• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نتیجه آزمایش اکسپلورر 7 - (IE7 اینقدر هم بد نیست)

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
برای شماها چقدر طول کشید تا IE7نصب بشه الان برای من 10 دقیقه است همینطوری مونده

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
تموم نشد ؟
دانلودش رو میگی یا نصبش ؟
خوب شاید گیر کرده

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
تموم نشد ؟
دانلودش رو میگی یا نصبش ؟
خوب شاید گیر کرده

نصبش منظورم بود
تمام شد :D

چرا فونتها تغیرکرده جالب شده:blink: (ربطی داره)
صفحه مثل اینکه تار شده عینک باید زد اینا به نظرتون ربطی داره به IE7

behzad_abd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واقعا كه...

ماكروسافت كشت خودشو تا اين كٌتلت رو قالب كنه؟‌

خاك بر سر(IE 7 asli) گند زد به فونت تاهوما! دوباره رفتم فونت رو دانلود كردم. واقعا كه اين ماكروسافت تركوونده!

من كه ديگه فايرفاكس رو ول نمي كنم.

behzad_abd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نصبش منظورم بود
تمام شد :D

چرا فونتها تغیرکرده جالب شده:blink: (ربطی داره)
صفحه مثل اینکه تار شده عینک باید زد اینا به نظرتون ربطی داره به IE7
بله. تيره و تار شدن فونت ها براي IE7 است. اي يي 7 در موقع نصب يكسري از فونت هارو عوض مي كنه.

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
بع
یعنی عقلشون نرسیده ؟
یا فقط تاهوما اینطوریه ؟

behzad_abd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان بدونند كه فرق IE و firefox تنها در tabbed browser بودن نيست. اگر همين بود كه در حال حاضر بايد با امدن IE7 برابر مي شدند!

فاير فاكس يك نرم افزار ازاد است. براي اطلاعات بيشتر از مفهوم اين ازادي هم بريد تحقيق كنيد ! و به همين دليل هر كسي كه برنامه نويسي بلد باشه به سادگي مي تواند براي ان extension بنويسد. شما هم به سادگي مي توانيد اكستنشن هاي مورد نيازتون را دانلود كنيد. IE به خواب هم مي تواند ببيند كه يك FTP manager داشته باشد؟ ftp manager تنها يك اكستنشن ساده از فاير فاكس هست.

در ضمن به نظر من IE6 در درك كد هاي يك صفحه كمي كند ذهن بود. ما تو عمرمون چند تا قالب واسه MT ساختيم( چاكر اقا ميلاد) كه IE با خنگي تمام عليل بودن خودش رو نشون داد. البته به زور حاليش كردماا :D

البته IE7 خيلي پيشرفت كرده ولي باز به دليل كد بسته بودن هيچ گاه نمي تواند امكانات فاير فاكس را داشته باشد.

ebrahimj

Registered User
لایک‌ها
1
چند صفحه قبل در باره اينكه اين بحث هاي مسخره كدباز و بسته رو اينجا نكنين بحث شده بود .

ايني هم كه ميگيد Clear Type هست .

بريد تو display properthis > appearance > effects > use following smoth ....

رو بزاريد روي clear type .

كل ويندوزتون اين شكلي ميشه .

درضمن

ie 7 final هم اومد ، بريد MS دانلود كنين . 15 مگ .

behzad_abd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چند صفحه قبل در باره اينكه اين بحث هاي مسخره كدباز و بسته رو اينجا نكنين بحث شده بود .

:lol: بحث هاي مسخره !!!:lol:

چيه؟ اصلا به شما چه كه به من ميگي چي بگم چي نگم؟ در ضمن يكي از مهم ترين تفاوت هاي فاير فاكس با اينترنت اكسپلورر همون open source بودنش است

بدونيد كه علت بوجود امد extension ها هم براي فايرفاكس همان open source بودنش است. ماكروسافت هم اگر بخواهد براي IE از extension ها استفاده كند بايد خودش ان ها را بنويسد.

در ضمن فايرفاكس در اكثر توزيع هاي گنو/لينوكس مرورگر ديفالت است. خدا رو شكر اونجا خبري از IE نيست.

ebrahimj

Registered User
لایک‌ها
1
:lol: بحث هاي مسخره !!!:lol:

چيه؟ اصلا به شما چه كه به من ميگي چي بگم چي نگم؟ در ضمن يكي از مهم ترين تفاوت هاي فاير فاكس با اينترنت اكسپلورر همون open source بودنش است

بدونيد كه علت بوجود امد extension ها هم براي فايرفاكس همان open source بودنش است. ماكروسافت هم اگر بخواهد براي IE از extension ها استفاده كند بايد خودش ان ها را بنويسد.

در ضمن فايرفاكس در اكثر توزيع هاي گنو/لينوكس مرورگر ديفالت است. خدا رو شكر اونجا خبري از IE نيست.
تاپيك در باره IE هست ، نه مقايسه بين مرورگر ها ! پس لطفا بريد يه جاي ديگه اين بحث هارو راه بندازيد .

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
دوستان بدونند كه فرق IE و firefox تنها در tabbed browser بودن نيست. اگر همين بود كه در حال حاضر بايد با امدن IE7 برابر مي شدند!

فاير فاكس يك نرم افزار ازاد است. براي اطلاعات بيشتر از مفهوم اين ازادي هم بريد تحقيق كنيد ! و به همين دليل هر كسي كه برنامه نويسي بلد باشه به سادگي مي تواند براي ان extension بنويسد. شما هم به سادگي مي توانيد اكستنشن هاي مورد نيازتون را دانلود كنيد. IE به خواب هم مي تواند ببيند كه يك FTP manager داشته باشد؟ ftp manager تنها يك اكستنشن ساده از فاير فاكس هست.

در ضمن به نظر من IE6 در درك كد هاي يك صفحه كمي كند ذهن بود. ما تو عمرمون چند تا قالب واسه MT ساختيم( چاكر اقا ميلاد) كه IE با خنگي تمام عليل بودن خودش رو نشون داد. البته به زور حاليش كردماا :D

البته IE7 خيلي پيشرفت كرده ولي باز به دليل كد بسته بودن هيچ گاه نمي تواند امكانات فاير فاكس را داشته باشد.

تاپيك در باره IE هست ، نه مقايسه بين مرورگر ها ! پس لطفا بريد يه جاي ديگه اين بحث هارو راه بندازيد .

هر دو تائید میشه:p

behzad_abd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب اگه شما بخاي بگي يك چيزي خوبه يا بده، چي كار ميكني؟ خودش رو با خودش مقايسه مي كني؟ خوب معلوم است كه مقايسه كردن با هم نوعان بهترين راه است! بله اگر فاير فاكس يا اپرا يا ... نبودند مي شد اينترنت اكسپلورر را بدون بررسي پذيرفت!

در ضمن يك خبر هم بگم كه خودم هم قبول دارم خارج از بحث است ولي فردا، روز عيد سعيد فطر فايرفاكس 2 ريليز مي شود!!!!

ebrahimj

Registered User
لایک‌ها
1
اي بابا ، اينجا كه تاپيك مقايسه نيست كه ! اگر از امكانات جديد ie7 چيزي ميدونيد يا از نقايس جديد اون با اطلاع هستيد بياييد صحبت كنيد . در قير اين صورت بريد به يكي از 1000 تاپيك مقايسات اين مرورگر ها و اونجا پست بزنيد !

ديگه نبينم اينوري پيدات شه ها ؟

بالا