• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نحوه ی یادگیری زبان برای ترجمه ی متون متوسط در کمترین زمان ممکن

sorena-2500

Registered User
لایک‌ها
141
درود دوستان....
بنده جدیدا به این نتیجه رسیدم که باید زبان در حد ترجمه ی متون در سطح متوسط بلد باشم اما نیستم....سطح زبان بنده خیلی پایینه "افتضاح"
آیا راه و روشی هست که "بدون کلاس رفتن" من به سطحی از زبان انگلیسی برسم که بتونم متون انگلیسی رو ترجمه کنم؟؟؟ سطح متون هم مانند اخبار bbc و سایر سایت های خبری و ....هست البته در کمترین زمان ممکن....
منابع مفید کدامند؟

webmastercc

Registered User
لایک‌ها
19
چرا من هستم :D
دوست گلم به نظر من شما متن مورد نظرتو تو گوگل ترجمه کن و بعد خودت ویرایشش کن
اینجوری خیلی کارا سریع تر انجام میشه

در مورد یادگیری هم خوب برو یه کتاب فروشی مخصوص زبان، اونا مثل داروخانه هستند بگو تو چه سطحی هستی برات کتاب اینا میدن
توصیه میکنم کتابای CDدار رو بخری
یه لینک هم میدم که انجمن آموزش زبانه، میتونی بری توش تاپیکای مفیدی پیدا میکنی، خود من و چنتا از کاربرای دیگه اونجا هستیم که فقط انگلیسی پست میدیم
در واقع یه گفتگو رو میتونی تجربه کنی که خیلیا دنبالشن

موفق باشی
اینم لینک:
آموزش زبان انگليسي

sorena-2500

Registered User
لایک‌ها
141
درود...
ممنون بابت پاسخ گویی....نمیگم کم کم داشتم نا امید می شدم...کلا بابت پاسخ گویی از این تاپیک نا امید شده بودم که یه دفه گذرم به pt افتاد...
ممنون بابت پاسخ گویی....
مشکل اینه که من نمیدونم چی کار باید بکنم که به اون سطح از زبان که تو پست اول گفتم برسم...مترجم گوگل هم که به درد کارای حرفه ای نمیخوره فقط کار آدم رو یه کم راه میندازه...
پیروز باشید...

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
درود...
ممنون بابت پاسخ گویی....نمیگم کم کم داشتم نا امید می شدم...کلا بابت پاسخ گویی از این تاپیک نا امید شده بودم که یه دفه گذرم به pt افتاد...
ممنون بابت پاسخ گویی....
مشکل اینه که من نمیدونم چی کار باید بکنم که به اون سطح از زبان که تو پست اول گفتم برسم...مترجم گوگل هم که به درد کارای حرفه ای نمیخوره فقط کار آدم رو یه کم راه میندازه...
پیروز باشید...

با سلام و احترام
ضمن تشکر از دوست بزرگوارمان بخاطر توضیحات کاملشان، دوست عزیزم می توانید از کتابهای مخصوص آموزش Reading استفاده کنید به عنوان مثال کتابهای
Selected reading 1-3
توانایی در مهارت Reading با مطالعه متنهای انگلیسی بالا می رود پس در مورد متنهای ساده تخصصی تان سعی کنید تکنیکهایی که از کتابهای فوق یا هر کتاب دیگری مشابه آموخته اید بکار برید
موفق باشید

nethanzo

Registered User
لایک‌ها
123
تمرین، تمرین، تمرین....
هیچ کتابی نمیتونه به شما کمک کنه به سطح دلخواهتون برسید. مگر اینکه مبانی (اصول اولیه گرامر) رو یاد بگیرید و بعد بصورت زیر عمل کنید:

- یک متن ساده که خیلی بهش علاقه دارید رو بزارید جلوتون (پرینت بگیرید)
- کنار دستتون یک دیکشنری کاغذی (نه کامپیوتری) بزارید
- یک بار متن رو روزنامه وار برای خودتون مرور کنید. سعی کنید مفهومی کلی متن رو درک کنید
- شروع کنید به ترجمه کلمه به کلمه. بعد کلمات رو با قواعد گرامری تطبیق بدید و جمله های صحیح رو بسازید.
- ترجمه خودتون رو بازبینی کنید و سعی کنید متن رو به انگلیسی برگردونید.
- متنی رو که به انگلیسی برگردوندید، با متن اصلی مقایسه کنید.
- همه این کارها رو با صبر و حوصله انجام بدید و وقتی به جمله ای رسیدید که خوب نتونستید معنی کنید، نا امید نشید و متن رو عوض نکنید و کنار نزارید، بلکه جلمه رو یادداشت کنید و تو انجمن های مختلف (من جمله اینجا) سعی کنید اشکالاتتون رو برطرف کنید.

صبر و حوصله، تمرین، دیکشنری کاغذی (صدبار تاکید میکنم) و مطالعه کتاب های ادبی (برای تقویت ادبیات فارسی) لازمه کار شماست.

بالا