به نقل از alireza_juve :3 سوت جان میبینم که کلا با خرید جناب چارلی به قسمت نرم افزارا اسباب کشی کردی و اونطرفا نمیای! و خبری از همسنگرا نمیگیری // راستی 3 سوت! این نرم افزارا که پی در پی و به خوبی معرفی میکنی و لینک میذاری فقط روی 6630 قابل نصب و اجرا هستن یا روی سایر گوشیای سیمبین 8 هم نصب میشن؟؟ مثلا روی ان 70؟ میخوام ببینم اگه خدا خواست و من ان 72 گرفتم میتونم از این نرم افزارایی که اینجا میگی استفاده کنم یا نه ؟
به نقل از 3soot :اين كه ديگه خيلي باحاله ميدونيد چيكار ميكنه؟؟؟؟
يه محيط مثل محيط مديدريت اس ام اس براتون ايجاد ميكنه كه ميتونيد يه كاري كنيد كه تمام اس ام اس هاتون ديده نشه و هيدن بشه و فقط با ورود به محيط اين نرم افزار ميتونيد اونارو ببينيد :blink: جالب اينكه ميتونيد براي ورود به اين نرم افزار يه پسورد تعريف كنيد كه خلاصه حسابي سكيور بشه كارتون :f34r:
اينم رو چارلي تست كردم خيلي خوب جواب داد
فك كنم خود سايت نوكيا هم اين برنامه رو داشته باشه واسه دانلود. ( براي دوستاني كه با رپيدشير مشكل دارن )به نقل از 3soot :فكر نميكنم
برنامه هاي بدر بخور و كليدي داري بزار اينجا بقيه استفاده كنند ممنون
من برنامه آكروبات ريدر رو هم دارم حجمش زياده ولي خيلي چيز رديفيه بايد يه جا آپلودش كنم بعد بزارم اينجا تا دوستان استفاده كنند ..... واقعا چيز باحاليه
به نقل از mozaso0 :3soot جان دستت درد نکنه ،بیشترشو دانلود کردم که برم نصب کنم ببینم چیه!
به نقل از esfandiyar2002 :آقا دم شما گرم..بسیار عالیه... راستی اون نرم افزار نقشه تهران که مرتب تو روزنامه آگهی می ده را دارین بذارین اینجا که آپ شده اش را دوستان استفاده کنن؟!
انگاری "نیا "فقط با گارانتی خودش این نرم افزار را می ده..