• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Symbian S60 ٠

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
برنامه ای برای دیدن فایلهای PDF و کتابهای الکترونیکی با فرمت جدید

این برنامه دو قسمته یک قسمت روی کامپیوتر شما نصب میشه و با اون فایلهای PDF رو به فایهای Repligo تبدیل میکنید و برنامه دوم که روی موبایل نصب میشه قابلیت خواندن فایلهای تبدیل شده رو به موبایل میدهد

البته برنامه هایی هم هست که فایل PDF مستقیما خوانده میشوند ولی این برنامه برای فایلهای سنگین بهتر جواب میده معمولا خونا تر هم هست. البته با فارسی کمی مشکلل دارد

RepliGO.PDF.Mobilizer.v1.0.1

کانورتور( روی PC)

REPLIGO VIEWER روی موبایل نصب شود

A.S.A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من میخوام تمام contact های توی دفتر تلفن یه SonyEricsson P900 رو به یه دونه Nokia 8800 انتقال بدم ولی وقتی که با بلوتوث میفرستمشون ارور میده و میگه که نمیتونه شاید چون 700-800 تا contact هست اینجوری میشه
نمیدونم ...

خواهش میکنم کمکم کنید کلافه شدم
ممنون

mehryar

Registered User
لایک‌ها
255
به نقل از 3soot :
خب اينم برنامه بلك ليست كه احتياج به توضيح نداره تماس هاي ورودي رو ميتونيد با اون فيلتر كنيد :rolleyes:
طرز رجيستر كردن اونرو رو هم ميگي چون من هر كاري كردم نشد:(

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
برای رجیستر بلک لیست توی فایل زیپ شده که دانلود کردید یه فایلی هست با پسوند app. این فایل رو با اتفاده از برنامه feexplorer توی محل نصب دایرکتوری برنامه و بجای همون فایل اصلی و همنام اون app. کپی پیست میکنید و اوکی رو میزنید .. کار تمومه ..

♂MAJID

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
برنامه ای برای ن 80 نیومده ؟؟!!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از ♂MAJID :
برنامه ای برای ن 80 نیومده ؟؟!!

چند تایی دیدم که اومده. مثلا آفیس رو دیدم کرک شده و چند تا برنامه و بازی ولی متاسفانه فعلا تو کارش نیستم

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
آخرین آپدیت آنتی ویروس سیمانتک مربوط به 6 جولای 2006

Symentec Mobile Security Antivirus Virus def Update 6 july
so guys here the latest virus definations update for Symmentec Antivirus dated 6 july 2006 enjoy the post.... :)

To apply update:
I might suggest you to disable your symantec first before applying the update.
Inside this zip archive you will find another 2 files (savce.def & script.dis)
You should copy only this files to c:\system\apps\symcs (overwrite them)

DOWNLOAD

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
یک نرم افزار مفید و کاربردی
فرق این نرم افزار با آنتی ویروسها اینه که آنتی ویروسها از ویروسی شدن گوشی جلوگیری میکنند ولی این نرم افزار قدرت این رو داره که گوشی ویروسی رو از ویروس پاک کنه. البته این برنامه برای همه ویروسها نیست بلکه برای پاک کردن چند شاخه از ویروسهای قوی هست که به راحتی پپاک نمیشوند . این نرم افزار میتونه خیلی گوشیها رو از فلش کردن و فرمت کردن نجات بده.

Discovered: October 25, 2005
Updated: June 29, 2006 02:37:35 PM GDT
Type: Removal Information

This tool is designed to remove the infections of the following threats:

SymbOS.Cabir
SymbOS.Cabir.B
SymbOS.Commwarrior.A
SymbOS.Commwarrior.B

Note: This removal tool is designed to run on Nokia Series 60 mobile phones.

Note:
The current version of the tool is version 1.0.5.
The certificate details are as follows:

symantec.mobile.threats.removal.tool.3.gif

Issuer:
Symbian Limited
Owner:
Symantec Corporation
Expires:
06/27/2016
Serial number:
554E3938F3A3BFB6ED39D54C9653BDBD
Valid from:
06/28/2006

DOWNLOAD

mahsa rahimi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خسته نباشيد
راستش رو بخوايد من نرم افزار SmartAnswer رو كه خودتون گذاشته بوديد رو دريافت و نصب كردم براي منشي موبايلم ! اما نتونستم ازش استفاده كنم يعني اصلا مثل اينكه پيغامگير يا همون منشي نيست و اصلا هر چي تنظيمش ميكنم پيغام رو پخش نميكنه براي كسي كه زنگ ميزنه
من هم مثل شما اقاي سه صوت گوشيم 6630 هست و فقط مشكلم تا حالا با يه منشي براي اين گوشي هست كه كار كردن باهاش رو قبلا خودتون امتحانش كرديد و مطمئنيد كار ميكنه و هم بتونه فايل هايي كه ما براش تعريف ميكنيم رو براي افراد به عوان پيغام پخش كنه
اصلا بين شما بروبچ كه گوشي 6630 داره چه نرم افزاري براي منشي خودشون رو گوشي نصب كردن ؟؟؟ لطفا اگر با همون كار ميكنن و مطمئنن هيچ مشكلي نداره و تنظيماتشم بلدن كه به من ياد بدن لطفا معرفي كنن كه منم از اين نرم افزار استفاده كنم و مشكلم حل بشه
منتظرم
ممنون

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از mahsa rahimi :
خسته نباشيد
راستش رو بخوايد من نرم افزار SmartAnswer رو كه خودتون گذاشته بوديد رو دريافت و نصب كردم براي منشي موبايلم ! اما نتونستم ازش استفاده كنم يعني اصلا مثل اينكه پيغامگير يا همون منشي نيست و اصلا هر چي تنظيمش ميكنم پيغام رو پخش نميكنه براي كسي كه زنگ ميزنه
من هم مثل شما اقاي سه صوت گوشيم 6630 هست و فقط مشكلم تا حالا با يه منشي براي اين گوشي هست كه كار كردن باهاش رو قبلا خودتون امتحانش كرديد و مطمئنيد كار ميكنه و هم بتونه فايل هايي كه ما براش تعريف ميكنيم رو براي افراد به عوان پيغام پخش كنه
اصلا بين شما بروبچ كه گوشي 6630 داره چه نرم افزاري براي منشي خودشون رو گوشي نصب كردن ؟؟؟ لطفا اگر با همون كار ميكنن و مطمئنن هيچ مشكلي نداره و تنظيماتشم بلدن كه به من ياد بدن لطفا معرفي كنن كه منم از اين نرم افزار استفاده كنم و مشكلم حل بشه
منتظرم
ممنون

همون اسمارت انسور به خوبی کار میکنه . شاید turn on رو نمیزنی یا گزینه هاشو اشتباه تنظیم کردی ولی بهترین منشی تلفنی همین اسمارت اسنور 2.05 و 2.04 است بدون مشکل هم کار میکنه

mahsa rahimi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به خدا هر كاري ميشد باهاش كردم
ترن انم زدن
اصلا آقا يه كاري كنيم شما اگر مطمئني و خودت ازش رو 6630 استفاده ميكني لينك همون نسخه اي كه داري بزار تا من دريافتش كنم بعد شما بگو تنظيماتش رو چه جوري كنم اون موقع تست كنيم

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از mahsa rahimi :
به خدا هر كاري ميشد باهاش كردم
ترن انم زدن
اصلا آقا يه كاري كنيم شما اگر مطمئني و خودت ازش رو 6630 استفاده ميكني لينك همون نسخه اي كه داري بزار تا من دريافتش كنم بعد شما بگو تنظيماتش رو چه جوري كنم اون موقع تست كنيم

لینکش یاد نیست. ایمیل بده برات سند کنم

mahsa rahimi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
راستش رو بخوايد من نسخه هاي مختلفي دارم از اين نرم افزار اما بازم ميدونم كار نميكنه !!!
من نسخه SmartAnswer.v2.04 كه ميگن يكي از بهترين نسخه هاش هست رو نصب كردم و دارم اما كار نميكنه كركم كردم
يعني كار ميكنه ها همه چيزش ميزارنه تنظيماتشم انجام ميدم اما وقتي زنگ ميزنم تا تست كنم پيغام پخش نميشه
خيلي عجيبه
حالا اگر به غير از اين چيزي هست كه مثل همين تخصصي تو كار منشي باشه برام معرفي كنيد

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من همینقدر میدونم چون اسمارت انسور کارم رو راه انداخته با بقیه منشی ها کار نکردم!

Ames

Registered User
لایک‌ها
0
سلام. میشه خواهش کنم نرم افزار اکروبات ریدر رو که تو صفحه اول ( http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=44627 ) لینکشو گذاشته بودین رو دوباره Upload کنید؟ لینکش دیگه کار نمیکنه ممنون میشم.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
125.Telecom.Ring.Out.Tone.v1.50.S60.SymbianOS.Crac ked-BiNPDA

Tired of regular dial tone when you are calling someone? Ringout Tone allows users to customize their own dial tone by selecting the ringtones or songs from the users' phones.

Instead of hearing the ringout tone, with this Symbian application, you can play your preferable music which can be any type of the music file when you are calling someone. (Note: the music file type must be supported by your phone device.) As soon as the recipient answers the phone call, the ringout tone is stopped right away.

Compatible Devices

Nokia 3230
Nokia 6600
Nokia 6620
Nokia 6630
Nokia 6670
Nokia 6680
Nokia 6681
Nokia 6682
Nokia 7610
Nokia N70
Nokia N90

Doawnload

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
XSound Mp3 Player
by SymbCode

Price: $14.99
Submitted: 07/31/06
Version: 1.0.4

XSound is an mp3 song player with nice and clear graphical user interface. You can customize how to look like the screen with skins and images from your device. With Playlist Editor you can rearrange the list of the songs, and listen in the order you wish.
XSound has the best sound quality ever heard on cellphones. With trial version you can listen 15 minutes music. After it the application is asking for the registration code.

Detailed

• Plays MP3 files (MPEG-1/2/2.5, ABR, VBR).
• Stereo playback (if supported by phone).
• Displays ID3 tags, bitrate and frequency.
• Displays time elapsed and the length of the track.
• Volume control.
• Easy-to-use, continuous fast-forward and rewind.
• Associated to MP3 files.
• Skin and wallpaper support included. Add skins or your favorite pictures as wallpaper. For now 2 skins are available. The search engine has to find all images on the device. Only JPG files with the "jpg" and "jpeg" extension may be used.
• The best quality of sound ever heard.
• Available languages: English, German, Spanish, French, Japanese and Hungarian.
• The search engine has to find all mp3 songs on the device, or you can create and edit your own playlist. Search manually the storage devices.
• It is available to save the list of songs into file, and read it back if you need. So, you do not have to worry on application start-up to find again and again your the most favorite songs.

Image_tutorial.jpg

Requirements

Requires Symbian OS v.7.0 (min. Nokia 6600) and 1 MB of available free space

Compatible Devices

Nokia 6681, Nokia N-Gage QD, Nokia 6682, Nokia N-Gage, Nokia N-Gage-Cingular, Nokia N-Gage-AT&T, Nokia N-Gage-TMobile, Nokia 3230, Nokia 6670, Nokia N70, Nokia N72, Nokia 6630, Nokia N90, Nokia 9210 Communicator, Nokia 6260, Nokia Series 60, Nokia 7610, Nokia 6620, Nokia 6600, Nokia 6680

لینک

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
انتخاب فایل تصویری(موزیک+تصویر) بجای زنگ موبایل .. (خودم تست نکردم)

SkyeTones allows you to play ANY supported video clip as a Video Ringtone! *

No more paying for any of your Video Ringtones!
The smartest, easy to use Video Ringtone player available
Download videos from the Internet, PC or create your own video ringtones using the handicam feature of your phone
Allows you to set a video ringtone to a Profile or a Contact
Incoming calls will play the video clip assigned to that Contact or Profile
Multiple language support **

* Check your handset documentation for compatible video formats supported

DOWNLOAD

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
برنامه برای لاک کردن صفحه کلید موبایل به صورت اتوماتیک

All credits to quinze

Stop unwanted phone calls!

product-keylocker-pro_right_im.jpg

KeyLocker Pro adds an essentials function to the feature set of Nokia S60-Smartphones - an intelligent possibility to lock the keyboard based on time, profile and application rules. Now it will never happen again that your phone, just a little pressed on the keyboard, will perform expensive phone calls without your permission. Save pure money with KeyLocker Pro!

Features and functions:

* Custom lock timeout
* Custom sound on lock/unlock actions
* Custom hot key for lock/unlock operations
* Rule for lock or don't lock if charger connected
* Rule for lock at different profiles
* Rule for lock at different applications
* Don't lock phone during a phone call
* Keylock in Menue: Yes / No

Supported languages:
English and German

Platform: Nokia N70, Nokia 6680, Nokia 6681, Nokia 6630, Nokia 3230, Nokia 6260, Nokia 6600

DOWNLOAD

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
برنامه ای برای نمایش تمام صفحه تماس گیرنده(از نسخه های قبلی کاملتره)

Skyecaller allows you full screen caller display
The smartest looking caller-image display software available
Easy to use ...
Set an image to a contact
Incoming & Outgoing calls will display contact Image and Details full screen
Incoming & Outgoing text messages will display contact Image and Details full screen
See the images below

SkyeCaller_4Function_ver3.jpg

> Skyecaller Functions:

> Other Skyecaller Screenshots:

Compatible Devices
Nokia N70, Samsung SGH-D730, Nokia 6682, Nokia 6260, Nokia 7610, Nokia 6620, Samsung SGH-D720, Nokia 6600, Nokia 3230, Nokia 6670, Panasonic X700, Panasonic X800, Nokia 6630, Nokia 6680, Nokia 6681

لینک

بالا