• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزارهاي تكميلي ارزان براي Nttac خريداريم فوري فوري

koorosh

Registered User
لایک‌ها
10
سپهر جان،
من هم نوشتم که ميتونی از فايل های ASP ای که در Thread ديگری به همين نام ارائه شده استفاده کنی. خيلی ها دارن ازش استفاده ميکنن . . .

aryagohar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از sepehr82 :
آقا كوروش عزيز
همانطور كه گفتم دارم چند تا از اين نرم افزار ها را بررسي مي كنم.
نرم افزار Webtac,Inctac,tacpp,... ولي فعلا عجالتا مي خوام كارم را بيفته.
ضمنا از برنامه خودت چه خبر؟؟
اگه دوستان برنامه تست شده اي دارند يا مي شناسند ما را بي نصيب نزارند.

پسر خوب از اين برنامه ها كه نوشتي فقط webtac تست شده و بقيه هنوز بقول معروف بايد ( حذف شد! توسط خودم)
اگه نرم افزار مي خواي بخري فعلا Tacbox رو همه روش جواب گرفتن و خوب بوده. حالا خودت مي دوني.

در ضمن برنامه inctac هم شنيدم خيلي دره پيته و تازه يكي از بر و بچ همين جا هم سورسش رو باز كرده و دخل قفلش رو آورده.
توصيه اخلاقي! دنبال اين نرم افزار هاي جديدالورود بي ورژن (فعل جديد بود يعني نسخه اولي) نرو

U_Satan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ميتونين يه سري به TacBox.com بزنين ! من دارمش و خوبم جواب داده هر جوري هم كه بگين براتون سفارشيش ميكنن !

Meteor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا كوروش قربون شكل ماهت اصلا چرا اين تاپیك را نميبري تو بازارچه . آخه عنوان تاپيك كه خيلي ضايع مربوط به بازار ميشه :
نرم افزارهاي تكميلي ارزان براي Nttacخريداريم فوري فوري .
بازارچه كه فقط براي تبليغ نيست كه ... براي درخواست خريد هم هست مگه نه ؟پيشنهاد ميكنم كه اين موضوع به بازار منتقل بشه

aryagohar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Meteor :
آقا كوروش قربون شكل ماهت اصلا چرا اين تاژيك را نميبري تو بازارچه . آخه عنوان تاپيك كه خيلي ضايع مربوط به بازار ميشه :
نرم افزارهاي تكميلي ارزان براي Nttacخريداريم فوري فوري .
بازارچه كه فقط براي تبليغ نيست كه ... براي درخواست خريد هم هست مگه نه ؟پيشنهاد ميكنم كه اين موضوع به بازار منتقل بشه

دوست خوب
اينجا كسي تبليغ نمي كنه.
بچه ها دارن تجربياتشون رو در مورد نرم افزار ها بيان مي كنن.
اينكه يكي بياد مثلا TACBOX بخره پولش نه تو جيب من ميره نه تو جيب كوروش نه تو جيب كس ديگه.
فقط بحث خوب جواب دادن و امتحان پس دادنه نرم افزاره.

koorosh

Registered User
لایک‌ها
10
رضا جان شهاب راست ميگه، جای اين مطلب تو قسمت بازارچه بود، ولی من دير يادش افتادم و بعد هم ديدم ظاهرا نياز آقا سپهر به همون فايلهای ASP ای است که سجاد در اختيار دوستان گذاشته . . .
اين شد که ديگه جا بجاش نکردم، فکر کردم اينجا سريعتر نيازش برآورده ميشه . . .

بالا