• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار Billing Accounting برای ISP

M.P.A

Registered User
لایک‌ها
3
انشا الله و ما هم براي شما و همه پرشين تولزي ها آرزوي موفقيت مي كنيم

ilia

Registered User
لایک‌ها
0
قبل از كار اون آدم بي شعور اينجا خوب بود . اما الان كمي سرد شده . همه بچه ها ديگه با هم آشنا شدن . يك راست از هم سوالهاشونو ميپرسن .كاش بچه ها دوباره بيان . البته كم كم دم امتحاناته و اكثرا دانشجو . شايد بعد امتحانا بيشتر بشه !
بابا اين تازه وارد رو از جلوي ما بر دارين به خودا افت داره !
:D

nkm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
علي جان شور نزن درست ميشه

احسان جون ، اين باشه برات تجربه
لطفا بك آپ هارو زودتر بردارين كه اين مشكل پيش نياد
ديگه بعضي از دوستان نميدونم سرد شدن يا اينكه مشكل دارن ديتر از قبل سر ميزنن
البته حق هم دارن كه نتجه زحمات دود بشه

اون كسي كه اين كار رو كرد بيش از اون چيزي كه به ما ضربه زد به خودش و كساني كه تازه ميان ضربه زد
چون اين سايت واقعا با بقيه جاها فرق داشت
يه منبع اطلاعاتي كامل حالا رفع اشكالش كه ديگه ...

koorosh

Registered User
لایک‌ها
10
ما زنده ايم و سعی مون رو ميکنيم تا اطلاعات خودمون رو به اشتراک بگذاريم تا ياد بگيريم و ياد بديم.

يه درخواست از دوستان ديگه دارم، اگر سوالی که جنبه عمومی داره بصورت اختصاصی پرسيده شد، يا بحث رو به انجمن منتقل کنيد و يا اگر علاقه داريد بصورت خصوصی انجام بدين، پس از پايان بحثتون، يه خلاصه ای ازش رو به اينجا هم منتقل کنيد.

nkm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چشم!!!
اطاعت

miladmovie

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
كورش من يك سوال دارم اين برنامه ها با چه ديتابيسي كار مي كنند؟
آخه من خودم خواستم با PHP يك برنامه درست كنم كه برند اكانتشون رو ببينند ولي نمي دونم اون شركت هاي ISP اطلاعاتشون رو توي چه ديتابيسي مي ريزند؟

اصلا ديتابيسها يكي هستند ديگه(منظورم ديتابيس هاي برنامه و ديتابيسهاي كه بايد از طريق سايت خونده بشند؟حتما ديگه؟)

koorosh

Registered User
لایک‌ها
10
Database ها مختلف هستند، Access ، SQL Server ، MySQL و . . .

بله يکی هستند.

Sharafi_admin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام يه سوال داشتم كه خيلي تو اين فروم جستجو كردم و فايل manual برنامه NTTacPlus 2 رو هم يه نگاهي انداختم همينطور خود سايت برنامه اما هنوز مطمئن نشدم و جاي سوال باقيست:
اگه در داخل يك شبكه محلي بخواهيم به كاربران شبكه اينترنت رو مجاني ندهيم و حساب كتاب و AAA داشته باشد چطوري ميشه؟
آيا اين پيشنهاد عمليه ؟ :
1- نصب Keiro WinRoute FireWall 5.1.9 هم براي اتصال به اينترنت و به اشتراك گذاشتن و Cache كردن آن در شبكه و هم امنيت شبكه (البته بماند كه اينجوري يه جورايي تو حسرت Traffic Shaping مي مونم.)
2- تعريف كاربران WinRoute به فرم Radius در خود برنامه WinRoute
3- نصب NTTacPlus 2 بر روي همان سرور و تعريف كاربراني كه قبلا در WinRoute تعريف شده اند به همراه تعريف كلمه عبور ميزان استفاده و غيره
(آيا براي اين نوع استفاده نياز به نصب ساير برنامه هاي كمكي مانند TACBOX كه آقا Koorosh فرمودند نيز هست يا نه؟)

در نهايت كاربران با تنظيم Proxy & Port سرور در اينترنت اكسپلورر و وارد كردن نام كاربر و رمز عبور از اينترنت استفاده مي كنند.

و آيا مي توان به برنامه Accounting اين قابليت رو داد كه اگر كاربري پنجره اينترنت اكسپلورر خود را نبندد بعد از پنج دقيقه كه هيچ مصرفي از اينترنت نداشت ديگر از حسابش زماني كسر نگردد و آن پنج دقيقه هم برايش منظور نگردد ولي همچنان متصل به سرور و Authenticate بماند تا وقتي كه اولين درخواست او از اينترنت تامين شود (مثلا 2 دقيقه چك كردن ميل و بعد 10 دقيقه Download و بعدش 12 دقيقه نامه نوشتن و نداشتن Send و Receive تا زدن دگمه Send و فرستادن نامه و بعدش 4 دقيقه عدم استفاده از اينترنت و بعد يك دقيقه چك كردن ميل و بعد بستن همه پنچره هاي اينترنت اكسپلورر و مربوط به اينترنت بايد بجاي اينکه 29 دقيقه از حساب کاربر شبکه LAN کم کند 17 دقيقه کم کند تا عدالت رعايت شود . البته من فکر مي کنم تنها راه اينکه در يک شبکه LAN بخواهيم Accounting کنيم همين باشه چون ديگه چيزي به مفهوم Connecting و Disconnecting در اينجا نداريم که مبناي زماني باشه.
خلاصه اينکه هم به کمک شما خيلي نياز دارم و هم خود برنامه NTTacPlus 2.02 رو پيدا نکردم کرکشو هم هنوز امتحان نکردم (lomalka.ru) پس از اين نظر هم من رو دريابيد : [email protected]

با تشكر

aryagohar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين مطالبي كه شما فرموديد اگه شخص عادي هم كه قابليت تشخيص داره هم بخواد حساب كتاب كنه كم مياره.
نه اينجوري نميشه. چطور نرم افزارت تشخيص بده كه كي فلان پنجره اكسپلورش بازه ولي بي استفاده.
*** هم راه ساده ترش هست.

Sharafi_admin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مثلا با تجزيه و تحليل فايل HTTP LOG كه همه دسترسي ها رو با زمان و نام كاربر و IP كامپيوترشون ميده ميشه اين كارو كرد مثلا من يه فلوچارت واسه اينكار كشيدم كه به صورت Offline اينها رو محاسبه كنه اما اين خيلي به كارم نمياد و بايد online باشه تا اينكه اعتباري باشه

omid650

Registered User
لایک‌ها
0
كوروش خان در مورد kill user در nttacplus براي access server هم تجربه اي دارين؟
منظورم patton هست

koorosh

Registered User
لایک‌ها
10
در مورد Patton شرمنده ام. هيچ تجربه ای ندارم :(

sinoori

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Not for ISP only for an internal LAN
سلام
اين راهي كه شما نوشتيد عملي نيست من امتحان كردم
[email protected]

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
اين RBS كه ميگين چي هست؟
راستي من هم واسه اينترنت توي LAN (حداكثر 10 client) به يه برنامه accounting نياز دارم ولي بودجه ام محدود هست (حداكثر 50000 تومان)

rh_summer59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت همه بچه ها
اگه ممكنه منو در نصب ISA SERVER راهنمايي كنيد .مشكلي كه من در تنظيم دارم اينه كه وقتي تعداد user ها زياد ميشه حدود پنج دقيقه قطع ميشه وبعد خود به خود وصل ميشه و اين حالت هر نيم ساعت يك بار اتفاق مي افته.
بعد اينكه در شبكه داخلي سايت هاي كش شده رو سريع مياره ولي در dial up از كش نمياره.

mohammad1359

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر من نرم افزار (((WebTac )))قدرتمندترين و كامل ترين نرم افرار در زمينه Acconting است.
و قيمت اون هم نسبت به كارائي بالائي كه داره واقعا عاليه . :)
در ضمن اونو ميتونيد 1 ماه به آزمايشي و مجاني نصب كنيد.

gojefarangi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
webtac واقعا عاليه.

بالا