• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار های مربوط به اینترنت پر سرعت (adsl و wireless )

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
بهزاد جان کمکم نمیکنی
164.gif

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
بچه ها نظر من در مورد بهترین دانلود منیجر عوض شد بهترین دانلود منیجر LeechGet2006 هست من الان که ویندوزم رو عوض کردم سرعتم دیگه صفر نمیشه از 8 هست تا 30 خیلی جالبه نمیدونم برای چی انقدر نوسان داره ولی سرعت معمول رو میشه گفت 13 تا 15 هست البته این چند ثانیه هست نوسان دوباره شروع میشه
39.gif
در کل از همه بهتره اگه فایل ها رو پوچ نکنه رتبه اول رو بدست میاره از نظر من
109.gif

بهزاد منم مثل تو طرفدار LeechGet2006 شدم
92.gif

behzad_abd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از shakira :
بچه ها نظر من در مورد بهترین دانلود منیجر عوض شد بهترین دانلود منیجر LeechGet2006 هست من الان که ویندوزم رو عوض کردم سرعتم دیگه صفر نمیشه از 8 هست تا 30 خیلی جالبه نمیدونم برای چی انقدر نوسان داره ولی سرعت معمول رو میشه گفت 13 تا 15 هست البته این چند ثانیه هست نوسان دوباره شروع میشه
39.gif
در کل از همه بهتره اگه فایل ها رو پوچ نکنه رتبه اول رو بدست میاره از نظر من
109.gif

بهزاد منم مثل تو طرفدار LeechGet2006 شدم
92.gif
شما 10 روز بن میشی فعلا !!!!!!!!!!

برای اینکه از تنهایی در بیای از مسنجر استفاده کن! ادم کن

Amirpooyan

Registered User
لایک‌ها
20
نرم افزارهایی برای دیدن شبکه های تلویزیونی (ایستگاهی و ماهواره ای) کشورهای مختلف از روی اینترنت هست. از بین این نرم افزارهای من دو نرم افزار زیر را امتحان کردم:

Satellite TV for PC
Free Internet TV​

من از برنامه Free Internet TV بیشتر خوشم آمد، ولی برخلاف اسمش نرم افزار رایگان نیست و جستجو به دنبال کرک یا سریال برای استفاده بهتر (بهتر بگم سوء استفاده) پیدا نکردم. در بین دوستان کسی هست، که نرم افزار دیگری در این زمینه به من معرفی کند؟

masoud57

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
تعداد 25 دستگاه مودم adsl zyxel p-660hn-t1h,t1a آکبند با گارانتی به بالاترین قیمت پیشنهادی بفروش میرسد.
09156909122
لطفا قیمت را فقط SMS کنید.

بالا