• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم‌افزار خوب براي آموزش زبان چي هست؟

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
من این Rosetta Stone رو بهتون پیشنهاد می دم

روشش خیلی خوبه من الان برای برادرم نصب کردم و خیلی خوب پیش میره

فقط زیاد به خودتون سخت نگیرید و یه توصیه هم اینکه به همراهش نصرت رو هم گوش بدید روزی یه جلسه رو حدودا نیم ساعت وقتتون رو می گیره و تکرار کنید همراهش و یه کلاس هم ثبت نام کنید جوری که مثلا در هفته یه جلسه یا دو جلسه یه ساعتی هم برید سر یه کلاس معتبر

من این راه رو به برادرم پیشنهاد کردم و اونم داره می ره ان شا ا.. . که موفق میشه

بعد این Rosetta Stone یه بدی که داره سخت نصب میشه یه کمی باهاش کلنجار برید نصب میشه

یعد هم اگه روشی رو پیش گرفتید هی تغییرش ندید که آره این روش بهتره اومد برم سراغ اون اونی رو که رفتید تا اخرش برید بعد برید سراغ بعدی

این بود سخرانی بنده :دی

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
خب یادگیری حرف زدن به این راحتی ها هم نیست...

همین انگلیسی، شما میتونی به اون خوبی ای که مینویسی، صحبت هم بکنی؟ (البته من شما رو نمیشناسم ولی فکر نمیکنم. خودم که اینجورم. نوشتن و خوندن و درک انگلیسی برام سخت نیست، ولی speaking و listening ام در اون حدی که باید، نیست...) حساب کن انگلیسی تازه زبونیه که سال ها باهاش سرکار داشتیم.

ولی من میشناسم کسی رو که با کمک همین روزتا استون فرانسه رو در حد قابل قبولی یاد گرفته (دو تا level رو رفته تازه نه 3 تا). به نظرم از یه جایی به بعد، خود آدم باید بره دنبال یادگیری اون زبون. روزتا استون دست آدم رو میگیره و از رو زمین بلند میکنه، ولی اینکه دوباره نیفتیم و بتونیم راه بریم به عهده خودمونه!

فقط یه توصیه مهم دارم، اصلا فاصله ننداز بین درس ها. روزی 1 یا 2 درس بخون و حتما مو به مو تمام تمرین ها رو انجام بده، حتی اگه تکراری به نظر رسید (که خیلی وقت ها هم همینطوره). رمز موفقیت تو همین تکراره.

من الان با انگلیسی حرف زدن مشکلی ندارم ، دقیقا مشکلم وقتی حل شد که یاد گرفتم اینگلیسی فکر کنم ! یعنی ترجمه نکنم . فکر میکنم خوبی که این نرم افزار داره اینه که کمک میکنه از همون اول به زبان جدید فکر کنیم ، الیته من خیلی راجع به روشش مطمئن نیستم چون به نظرم بالاخره ما حتی وقتی نون رو میبینیم توی ناخداگاه خودمون میگیم نون میشه فلان ! هیچ راهی وجود نداره که ذهن من مثل کودکی زبان یاد بگیره !
سعی میکنم یه مدتی بهش اعتماد کنم ببینم چی میشه !

من این Rosetta Stone رو بهتون پیشنهاد می دم

روشش خیلی خوبه من الان برای برادرم نصب کردم و خیلی خوب پیش میره

فقط زیاد به خودتون سخت نگیرید و یه توصیه هم اینکه به همراهش نصرت رو هم گوش بدید روزی یه جلسه رو حدودا نیم ساعت وقتتون رو می گیره و تکرار کنید همراهش و یه کلاس هم ثبت نام کنید جوری که مثلا در هفته یه جلسه یا دو جلسه یه ساعتی هم برید سر یه کلاس معتبر

من این راه رو به برادرم پیشنهاد کردم و اونم داره می ره ان شا ا.. . که موفق میشه

بعد این Rosetta Stone یه بدی که داره سخت نصب میشه یه کمی باهاش کلنجار برید نصب میشه

یعد هم اگه روشی رو پیش گرفتید هی تغییرش ندید که آره این روش بهتره اومد برم سراغ اون اونی رو که رفتید تا اخرش برید بعد برید سراغ بعدی

این بود سخرانی بنده :دی

برادر من نصرت که فرانسه نداره :D ولی من اصولا با روش نصرت مشکل دارم ممکنه یه روان زخم از دوران کودکی من باشه که ادعا میکرد روش مزخرفش باعث میشه مطالب درسی رو بهتر و سریع تر فرا بگیریم ! ممکن هم هست برای این باشه که اولن باری که پکیجش به دستم رسید از سطح من خیلی پایین تر بود و برام استفاده عملی نداشت .

تجربه خودم برای زبان میگه که بهترین راه احاطه کردن خود توی محیط اه و حفظ و ترجمه تمام لغاتی که نمیدونیم .و همینطور پیگیری جدی برای مدت طولانی ! در ضمن من خیلی با نرم افزار learn to speak حال کردم . اون موقع ها بیشتر از اون نبود !

satlamerd

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان خب مشکل نرم افزار اینه که همیشه باید ÷ای سیستم باشی... روش های دیگه من بم اینه که فایل ها از سایت بی بی سی دانلود کنید و و موبایل بریزید همه جا می تونید گوش بدین.. این طور ضعف ساختاری شنیدن ایرانیان ح میشه
م

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
دوستان خب مشکل نرم افزار اینه که همیشه باید ÷ای سیستم باشی... روش های دیگه من بم اینه که فایل ها از سایت بی بی سی دانلود کنید و و موبایل بریزید همه جا می تونید گوش بدین.. این طور ضعف ساختاری شنیدن ایرانیان ح میشه
م
اون کار رو که حتما باید بکنید ! نرم افزار جای کلاس رو پر میکنه !

hooman_ronin

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
از کجا میشه فهمید که ورژن دقیق tell me more که من دارم چنده؟ یا اینکه professionnal هست یا نه؟
من چند سری خریدم و همه میگن مال ما 9 هست و پرو
بعضی ها معلومه چون دیسکو میزارم تو my computer مینویسخ 8 ولی بقیه رو نمیدونم از کجا بفهمم

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
سلام

من ميخوام Tell Me More Performance بگيرم ولي دوتا لينك زير دودلم كرده .

Tell Me More Performance

Rosetta Stone

( منظورم امتيازهاست )

راهنمايي لطفا !

عزیز باور کن فرق زیادی نداره جفتشون توی دنیا شناخته شده و مطرح هستند و مطمئنا هر کدوم منتقدین و طرفدارهای خاص خودشون رو دارند.قضیه کلی اینه که اکثر افراد دنبال یه مجموعه آموزشی معجزه گر می گردن که 2-3 ماه باهاش کار کنند و 100% مسلط بشن! اتبلیغات با این مضمون هم زیاده آموزش انگلیسی در 20 روز و آموزش در خواب و.....ولی باور کن به این راحتی شدنی نیست!
به قول دوستمون رادیو هد اینا فقط دستتو می گیره ولی بقیه اش با خودته. مطمئنا یاد گرفتن زبان در حد مطلوب هم زمانبره و هم پشتکار و استمرار می خواد و زود هم نباید دلسرد شد.شما هم یکیش رو که فکر می کنی بیشتر به دردت می خوره و بیشتر باهات سازگاره انتخاب کن دیگه!!:)
در ضمن همزمان به فکر دامنه لغاتت هم باش چون کل زبان انگلیسی سلام حالت خوبه و تا حالا تهران بودی و....نیست!
واسه اینکار هم هیچی بهتر از جعبه لایتنر نیست به نظر من! واقعا فوق العاده است.

trader.1

Registered User
لایک‌ها
42
عزیز باور کن فرق زیادی نداره جفتشون توی دنیا شناخته شده و مطرح هستند و مطمئنا هر کدوم منتقدین و طرفدارهای خاص خودشون رو دارند.قضیه کلی اینه که اکثر افراد دنبال یه مجموعه آموزشی معجزه گر می گردن که 2-3 ماه باهاش کار کنند و 100% مسلط بشن! اتبلیغات با این مضمون هم زیاده آموزش انگلیسی در 20 روز و آموزش در خواب و.....ولی باور کن به این راحتی شدنی نیست!
به قول دوستمون رادیو هد اینا فقط دستتو می گیره ولی بقیه اش با خودته. مطمئنا یاد گرفتن زبان در حد مطلوب هم زمانبره و هم پشتکار و استمرار می خواد و زود هم نباید دلسرد شد.شما هم یکیش رو که فکر می کنی بیشتر به دردت می خوره و بیشتر باهات سازگاره انتخاب کن دیگه!!:)
در ضمن همزمان به فکر دامنه لغاتت هم باش چون کل زبان انگلیسی سلام حالت خوبه و تا حالا تهران بودی و....نیست!

THANKS !

نظرتون درياره اين چيه ؟

كسي استفاده كرده ؟

Last edited:

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72

تایید میشه.

lifework

Registered User
لایک‌ها
6
سلام
حتما نرم افزار !
من مجموعه EFU رو پیشنهاد می کنم که کلش آموزش تصویری هست.
خودم دارمش.خیلی باحاله.
اگه داستان صوتی و منابع دیگه هم خواستی اینجا پیدا می کنی:
WWW.info4get.com
موفق باشی

بالا