• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نخستین برنامه شبکه ای ایرانی (حتما بخوانید)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hamid206

Registered User
لایک‌ها
2
برنامه پارسیان مهر
شما با پرداخت 5500 تومان در این برنامه عضو می شوید سپس به شما فرمی داده می شود که باید سه نفر دیگر را عضو کنید و در ان فرم بنویسید و برای شرکت ان بفرستید جالب این جاست که شما از هر سه نفر 5500 تومان پول می گیرید و در مجموع 16500 تومان جمع می کنید که 5500 تومان خود را از ان پول بر می دارید و سپس 1500 تومان را به حساب شرکت و باقی پول را به حساب بانکی نفرات بالاتر که سرگروه شما هستند واریز می کنید. بدین ترتیب شما هیچ ضرری نمی کنید و 5500 تومانی که برای ثبت نام دادید بلافاصله می گیرید بنابر این هیچ ضرری نمی کنید در ضمن این کاربران برنامه هستند که پول را به حساب سر گروه های خود می ریزند نه خود شرکت بنابرین هیچ ریسکی وجود ندارد
شما اگر در این برنامه به رده 4 برسید 80000 تومان اگر رده 7 برسید 2000000 تومان و اگر به رده 10 برسید 68 میلیون تومان می گیرید
چون مبلغ ثبت نام در این برنامه بسیار کم است خیلی سریع به رده بالا تر می رسید
من خود در این برنامه ثبت نام کردم و چون می خواهم از شهرستان های دیگر سه نفر زیر مجموعه خود را بگیرم تا سریع تر به رده بالاتر برسم این تاپیک را زدم کسانی که مایل هستند ثبت نام کنند برای من میل بزنند تا شرایط و توضیحات کامل برنامه و نحوه ثبت نام را برای انها بفرستم اگر افراد بیشتری مایل به شرکت در برنامه بودند می توانیم زنجیره ای زیر مجموعه هم شویم و سریع به رده های بالاتر برسیم
[email protected]

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
يعني يك سوم پولها ميره تو جيب شركت؟!؟!؟!؟! :eek:
سيستم جالبيه!! :happy:

hamid206

Registered User
لایک‌ها
2
تنها 1500 تومان به حساب شرکت ريخته مي شه و حدود 3500 به حساب رده 4 و 3500 به حساب رده 7 و بقيه به حساب رده دهم که تمام اين پول ها رو ما مي ريزيم نه شرکت يعني اگه رفتيد رده چهارم زيرمجموعه هاي شما به حساب بانکي تون که تو فرم ثبت نام نوشته ايد پول مي ريزند

hamid206

Registered User
لایک‌ها
2
اگه کسي مايل هست به من ميل بزنه من شماره تلفن و ادرس منزل مي دم براش يشتر توضيح مي دم يا با من تماس بگيره شماره حسابم رو مي دم پول رو بريزه به حساب و ادرس خونش رو بده من با پست پيشتاز فرم ثبت نام رو براش مي فرستم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا