه اين حمله ديگه مي تونه منو بكشه بنابراين 3 تا دروازه راشمون را به عنوا سپر فراخواني ميكنه. هنگامي كه توپ شكارا به دروازه ها برخورد مي كنه هر 3 تاشون نابود مي شن و ازشون هيچي نمي مونه و خود اوروشيمارو هم دربو داغون ميشه.
در حالي كه بقيه به شدت متحير بودن اوروشيمارو با استفاده از گردنه ماريش مجبور ميشه فرار كنه. درحال فرار ساي به اونها مي رسه و به اوروشيمارو ميگه يك پغام از طرف يكي از افسران دهكده برگ به نام دنزو براي اون داره....

پس از مبارزه ناروتو و اوروشيمارو كه منجر به فرار كردن اوروشيمارو مي شه, ساي به اوروشيمارو ميگه من از طرف يكي از افسران دهكده برگ پيغامي براي تو دارم. اوروشيمارو شمشيري به طرف ساي مي گيره و براي اينكه اون خيلي بيخيال پيش ما اومده ساي رو مسخره مي كنه. ولي متوجه ميشه كه اون خود ساي نيست بلكه يك كپي جوهري از ساي است. ( ساي توانايي هاي استفاده از تكنيك هاي جوهري رو داره!) اوروشيمارو به ساي ميگه خود واقعيتو نشون بده وساي خودشو آشكار ميكنه. در اين زمان كابوتو به ساي حمله مي كنه و اونو از پشت مي گيره درحالي كه اوروشيمارو داشته پاكت پيغام رو ورانداز مي كرده. پس از خوندن نامه اوروشيمارو به كابوتو دستور مي ده ساي رو ول كنه و به ساي ميگه همراه ما بيا. اوروشيمارو مي دونسه كه تيم ناروتو دارن اونا رو تعقيب ميكنن و بنابراين از ساي براي به تاخير انداختن اونا استفاده مي كنه. اون ساي رو از يه درخت حلقاويز مي كنه و ميره و وقتي تيم ناروتو به اونجا مي رسن مجبور مي شن ساي رو رها كنن و اوروشيمارو رو بيخيال شن.... ولي بعد متوجه مي شن كه اون ساي نيست و فقط يه كپي از ساي بوده.

اوروشيمارو ساي رو به مقر خودش مي بره كه بتونه از اون استفاده كنه. پس از رسيدن, اوروشيمارو ساي رو سازوكه معرفي مي كنه ولي سازوكه خيلي سرد برخورد ميكنه و فقط از اوروشيمارو مي خواد يه تكنيك جديد بهش آموزش بده....بعد اوروشيمارو اطلاعاتي كه ساي به اونها داده بود رو براي كابوتو مي خونه كه عبارت بود از يكسري اسم ها ار ANBU ها و اطلاعات مربوط به اونا.

سپس ساي سعي مي كنه فرار كنه و قدرت واقعيشو نشون مي ده و به كابوتو حمله مي كنه... ولي اوروشيماور به اونا مي گه ساي رو بيخيال شين كه دشمنان قوي تري دارم....
در اين زمان مقر اوروشيمارو منفجر ميشه و اونا با نينجاها دهكده برگ و ناروتو يك بار ديگه مواجه مي شن. اينجاست كه ناروتو و سازوكه يك باره ديگه همو مي بينن... سازوكه مي خواد از قدرتش براي نابودي نينجاهاي برگ استفاده كنه ولي اوروشيمارو جلوي اونو مي گيره چرا كه كابوتو استدلال مي كنه اين حركت ممكنه باعث توقف برنامه هاي اونا براي نابودي آكاتسوكي و انتقام سازوكه از ايتاچي بشه...پس اوروشيمارو و سازوكه و كابوتو تصميم مي گيرن فرار كنن و مخفي بشن....

Anime Spoilerبازگويى نکاتى از نکاتی برگرفته از مانگا:

يك ماه از اين جريان ميگذره....سازوكه بسيار قوي شده و هزاران نينجا رو شكست داده بدن اينكه حتي يكشونو هم بكشه! حتي اوروشيمارو اعتراف مي كنه قدرت سازوكه از خود اوروشيمارو در اون سن و سال هم بيشتر شده فقط مشكلش اينه كمي جسارتش كمتر!
بعد از مدتي , اوروشيمارو فرصت مي كنه استراحت كنه. با جسمي كه متعلق به كسه ديگه اييه روي تخت دراز مي كشه و به كابوتو مي گه قوي ترين دارويي كه داري رو بيار. پس از رفتن كابوتو , سازوكه در اتاق رو با يك تيغه ايي از شاكرا برش ميده و مياد تو. سازوكه به اورو شيمارو مي گه ديكه چيزي نيست كه تو بتوني به من ياد بدي بعد دستاي اوروشيمارو ور به ديوار يه جوري ميخ مي كنه و براي كشتنش نزديك تر ميشه!!!
قبل از اينكه سازوكه اورو شيمارو رو بكشه, اورشيمارو تغيير شكل ميده. سازوكه متوجه مي شه كه هزاران آزمايشاتي كه اوروشيمارو به جسم خودش انجام داده و بازي با توانايي هاي توليد كننده مار باعث شده اوروشيمارو از حالت انساني دربياد و به يك مار بزرگ كه صدها مار كوچك تر تشكيل شده تبديل بشه!
اوروشيمارو به قصد تصرف جسم سازوكه به اون حمله مي كنه ولي سازوكه مرحله دوم نفرينشو فعال مي كنه و بدن اوروشيمارو رو با تغه شكاراش قطع مي كنه...
در اين حالت اوروشيمارو نام خودشو با خشم فرياد مي زده و به ياد دوران كودكشي مي افته...زماني كه كنار قبر والدينش يك تكه پوست مار سفيد پيدا مي كنه. زاروتوبي هوكاگه سوم بهش ميگه اينا خيلي كميابن و پيدا كرنشون مي تونه نشانه ايي باشه از اقبال بلند و تولد مجدد.
بعد اوروشيمارو به واقعيت برمي گرده در حالي كه 3 تكه شده بوده ولي هنوز زنده است. در اين زمان مار ها شروع مي كنن به مسموم كردن هوا و ناگهنا هوا و محيط براي سازوكه كاملا سياه ميشه و حالت تهي به خودش مي گيره و سازو متوجه ميشه كه انگار درون يك جانور قرار داره. در اين زمان يك دسته گل رز از زمين رشد مي كنه و شكل اوروشيمارو رو به خودش مي گيره و توضيح مي ده كه اين محيط تهي چيزي درون خود منه كه وقتي خودم رو به يك قرباني منتقل مي كنم اين جوري ميشه!
دسته اهي گل رز بيشتري از زمين سر بر مي آرن كه به شكل مار مي شن و درو بدن سازوكه مي پيچن. در اين دسته چهره هاي قربانينانه اوروشيمارو ور مي شد ديد.
اوروشيمارو بازم به خاطراتش برمي گرده. زماني كه تو آكاتسوكي بوده و مي خواسته جسم ايتاچي اوشيا رو تصرف كنه. در اين زمان اون تو genjutsu ايتاچي گرفتار ميشه و ايتاچي بهش مي گه هيچ تكنيكي قوي تر از شارينگان نيست.
در اين زمان سازوكه سعي مي كنه ازر همون تكنيك genjutsu استفاده كنه و تمام دسته اي مار رو تبديل مي كنه به اژدها و رنگ اونا رو هم تيره مي كنه....
با استفاده از شارينگان, سازوكه كنترا اين محيط تهي رو بدست مي گيره و به هيولاها دستور ميده اون دسته ماري رو كه اوروشيمارو رو در بر گرفتنبخورن. اورويشمارو وقايعي كه درحال پيشرفت هستن رو بيخيال ميشه و سعي ميكنه كنترل محيط بدست بگيره ولي موفق نمي شه...
اون آخرين كلامشو ميگه : " من رد مي كنم كه ..." ولي قبل از اتمام جملش كارش تموم ميشه و با سياهي يكي ميشه. سپس سازوكه از اتاق اوروشيمارو مياد بيرون و با كابوتو برخورد مي كنه. كابوتو نمي دونسه كه اين كيه. سازوكس يا اوروشيمارو؟ سازوكه از شرينگان استفاده مي كنه و تمام وقايع رو براي كابوتو بازسازي مي كنه.
كابوتو از مرگ استادش نگران مي شه ولي با حقيقت كنار مياد كه سازوكه در نهايت پيروز شده. ولي ممكنه كه اوروشيمارو به صورت يك ذهن ناخودآگاه در وجود سازوكه هنوز باقي مونده باشه!
و اينجوري داستان اوروشيمارو تموم شد!

منبع: ترجمه خودم از روي leafninja.com

Last edited:

ataranji

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من دوباره زیرنویس کردن ناروتو شیپودن رو شروع کردم از این به بعد میتونید از وبلاگ http://konoha.blogfa.com دانلود کنید

O-(-<

Registered User
لایک‌ها
0
سلام عطا جان
خیلی خوشحالم بازم می بینمت
دستت درد نکنه

O-(-<

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها اینم زیرنویس قسمت 84 سری شیپودن که توسط عطا جان انجام شده
من به شخصه از ایشون کمال تشکر رو دارم و میگم خسته نباشی
به سایتشم سر بزنید بد نیست روحیه میدین به اون:)

فایل های ضمیمه

• naruto shippuden 84.zip
    5.6 KB · نمایش ها: 13
Last edited:

lion_leon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
محمد جان انیمه پارادیس باز شده

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
من از 56 شیپودن به این ور دیگه ندیدم گذاشتم روی هم جمع بشه بعد ببینم ( آخه من حوصله هر هفته دیدن رو ندارم :پی) حالا دقیقا بگین فیلرش از چه قسمتی تا چه قسمتی شروع و تموم میشه. و ادامه اونجایی که :
کاکاشی داشت ناراتو رو تمرین میداد از شماره چند شروع میشه اصلا بقیه قسمتاش فیلره یا چند قسمت بعدش میره فیلر؟

از کجا شروع میشه. منظور پایان فیلر هستش حالا از اونجا هم شروع نشد نشد:lol:

دوست عزیز از خود 57 تا آخرای 72 ( ناراتو شیپودن) فیلر هستش.
ادامه اونجایی که گفتین تو قسمت 73 هست.

بازم بیا تو این تاپیک حتما یکی پیدا میشه بهت جواب بده:lol:

sefid

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز از خود 57 تا آخرای 72 ( ناراتو شیپودن) فیلر هستش.
ادامه اونجایی که گفتین تو قسمت 73 هست.

بازم بیا تو این تاپیک حتما یکی پیدا میشه بهت جواب بده:lol:
پوف راس میگه از 57 تا 72 رو نبین ! من که نفهمیدم فیلره وقتی سهیل میگه فیلره یعنی فیلره ما که مثل ابلها نشستتیم دیدیم
alcoholic.gif
3572.gif

pnx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پوف راس میگه از 57 تا 72 رو نبین ! من که نفهمیدم فیلره وقتی سهیل میگه فیلره یعنی فیلره ما که مثل ابلها نشستتیم دیدیم
alcoholic.gif
3572.gif

آره فیلره ولی نسبت فیلرهای قبلی به داستان اصلی نزدیکتره

rendy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نوشته Sharingan از بچه های بهشت انیمه
اوروچيمارو:

orochi به معني مار بزرگ و maru نام براي مذكر است و در اين صورت اوروشيمارو يعني مارو مار بزرگ!
ماوريت هاي به اتما رسانده:

منبع: ترجمه خودم از روي leafninja.com

دوست عزيز دست شما در نكه ممنون كه كمكم كرديد

پس در اين صورت اوروشيمارو مرده يا هنوز زندست ولي فكر نكم اين به اين سادكي بميره

با اين حال خيلي ممنون:cool:

rendy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان كسي ميتونه بگه كه من كارتون ناروتو در از كجا بايد دانلود كنم

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16
برادرا منم 220 قسمت سری اول و شیپودن رو تا قسمت 85 دیدم .لینک دانلود شیپودن با حجم پایین میشه پیدا کرد واسه 86 به بعد ؟

بدبختی اینه که خیلی جای حساسی تموم شد قسمت 85 موندم خماری !!

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16
اقا یافتم در لینک بالا که دنیل جان گذاشته بود.
مرسی

بالا