تموم نشد ؟
دانلودش رو میگی یا نصبش ؟
خوب شاید گیر کرده
بله. تيره و تار شدن فونت ها براي IE7 است. اي يي 7 در موقع نصب يكسري از فونت هارو عوض مي كنه.نصبش منظورم بود
تمام شد
چرا فونتها تغیرکرده جالب شده:blink: (ربطی داره)
صفحه مثل اینکه تار شده عینک باید زد اینا به نظرتون ربطی داره به IE7
براي من فونت هاي ديفالت ياهو مسنجر رو هم عوض كرده. فونتاش كدره ! اه اه اهبع
یعنی عقلشون نرسیده ؟
یا فقط تاهوما اینطوریه ؟
چند صفحه قبل در باره اينكه اين بحث هاي مسخره كدباز و بسته رو اينجا نكنين بحث شده بود .
تاپيك در باره IE هست ، نه مقايسه بين مرورگر ها ! پس لطفا بريد يه جاي ديگه اين بحث هارو راه بندازيد .:lol: بحث هاي مسخره !!!:lol:
چيه؟ اصلا به شما چه كه به من ميگي چي بگم چي نگم؟ در ضمن يكي از مهم ترين تفاوت هاي فاير فاكس با اينترنت اكسپلورر همون open source بودنش است
بدونيد كه علت بوجود امد extension ها هم براي فايرفاكس همان open source بودنش است. ماكروسافت هم اگر بخواهد براي IE از extension ها استفاده كند بايد خودش ان ها را بنويسد.
در ضمن فايرفاكس در اكثر توزيع هاي گنو/لينوكس مرورگر ديفالت است. خدا رو شكر اونجا خبري از IE نيست.
دوستان بدونند كه فرق IE و firefox تنها در tabbed browser بودن نيست. اگر همين بود كه در حال حاضر بايد با امدن IE7 برابر مي شدند!
فاير فاكس يك نرم افزار ازاد است. براي اطلاعات بيشتر از مفهوم اين ازادي هم بريد تحقيق كنيد ! و به همين دليل هر كسي كه برنامه نويسي بلد باشه به سادگي مي تواند براي ان extension بنويسد. شما هم به سادگي مي توانيد اكستنشن هاي مورد نيازتون را دانلود كنيد. IE به خواب هم مي تواند ببيند كه يك FTP manager داشته باشد؟ ftp manager تنها يك اكستنشن ساده از فاير فاكس هست.
در ضمن به نظر من IE6 در درك كد هاي يك صفحه كمي كند ذهن بود. ما تو عمرمون چند تا قالب واسه MT ساختيم( چاكر اقا ميلاد) كه IE با خنگي تمام عليل بودن خودش رو نشون داد. البته به زور حاليش كردماا
البته IE7 خيلي پيشرفت كرده ولي باز به دليل كد بسته بودن هيچ گاه نمي تواند امكانات فاير فاكس را داشته باشد.
تاپيك در باره IE هست ، نه مقايسه بين مرورگر ها ! پس لطفا بريد يه جاي ديگه اين بحث هارو راه بندازيد .
خوب اگه شما بخاي بگي يك چيزي خوبه يا بده، چي كار ميكني؟ خودش رو با خودش مقايسه مي كني؟ خوب معلوم است كه مقايسه كردن با هم نوعان بهترين راه است! بله اگر فاير فاكس يا اپرا يا ... نبودند مي شد اينترنت اكسپلورر را بدون بررسي پذيرفت!تاپيك در باره IE هست ، نه مقايسه بين مرورگر ها ! پس لطفا بريد يه جاي ديگه اين بحث هارو راه بندازيد .