شما و آقای شعیدی به من لطف دارید. قسمت نبود ایشا الله معامله های بعدی مبارک آقا فرشاد
G godfather_2978 کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 10 اکتبر 2012 نوشتهها 76 لایکها 0 5 می 2013 #21 شما و آقای شعیدی به من لطف دارید. قسمت نبود ایشا الله معامله های بعدی مبارک آقا فرشاد
farshad1700 Registered User تاریخ عضویت 15 سپتامبر 2011 نوشتهها 316 لایکها 6 محل سکونت Tehran 5 می 2013 #22 به نقل از iphone : مبارکه داش فرشاد کلیک کنید تا بازشود... حمید دیدی چند وقته بهت زنگ نزدم یه زنگ نزنیا و ممنون داداشی به نقل از godfather_2978 : شما و آقای شعیدی به من لطف دارید. قسمت نبود ایشا الله معامله های بعدی مبارک آقا فرشاد کلیک کنید تا بازشود... ما سعادت نداشتیم!! ایشالا
به نقل از iphone : مبارکه داش فرشاد کلیک کنید تا بازشود... حمید دیدی چند وقته بهت زنگ نزدم یه زنگ نزنیا و ممنون داداشی به نقل از godfather_2978 : شما و آقای شعیدی به من لطف دارید. قسمت نبود ایشا الله معامله های بعدی مبارک آقا فرشاد کلیک کنید تا بازشود... ما سعادت نداشتیم!! ایشالا
R red_kahroba کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 15 ژوئن 2007 نوشتهها 23 لایکها 3 9 می 2013 #23 با سلام تایید میشه دستگاه خریداری شد اقا فرشاد خیلی سعی کردم که بهتون امتیاز بدم اما ظاهرا چون یوزرم هنوز به حد نصاب پست نرسیده این امکان وجود نداره (پیغام you dont have premission بهم میده!!!!) اما همین جا از شما تشکر میکنم
با سلام تایید میشه دستگاه خریداری شد اقا فرشاد خیلی سعی کردم که بهتون امتیاز بدم اما ظاهرا چون یوزرم هنوز به حد نصاب پست نرسیده این امکان وجود نداره (پیغام you dont have premission بهم میده!!!!) اما همین جا از شما تشکر میکنم