• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار گزارش گيري از فعاليت مودم

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
فرض كنيد يه كامپيوتر داريم كه مثلا 100 نفر ازش استفاده ميكنن و هر كسي با User خودش وارد سيستم ميشه حالا ما ميخوايم ببينيم هر نفر كي از مودم استفاده كرده و به اينترنت وصل شده و چه شماره تلفني رو در چه ساعتي گرفته و كي قطع كرده؟
متاسفانه Event Viewer ويندوز username كه با اون اينترنت وصل شده نميگه و فقط ساعت تماس و نام user اينترنت رو ميده. در ضمن نگين كه برم برنامه هايي مثل dialupass بگيرم ببينم هر كسي چه connection اي درست كرده و تو event viewer نگاه كنم كه اون connection كي وصل شده.
اگه كسي همچين برنامه اي سراغ داره به ما بگه ممنونش ميشيم.

bpco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين برنامه فكر كنم كار شما راه بندازه:

DialSpy يک نرم افزار کاملا رايگان ايرانی است که به شما اين امکان را ميدهد که از ميزان ارتباط تلفنی با اينترنت و کليه جزئيات اعم از هزينه استفاده از تلفن و هزينه اينترنت آگاهی پيدا کنيد و آنها را به صورت آرشيو داشته باشيد. DialSpy ميتواند منبع بسيار خوبی برای اطلاع از ميزان مصرف شده از کارتهای اينترنت در هر زمان بدون نياز به اتصال به اينترنت باشد.

يکی از قابليتهای بسيار جالب DialSpy که متاسفانه با وجود تلاش بسيار فقط تحت ويندوز های NT فعال است (مانند XP و 2000 و 2003)، نمودار سرعت تماس آن ميباشد که همانند تصوير بالا به صورت آنلاين سرعت لحظه ای انتقال اطلاعات را نشان ميدهد و ميتواند معيار بسيار خوبی برای شناسايی کيفيت اتصال به اينترنت باشد.
طرف راست اين نمودار تا خط عمودی سبز مربوط به اطلاعات در حال دريافت و طرف چپ خط سبز که کوچکتر است (به دليل اهميت کمتر) نمودار اطلاعات در حال ارسال ميباشد.

ديگر امکانات DialSpy

امکان تعريف انواع تعرفه های تلفن و اينترنت
Update شدن تعرفه تلفن داخل شهری برای ايران در صورت تغيير
امکان فيلتر کردن گزارش بر اساس تاريخ کاربر و...
امکان چاپ گزارش
مجهز به راهنمای 2 زبانه فارسی و انگليسي

http://www.softpersian.com/Farsi/products/dialspy/

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به چقدر زود!
خيلي ممنون كه جواب دادين.
حالا من امشب مي رم امتحانش مي كنم نتيجه اش رو اينجا ميذارم.

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
تا حالا كه گزارشش عالي بوده (يعني كامل اون چيزايي رو كه من ميخواستم بهم داده) فقط من هنوز مطمئن نيستم كه روي user هاي غير ادمين هم كار ميكنه يا نه.
ولي كلا تا حالا ازش خوشم اومده ، دم برنامه نويسش گرم ، خداييش ايول داره :)

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
خيلي برنامه خوبيه فقط من خيلي دوست داشتم كه به جاي اسم connection شماره تلفني كه گرفته شده رو مينوشت و همچنين موقع اجرا يه كليدي داشت كه اون رو مخفي كنه از ديد كاربرا (مثل keylogger ها عمل كنه) ولي اين هم خودش خيليه.
bpco جان واقعا دستت درد نكنه به خاطر معرفي همچين برنامه اي. :)

بالا