نرم افزارهای نوکیا 6270 رو از کجا میشه پیدا کرد ؟
به نقل از mehrdad201 :اینجا رو دیده بودم
چیز بدرد بخوری نداشت متاسفانه
به نقل از DariushAgah :کلا برای گوشیهای جاوا چیز بدرد بخوری وجود نداره
به نقل از noisymind :راست میگه چون مثلا مگس کش و اس ام اس کانتور و انواع و اقسام برنامه های کنترل فایلها و موزیک پلیر برای اینکه کیفیت کمی بهتر بشه و ... وجود نداره
به نقل از DariushAgah :منشی تلفنی چی ؟ دیکشنری انگلیسی به فارسی چی؟ تقویم شمسی چی؟ از سیمبین فقط مگس کشش رو فهمیدی؟
بياموزيم كه نقدپذير باشيم. درست نقد كنيم و بر اساس شايعه نقد نكنيم:blink:
تقویم شمسی چی؟ از سیمبین فقط مگس کشش رو فهمیدی؟
به نقل از noisymind :آقا جان!
یکی نخواد از این برنامه ها استفاده کنه ( یعنی براش کاربردی نداشته باشه ) کی رو باید ببینه؟!!!!!!!:f34r:
به نقل از DariushAgah :آخه مشکل اینه که اون یکی چون خودش استفاده نمیکنه جلوی استفاده دیگگران رو هم میخواهد بگیره!
بر اساس تحقیقات جدیدی که توسط موسسه In-Stat صورت گرفته است نتایج زیر به دست آمده است:
• گوشي های هوشمند در حدود 10درصد از بازار کنونی گوشي های همراه را به خود اختصاص می دهند و این مهم تا پنج سال آینده به رقمی معادل 25درصد از کل بازار جهانی افزایش خواهد یافت.
• در بسیاری از موارد مصرف کنندگان از گوشی هایی استفاده می کنند که از کارآیی های بسیار زیاد و بعضا مازاد بر نياز برخوردار هستند
به نقل از noisymind :اتفاقا مشکل اینه که چون بعضی ها استفاده میکنن فکر میکنن که بقیه هم باید استفاده کنن!
مطمئن باش اگه یک متن انگلیسی رو به ما بدن , من خیلی زودتر از شما و خیلی هم دقیقتر از شما ترجمه میکنم بدون اینکه از دیکشنری فارسی استفاده کنم!
همینطور اون قدیما هم که سامسونگ داشتم و منشی تلفنی , هیچ وقت ازش استفاده نکردم!! و الانم اگه لازم باشه میشه داد مخابرات فعال کرد و همینطور چیزای دیگه!
یادمون نرفته یکی از دوستان نوکیایی ( ع ! ) که گوشی جاوا داشتن و فقط باهاش sms بازی میکرن! و خیلی هم به قول خودشون حال میکردن!! یک دفعه که رفتن یک گوشی سیمبین گرفتن و صرف اینکه یک برنامه ای داشتن که تاریخ شمسی رو به میلادی تبدیل میکرد ( یه چیزی تو همین مایه ها) و فقط هم به درد خودشون میخورد! دیگران رو متهم میکردن که چون رو گوشی شما این برنامه نصب نمیشه به درد نمیخوره!:blink: و از اونجا بود که هر کی میخواست گوشی جاوا بگیره ایراد میگرفت که گوشی کسل کننده هست! و از بالا پایین کردن جویستیک خسته میشید!!:blink: :wacko: حالا بماند که تا قبلش خودش هم گوشیش جاوا بود حتی یه دوربین درست حسابی هم نداشت و اون موقع این چیزها عیب نبود!!
حالا واسه من سواله که مثلا شما وقتی حوصلتون سر میره هی تاریخ شمسی رو مرور میکنید؟!؟! یا هی برنامه ها رو پاک میکنید و دوباره مثلا یک فایل مننجر جدید میریزین که حوصلتون سر نره؟!:f34r:
شما هم انقدر نگران من نباشید. من هر وقت یک برنامه ای پیدا بشه که این همه واسم مهم باشه , مطمئن باشید سریع ( با کله!) میرم گوشیمو میفروشم و یک اسمارت فون میگیرم ولی الان نیازی نمیبینم.
[/SIZE][/COLOR]
به نقل از DariushAgah :ولی مخالفت با امکانات بیشتر و تکنولوژی فقط نشونه تعصب و علاقه به بازگشت به گذشته است.
این شما هستید که با امکانات مخالفید و تعصبی و همون چیزای توی جمله خودتون!! رو به کار میبرید!!
شمایید که اگه علاقه به mp3 و عکاسی با گوشی ندارید هی اینا رو زیر سوال میبرید! و میگید به درد نخور و ...!
یه روز اتوفوکوس رو میگید به درد نمیخوره!! یک روز مثلا میگید با گوشیتون فقط30 ساعت mp3 گوش میدید! و از دسترس خارج میکنید و این به درد نمیخوره. به صفحه تاچ اسکرین گیر میدین ( انگار که غیر از تاچ کرن نمیشه باهاش کار کرد!!)
خب شما اگه به دردت نمیخوره میتونی اصلا استفاده نکنی نه اینکه بگی به درد نمیخوره! و یا چیزای دیگه.
اگر امکانات گوشی اسمارت به دردت نخورده میتونی بگی به درد من نمیخوره
همون توضیحات قبل برای خود شما! + اینکه من هزار بار گفتم به درد من نمیخوره ولی اینجا طرف اومده و 6270 گرفته و شما با کمال ... میگید برنامه به درد بخوری نداره. آیا اصلا میدونید که طرف چه برنامه ای مدنظرش هست که به دردش بخوره؟!!
ولی می آیید میگید که سیمبین با جاوا هیچ فرقی نداره و برنامه هاشو هم پشه کش و مگس کش معرفی میکنی که این هم دروغ گویی محسوب میشه. طرف میاد میگه من گوشی میخواهم که برنامه بریزم روش شما میای میگی w900 بخر!
من تا حالا در هیچ تاپیکی به کسی که گفته گوشی هوشمند میخواد w900 یا جاوا معرفی نکردم ولی برعکسش رو از شما زیاد دیدیم!! ( همه بچه های فروم دیدن!!) طرف میاد میگه سیمبین نمیخواد و شما اینقدر اسرار میکنید که طرف با عصبانیت و به نشانه اعتراض میگه سیمچین نمیخوام!!! که دست از سرش بردارید!! ولی ... و بقیه جاها هم زیاده!
پس میبینید که کی دروغ گو هست
به هر حال فردا که گوشی جاوا خریدن و دیدند یک برنامه خاصی که خیلی بدردشون میخوره (که از نظر شما خیلی هم چرنده) روی گوشیشون نصب نمیشه میفهمند نداشتن سیمبین یعنی چی.
یعنی کسی که مثلا میگه کیفیت دوربین یا کوچک بودن گوشی براش مهمه ما بهش بگیم که شما خودتو از اینها محروم کن و برو گوشی سیمبین که این امکاناتش ضعیفه یا نداره رو بگیر که شاید بعدا یک امکاناتی دیگه که شاید لازمت شد داشته باشی!!!!:blink:
پ.ن: کسی که ادعا میکنه احتیاجی به دیکشنری نداره نشون میده که چیزی از انگلیسی نمیدونه.
بله دقیقا! کسی نمیتونه بگه من انگلیسی رو کامل بلدم و من هم نگفتم ولی از شما یکی بیشتر میدونم! تا جایی که اگه یک متن رو به ما بدن و شما از دیکشنری گوشیت هم استفاده کنی! من بدون دیکشنری خیلی سریعتر و کاملتر و دقیقتر از شما ترجمش میکنم
پ.ن: کسی که ادعا میکنه احتیاجی به دیکشنری نداره نشون میده که چیزی از انگلیسی نمیدونه.
دقیقاً این نکته ایه که طرفداران برند معظم نوکیا از درکش عاجزن!ولی به خاطر یکم کیفیت MP3 و دوربین از سیستم عامل گوشی و امکانات دیگه گذشتن عاقلانه نیست.
به نقل از X_Farhad :داریوش جان منم به دیکشنری انگلیسی فارسی نیازی ندارم ولی کلی انگلیسی بلتم!یه Wordnet هم گذاشتم روی w800 (ع)مم تا آخروزمون کارمو را می ندازه!
دقیقاً این نکته ایه که طرفداران برند معظم نوکیا از درکش عاجزن!امکانات دیگه؟ زود باطری خالی کردن؟ دسته بیل بودن؟ انتهای گرد گوشی؟
به نقل از X_Farhad :داریوش جان منم به دیکشنری انگلیسی فارسی نیازی ندارم ولی کلی انگلیسی بلتم!یه Wordnet هم گذاشتم روی w800 (ع)مم تا آخروزمون کارمو را می ندازه!
دقیقاً این نکته ایه که طرفداران برند معظم نوکیا از درکش عاجزن!امکانات دیگه؟ زود باطری خالی کردن؟ دسته بیل بودن؟ انتهای گرد گوشی؟
به نقل از alireza_juve :اقا وسط این بحث کهنه و همیشگی سیمبین - جاوا بالاخره نرم افزار واسه 6270 پیدا شد بگین این بنده خدا کارش راه بیفته یا نه؟