• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم‌افزار خوب براي آموزش زبان چي هست؟

Ames

Registered User
لایک‌ها
0
به نظرتون بهترين مجموعه نرم‌افزار براي آموزش زبان انگليسي چيه؟
(هدف يادگيري كلي زبان و از پايه هست.)
چيزي ميخوام كه هم آدم رو جذب كنه و هم باعث بشه در مدت كوتاه مطالب زيادي رو باهاش فراگرفت.
RossetaStone، StreamLine و يا...
لطفاَ تجربيات استفاده خودتون رو و همينطور اطلاعات راجع به قيمت و نحوه تهيه نرم‌افزار رو بفرماييد. ممنون
در مورد زبان‌هاي ديگه چي؟ آلماني و فرانسه چيز خوبي سراغ داريد؟

Iranacademy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بستگی داره چه زبانی بخواهی؟
اما خب tell me more و Rosetta Stone از بهترینها هستند.
مجموعه لینگافن و پیمسلر هم برای شروع به صحبت خوب نشون داده اند.
اطلاعات بیشتر
http://www.iranacademy.ir

lifework

Registered User
لایک‌ها
6
سلام
من یه مجموعه پیشنهاد می کنم.
اگه واقعا دوست داری زبان رو یاد بگیری از extra استفاده کن .اگه خواستیش بهم پی ام بده.
واقعا عالیه

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
الان همين اومدم بپرسم خواهشا دوستان راهنمايي كنن
يكمي هم راجع به شيوه اموزش هر كدوم توضيح بدن
تجربيات خودشون در استفاده از اين موارد رو هم بيان كنن
پيشاپيش ممنونم
----------------------------------------------------------------
TELL ME MORE
Rosetta Stone
Linguaphone
يا نصرت من فقط اسم اين 4 تا رو شنيدم
كدوم بهتره ؟

Last edited:

Aryana1979

Registered User
لایک‌ها
0
کسی جايی رو سراغ داره که بشه کتاب صوتی انگليسی با فرمت mp3 دانلود کرد ؟ميشه لينک بديد ؟

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
اطلاعات خوبی توی سایت ایران اکادمی هست.

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
يه لينكي ميدادي بد نبود
---------
ما كه كاربر فعال علم و دانش نيستيم با الف بريم ايران اكادمي

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
سلام

بنده هم همین سوال رو دارم ... نرم افزار برای آموزش زبان ( به غیر از انگلیسی ) میخوام ...

بین Learn to speak و Rosetta stone کدوم رو پیشنهاد میکنید؟

ممنون.

Just Mohamad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
منم یه سوال داشتم... بین رزتا استون و تل می مور کدوم بهتره؟ بعد من اینا رو جفتش رو دارم ولی نمی دونم باید چجوری باهاش کار کرد، کسی هست یه راهنمایی بهم بکنه؟

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
منم یه سوال داشتم... بین رزتا استون و تل می مور کدوم بهتره؟ بعد من اینا رو جفتش رو دارم ولی نمی دونم باید چجوری باهاش کار کرد، کسی هست یه راهنمایی بهم بکنه؟
ای گفتی منم این مشکل دارم
میشه دست پا شیکسته رفت ولی کاش یکی اصول کار رو یاد میداد

Just Mohamad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15

ای گفتی منم این مشکل دارم
میشه دست پا شیکسته رفت ولی کاش یکی اصول کار رو یاد میداد

بسیار ممنون از توضیحات کامل دوستان !!

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
خوب فکر میکنم بهتره خودتون شروع کنید و ببینید با کدوم بهتر یاد میگیرین ...

با تل می مور کار نکردم اما رزتا خیلی خوبه ... از اول درس به درس جلو برید ... این چیزیه که خودتون باید دستتون بیاد با چه سرعتی برید درس بعدی ... اگر دیدید جایی رو کامل جواب درست نمیدید خوب بهتره بمونید و دوباره همونو تمرین کنید ...
کلا از Guided exercises استفاده کنید ... این راحت تره و تا حدودی هم خودش کمک میکنه به درست تر یاد گرفتن ... اینا تجربیات شخصی بود ...

satlamerd

Registered User
لایک‌ها
0
نرم افزار لایتنر

تل می مور میارزه که کار کنی. چون من سفارش دادم برام اوردن

mk002007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من که با tell me more کار می کنم.درست به مانند یک استاد به شما زبان یاد می دهدو خیلی هم راحت است. در ضمن این rosseta ston مزخرف ترین نرم افزار آموزش زبان انگلیسی هستش که تا حالا دیدم و اصلا وقتتون رو با این نرم افزار بیهوده به هدر ندهید.
اگر سئوالی در مورد tell me more هستش من می تونم شما رو راهنمائی کنم.

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
من که با tell me more کار می کنم.درست به مانند یک استاد به شما زبان یاد می دهدو خیلی هم راحت است. در ضمن این rosseta ston مزخرف ترین نرم افزار آموزش زبان انگلیسی هستش که تا حالا دیدم و اصلا وقتتون رو با این نرم افزار بیهوده به هدر ندهید.
اگر سئوالی در مورد tell me more هستش من می تونم شما رو راهنمائی کنم.
پروفشنال بهتره دیگه ؟ فرقشون چیه؟ من دارم یه دی وی دیه تازه خریدم بیشتر که نباید باشه؟

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
Rosetta Stone.
ولی توصیه ام اینه که همیشه اینجور برنامه رو خودتون امتحان کنید. تو اینترنت هم هست تورنت شون. هیچکس نمیتونه بگه برای شما نظر بده!!

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
من امروز برای اولین بار با Rosetta Stone کار کردم -سعی کردم فرانسه یاد بگیرم -، اولش به اینگلیسی توضیح میده که روش این نرم افزار مطابق روشی اه که شما زبان مادریتون رو می آموزید ، با اینکه اکثرا درست جواب میدادم (زیر 90 % نداشتم ) ولی احساس میکنم هیچی یاد نگرفتم ! یعنی دقیقا بخوام بهتر بگم الان یه چیزایی میفهمم ولی حرف نمیتونم بزنم ؟ یعنی به نظرتون یهو 6 ماه دیگه زبون باز میکنم ؟
ugly_irre.gif

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
من امروز برای اولین بار با Rosetta Stone کار کردم -سعی کردم فرانسه یاد بگیرم -، اولش به اینگلیسی توضیح میده که روش این نرم افزار مطابق روشی اه که شما زبان مادریتون رو می آموزید ، با اینکه اکثرا درست جواب میدادم (زیر 90 % نداشتم ) ولی احساس میکنم هیچی یاد نگرفتم ! یعنی دقیقا بخوام بهتر بگم الان یه چیزایی میفهمم ولی حرف نمیتونم بزنم ؟ یعنی به نظرتون یهو 6 ماه دیگه زبون باز میکنم ؟
ugly_irre.gif

خب یادگیری حرف زدن به این راحتی ها هم نیست...

همین انگلیسی، شما میتونی به اون خوبی ای که مینویسی، صحبت هم بکنی؟ (البته من شما رو نمیشناسم ولی فکر نمیکنم. خودم که اینجورم. نوشتن و خوندن و درک انگلیسی برام سخت نیست، ولی speaking و listening ام در اون حدی که باید، نیست...) حساب کن انگلیسی تازه زبونیه که سال ها باهاش سرکار داشتیم.

ولی من میشناسم کسی رو که با کمک همین روزتا استون فرانسه رو در حد قابل قبولی یاد گرفته (دو تا level رو رفته تازه نه 3 تا). به نظرم از یه جایی به بعد، خود آدم باید بره دنبال یادگیری اون زبون. روزتا استون دست آدم رو میگیره و از رو زمین بلند میکنه، ولی اینکه دوباره نیفتیم و بتونیم راه بریم به عهده خودمونه!

فقط یه توصیه مهم دارم، اصلا فاصله ننداز بین درس ها. روزی 1 یا 2 درس بخون و حتما مو به مو تمام تمرین ها رو انجام بده، حتی اگه تکراری به نظر رسید (که خیلی وقت ها هم همینطوره). رمز موفقیت تو همین تکراره.

بالا