Dejbanan
Registered User
شنیدم ناموس کفتار رو به پیشونیشون میبندن :lol:
:blink:
اونوخت میگم ایرانی فلانه میگن تو هین نکن!
بعد هی میرن هندی را مسخره میکنن که از ما تحت گاو بوسه میچینن ! اینا که بدترن
شنیدم ناموس کفتار رو به پیشونیشون میبندن :lol:
اونکه بعله انسان در حین مردن کمی تکون چیزی بخوره ولی نه به اونصورت که شما فرض کنی و تشبیه کنی
اون خوردن چیزش رو ندیدم ولی از۵ نفر شنیدم که اینکارو میکنه
ولی در مورد این کارایی چیزش حقیقته خودم دیدم که میگم.معلومه کسی باور نمیکنه ولی با دیدن حقیقت در میابه .الان من تا یه ماهه دیگه هم حرف بزنم کسی باور نمیکنه
طرف خودش باید ببینه تا باور کنه
خرافات محض است.
از شما که اهلشی بعیده
Sent from my Awesome LG P713
بله واقعیت داره
یکی را میشناختم اعتقاد نداشت مرد
چی به چی اعتقاد نداشت؟ چرا مرد؟
دوستان اگر چیزی نشنیدی و درباره اش نمیدونید الکی نگید خرافات است چون برای کسایی که انجام ندادن باورش سخت هست مثل خود من.
تحقیقات بیشتری که انجام دادم.
در حال مردن از اونجاش گاز میگیره غریزی هست پس حتما واقعیتی دارد.
کسانی هم که شکار میکنند برای بریدن و خشک کردن اون قسمت مراسم خاصی انجام میدهند که خاصیتش از بین نره وقتی خشک که شد به کسی میدهند که دعا بر رویش انجام دهد که خاصیتش همیشگی
باشد.
و منظور از خاصیت اینکه از خودش مغناطیسی دارد که جنس مخالف رو جذب میکنه و خیلی موارد دیگر که با یک جستجو پیدا میکنید.
دوستان اگر چیزی نشنیدی و درباره اش نمیدونید الکی نگید خرافات است چون برای کسایی که انجام ندادن باورش سخت هست مثل خود من.
کسانی هم که شکار میکنند برای بریدن و خشک کردن اون قسمت مراسم خاصی انجام میدهند که خاصیتش از بین نره وقتی خشک که شد به کسی میدهند که دعا بر رویش انجام دهد که خاصیتش همیشگی
باشد.
و منظور از خاصیت اینکه از خودش مغناطیسی دارد که جنس مخالف رو جذب میکنه و خیلی موارد دیگر که با یک جستجو پیدا میکنید.
باشد.
باووو اینا همش ساخته ذهن دشمنان ـه **** ـه
انسان ذهن ست و بَس با 4تا سیگنال عین لامپ
گیرم با شیپور کفتار ماده جنس مخالف گیر آوردی گیرم دخول کردی بهش آخرش که چیپس!؟