• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار رايگان محاسبه قيمت تلفن و اينترنت

erroring

Registered User
لایک‌ها
2
در اولين فرصت اضافه مي كنم در حال حاضر هيچ كدوم از پكيجامون Uninstall نداره ، فقط مي تونم بگم شرمنده ام. با خروج از برنامه و پاك كردنش مي توني Uninstall بكنيش. تا چند روز ديگه رووش كار مي كنم. قول !!!

ErfanEa

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
10
من هم این برنامه رو نصب کردم .
همونیه که میخواستم .
انگار هزینه ی اینترنتش به دقیقست ولی هزینه ی تلفن به ساعته ؟؟

بهتر نیست اونجایی که باید هزینه ی تلفن یا اینترنت وارد بشه ، بنویسین که به ساعت باشه یا دقیقه .
کلی طول کشید تا بفهمم که واحدش ساعته یا دقیقه .

ممنون .

erroring

Registered User
لایک‌ها
2
ببين بايد نرخ يه ساعت اينترنتو توش وارد كني. مثلا اينترنت ده ساعته خريدي 1500 تومان بايد اونجا 150 وارد كني يعني به ازاي يك ساعت استفاده از اينترنت 150 تومان كسر بشه. اميدوارم توضيحاتم كافي باشه. فكر كنم اشتباه وارد كردي هم اينترنت به ساعته هم تلفن. چند وقت پيش به اين فكر مي كردم كه توضيحاتي بنويسم كه كاربرا رو از سر درگمي دربياره. بازم مي گم شرمنده ام شرمنده!!!
اگه مبلغ رو اشتباه وارد كردي مي توني تو تنظيمات تصحيحش كني.

hamidvakili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام

ایا این نرم افزار در وستا هم ساپورت میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

erroring

Registered User
لایک‌ها
2
من تست نكردم اما به نظرم مشكلي نداشته باشه آخه چند تا از نرم افزار هامو تو ويستا تست كردم جواب داد فكر كنم مشكلي نباشه.

hamidvakili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام

من روی وستا نصب کردم و ولی به علت زیر ان unistall میکنم::::::::

این نرم افزار زورکی خودش رو توی start upقرار میده/ در حالی که مشکل رم دارم که کمه:(

از این پنجره تبلیغ هم هیچ خوشم نیمد:f34r:

قسمت totall خالی است . حساب نکرده!!!!!!!!!!!!!!!
با اینکه قسمت نمودار را disable کردم باز میاد!!!!!!!!!!!!!!!!!

این نرم افزار unistall نداره!!!!!!!!!!!!!!111:wacko::wacko:

erroring

Registered User
لایک‌ها
2
سلام

من روی وستا نصب کردم و ولی به علت زیر ان unistall میکنم::::::::

این نرم افزار زورکی خودش رو توی start upقرار میده/ در حالی که مشکل رم دارم که کمه:(

از این پنجره تبلیغ هم هیچ خوشم نیمد:f34r:

قسمت totall خالی است . حساب نکرده!!!!!!!!!!!!!!!
با اینکه قسمت نمودار را disable کردم باز میاد!!!!!!!!!!!!!!!!!

این نرم افزار unistall نداره!!!!!!!!!!!!!!111:wacko::wacko:

1 ـ زوركي زوركي كه نه اما خوب قابل تغييره
2 ـ پنجره تبليغ هم به خاطر رايگان بودنشه در ضمن اين پنجره ميره زير تمام پنجره ها كه وقتي تمام پنجره ها رو بستي مشاهده مي كنيش. واسه اينكه زياد هم اعصاب خورد كن نباشه يه جك هم گذاشتيم واسه دلخوشي
3 ـ توتال هم فقط شما گزارش كردي كه مشكل داره تا به حال كسي مشكل نداشته. شايد مشكل از ويستا باشه.
4 ـ قسمت نمودار رو در اسرع وقت تست مي كنم در صورتي كه مشكل داشت برطرف ميشه.
5 ـ Uninstall تا چند روز ديگه اضافه ميشه.

با تشكر از شما

ErfanEa

کاربر فعال
لایک‌ها
10
سلام یه چیز دیگه .
1- چرا بی خبر خودش رو آپدیت میکنه ؟ (بابا ما اینترنتمون گازوئیلیه )
2- حجم برنامت زیاده( برای ما که اینترنت گازوئلی داریم ) . نمیشه Rar اون رو هم برای دانلود بزاری ؟

ممنون .

erroring

Registered User
لایک‌ها
2
1 - حجم آپديت 500 كيلو بيشتر نيست. تازه ماهي يه بارم فكر نكنم آپديت بذارم.
2 - حجم برنامه 2 مگه حجم Rar اون ميشه تقريبا 1.5 مگ زياد فرقي نمي كنه. اگه فكر مي كني اكتيو ايكس هاي لازم رو داري مي تونم يه نسخه بدون اكتيو ايكس بذارم. كه حجمش ميشه تقريا 900 كيلو
منتظر نظرت هستم.

hamidvakili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام

چکار کنم تا هر وقت که اجرا میکنم توی startup نره .تازه هر وقت از طریقmsconfigاون رئ حزف میکنم به محز اجرا

دو باره میره توی startupبه این میگن دگه زورکی:blush::blush:

لطفا وقی توی وستا تست شد خبری بدهید . میتونه برنامه جالبی باشه:cool:
در ضمن اگر بهد از برقرای ارطباط اینرنتی برنامه اجرا بشه توانایی تشخیص کتنکشن رو نداره.
یعنی اسکون قرمز میمونه. و نمی فهمه که اتصال داریم:eek:

erroring

Registered User
لایک‌ها
2
چکار کنم تا هر وقت که اجرا میکنم توی startup نره .تازه هر وقت از طریقmsconfigاون رئ حزف میکنم به محز اجرا

دو باره میره توی startupبه این میگن دگه زورکی
فردا آخرين امتحانمو بدم درستش مي كنم قول ميدم!!!(فكر كنم قول پنجم ششمم شده كه به بچه هاي تاپيك دادم)

لطفا وقی توی وستا تست شد خبری بدهید . میتونه برنامه جالبی باشه

چشم تو ويستا هم برات تستش ميكنم و رفع اشكال اما نمي دونم كي ميشه.

در ضمن اگر بهد از برقرای ارطباط اینرنتی برنامه اجرا بشه توانایی تشخیص کتنکشن رو نداره.
یعنی اسکون قرمز میمونه. و نمی فهمه که اتصال داریم
مربوط ميشه به ويستا تو ايكسپي خودم بارها تست كردم و بعد از كانكت شدن برنامه رو اجرا كردم فهميده كه كانكته.
راستي Compatibility برنامه رو بذار رو ويندوز XP ببين مشكلات برطرف نميشه؟؟؟!؟

ErfanEa

کاربر فعال
لایک‌ها
10
- حجم آپديت 500 كيلو بيشتر نيست. تازه ماهي يه بارم فكر نكنم آپديت بذارم.
2 - حجم برنامه 2 مگه حجم Rar اون ميشه تقريبا 1.5 مگ زياد فرقي نمي كنه. اگه فكر مي كني اكتيو ايكس هاي لازم رو داري مي تونم يه نسخه بدون اكتيو ايكس بذارم. كه حجمش ميشه تقريا 900 كيلو
منتظر نظرت هستم.

میدونی ،حس خوبی نداره که یه برنامه همه ی کارهاش رو سر خود انجام بده ( آپدیت کردن - خودش رو بزاره توی Startup - شرتکات روی دسکتاپ و ... ) . با اینکه حجمه آپدیتش کمه ولی بهتره یه خبری بده بگه میخوام آپدیت کنم .
و اینکه موقع ی نصب مسیر پیش فرض برای نسب رو C:\Program Files\Turbo Dial Info انتخاب میکنه . بهتر نیست مثل بقیه ی برنامه ها اول ببینه درایو ویندوز کدومه بعد مسیر پیشفرض رو توی درایو ویندوز انتخاب کنه ؟؟
میدونم که چند ثانیه بیشتر طول نمیکشه که مسیر رو عوض کنیم ولی فکر میکنم اینجوری برنامت حرفه ای تر باشه .
و همینطور موقع ی نصب ، چک نمیکنه که اصلا قبلا نصب شده یا نه ؟ همینطور نصب میکنه . حتی نمیپرسه که OverWrite کنم یا نه )
مثلا من اومدم دوباره نصبش کنم ، دیتابیسش پاک شد !!!

یه چیزه دیگه . نمی شه این اطلاعات رو کاری کنی که بشه save کرد ( به صورت فایل Txt یا Xls یا ...) یه وقت لازم میشه یه قسمت رو سیو کنیم که حساب کار دستمون باشه .
و فکر میکنم بهتر باشه که برای Delete کردن امکان انتخاب کردن با کلید های Ctrl یا Shift وجود داشته باشه . (اینجوری برنامت حرفه ای تر میشه )
حالتی که الان وجود داره اینه که یا فقط یکی رو بشه پاک کرد یا همه ی اونایی که لیست شدن .
unistall رو هم که دوستان گفتند .

این تمام ایراداتی بود که تونستم از برنامه بگیرم .

ببخشید که تا تونستم ایراد گرفتم (چون خودت گفتی نظرت رو بگو )
امیدوارم مفید باشه .

Thank You .

hamidvakili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام

اشکال اخری حل شد

بعد اتصال کانکشن رو تشخیص داد:)

منتظرم تا ایرادهای وستا رو حل کنی

امید توی امتهان بیست شی
;)

erroring

Registered User
لایک‌ها
2
میدونی ،حس خوبی نداره که یه برنامه همه ی کارهاش رو سر خود انجام بده ( آپدیت کردن - خودش رو بزاره توی Startup - شرتکات روی دسکتاپ و ... ) . با اینکه حجمه آپدیتش کمه ولی بهتره یه خبری بده بگه میخوام آپدیت کنم .
و اینکه موقع ی نصب مسیر پیش فرض برای نسب رو C:\Program Files\Turbo Dial Info انتخاب میکنه . بهتر نیست مثل بقیه ی برنامه ها اول ببینه درایو ویندوز کدومه بعد مسیر پیشفرض رو توی درایو ویندوز انتخاب کنه ؟؟
میدونم که چند ثانیه بیشتر طول نمیکشه که مسیر رو عوض کنیم ولی فکر میکنم اینجوری برنامت حرفه ای تر باشه .
و همینطور موقع ی نصب ، چک نمیکنه که اصلا قبلا نصب شده یا نه ؟ همینطور نصب میکنه . حتی نمیپرسه که OverWrite کنم یا نه )
مثلا من اومدم دوباره نصبش کنم ، دیتابیسش پاک شد !!!
كاملا حق باشماست مشكلات برطرف ميشه. به زودي

یه چیزه دیگه . نمی شه این اطلاعات رو کاری کنی که بشه save کرد ( به صورت فایل Txt یا Xls یا ...) یه وقت لازم میشه یه قسمت رو سیو کنیم که حساب کار دستمون باشه .
و فکر میکنم بهتر باشه که برای Delete کردن امکان انتخاب کردن با کلید های Ctrl یا Shift وجود داشته باشه . (اینجوری برنامت حرفه ای تر میشه )
حالتی که الان وجود داره اینه که یا فقط یکی رو بشه پاک کرد یا همه ی اونایی که لیست شدن .
unistall رو هم که دوستان گفتند .

خروجي Access به سادگي قابل اضافه شدنه حالت كنترل و شيفت هم خيلي ساده اضافه ميشه. در نسخه بعدي به اميد خدا.
سلام

اشکال اخری حل شد

بعد اتصال کانکشن رو تشخیص داد

منتظرم تا ایرادهای وستا رو حل کنی

امید توی امتهان بیست شی

مرسي خداروشكر كه مشكل حل شد. ويستا رو هم تست مي كنم. ببينم چي ميشه. مرسي بيست كه فكر نكنم بالاي 12 هم بشم خداروشكر مي كنم. استادامون خيلي داغون هستن

erroring

Registered User
لایک‌ها
2
بالاخره نسخه جديد Turbo Dial Info طبق قولي كه دادم آماده شد اما امكانات جديد :

دو زبانه فارسي و انگليسي.
اضافه شدن Uninstall
اجازه خواستن از كاربر براي دانلود آپديت!!!
امكان نرفتن در Startup ويندوز!!!
گزارش گيري به فرمت قابل نمايش در Microsoft Access
امكان استفاده از دكمه هاي Ctrl و Shift براي انتخاب و حذف كانكشن ها
رفع مشكل حذف نمايش پهناي باند
و رفع چندتا مشكل ديگه كه الان يادم نيست.

* در صورتي كه با ترجمه اي كه كردم حال نكرديد مي تونيد فايل languages.ini رو با NotePad بازكرده و خودتون ترجمه رو ويرايش كنيد.
* فكر كنم (تست نكردم) با آپديت برنامه Uninstall خود به خود به برنامه اضافه بشه و نياز به نصب كامل نيست.
* كلا با آپديت مي تونيد از كليه امكانات جديد استفاده كنيد.
* اين نسخه كه الان داريد خود به خود آپديت ميشه اجازه خواستن از دفعه بعد كه آپديت رو گذاشتم شروع ميشه. چون الان رو سيستم شما ورژن قبلي نصبه يه بار بايد آپديت بشه (كه اتوماتيك هستش) تا تغييرات نهايي اعمال بشه.

نسخه كامل :
http://www.parvazeh.com/turbodialinfo.exe

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
با تشکر فراوان از شما نسبت به زحماتی که می کشید .

erroring

Registered User
لایک‌ها
2
با تشکر فراوان از شما نسبت به زحماتی که می کشید .
خواهش مي كنم. متشكر.

راستي يادم رفت بگم دوستاني كه الان نرم افزار رو دارن يه مدت طول ميكشه (تا دو سه روز) تا نرم افزار آپديت بشه اگه مي خواهيد همين الان آپديت بشه نرم افزارتون يا لينك آپديت رو كه الان ميدم دانلود كنيد و يا تو بخش Internet Option ، گزينه Delete Files و گزينه Delete all... رو بزنيد تا Cache اينترنتتون خالي بشه. در حالت عادي تا دو سه روز نرم افزار شماره نسخه رو از رو Cache مي خونه (نمي دونم چطور اين ايراد رو برطرف كنم!!!) و معمولا بعد از اين دوسه روز نرم افزارتون آپديت ميشه. اگه عجله داريد!!! لينك دانلود آپديت :
http://parvazeh.persiangig.com/tdiupdate.exe

ErfanEa

کاربر فعال
لایک‌ها
10
من هم خیلی خیلی ممنونم که به نطرات بقیه اهمیت میدین .
به این میگن برنامه .
* فكر كنم (تست نكردم) با آپديت برنامه Uninstall خود به خود به برنامه اضافه بشه و نياز به نصب كامل نيست.
اضافه میشه ولی توی شرتکات استارت نمیاد .
راستی یه سئوال : برنامه ی شما با *** مشکلی نداره ؟
و میشه یه پیشنهاد دیگه بدم که فکر میکنم خیلی به کار میآد ؟؟؟

بالا