• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزارهای 6270 رو از کجا میشه پیدا کرد ؟

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از DariushAgah :
نمیخواهم اصلا به این بحثها ادامه بدم . هر کسی خواست گوشی جاوا بخره بعد ببینیم از برنامه خور نبودن گوشیش پشیمون میشه یا نه. ولی این موضوع زبانه جالبه.

اعتماد به نفس خوبه ها ولی اینها ادعای تو خالیه با عرض شرمندگی آخه مگه میشه یک متن تخصصی (نه داستانهای کودکان و نوجوانان) رو بدون دیکشنری ترجمه کرد حتی خوندن کتابهای شرلوک هلمز هم آسون نیست بدون دیکشنری. اونهایی هم که مدرس زبانند هیچ واهمه ای از دیکشنری باز کردن ندارند. حتی کسی نمیتونه ادعای این رو داشته باشه که تمام کلمات فارسی رو میدونه میشه کلی کلمه فارسی پیدا کرد که تا نری لغتنامه دهخدا نگاه نکنی نمیفهمی حالا نه نه متن کلیله و دمنه! توی همون اشعار احمد شاملو مثلا!. بابا جلوی قاضی و ملق بازی!
میدونم زیاد به فروم ربط نداشت ولی اینقدر ادعای بی منطق و تو خالی ای بود که نتونستم به روتون نیارم.

خوش باشید با گوشیهای جاوا تون.

بله همونطور که گفتم کسی همچین ادعایی رو نداره ( البته منم دیکشنری انگلیسی-انگلیسی رو گوشیم دارم) و هیچ ترسی هم ندارم که فارسی رو استفاده کنم ولی مساله اینه که اگه یک متن انقدر مهم باشه و خیلی نیاز مبرم به دیکشنری باشه ماشاا... دیگه همه جا اگه کتاب دیکشنری نباشه دیگه کامپوتر که هست! و اگه واقعا مهم باشه آدم میره خونه خودش و جایی که همه امکانات هست ترجمه میکنه! و با گوشی! کسی متن مهم رو ترجمه نمی کنه!:wacko:
البته یادمه که یک بار از کسی دیکشنری فرانسوی برای موبایل گرفتید و کلی تشکر کردید و گفتید که کمک بزرگی به پروژه L90 کردید!!!:f34r: :wacko: واقعا ایران خودرو یا هر شرکت که برای یک همچین پروژه مهمی حالا بماند که مترجم نمیگیرن! با گوشی ترجمه میکنن!!!:wacko: باید درشو تخته کرد!! شایدم بی دلیل نباشه که همه محصولاتشون اینجوری از آب در اومده!;)

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از noisymind :
بله همونطور که گفتم کسی همچین ادعایی رو نداره ( البته منم دیکشنری انگلیسی-انگلیسی رو گوشیم دارم) و هیچ ترسی هم ندارم که فارسی رو استفاده کنم ولی مساله اینه که اگه یک متن انقدر مهم باشه و خیلی نیاز مبرم به دیکشنری باشه ماشاا... دیگه همه جا اگه کتاب دیکشنری نباشه دیگه کامپوتر که هست! و اگه واقعا مهم باشه آدم میره خونه خودش و جایی که همه امکانات هست ترجمه میکنه! و با گوشی! کسی متن مهم رو ترجمه نمی کنه!:wacko:
البته یادمه که یک بار از کسی دیکشنری فرانسوی برای موبایل گرفتید و کلی تشکر کردید و گفتید که کمک بزرگی به پروژه L90 کردید!!!:f34r: :wacko: واقعا ایران خودرو یا هر شرکت که برای یک همچین پروژه مهمی حالا بماند که مترجم نمیگیرن! با گوشی ترجمه میکنن!!!:wacko: باید درشو تخته کرد!! شایدم بی دلیل نباشه که همه محصولاتشون اینجوری از آب در اومده!;)

بله روشهای عصر حجری برای دور زدن سیمبین. نمیشه که یک مهندس مکانیک برای یک کلمه الی که وسط نقشه نوشته شده راه های فضایی بره یا رو بندازه به یک مترجم فرانسه. شما شرایط خاص خودت رو که منحصر میشه در گوش دادن mp3 میخوای به همه جهان تامیم بدی که در اشتباهی.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_juve :
اقا وسط این بحث کهنه و همیشگی سیمبین - جاوا بالاخره نرم افزار واسه 6270 پیدا شد بگین این بنده خدا کارش راه بیفته یا نه؟;)

فقط میگن جاوا هم برنامه داره! حالا برنامه هاش چیه و کجاست معلوم نیست!
:cool:

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از DariushAgah :
بله روشهای عصر حجری برای دور زدن سیمبین. نمیشه که یک مهندس مکانیک برای یک کلمه الی که وسط نقشه نوشته شده راه های فضایی بره یا رو بندازه به یک مترجم فرانسه. شما شرایط خاص خودت رو که منحصر میشه در گوش دادن mp3 میخوای به همه جهان تامیم بدی که در اشتباهی.

اگه واقعا یک کلمه باشه مشکلی نیست. ولی باز هم همچین نیست که اون مهندس مکانیک به کامپوتر دسترسی نداشته باشه;)
نه اتفاقا من استفاده اولم از گوشی مکالمه و بعدش sms هست و نه دایره المعارف و دیکشنری و ام پی تری و ...

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
در ضمن تاپیک که منحرف شد رفت پی کارش!! ( که من عذر میخوام از همه)
ولی بهتره به جای اینکه وقت مردم رو بگیریم برای هم میل بزنیم! ;)

Rezafcom

Registered User
لایک‌ها
0
با استفاده از این نرم افزار شارژ گوشی خود را در هر زمان به صورت دلخواه خالی کنید.
این نرم افزار را برای این گذاشتم که جنجال موجود پایان یابد ...
امیدوارم مورد توجه قرار گیرد

فایل های ضمیمه

• Battery Desharj [www.Ir-Tci.Org].zip
    22.6 KB · نمایش ها: 11

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سایت zedge.net هم چیزای خوبی گذاشته
توی mobango.com هم باید چیزای خوبی پیدا بشه!

aydin_mcse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منشی تلفنی چی ؟ دیکشنری انگلیسی به فارسی چی؟ تقویم شمسی چی؟ از سیمبین فقط مگس کشش رو فهمیدی؟
بياموزيم كه نقدپذير باشيم. درست نقد كنيم و بر اساس شايعه نقد نكنيم:blink:

دوست عزیز متاسفانه باید به عرض برسونم که دیکشنری جاوا هم هستش .....لطفا از سیمبین زیاد تعریف نکن که هیچ کدوم از برنامه هاش بدردم نخورد به جز دیکشنری که اونم تو جاوا هست...

بالا