تاپیک تو بازارچه نزدم که + معلوم هم نیست شلوغش کنم که 1. مثه بقیه 99% برم اسپم لیست 2. نتونم برای خودم استفاده کنم!تستس واسه من بفرست اگه خوب باشه برر ميدارم جيگر
فعلاً دارم تحقیق میکنم!
تاپیک تو بازارچه نزدم که + معلوم هم نیست شلوغش کنم که 1. مثه بقیه 99% برم اسپم لیست 2. نتونم برای خودم استفاده کنم!تستس واسه من بفرست اگه خوب باشه برر ميدارم جيگر
چرا گزینه مجانی تو گزینه ها نیست؟!
اصفهانی هستید شما ؟ممتي 100 درصد شد يه ليست قيمت بفرست واسم
تاپیک تو بازارچه نزدم که + معلوم هم نیست شلوغش کنم که 1. مثه بقیه 99% برم اسپم لیست 2. نتونم برای خودم استفاده کنم!
فعلاً دارم تحقیق میکنم!
داشتمش :f34r:ایمیلت رفت تو گروپ ایمیلش
اصفهانی هستید شما ؟
همین الان بخوای هر ایمیل 20 تومن برات میفرستم
از هر دسته بندی خواستی دارم: سرور فروش - سرور لازم - هاست فروش - هاست لازم - دلار فروش - دلار لازم - وبمستر جوگیر - فروم باز حرفه ای - فروم باز بیکار - طراح سایت - ماهواره - ... (یه Category مخصوص اصفهانیا هم دارم) :دی
ایمیلت رفت تو گروپ ایمیلش
مخلصیماز وقتی که اون برنامه اسپمر رو نوشتم ایمیلم خز شده، روزی 10 20 تا از این ایمیل های تبلیغی میاد برام، و روزی 10 تا ایمیل هایی با این محتوی: DFPEFPA0P9BPB6PE0PC4P7BPCCPBCPA9PB9PE4P57PCDP3F ، کد فعال سازی میخوان!!!!!
خوب ممد هم بفرسته برامون، مشکلی نیست، من که همه سرویسهام رو از ممد میگیرم!!
مخلصیم
بشین برنامتو توسعه بده که کپچا نخواد بده دلار باش کاسبی کنیم! ولی پابلیکش نکن
اگه تاپیک مال منه میگم ولش کن مهم نیست مهم به نتیجه های خوب رسیدنه!اونم نمیخواست که، ولی دیدم ایرانی جماعت جنبه نداره (البته به غیر از بعضی دوستان که حمایت کردن واقعا) دیگه توسعش ندادم!!
پ.ن: تاپیک چی بود چی شد!
نه بابا اینا اسپم نیست خیراتهبا ۶۰۰ تا ارسال ۱۱ تا سفارش گرفتی !!!؟ اونم اسپم ؟
این پولا خوردن نداره
برای تست الان 2 روزه دارم واسه خودم میفرستم.
حدود 60%ـشون به سایتم سر زدند! 2% هم سفارش دادند (دقیقاً چک کردم ایمیلاشون با ایمیلهای ارسالی یکی بود)
هنوزم میگی سر گردنه نشستم ؟
حدود 11 سفارش برای 600 ایمیل ارسالی، اونم سرور اختصاصی و مجازی کمه ؟