• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نتایج نهایی کنکور 92 ...

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
فرزاد جان نگاه کن اگر از اذر ماه حساب بکنیم . ماهی دو تا امتحان می گیره . یعنی تا کنکور 6 ماه میشه . و 6 ضرب به 2 می شود 12 تا امتحان
حالا الان این 12 تا امتحان چه قدر می شود .
چون می خواهم از اول مهر تا اول اذر کلا یک دور کتاب ها را خوب بخونم و بترکونم .

من دقیقش رو نمیدونم ولی میدونم بیشتر از 10-15 تومن نمیشود .
من قلم چی آشنا زیاد دارم (از پشتیبان بگیر تا مدیر شعبه) اگر دقیق رو بخواهی فردا میتونم بپرسم ولی یهو برو برای ثبت نام .
اگر گفتند نمیشه باید همه رو ثبت نام کنی سفت و سخت هم بگیر که فقط فلان آزمون ها رو میخواهی (چون طرف دنبال پورسات خودشه) چون منع قانونی ندارند که منتخب نشه ثبت نام کرد . (اکثر مدارس هم منتخب ثبت نام میکنند)

F A R Z A D

کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
دوست عزیز درسته که علاقه ولی باید به بازار کار هم فکر بکنی .
مثلا اگر کارشناس ارشد شدی و کار مد نظرت نگاه کن دارم می گویم کار مد نظرت گیرت نیومد چی کار می کنی
ایا می زنی تو کار خلاقیت و یک ایده جدید در این زمینه رو می کنی و بارت را می بندی یا نه
چون گفتی علاقه داری این خودش خیلی خوبه و می توانه بهت کمک بکنه

من به رشته های دیگه به اندازی اینا علاقه نداشتم فقط این ها رو انتخاب کردم

خواستم یه سری رشته مهندسی دیگه بزنم ولی مدرسمون یه کار خوب کرد اومد یه سری مهندس مختلف اورد مدرسمون (دانش آموزای تاپ سال های پیش) باهاشون که صحبت کردیم دیدیم که همه نظرشون اینکه اگر علاقه نداشته باشی اگر با معدل بالا هم پاس کنی توی بازار کار لنگ میزنی .
همه گفتند برید دنبال علاقتون اگر توی هر رشته ای خوب کار کنی کار خوب برات هست .

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
من دقیقش رو نمیدونم ولی میدونم بیشتر از 10-15 تومن نمیشود .
من قلم چی آشنا زیاد دارم (از پشتیبان بگیر تا مدیر شعبه) اگر دقیق رو بخواهی فردا میتونم بپرسم ولی یهو برو برای ثبت نام .
اگر گفتند نمیشه باید همه رو ثبت نام کنی سفت و سخت هم بگیر که فقط فلان آزمون ها رو میخواهی (چون طرف دنبال پورسات خودشه) چون منع قانونی ندارند که منتخب نشه ثبت نام کرد . (اکثر مدارس هم منتخب ثبت نام میکنند)

خوب تمام اطلاعاتشو گیر بیاور و فردا بنویس این جا فدات
بعدم این برنامه که برای خواندن درس ها هست از مهر تا خرداد
ایا داریش برای امسال
مثلا هر دو هفته که باید امتحان داد نوشته از کجا تا کجا را باید خواند .
این را هم بتوانی گیر بیاوری و بفرستی ممنونت می شوم .

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
من به رشته های دیگه به اندازی اینا علاقه نداشتم فقط این ها رو انتخاب کردم

خواستم یه سری رشته مهندسی دیگه بزنم ولی مدرسمون یه کار خوب کرد اومد یه سری مهندس مختلف اورد مدرسمون (دانش آموزای تاپ سال های پیش) باهاشون که صحبت کردیم دیدیم که همه نظرشون اینکه اگر علاقه نداشته باشی اگر با معدل بالا هم پاس کنی توی بازار کار لنگ میزنی .
همه گفتند برید دنبال علاقتون اگر توی هر رشته ای خوب کار کنی کار خوب برات هست .

من خودمم توی علاقه خیلی حساسم . یعنی هر کس از من می پرسه که چی بزنم . فقط می گویم علاقه . طرف ازم می پرسه خوب بازار کار چی می شود .
بهش می گویم حتی اگر برایت کار هم نباشد . وقتی علاقه داشته باشی می توانی به راحتی یک ایده بدهی یا یک خلاقیت از خودت نشون بدهی . و بارت را ببندی
کلا علاقه خیلی الویت داره . که خیلی ها تازگی ها بهش توجه نمی کنند . و به بازار کار چسبیدند .
مثل حسابداری که یک سری خیلی ها رفتند توش . الان هم برق و عمران . که زیاد دارند می روند در این رشته های تحصیل بکنند .

F A R Z A D

کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
خوب تمام اطلاعاتشو گیر بیاور و فردا بنویس این جا فدات
بعدم این برنامه که برای خواندن درس ها هست از مهر تا خرداد
ایا داریش برای امسال
مثلا هر دو هفته که باید امتحان داد نوشته از کجا تا کجا را باید خواند .
این را هم بتوانی گیر بیاوری و بفرستی ممنونت می شوم .

برنامه رو برو از اینجا بگیر .
آرشیو الکترونیکی فایل - برنامه راهبردی 92-93 -نسخه اولیه - كنكوري‌ها
قیمت و اینا هم برای هر نمایندگی و شهر متفاوت فکر کنم .
(خودتون بپرسید فکر کنم بهتر باشه)

F A R Z A D

کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
من خودمم توی علاقه خیلی حساسم . یعنی هر کس از من می پرسه که چی بزنم . فقط می گویم علاقه . طرف ازم می پرسه خوب بازار کار چی می شود .
بهش می گویم حتی اگر برایت کار هم نباشد . وقتی علاقه داشته باشی می توانی به راحتی یک ایده بدهی یا یک خلاقیت از خودت نشون بدهی . و بارت را ببندی
کلا علاقه خیلی الویت داره . که خیلی ها تازگی ها بهش توجه نمی کنند . و به بازار کار چسبیدند .
مثل حسابداری که یک سری خیلی ها رفتند توش . الان هم برق و عمران . که زیاد دارند می روند در این رشته های تحصیل بکنند .

خوب من چند نمونه دیدم که با درس خوندن زیاد و رفتن به یه رشته صرفا جهت بازار کار موفق نشدن .
ولی از اطرافیانم هستند با علاقه جلو رفتند و توی ازاد هم الان خیلی موفق و سالیانه چند برابر کل خرج تحصیلش فقط پس انداز میکنه .

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
باورت می شود فرزاد جان خیلی از دانش اموز ها در خیلی از مدارس هستند که هنوز اطلاعات کاملی از کنکور ندارند . هر کس که می گوید کنکوری هستم
اول بهش اطلاعات کنکور را می دهم . مثلا درس های عمومی همه 25 تا سوال دارند . و هر تست را بزنی می شود 4 درصد .
بعد می روم روی جزئیات . بهشان می گویم که ادبیات اول سه تا تست واژه داره . بعد دو تا تست املا . بعد سه تا تست تاریخ . بعد سه تا تست ارایه ادبی
بعد 5 تا تست زبان فارسی از سال سوم دبیرستان میشه گفت داره . بعدم نه تا تست از قرابت معنایی داره .
بعد می رویم روی درس عربی . که هشت تست اول مربوط به ترجمه فارسی به عربی و عربی به فارسی هست .
بعد چهار تست بعدی مربوط به درک مطلب هست که اونم باز مربوط ترجمه هست .
این شد 12 تا تست . دو تست بعدی اعراب گذاری هستند . و سه تا تست بعدی هم تجزیه و ترکیب هستند . که شدند 17 تا تست . و می ماند هشت تا تست دیگر
که سه تاش مال قواعد سال دوم و پنج تاش مال قواعد سال سوم هستش
اینم درس عربی
در درس دینی . هم سال دوم و سوم نه سوال دارند که می شود 18 تا تست و سال چهارم هم هفت تا تست داره که می شود 25 تا تست که اگر کسی سوالات کنکور سال های پیش را بخواند حتی می تواند تا چهار الی پنج تا از سوالات هر ساله کنکور را پیش بینی بکند . بعد م بین 15 الی 17 تا سوال از ایه و قرابت و این ها می اید
و 8 الی 10 تاشم مربوط به متون هستند
در درس زبان انگلیسی هم . ده سوال اولی مربوط به ترجمه هستند که سه تست اول الی چهار تست اول مربوط به قاوعد سال سوم و چهارم دبیرستان هستند .
می ماند 15 تا تست دیگر . که پنج تاش مربوط به ریدینگ . و 10 تای بعدی مربوط به دو متن جدا از هم و هر متن هم 5 تا سوال برای کلوز تست هستش.
این اطلاعات درس های عمومی بود .
که خیلی از دانش اموز ها واقعا بهشان اشراف ندارند .
انشالله اگر وقت بکنم از تخصصی ها هم بگذارم .

F A R Z A D

کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
فرزاد جان نگاه کن اگر از اذر ماه حساب بکنیم . ماهی دو تا امتحان می گیره . یعنی تا کنکور 6 ماه میشه . و 6 ضرب به 2 می شود 12 تا امتحان
حالا الان این 12 تا امتحان چه قدر می شود .
چون می خواهم از اول مهر تا اول اذر کلا یک دور کتاب ها را خوب بخونم و بترکونم .

شما کنکور رو تجربه کردید میدونید که فشار جلسه و ... اینا زیاده فقط مطالبی یادت میاد که با ارامش و مرور یادگرفتید .
به جای اینکه یک ماهه قصد تموم کردن داشته باشی به دقت با تکرار و مرور زیاد و سرعت پیش روی کم بخونید بهتره .
(البته نظر منه من خودم بخوام بزارم سال دیگه از همین الان یه سری مطالب رو حذف میکنم با ارامش و مرور زیاد مطالب هدفم رو میخونم)

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
شما کنکور رو تجربه کردید میدونید که فشار جلسه و ... اینا زیاده فقط مطالبی یادت میاد که با ارامش و مرور یادگرفتید .
به جای اینکه یک ماهه قصد تموم کردن داشته باشی به صورت با تکرار و مرور زیاد و سرعت پیش روی کم بخونید بهتره .
(البته نظر منه من خودم بخوام بزارم سال دیگه از همین الان یه سری مطالب رو حذف میکنم با ارامش و مرور زیاد مطالب هدفم رو میخونم)

رفیق منظورم از این که کلا کتاب های را بخوانم بیشتر تخصصی ها هستند . مثلا الان دینی را فقط احتیاج دارم یک هفته و روزی 4 ساعت جمش بکنم .
کلا این جوری می خواهم بروم جلو . یعنی حتما حذف که می کنم . چون راه می برم بیشتر از کجا ها سوال می اید .
بعد من که نگفتم ازاد بده . ازاد طوریش نیست . برای کسی خوب هست که پول داشته باشد و بتواند برود . من که فعلا نمی توانم . بروم .
مهم علاقه هست . حالا چه ملی باشی . چه ازاد . چه غیر انتفاعی
اگر کسی بخواهد راحت می تواند در رشته خودش مطرح بشود

F A R Z A D

کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
رفیق منظورم از این که کلا کتاب های را بخوانم بیشتر تخصصی ها هستند . مثلا الان دینی را فقط احتیاج دارم یک هفته و روزی 4 ساعت جمش بکنم .
کلا این جوری می خواهم بروم جلو . یعنی حتما حذف که می کنم . چون راه می برم بیشتر از کجا ها سوال می اید .
بعد من که نگفتم ازاد بده . ازاد طوریش نیست . برای کسی خوب هست که پول داشته باشد و بتواند برود . من که فعلا نمی توانم . بروم .
مهم علاقه هست . حالا چه ملی باشی . چه ازاد . چه غیر انتفاعی
اگر کسی بخواهد راحت می تواند در رشته خودش مطرح بشود

ملی زمان ش..ا..ه بود :)
اسمش سراسری شده به روز نیستی ها :D

F A R Z A D

کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
چند ساعت مانده تا اعلام نتایج نهایی کنکور سراسری 1392

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
اگر ساعت 12 امشب نتایج اعلام بشود . و ما الان ساعت را رند در نظر بگیرم 10 ساعت دیگر تا اعلام نتایج هست

F A R Z A D

کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
اگر ساعت 12 امشب نتایج اعلام بشود . و ما الان ساعت را رند در نظر بگیرم 10 ساعت دیگر تا اعلام نتایج هست

نتایج اولیه رو گفته بودند 10 صبح میزارم من سحر که بیدار بودم چک کردم حدودا نزدیکای 5 بود گذاشتن
ولی بعیده 12 شب بزارند .

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
نتایج اولیه رو گفته بودند 10 صبح میزارم من سحر که بیدار بودم چک کردم حدودا نزدیکای 5 بود گذاشتن
ولی بعیده 12 شب بزارند .

کدام نتایج اولیه . را امروز گذاشتند . ازاد را نیز راه نمی برم چون ثبت نام نکردم رشته هایش را

F A R Z A D

کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
کدام نتایج اولیه . را امروز گذاشتند . ازاد را نیز راه نمی برم چون ثبت نام نکردم رشته هایش را

نتایج اولیه که چند هفته پیش دادند منظورمه . (توی ماه رمضان)

F A R Z A D

کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
با آرزوي موفقيت براي كليه داوطلبان گرامي بدين وسيله به اطلاع داوطلبان شركت كننده در آزمون سراسري سال 1392مي‌رساند كه اسامي پذيرفته شدگان نهايي رشته‌هاي مختلف تحصيلي دوره‌هاي روزانه، نوبت دوم (شبانه)، نيمه‌حضوري، مراكز آموزشي دانشگاه پيام‌نور، پرديس‌هاي آموزشي دانشگاه فرهنگيان، دانشگاه تربيت دبير شهيد رجايي، موسسات آموزش‌عالي غيرانتفاعي و غيردولتي و رشته‌هاي تحصيلي مجازي و بين‌الملل دانشگاهها و موسسات آموزش عالي كشور و اسامي پذيرفته‌شدگان مرحله پذيرش صرفاً براساس سوابق تحصيلي براي موسسات آموزش عالي غير انتفاعي و غيردولتي و دانشگاه پيام‌نور در آزمون سراسري درسال تحصيلي 93-1392 كه گزينش آنها به روش متمركز صورت گرفته است در روز پنجشنبه مورخ 21/6/92، در سايت سازمان سنجش آموزش كشور به نشاني:سازمان سنجش آموزش کشور قرار مي‌گيرد. توجه پذيرفته شدگان را براي ثبت نام به مطالب ذيل معطوف مي دارد.
1- مدارك لازم براي ثبت نام قبول شدگان و برنامه زماني ثبت نام به همراه اطلاعيه اعلام نتايج در سايت اين سازمان درج مي‌گردد.
2- مراجعه داوطلبان در موعد مقرر براي ثبت نام به موسسه محل قبولي الزامي است.
3- پذيرفته شدگان اين آزمون لازم است قبل از حضور فيزيكي در دانشگاه و يا موسسه محل قبولي خود، براي كسب اطلاعات بيشتر از مدارك و زمان ثبت نام به سايت اطلاع‌رساني دانشگاه محل قبولي مراجعه نمايند.

روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور
یعنی منظورش ازاد هم بوده ؟

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
یعنی منظورش ازاد هم بوده ؟

این را دقیقا نمی دونم . ولی به نظرم ازاد چند روز بعد بیاید . چون اگر اشتباه نکنم .
دانشگاه ازاد بیشتر برای انتخاب رشته بود .

F A R Z A D

کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
این را دقیقا نمی دونم . ولی به نظرم ازاد چند روز بعد بیاید . چون اگر اشتباه نکنم .
دانشگاه ازاد بیشتر برای انتخاب رشته بود .

منظورتونو از این جمله درک نمیکنم ؟

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
منظورتونو از این جمله درک نمیکنم ؟

منظورم این بود که مهلت انتخاب رشته دانشگاه ازاد از ملی بیشتر بود . نه از لحاظ تعداد روز . بلکه از لحاظ اینکه دور تر نتایجشان اعلام شد . یعنی کی باید
انتخاب رشته بکنند و بعدم چند روز تمدید کردند
به همین خاطر می گویم شاید دیر تر بیاید نتایج

بالا