• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نامه به شركت NVIDIA براي رفع مسدوديت سايتش براي كاربران ايراني

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
با توجه به اين امر كه سايت NVIDIA به كاربران ايراني اجازه ورود به سايتش زو نميدهد . از دوستان ميخوام نامه دسته جمعي منظورم ايميل هست بزنيم تا اين مشكل برتفع بشه . من چند روزيه از طريق فيس بوك اقدا نمودم ولي بايد حداقل 500 تا 1000 ميل بدستشون برسه

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام DARYACO عزيز
1.gif

با توجه به اين امر كه سايت NVIDIA به كاربران ايراني اجازه ورود به سايتش زو نميدهد...
. اه!!! چرا؟! اون كه يه كمپاني كره‌اي هست و نه آمريكايي!؟!؟! الان تست كردم اين عبارات زشت را به هم تحويل داد!:

NVidia_Block_Iranian_Why.gif

. همين الان اومدم يك تاپيك جامع به نفعشون در مورد پروسسور Tegra شون بنويسم ولي تاپيك شما را ديدم!! رفتم توي صفحه FaceBookشون و يك پست اعتراضي زدم. اما الان كه نگاه كردم ديدم پاكش كردند!!! شما در چه لينكي از Facebook اعتراض كرديد؟! پست من در صفحه NVIDIA | Facebook حاوي عكس فوق + اين متن بود:

‎Hi NVidia!‎

Why you are blocking Iranian users!? This is an insulting act from your company. We hope that we saw you change that and also hear your apology to Iranian users very soon!‎ (Or you will lose your FANS and Users at Iran)‎

I check now and even AMD/ATi company which is an American Company, did not block Iranians! why you did when you are an Asian Company?!?!?!?‎

Always Think Before Act
IgImAx

. پيشنهاد براي تركاندن NVidia?!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/07/28
26.gif
103.gif

Last edited:

mohammadali19

Registered User
لایک‌ها
119
آره باید با وی پ ی ان آپدیت کرد
منم هستم به کجا میل بزنیم؟

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
بعضی از سایت ها و کمپانی ها ذاتا از این کارا خودشون هم خوششون نمیاد ولی برای حفظ منافع و دفع خطرات احتمالیشون مجبور به انجام ابن چنین کارایی میشن
در کل کاره خاصی هم نمیشه کرد

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نظرم یه تهدید اینه که اصلا خریدشون رو تحریم کنیم.واقعا یه راهه .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
دوستان جمع شيد يك نامه بنويسيم و براشون بفرستيم تو نامه هم بگيم اگر نميتونيد ساپورت كنيد كارتهاي AMD به صرفه تر هستند

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام دوستان عزيز
1.gif

. با تشكر از دوست خوبم iGeek عزيز كه با تذكر به جاشون من را متوجه اشتباهم كردند! كمپاني NVidia يك كمپاني آمريكايي هست، نه آسيايي!! اطلاعات جامعتر در اين آدرس: Nvidia - Wikipedia, the free encyclopedia

به نقل از DARYACO :
دوستان جمع شيد يك نامه بنويسيم و براشون بفرستيم تو نامه هم بگيم اگر نميتونيد ساپورت كنيد كارتهاي AMD به صرفه تر هستند
. +1 و كاملن موافقم، يك نفر وارد در نوشتن نامه‌هاي اعتراضي + مسلط بر زبان انگليسي زحمت نوشتنش را بكشه، ارسالش با ما!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/07/28
26.gif
103.gif

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
IGI جان خودت زحمتش رو ميكشي . من پابليكش ميكنم تو فيس بوك . حتي به CEO شركت NVIDIA هم ميل ميزنم. در ضمن كمپاني براي هر جايي باشه وقتي در كشوري فروش داره بايد پشتيباني كنه . اين حق مسلم ماست كه وقتي جنسي ميخريم با پشتيباني كامل باشه . انصافا پشتيباني AMD با اينكه آمريكايي هست تو ايران بي نظيره هم گارانتي داره هم پشتيباني . اينتل هم همينطوره
دوست من چرا نميشه كاري كرد با اعتراض ميشه اقلا فهموند ايراني جماعت حاليشه سرش كلاه نميره

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام DARYACO جان
1.gif

. من اصلن به نامه نگاري رسمي و اصولي وارد نيستم! حداقل يكي از بچه‌هاي بخش انجمن ادبيات و زبان انگليسي خودمون بايد زحمتش رو بكشند. مثلن فكر كنم Amadea جان كه زبانشون خوبه به اصول نامه نگاري هم وارد باشند!؟ يا بقيه دوستان.....

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/08/06
26.gif
103.gif

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
پس زحمت اين بخش رو به اين دوستمون محول ميكنيم . ممنون بابت همكاري تمام دوستان

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
اينها بايد افتخار كنند جوان نخبه ايراني با اين همه محدوديت نبودن سورس داراي چنين اطلاعاتي هستند . به نظرم از طريق شركتهاي شريكش اقدام كنيم مثل اسوس و گيگابايت ,......
واقعا توهينه من ديگه كارت جيفورس نميخرم .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
ايجي مكس لطف ميكني يك نوشته 3 يا 4 خطي بگي دوستمون بنويسه و تو فيس و سايتش ايميل كنيم . متاسفانه لاجيتك هم سايتش رو بسته ولي تو ايران خيلي ها ميخرن به نظرم جايگزين زياد داره

به اميد روزيي كه هيچ شركت خارجي اينطوري نكنه . متاسفانه ماركت اصليشون خاور ميانه و ايران هست . اينتل هم سياست چنيني دارد . كه واقعا مشتري مداري نداره .

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام DARYACO جان
1.gif

به نظرم از طريق شركتهاي شريكش اقدام كنيم مثل اسوس و گيگابايت ,......
. اين‌ها كه خودشون مصرف كننده اصلي محصولات NVidia هستند مخصوصن Asus كه همون روزي كه من اين خبر را ديدم در خبري در Facebook در كنفرانسي CEO هاي جفتشون كنار هم نشسته بودند و در مورد معرفي و همكاريشون در مورد Eee جديد Asus با پروسسور NVidia گل مي‌گفتند و گل مي‌شنيدند!!!

. راستي دوست خوبمون Amadea جان خيلي گفتار زندگي و كمتر مياد توي فروم! بايد مزاحم شخص ديگري شويم.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/08/13
26.gif
103.gif

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
پس من با كمك شما مينويسيم . نگران نباش رفيق .

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
نتیجه نامه چی شد؟:-؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
من تو فيس بوك انتقال دادم بهشون . ولي احتياج به مطرح كردن اين موضوع توسط چندين كاربر ميباشد .

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
Logitech هم همینطور شده ..

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
متاسفانه بايد دوستاني كه خارج از كشور هستند زحمت بكشند درايورها رو جايي آپلود كنند . ولي بايد نامه اي كامل و زيبا نوشته بشه تا به قسمت ماركتينگ و روابط عمومي اين شركت ها منعكس بشه

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
Mirror اش که خیلی جاها هست .. یه سایتی که خیلی ازش خوشم میاد FileHippo.com - Download Free Software اه .. که بیشتر برنامه ها و فایلها رو Mirror میکنه و دردسر از ایران بودن و اینها رو هم نداره .. که شامل درایورها هم میشه ..

بالا