• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار تبديل پي دي اف فارسي به ورد

gameron

Registered User
لایک‌ها
4
سلام این چند تا راهنمایی هست برا این کار که از دوستان مختلف من یاد گرفتم
دوست عزیز شما میتونید از دو تا نرم افزار استفاده کنید
Adobe Acrobat Professional ME
توجه کن حتما باید از نسخه ME این برنامه استفاده کنی و نه معمولیش !!
Readiris pro

که لینک دومی و ورژن قدیمی اون را برات میذارم :
http://tebyan.net/download/new/file/...Arabic2003.exe

البته هر دوشون مشکلاتی دارن مثلا اولیه با بعضی از پی دی اف های فارسی مشکل داره و دومیه چون عربیه گچ پژ را نمیزنه و باید دستی درستش کنی

برنامه Adobe Acrobat ME رو میتونید از بازار رضا در تهران بخرید. در مجموعه سی دی های Emperor هم هست.
حجمش 198 مگابایت هست
البته باید بگم که برای همه فایلهای فارسی کار نمیکنه و بعضی ها رو فقط بر میگردونه

اين لينك كار نميكنه !!!

amgh_12

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان اینم Readiris 11 pro Mr.Underground edition که توسط خودم کرک شده اگه مشکلی داشتید میتونید از طریق یاهو با من تماس بگیرید

my yahoo ID:acceptable.silent

Part 1
Part 2
Part 3
Part 4
Part 5
Part 6
Part 7
Part 8
Part 9
Part 10
Part 11
Part 12

این نسخه ME اصل هست یا فایل های ورژن ۱۰ را مثل بقیه بهش اضافه کردید.

ashkanali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان فارسی را کامل پشتیبانی میکنه
در ضمن تا شنبه شب هم لینک ها بیشتر نمیتونید از آنها استفاده کنید چو ن بعد پاک میشه اگر هم کسی خواست با دانلود منجر بگیره بهتره از شرکتش بخردش 1700$ تا یک لینک براش بذارند که بشه با دانلود منجر گرفت تا شنبه شب را یادتون نره بعدشم برای دوستانی که سرعت بالا دارند 2 تا فایل کردم و براشون آپلود کردم
Part 1
Part 2
برای آموزش فارسی هم میتونید فقط با ایدی من تماس بگیرید تا آموزش تصویری فارسی را بتون بدم
my yahoo ID:acceptable.silent

1200

Registered User
لایک‌ها
7
خوب یک نفر می گه که 6000 تومن روی سی دی می فروشه شما بفرمایید کیفیت کارش با فارسی یا عربی چگونه است الآن هر کتاب و مجله ای را با هر فونتی براحتی تبدیل به ورد می کند؟ دقتش چند درصد است نسخه های قبلی که حدود 50 درصد دقت داشتند که اصلا خوب نبود الآن کیفیتش تفاوتی کرده است یا نه ؟ اگر امکان داشته باشد چند تا اسکرین شات و عکس ار نتیجه نهایی تبدیل متن کتاب به ورد و تبدیل پی دی اف به ورد بگذارید برای تبدیل فایلهای پی دی اف به ورد دقتش چند درصد است ؟ اگر امکانش باشد توضیحات کامل و مشروح همراه باعکس بدهید خیلی عالی می شود

در ضمن در مورد آکروبات ریدر من آکروبات ریدر ورژن 8 را دارم به
me
بودن هیچ اشاره ای نشده است حالا
me
هست یا نه؟

بالا