سلام يه سوال داشتم كه خيلي تو اين فروم جستجو كردم و فايل manual برنامه NTTacPlus 2 رو هم يه نگاهي انداختم همينطور خود سايت برنامه اما هنوز مطمئن نشدم و جاي سوال باقيست:
اگه در داخل يك شبكه محلي بخواهيم به كاربران شبكه اينترنت رو مجاني ندهيم و حساب كتاب و AAA داشته باشد چطوري ميشه؟
آيا اين پيشنهاد عمليه ؟ :
1- نصب Keiro WinRoute FireWall 5.1.9 هم براي اتصال به اينترنت و به اشتراك گذاشتن و Cache كردن آن در شبكه و هم امنيت شبكه (البته بماند كه اينجوري يه جورايي تو حسرت Traffic Shaping مي مونم.)
2- تعريف كاربران WinRoute به فرم Radius در خود برنامه WinRoute
3- نصب NTTacPlus 2 بر روي همان سرور و تعريف كاربراني كه قبلا در WinRoute تعريف شده اند به همراه تعريف كلمه عبور ميزان استفاده و غيره
(آيا براي اين نوع استفاده نياز به نصب ساير برنامه هاي كمكي مانند TACBOX كه آقا Koorosh فرمودند نيز هست يا نه؟)
در نهايت كاربران با تنظيم Proxy & Port سرور در اينترنت اكسپلورر و وارد كردن نام كاربر و رمز عبور از اينترنت استفاده مي كنند.
و آيا مي توان به برنامه Accounting اين قابليت رو داد كه اگر كاربري پنجره اينترنت اكسپلورر خود را نبندد بعد از پنج دقيقه كه هيچ مصرفي از اينترنت نداشت ديگر از حسابش زماني كسر نگردد و آن پنج دقيقه هم برايش منظور نگردد ولي همچنان متصل به سرور و Authenticate بماند تا وقتي كه اولين درخواست او از اينترنت تامين شود (مثلا 2 دقيقه چك كردن ميل و بعد 10 دقيقه Download و بعدش 12 دقيقه نامه نوشتن و نداشتن Send و Receive تا زدن دگمه Send و فرستادن نامه و بعدش 4 دقيقه عدم استفاده از اينترنت و بعد يك دقيقه چك كردن ميل و بعد بستن همه پنچره هاي اينترنت اكسپلورر و مربوط به اينترنت بايد بجاي اينکه 29 دقيقه از حساب کاربر شبکه LAN کم کند 17 دقيقه کم کند تا عدالت رعايت شود . البته من فکر مي کنم تنها راه اينکه در يک شبکه LAN بخواهيم Accounting کنيم همين باشه چون ديگه چيزي به مفهوم Connecting و Disconnecting در اينجا نداريم که مبناي زماني باشه.
خلاصه اينکه هم به کمک شما خيلي نياز دارم و هم خود برنامه NTTacPlus 2.02 رو پيدا نکردم کرکشو هم هنوز امتحان نکردم (lomalka.ru) پس از اين نظر هم من رو دريابيد :
[email protected]
با تشكر