ببین شبانه رتبه اش مشخص نیست بستگی داره اون دانشگاه چقدر بخواد
شما رتبه ات چند شده؟
15 هزار
ببین شبانه رتبه اش مشخص نیست بستگی داره اون دانشگاه چقدر بخواد
شما رتبه ات چند شده؟
دادا اگه با این جور درس ها حال می کنی حتما حتما برو برق که عمران واست ضد حال میشهمرسی
حالا بین عمران و برق !!! موندم از همین الان ! از طرفی بابام مهندس برق هست . و خودمم هم توی دبیرستان کلا مسائل و درس های برقی رو عالی بودم . موندم به خدا!
ولی خب عمران درامدش هم بیشتر هست درسته ؟!
یه چیز دیگه باز !
عمران - برق اهواز شبانه بهتره یا عمران - برق ارومیه روزانه ؟!! یا مثلا کرمانشاه روزانه یا سمنان روزانه؟
یا مثلا عمران - برق دانشگاه علم و صنعت ایران واحد بهشهر (البته شبانه ! )
حقیقتش زیاد واسم رشته مهم نیست بیشتر تو فکر یه دانشگاه خوبمدادا کی گفت بدرد نمی خوره شبانه
میگم اگه شبانه میزنی فقط فردوسی بزن برات دردسر میشه
با 2000 مکانیک جای خوب قبول نمیشی
عمران مهندسی شیمی مهندسی صنایع فکر کنم بهتر
دانشگاه تربیت معلم تهران هنوز هست؟
یادم یکی از دوستام یا 2300 اونجا عمران قبول شد
15 هزار
نه دادا قبول نمی شی بنظرم اگه بری رشته های پایه مخصوصا فیزیک هسته ای موفق تری
دادا اگه خواستی شاهد سخت افزار بزن ببین چه جوری میشه؟البته باید پارتی داشته باشیکامپیوتر یا ای تی میخوام برم
حقیقتش زیاد واسم رشته مهم نیست بیشتر تو فکر یه دانشگاه خوبم
با این اوصاف که شما از شبانه میگین واسه مشهد بدردم می خوره ولی شهرای دیگه شاید جالب در نیاد از آب )
برق رو اصولا دوست ندارم چون میگن سخته بقیه هم هیچ فرقی واسم ندارن کلن همین بی انگیزگی باعث شد این بشه رتبم
دادا اگه خواستی شاهد سخت افزار بزن ببین چه جوری میشه؟البته باید پارتی داشته باشی
سخت دوست ندارم
فقط نرم
من 22هزار ریاضی منطقه3شدم.به نظرتون میتونم مهندسی نرم افزار یا سخت افزار کجا قبول شم.انتخاب رشته کنم؟
دادا یکی از دوستام نه هزار منطقه 2 شد جایی می تونه قبول شه؟یادش به خیر..پارسال کنکور من بود..2100 منطقه 2 شدم تو تجربی..الانم فیزیوتراپی میخونم علوم پزشکی اهواز..کسی سوالی داشت میتونم کمکش کنم
دادا پس یه سال باید پشت کنکور بشنیی
مگر اینکه دانشگاه های دور افتاده رو بزنی که توصیه نمیشه...
نه اینجوریا هم نیست .
شبانه و غیر انتفاعی میشم (شبانه شهرستان)
ازاد هم که خدا افریده