erroring
Registered User
راستي اگه قابليتي به نظر ميرسه كه بدرد مي خوره اما نداره بگو تا اضافه كنيم!!!
به این نسخه جدید Uninstall را اضافه کرده اید؟ قبلی که نداشت:wacko:راستي اگه قابليتي به نظر ميرسه كه بدرد مي خوره اما نداره بگو تا اضافه كنيم!!!
سلام
من روی وستا نصب کردم و ولی به علت زیر ان unistall میکنم::::::::
این نرم افزار زورکی خودش رو توی start upقرار میده/ در حالی که مشکل رم دارم که کمه
از این پنجره تبلیغ هم هیچ خوشم نیمد:f34r:
قسمت totall خالی است . حساب نکرده!!!!!!!!!!!!!!!
با اینکه قسمت نمودار را disable کردم باز میاد!!!!!!!!!!!!!!!!!
این نرم افزار unistall نداره!!!!!!!!!!!!!!111:wacko::wacko:
فردا آخرين امتحانمو بدم درستش مي كنم قول ميدم!!!(فكر كنم قول پنجم ششمم شده كه به بچه هاي تاپيك دادم)چکار کنم تا هر وقت که اجرا میکنم توی startup نره .تازه هر وقت از طریقmsconfigاون رئ حزف میکنم به محز اجرا
دو باره میره توی startupبه این میگن دگه زورکی
لطفا وقی توی وستا تست شد خبری بدهید . میتونه برنامه جالبی باشه
مربوط ميشه به ويستا تو ايكسپي خودم بارها تست كردم و بعد از كانكت شدن برنامه رو اجرا كردم فهميده كه كانكته.در ضمن اگر بهد از برقرای ارطباط اینرنتی برنامه اجرا بشه توانایی تشخیص کتنکشن رو نداره.
یعنی اسکون قرمز میمونه. و نمی فهمه که اتصال داریم
- حجم آپديت 500 كيلو بيشتر نيست. تازه ماهي يه بارم فكر نكنم آپديت بذارم.
2 - حجم برنامه 2 مگه حجم Rar اون ميشه تقريبا 1.5 مگ زياد فرقي نمي كنه. اگه فكر مي كني اكتيو ايكس هاي لازم رو داري مي تونم يه نسخه بدون اكتيو ايكس بذارم. كه حجمش ميشه تقريا 900 كيلو
منتظر نظرت هستم.
كاملا حق باشماست مشكلات برطرف ميشه. به زوديمیدونی ،حس خوبی نداره که یه برنامه همه ی کارهاش رو سر خود انجام بده ( آپدیت کردن - خودش رو بزاره توی Startup - شرتکات روی دسکتاپ و ... ) . با اینکه حجمه آپدیتش کمه ولی بهتره یه خبری بده بگه میخوام آپدیت کنم .
و اینکه موقع ی نصب مسیر پیش فرض برای نسب رو C:\Program Files\Turbo Dial Info انتخاب میکنه . بهتر نیست مثل بقیه ی برنامه ها اول ببینه درایو ویندوز کدومه بعد مسیر پیشفرض رو توی درایو ویندوز انتخاب کنه ؟؟
میدونم که چند ثانیه بیشتر طول نمیکشه که مسیر رو عوض کنیم ولی فکر میکنم اینجوری برنامت حرفه ای تر باشه .
و همینطور موقع ی نصب ، چک نمیکنه که اصلا قبلا نصب شده یا نه ؟ همینطور نصب میکنه . حتی نمیپرسه که OverWrite کنم یا نه )
مثلا من اومدم دوباره نصبش کنم ، دیتابیسش پاک شد !!!
یه چیزه دیگه . نمی شه این اطلاعات رو کاری کنی که بشه save کرد ( به صورت فایل Txt یا Xls یا ...) یه وقت لازم میشه یه قسمت رو سیو کنیم که حساب کار دستمون باشه .
و فکر میکنم بهتر باشه که برای Delete کردن امکان انتخاب کردن با کلید های Ctrl یا Shift وجود داشته باشه . (اینجوری برنامت حرفه ای تر میشه )
حالتی که الان وجود داره اینه که یا فقط یکی رو بشه پاک کرد یا همه ی اونایی که لیست شدن .
unistall رو هم که دوستان گفتند .
سلام
اشکال اخری حل شد
بعد اتصال کانکشن رو تشخیص داد
منتظرم تا ایرادهای وستا رو حل کنی
امید توی امتهان بیست شی
خواهش مي كنم. متشكر.با تشکر فراوان از شما نسبت به زحماتی که می کشید .
اضافه میشه ولی توی شرتکات استارت نمیاد .* فكر كنم (تست نكردم) با آپديت برنامه Uninstall خود به خود به برنامه اضافه بشه و نياز به نصب كامل نيست.