• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نت2 یا ایفون 5!؟؟؟

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
دوست گرامی ، من با آیفون 5 کار نکردم که بخوام دقیق راهنماییتون کنم ، با نوت هم در کل مشکل دارم ، و به کسی پیشنهادش نمیکتم ، و فقط 5-6 دقیقه باهاش کار کردم.

اما به نظر من ، کسی که با اندروید خو گرفته ، خیلی سخت میتونه با ios راحت بشه. تو اندروید انقدر شما آزادی عمل دارید و انقدر راه برای تغییر محیط کاربری و Customize دارید ، که هر موقع هر طوری که میخواین محیط گوشیتون رو به شکلی که بیشتر باهاتون سازگار هست و بهتر کارتون رو راه میندازه در میارین. از جمله ی اینکارها ، نصب کردن لانچر ، نصب کردن برنامه های جایگزین برای محیط تماس و اس ام اس ، با محیط جدید و تمهای مختلف ، عوض کردن رام ، نصب لایو والپیپر ، نصب برنامه ی جایگزین برای صفحه ی لاک و ... هست. اما من هیچکدوم از اینها رو توی ios ندیدم ، بخصوص اگه گوشیتون جیلبریک نشده باشه که اصلاً هیچکاری نمیتونید بکنید ، باید با همون محیط که براتون تعبیه شده کنار بیاید. تازه وقتی که جیلبریک کنید گوشی رو ، چندتا گزینه به نظر من محدود و کم برای customize گوشیتون باز میشه ، مانند عوض کردن theme محیط کاربریتون ، که برای کسی که با اندروید کار کرده ، بازم کافی نخواهد بود.
در کنار موضوع کاستومایز کردن محیط کاربری ، شما باید این رو هم در نظر داشته باشید که میتونید پس از کار کردن با یک مینی تبلت 5.5 اینچی ، با یک گوشی 4 اینچی کنار بیاید؟ اونم صفحه ی 4 اینچیی که فقط تو قد رشد کرده ، و نه تو پهنا? البته Aspect Ratio دو گوشی یکسان است ، و از نظر مقایسی تقریباً انگار صفحه ی نوت 2 رو به تناسب کوچیک کردن ، ولی بازم تو صفحه های کوچیچکتر ، پهنا ی بیشتر به کاربری آسانتر کمک شایانی میکنه.

2 بدی شاخص هم ، نوت 2 و اندروید ، در مقابل Ios دارند.
1- چه نوت 1 و چه نوت 2 رو هیچ وقت در اندازه ی یه گوشی ندیدم ، و حتی با اینکه گوشیهای حال حاضر دارن یواش یواش از صفحه های 5" استفاده میکنن ، بازم به نظرم نوت ها ، نمیتونن به عنوان یک گوشی حساب بشن ، و حتی با اینکه گوشیهای بزرگی دستم گرفتم ، بازم نمیتونم با سایز نوت کنار بیام. به شخصه ، سایز مناسب برای تبلت رو 7" و برای گوشی 4-4.5" (اگر مقدار پهنا به اندازه باشه این سایز رو 3.5-4.3" میدونم) میدونم ، و به نظر من تو این بازه بهترین کارایی رو دارن.
2- همونطور که فکر میکنم شما و خیلی از دوستان تجربه کرده باشین ، ریختن بازیهای سنگین روی اندروید ، بسیار کار اذیت کننده ای هست ، به طوریکه واقعاً بهترین و آسوده ترین کاری که میتونید بکنید ، این هست که برید بازی رو از Play-store بخرید ، و بزاری دیتاش دانلود بشه ، چون با این شیوه که بخواین فایل .apk رو بگیرید و دیتا رو از جایی دانلود کنید و رو دیوایستون بریزید ، در 60-70% مواقع جوابگو نیست ، و از اونجایی که گوشیهای اندرویدی بسیار زیاد هستند ، برخلاف آیفونها که فقط 6 مدل ازشون تو کل دنیا وجود داره ، در نتیجه احتمال اینکه بازی مورد نظر با دستگاهتون سازگار نباشه بسیار زیاده. اما در محیط ios شما هیچ مدوم از این مشکلها رو ندارید ، فقط کافیه که یک فایل .ipa رو از یه جا دانلود کنید ، و سپس از طریق iTunes رو هر کدوم از آیفون یا آیپاد و یا آیپدهایی که دارین بازی رو نصب کنید ، و بدون هیچ مشکلی هم بازی به بهترین شکل اجرا خواهد شد. (البته قبلش باید دستتگاهتون جیل بریک باشه ، راه های دیگه ای هم هست که دوستان وارد به ios باید توضیح بدن)

اگر با این مسایلی که گفتم کنار اومدید ، فکر میکنم مورد دیگه ای برای گفتن نباشه ، چون هر دو گوشی بسیار قوی و کامل هستند ، و چه از نظر دوربین ، چه از نظر کیفیت صفحه نمایش ، چه از نظر قورت سختافزاری و ... در بالاترین سطح هستند. فقط از نظر کیفیت ساخت در یک سطح نیستند ، که مسلماً کیفیت ساخت بی نظیر آیفون 5 کاملاً بر کیفیت ساخت فوق العاده ضعیف و مسخره ی نوت 2 غلبه میکنه.

M.iphone

Registered User
لایک‌ها
833
دوست گرامی ، من با آیفون 5 کار نکردم که بخوام دقیق راهنماییتون کنم ، با نوت هم در کل مشکل دارم ، و به کسی پیشنهادش نمیکتم ، و فقط 5-6 دقیقه باهاش کار کردم.

اما به نظر من ، کسی که با اندروید خو گرفته ، خیلی سخت میتونه با ios راحت بشه. تو اندروید انقدر شما آزادی عمل دارید و انقدر راه برای تغییر محیط کاربری و Customize دارید ، که هر موقع هر طوری که میخواین محیط گوشیتون رو به شکلی که بیشتر باهاتون سازگار هست و بهتر کارتون رو راه میندازه در میارین. از جمله ی اینکارها ، نصب کردن لانچر ، نصب کردن برنامه های جایگزین برای محیط تماس و اس ام اس ، با محیط جدید و تمهای مختلف ، عوض کردن رام ، نصب لایو والپیپر ، نصب برنامه ی جایگزین برای صفحه ی لاک و ... هست. اما من هیچکدوم از اینها رو توی ios ندیدم ، بخصوص اگه گوشیتون جیلبریک نشده باشه که اصلاً هیچکاری نمیتونید بکنید ، باید با همون محیط که براتون تعبیه شده کنار بیاید. تازه وقتی که جیلبریک کنید گوشی رو ، چندتا گزینه به نظر من محدود و کم برای customize گوشیتون باز میشه ، مانند عوض کردن theme محیط کاربریتون ، که برای کسی که با اندروید کار کرده ، بازم کافی نخواهد بود.
در کنار موضوع کاستومایز کردن محیط کاربری ، شما باید این رو هم در نظر داشته باشید که میتونید پس از کار کردن با یک مینی تبلت 5.5 اینچی ، با یک گوشی 4 اینچی کنار بیاید؟ اونم صفحه ی 4 اینچیی که فقط تو قد رشد کرده ، و نه تو پهنا? البته Aspect Ratio دو گوشی یکسان است ، و از نظر مقایسی تقریباً انگار صفحه ی نوت 2 رو به تناسب کوچیک کردن ، ولی بازم تو صفحه های کوچیچکتر ، پهنا ی بیشتر به کاربری آسانتر کمک شایانی میکنه.

2 بدی شاخص هم ، نوت 2 و اندروید ، در مقابل Ios دارند.
1- چه نوت 1 و چه نوت 2 رو هیچ وقت در اندازه ی یه گوشی ندیدم ، و حتی با اینکه گوشیهای حال حاضر دارن یواش یواش از صفحه های 5" استفاده میکنن ، بازم به نظرم نوت ها ، نمیتونن به عنوان یک گوشی حساب بشن ، و حتی با اینکه گوشیهای بزرگی دستم گرفتم ، بازم نمیتونم با سایز نوت کنار بیام. به شخصه ، سایز مناسب برای تبلت رو 7" و برای گوشی 4-4.5" (اگر مقدار پهنا به اندازه باشه این سایز رو 3.5-4.3" میدونم) میدونم ، و به نظر من تو این بازه بهترین کارایی رو دارن.
2- همونطور که فکر میکنم شما و خیلی از دوستان تجربه کرده باشین ، ریختن بازیهای سنگین روی اندروید ، بسیار کار اذیت کننده ای هست ، به طوریکه واقعاً بهترین و آسوده ترین کاری که میتونید بکنید ، این هست که برید بازی رو از Play-store بخرید ، و بزاری دیتاش دانلود بشه ، چون با این شیوه که بخواین فایل .apk رو بگیرید و دیتا رو از جایی دانلود کنید و رو دیوایستون بریزید ، در 60-70% مواقع جوابگو نیست ، و از اونجایی که گوشیهای اندرویدی بسیار زیاد هستند ، برخلاف آیفونها که فقط 6 مدل ازشون تو کل دنیا وجود داره ، در نتیجه احتمال اینکه بازی مورد نظر با دستگاهتون سازگار نباشه بسیار زیاده. اما در محیط ios شما هیچ مدوم از این مشکلها رو ندارید ، فقط کافیه که یک فایل .ipa رو از یه جا دانلود کنید ، و سپس از طریق iTunes رو هر کدوم از آیفون یا آیپاد و یا آیپدهایی که دارین بازی رو نصب کنید ، و بدون هیچ مشکلی هم بازی به بهترین شکل اجرا خواهد شد. (البته قبلش باید دستتگاهتون جیل بریک باشه ، راه های دیگه ای هم هست که دوستان وارد به ios باید توضیح بدن)

اگر با این مسایلی که گفتم کنار اومدید ، فکر میکنم مورد دیگه ای برای گفتن نباشه ، چون هر دو گوشی بسیار قوی و کامل هستند ، و چه از نظر دوربین ، چه از نظر کیفیت صفحه نمایش ، چه از نظر قورت سختافزاری و ... در بالاترین سطح هستند. فقط از نظر کیفیت ساخت در یک سطح نیستند ، که مسلماً کیفیت ساخت بی نظیر آیفون 5 کاملاً بر کیفیت ساخت فوق العاده ضعیف و مسخره ی نوت 2 غلبه میکنه.

بله دقیقا سخنان داداش شهریار درسته ولی به نظر من اصلا این کار را نکن چونکه ایفون 5 هیچ مذیتی به نوت 2 نداره اینقدر اذیتت میکنه که سریع پشیمون میشی مثلا دم به دقیقه فریمور جدید میاد حالا باید ببینی ایا هکرهای عزیز میتونن جیلبریک کنن یا نه مشکل دیگش اینه که وابستگی شدیدی به ایتیونز پیدا میکنی چونکه اگه کامپیوتری که در اختیارته ایتیونز نداشته باشه عملا کاری نمیتونی بکنی در کل یه روزی ایفون به تاچ خازنی و صفحه اش و برنامه وبازیهاش مینازید که الان دیگه گوشیهای اندرویدی تو این زمینه ها کم وکاستی ندارن در اخر وقتی گوشی ایفون خریدی در اصل نخریدی گوشی را از اپل اجاره کردی به خاطر محدودیتهایی که اپل واسه گوشیهاش گذاشته

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
بله دقیقا سخنان داداش شهریار درسته ولی به نظر من اصلا این کار را نکن چونکه ایفون 5 هیچ مذیتی به نوت 2 نداره اینقدر اذیتت میکنه که سریع پشیمون میشی مثلا دم به دقیقه فریمور جدید میاد حالا باید ببینی ایا هکرهای عزیز میتونن جیلبریک کنن یا نه مشکل دیگش اینه که وابستگی شدیدی به ایتیونز پیدا میکنی چونکه اگه کامپیوتری که در اختیارته ایتیونز نداشته باشه عملا کاری نمیتونی بکنی در کل یه روزی ایفون به تاچ خازنی و صفحه اش و برنامه وبازیهاش مینازید که الان دیگه گوشیهای اندرویدی تو این زمینه ها کم وکاستی ندارن در اخر وقتی گوشی ایفون خریدی در اصل نخریدی گوشی را از اپل اجاره کردی به خاطر محدودیتهایی که اپل واسه گوشیهاش گذاشته

مسعود یه تو دهنی میخوایا...
تورو چه به آیفون .
آیدیتم که توش آیفونه .
همون بهتر که همه از آیفونو اپل بدتون بیاد برید سمت اندرویدو گوشیهاش که سالی شونصدتا گوشی تولید میکنه که تو تعداد بتونه با فروش آیفون رقابت کنه ... شرکت ما سالی یدونه گوشی میده اینهمم طرفدار داره اونوقت تو ... داری ازش بد میگی . باشه تو خوبی. تو میفهمی همه گاگولن. همین الان یه 4اس بزار اینجا یه گالکسی اس 2 هم بزا اینجا ببین کدوم زودتر رو هوا میره.

ahmad_m1338

Registered User
لایک‌ها
26
تورو چه به آیفون .
آیدیتم که توش آیفونه .
همون بهتر که همه از آیفونو اپل بدتون بیاد برید سمت اندرویدو گوشیهاش که سالی شونصدتا گوشی تولید میکنه که تو تعداد بتونه با فروش آیفون رقابت کنه ... شرکت ما سالی یدونه گوشی میده اینهمم طرفدار داره اونوقت تو ... داری ازش بد میگی . باشه تو خوبی. تو میفهمی همه گاگولن. همین الان یه 4اس بزار اینجا یه گالکسی اس 2 هم بزا اینجا ببین کدوم زودتر رو هوا میره.

پاسخ منطقی دو دوست عزیزو با یک صحبت متعصبانه و کاملا ایرانیزه خراب کردید

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
دوست عزیز اصلاً سمت اپل هم نرو با وضعیت بدون جیل برک بودنش میشه گفت بازنده 100 درصد آینده خواهد شد
و اینقدر اندروید جا برای پیشرفت بیشتر و عرضه اپدیت و مدیریت بهتر منابع سیستم گوشی و رابط کاربر پسندتر داره که اپل دیگه به نظر من آخر خطه و خیلی شانس بیاره مشتریای متعصب قدیمی خودش رو حفظ کنه که اکثراً دنبال کلاسن و نه استفاده و قابلیت های سیستم عاملش
من هردوشو داشتم میتونم بگم 100 درصد پشیمون میشی اگر بری سمت اپل
note II
شک نکن

mamalmal

Registered User
لایک‌ها
192
تورو چه به آیفون .
آیدیتم که توش آیفونه .

خب معلومه اس2:D
اقای شهریار دقیا به اووون چیزی که میخ استم اشاره کنم اشاره کرد.
یکی بزرگی صفحش که دیگه یواش یواش داره رو مخم میره یکی اینکه بازیای اندرویدی.
دهن ادم صاف میشه یه بازی از کمپونی گیم لافت بگیری نصب کنی و نصب کنی.
در مورد کاستومایز ها هم بنده یه زمانی زیاد بش علاقه مند بودم ولی خب ا وونم دیگه واسم رنگی نداره دیگه بیشتر این بزرگی نت2 داره اذیتم میکنه طوری که امروز دوستم یه اس2 اورد دستم گرفتم خیلی بم حال داد اصن یه چیزی بوووود انگار کل دنیا تو دستام بود.
امکان نداره بتونی با یه دست با نت 2 کنار بیای تازه دسته من به اندازه کافی بزرگ هست.
خ استم این بفروشم اس3 بردارم گفتم اس3 داشتم اس2 و اس معمولی هم داشتم.
اما تجربه ای ا س رو نداشتم و یه چیزی که واسم خیلی جذاب تو ای اوس روونی منو هاست که من حتی این روونی رو تو 3جی اس هم دیدم .
ایشالله اگه قسمت بشه یدونه 5 برمیدارم تهش اینه که میفروشم و یه اس3 بر میدارم.
حالا سوال اینجاست!؟
من بخوام 5 بردارم شنیدم میگن مشگل اس ام اس و دوربین دارن !؟اینارو چجوری باید متوجه بشم!؟مشکل دیگه ایی جز اینا توش نیست!؟
و اینکه چون میخوام کارکده بردارم چجوری بفهمم انلاک فکتوریه یا با سریال یا جیو انلاک نشده باشه!؟
و اینکه منی که یه جواریی اندرویدی حرفه اییم میتونم با ای او وس کنار بیام و فوت و فنش رو یاد بگیرم!؟

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

M.iphone

Registered User
لایک‌ها
833
تورو چه به آیفون .
آیدیتم که توش آیفونه .
داش علی چرا جوش میاری تا الان 10 بار حداقل مذیتهای اندروید به ios را که واست گفتم همچین هم میگی شرگت ما انگار مال عمه جانته بعدشم تو که میدونی من 2 سال ایفون داشتم الانم اندرویدیم پس تو جفتشون تجربه دارم که الان میگم فقط اندروید اونموقع هم یه غلطی کردیم ایدی گذاشتیم m.iphone الان می خواهم با مدیدریت صحبت کنم همون ایدی m.punisher را فعال کنه

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
داش علی چرا جوش میاری تا الان 10 بار حداقل مذیتهای اندروید به ios را که واست گفتم همچین هم میگی شرگت ما انگار مال عمه جانته بعدشم تو که میدونی من 2 سال ایفون داشتم الانم اندرویدیم پس تو جفتشون تجربه دارم که الان میگم فقط اندروید اونموقع هم یه غلطی کردیم ایدی گذاشتیم m.iphone الان می خواهم با مدیدریت صحبت کنم همون ایدی m.punisher را فعال کنه

مشکل اینجاست اونایی که میگن ios اصلاً تا حالا اندروید ندیدن :D

mamalmal

Registered User
لایک‌ها
192
دوست عزیز اصلاً سمت اپل هم نرو با وضعیت بدون جیل برک بودنش میشه گفت بازنده 100 درصد آینده خواهد شد
و اینقدر اندروید جا برای پیشرفت بیشتر و عرضه اپدیت و مدیریت بهتر منابع سیستم گوشی و رابط کاربر پسندتر داره که اپل دیگه به نظر من آخر خطه و خیلی شانس بیاره مشتریای متعصب قدیمی خودش رو حفظ کنه که اکثراً دنبال کلاسن و نه استفاده و قابلیت های سیستم عاملش
من هردوشو داشتم میتونم بگم 100 درصد پشیمون میشی اگر بری سمت اپل
note II
شک نکن

جدی میگی!؟:(
عجب غلطی کردیم پا به عرصه اسمارت فون هد گذاشتیما.
نظرت چیه یه دونه بگیرم اگه خوشم نیومد دوباره بر میگردم رو همین نت2!؟

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702

دوست عزیز من اصلاً قصد دخالت ندارم و فقط نظرمو میگم
اگر تا مدت ها پیش این سوالو ازم میکردین حالا نه گوشی فقط راجع به ios or android من به شما میگفتم صد در صد ios شک نکنید
اون زمانی بود که اندروید 2 اومده بود
ازون زمان که گذشت 2 هفته پیش یه android jelly 4.1 رو برای شخصی روی HD2 که قبلاً ویندوز موبایل داشت پورت کردم و واقعاً از دیدن اینهمه پیشرفت توی این مدت کم هیجان زده شدم تازه با اون سخت افزار ضعیف HD2! حالا با این CPU غول 1.6 A9 اینو تجربه کنید و 2 گیگ رم واقعاً چه از لحاظ سخت افزار و چه سیستم عامل من یکی سختی های صفحه بزرگ note II که البته برای بعضی ها پیش اومدرو به جون میخرم

همه این حرف ها به کنار اصلآً من یه آدم بیسواد کافیه توی گوگل بزنید
iphone 5 vs note 2
و نتیج اول دوم رو ببینید
Does size matter? iPhone 5 vs. Galaxy S3 vs. Galaxy Note 2
Why I Might Drop the iPhone 5 for the Galaxy Note II, and you should

در کل اگر جیل 5 به این زودیا نیاد روی فروش اون در آینده زیاد حساب باز نکنید...
من برخلاف خیلی افراد متعصب ایفون پرست از روی تعصب حرف نمیزنم با اینکه خودم 3 ساله
3g
3gs
4
4s داشتم

i o s

Registered User
لایک‌ها
211

مشکل اینجاست اونایی که میگن ios اصلاً تا حالا اندروید ندیدن :D

همون اندروید ارزونیه خودتون .
دیروز یکی یدونه نوت 1 داشت 2 دقیقه باهاش کار کردم تاچش حالمو به هم زد صفحه عوض میکردی با تاخیر عوض میشد تازه در قیاس با آیفون 4 نه 4 اس.
اینقدر زلمبو زیمبو واسه اندروید گذاشتن که گیجت بکنه به جای اینکه محیط ساده و کاربری راحت ایجاد کنن شونصدتا منو دکمه گذاشتن اپل سالی یدونه گوشی تولید میکنه هموشون انکف موندن چجوری فروش اپل دهن اینارو سرویس کرده . همه عقلشون کمه که میرن اپل میخرن. فقط مسعود تو خوبی.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

اقا شما بخر خوشت نیومد من خودم ایفون رو ازت میخرم....دیگه به چه زبونی بگم که عمرا راحتی و اسایشی که در ios هست توی اندروید نیست....همون نصب بازی ها حجم بالا و داستان های رام های 1 هفته یه بار برات کافی نیست؟

BloodyBlade

Registered User
لایک‌ها
123
دوست عزیز این جور مواقع همه چیز به صلیقه خود شخص بر میگرده و نمیشه از بقیه انتظار داشت که به طور 100% جواب قطعی رو بدند مخصوصا" در مورد ios و اندروید
اگر شخصی هستید که مواردی مثل بلوتوس یا باز بودن سیستم به دردتون میخوره شک نکنید که اندروید ؛ حتی اگر بشه روی ios بلوتوس فعال کرد که میشه ؛ باز هم مثل اپن سورس بودن اندروید نمیشه
اما اگر شخصی هستید که (جنس ساخت - پشتیبانی حداقل 3 سال از نظر فریمور - خاص بودن از این نظر که یک گوشی 300 هزارتومانی از نظر 80% کارایی به گوشیتون که 2.500 پولشه تشابه داشته باشه ؛ چون میدونید که گوشی چینی اندروید تا دلتون بخاد ریخته ) براتون مهمه 100% سیستم اپل براتون مناسبه
خیلی مختصر گفتم اما بسته به انتظارات خودتون میتونید سیستم عاملی که راحتتر هستید رو انتخاب کنید

mamalmal

Registered User
لایک‌ها
192
اقا شما بخر خوشت نیومد من خودم ایفون رو ازت میخرم....دیگه به چه زبونی بگم که عمرا راحتی و اسایشی که در ios هست توی اندروید نیست....همون نصب بازی ها حجم بالا و داستان های رام های 1 هفته یه بار برات کافی نیست؟

اره دیگهه نهایتش اینه که اوون رو میفروسم دوباره نت2 بر میدارم.
یه جا خوندم یه نرم افزار به نام ppبرنامه هرو بدون نیاز به جیل نصب میکنه

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بله درسته....میشه جدیدا اینکار رو کرد/

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
اره دیگهه نهایتش اینه که اوون رو میفروسم دوباره نت2 بر میدارم.
یه جا خوندم یه نرم افزار به نام ppبرنامه هرو بدون نیاز به جیل نصب میکنه

آره میشه ولی اسمش ضایع هست من که رینیمش کردم.

mamalmal

Registered User
لایک‌ها
192
تورو چه به آیفون .
آیدیتم که توش آیفونه .

خب معلومه اس2:D
اقای شهریار دقیا به اووون چیزی که میخ استم اشاره کنم اشاره کرد.
یکی بزرگی صفحش که دیگه یواش یواش داره رو مخم میره یکی اینکه بازیای اندرویدی.
دهن ادم صاف میشه یه بازی از کمپونی گیم لافت بگیری نصب کنی و نصب کنی.
در مورد کاستومایز ها هم بنده یه زمانی زیاد بش علاقه مند بودم ولی خب ا وونم دیگه واسم رنگی نداره دیگه بیشتر این بزرگی نت2 داره اذیتم میکنه طوری که امروز دوستم یه اس2 اورد دستم گرفتم خیلی بم حال داد اصن یه چیزی بوووود انگار کل دنیا تو دستام بود.
امکان نداره بتونی با یه دست با نت 2 کنار بیای تازه دسته من به اندازه کافی بزرگ هست.
خ استم این بفروشم اس3 بردارم گفتم اس3 داشتم اس2 و اس معمولی هم داشتم.
اما تجربه ای ا س رو نداشتم و یه چیزی که واسم خیلی جذاب تو ای اوس روونی منو هاست که من حتی این روونی رو تو 3جی اس هم دیدم .
ایشالله اگه قسمت بشه یدونه 5 برمیدارم تهش اینه که میفروشم و یه اس3 بر میدارم.
حالا سوال اینجاست!؟
من بخوام 5 بردارم شنیدم میگن مشگل اس ام اس و دوربین دارن !؟اینارو چجوری باید متوجه بشم!؟مشکل دیگه ایی جز اینا توش نیست!؟
و اینکه چون میخوام کارکده بردارم چجوری بفهمم انلاک فکتوریه یا با سریال یا جیو انلاک نشده باشه!؟
و اینکه منی که یه جواریی اندرویدی حرفه اییم میتونم با ای او وس کنار بیام و فوت و فنش رو یاد بگیرم!؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
مشکل اس ام اس و دوربین در سری های جدید حل شده...موقع خرید تست کن بخر....مشکلی نداره....

در اون مورد توی PM هم صحبت کردیم دیگه...گفتم بستگی به خودت داره که بتونی دنبال ios باشی یا نه.//

mamalmal

Registered User
لایک‌ها
192
مشکل اس ام اس و دوربین در سری های جدید حل شده...موقع خرید تست کن بخر....مشکلی نداره....

در اون مورد توی PM هم صحبت کردیم دیگه...گفتم بستگی به خودت داره که بتونی دنبال ios باشی یا نه.//

خب چیرو تست کنم!؟
یعنی مشکل دوربینش فقط لکس نگرفتن که عکس بگیرم حله!؟
یا اس ام اس
یعنی اگه مشکل داشه باشه اس ام اس نمیره یا چیزه دیگه!؟

اینم بگین بی زحمت که چجوری بفهمم انلاک فکتوری هست وبا سریال یا جیو یا چیز دیگه انلاک نشده!؟
خدافس اندروید
خدافس نت2
خدافس:D

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
خب چیرو تست کنم!؟
یعنی مشکل دوربینش فقط لکس نگرفتن که عکس بگیرم حله!؟
یا اس ام اس
یعنی اگه مشکل داشه باشه اس ام اس نمیره یا چیزه دیگه!؟

اینم بگین بی زحمت که چجوری بفهمم انلاک فکتوری هست وبا سریال یا جیو یا چیز دیگه انلاک نشده!؟
خدافس اندروید
خدافس نت2
خدافس:D

مشکل دوربین که عکس نگرفتن نبود...مشکل این بود که بعضی هاشون وقتی زیادی به یه منبع نور نزدیک بودن یه هاله بنفش در جایی که منبع نور بود میفتاد که میتونید تست کنی دیگه...اس ام اس هم که مشخصه....باهاش یه اس ام اس میدی اگه رفت حله دیگه.

انلاک فکتوری که 100 درصد هست....چون فعلا نه نرم افزاری نه سخت افزاری نمیشه ایفون 5 رو انلاک کرد.پس اگر انتن داشت با سیم ایران اوکی هست دیگه....

خیالت میخوای راحت باشه به فروشنده بگو تو فاکتور قید کنه انلاک فکتوری هست...بعد بردار بیار خونه ریستور کن به 6.0.1 اگه با سیم کارتت انتن داد اوکی هست دیگه./

خداحافظی هاتو با اندروید درست و حسابی انجام بده چون بعید میدونم دیگه ببینیش :D

بالا