• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Symbian S60 ٠

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
TodayView v2.0 S60​

TodayView2.gif
TodayView1.gif

TodayView7.gif
TodayView4.gif

TodayView shows calendar events, unread messages and missed calls in a list.

Features:
- show events for specified amount of days
- show To-Do items
- show count of unread messages in inbox
- show count of new missed calls
- show meeting location
- open application from selected entry (opens calendar in today view or default view if selected date is not today)
- go to inbox directly
- launch Calendar, To-Do, Logs or Messages
- adding, deleting or changing Calendar event or To-Do item is updated real-time in TodayView
- installation package has English, Dutch, German, Portuguese and Finnish versions
- list format compact or detailed
- show alarm icon
- show events based on confidentiality (public, private, non-synchronized)
- show events containing specific subject or location

This program is freeware (but copyrighted). No warranty of any kind is provided, and all use is entirely at your own risk. You can distribute it freely but you may not charge any money from it.

فایل های ضمیمه

• todayview_2_0.zip
    35.5 KB · نمایش ها: 38

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
TCPMP v0.71.0

TCPMP v0.71.0

This player rocks. Similar to LCG SmartMovie, but nor report of any virus, like in LCG SM case.
It has internal codec for avi/divx/mpeg files, so it plays directly without encoding them. features fullscreen, rotate screen, zoom and fast forward... it even plays mp3 and ogg files (unlike LCG SM).
It's full/free.
Enjoy it.​

Supported file containers:
- AVI (*.avi)
- Matroska (*.mkv, *.mka)
- MP4 (*.mp4, *.m4a)
- Ogg Media (*.ogg, *.ogm)
- ASF (*.asf)

Supported audio codecs:
- Mpeg 1 Layer III
- Ogg Vorbis
- Musepack
- Windows Media Audio (on Windows Mobile devices)
- AC-3
- AMR
- Adpcm, uLaw

Supported video codecs:
- DivX
- XviD
- MPEG4-SP (plus B-frame support)
- MPEG1
- M-JPEG
- Windows Media Video (on Windows Mobile devices​
)

فایل های ضمیمه

• TCPMP v0.71.0.zip
    400.8 KB · نمایش ها: 168

nekooee

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزيز صفحات قبلي رو مطالعه ميفرموديد نرم افزار totall recall بهترين برنامه تو اين زمينه است .
كه آپلود شده است .
دوست عزيز اين برنامه که فرموديد اصلا بدر نمي خوره چون هم بوت رو کند ميکنه هم آيکون برنامه هايد نيست و در ليست برنامه ها باقي ميمونه که اين مسئله علاوه بر مزاحم بودن باعث خارج شدن تصادفي از برنامه ميشه و در ضمن هميشه چند ثانيه اول ضبط نميشه . اين همه عيب کم نيست؟ نه اين برنامه بلکه من هيچ برنامه اي که بدون عيب تو اين زمينه کار کنه هنوز نيافتم.

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوست عزيز اين برنامه که فرموديد اصلا بدر نمي خوره چون هم بوت رو کند ميکنه هم آيکون برنامه هايد نيست و در ليست برنامه ها باقي ميمونه که اين مسئله علاوه بر مزاحم بودن باعث خارج شدن تصادفي از برنامه ميشه و در ضمن هميشه چند ثانيه اول ضبط نميشه . اين همه عيب کم نيست؟ نه اين برنامه بلکه من هيچ برنامه اي که بدون عيب تو اين زمينه کار کنه هنوز نيافتم.

دوست عزيز ممكنه نظر شما در مورد گوشي خودتون درست باشه ولي در مورد تمامي گوشي ها صدق نميكنه ( عواملي مثل نوع گوشي و طبيعتا نوع سمبين و فريم وير گوشي و حتي كانفليكت و يا تداخل با ديگر نرم افزارها ميتونه در نظر شما در اين مورد تاثير بذاره) اين نرم افزار رو گوشي خود من نصبه ( 6630 ) نه تنها سرعت كل گوشي رو به هيچ عنوان نگرفته بلكه بسيار عالي كار ميكنه تا حالا يك بار هم نشده اون ايرادي كه شما فرموديد ( ضبط نكردن چند ثانيه اول مكالمات ) رو باهاش برخورد كنم و هم اينكه اصلا از بوق و ... نيز در حين مكالمات خبري نيست ، كار اين نرم افزار رو گوشي من كه چندين ماهه نصبه فوق العاده عالي و موثر است .

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
Record In & Out Call​

The first automatic mobile phone call recording software with revolutionary memory management​

screen1.jpg

Natural Recorder will solve the problem of important information missed during phone conversations. It will record all phone calls automatically, thanks to an innovative memory management scheme (patent pending).

NaturalRecorder will keep the last recordings up to a user-specified number of minutes, all older recordings will be automatically erased.
Recordings can then be played and some can be saved in permanent storage.

In addition it is possible to define a list of numbers (blacklist) that will be excluded from automatic recording.

In summary, Natural Recorder will keep a continuous recording window in the background with no user intervention needed, so all the important information you forgot or could not write down will always be available for playback.

Features
- Automatic recording of all phone calls
- Revolutionary memory management
- User selectable recording window
- No user intervention required

- When a specified amount of memory (number of recorded minutes) has been filled, NaturalRecorder will automaticaly erase the oldest recording thus freeing the memory.
- You can always save important recordings so that they will not be auto-erased​
.

فایل های ضمیمه

• ownpda-natural.recorder.v1.0.s60.cracked_310.zip
    51.3 KB · نمایش ها: 113
  • BeepOffV3-02Crkd.zip
    6.7 KB · نمایش ها: 127

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
3GV8 V8FlashSMS v1.10.S60.SymbianOS Cracked-BWOPDA.English-illusion​

نرم افزاري موثر براي ارسال فلش اس ام اس
( پيام هاي كوتاهي كه روي گوشي طرف ذخيره نميشه و مستقيما روي صفحه مياد )
قبلا يه ورژن از اينو گذاشته بودم ولي در اين ورژن ايراد زباني آن رفع شده است .​

- Send Flash SMS
- Supports unicode characters
- Send the SMS to multi-user whose numbers are seperate with ";"
- A Flash SMS appears directly on the phone's screen, instead of the 'Inbox'.
Its an useful alternative to normal SMS when you want to catch the recipients attention immediately.
The recipient has the option of 'Saving' the Flash SMS to his 'Inbox'.

Compatible devices
Nokia 7650/3650/3600/6600/6260/3620//3660/7610/
6630/6670/6680/6681//3230/N70/N72/N-Gage/ N-Gage QD
Panasonic X700/X800​

فایل های ضمیمه

• 3GV8.V8FlashSMS.v1.10.S60.SymbianOS.Cracked-BWOPDA.English.illusion.zip
    46.5 KB · نمایش ها: 174

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
MobiSystems MSDict Viewer v4.00 S60.SymbianOS.Cracked-illusion​

دوستان اهل ديكشنري بشتابيد براي دانلود جديدترين مدير ديكشنري ... با اين نرم افزار ديكشنري هاي متفاوتي رو كه روي گوشيتون نصب كرديد رو ميتونيد با اين نرم افزار بطور يكجا مديريت كنيد ... دوستان دقت كنند ديكشنري هائي توسط اين برنامه ساپورت ميشوند كه با MS dict شروع بشوند ;)

MSDict Viewer - an innovative dictionary reader specially designed to combine high data compression for memory restricted devices with a fast search algorithm, and user-friendly interface with amazing speed. The viewer supports multiple dictionaries installed at a time. Transcriptions facilitating pronunciation. Hyperlinks between different related articles. Text font remapping (dynamic changing of font sizes).

Also support for dictionaries installed on memory cards. Searching that starts on first letter you enter. Learning features - random word and word of the day. History lists of visited word. Single-tap search, starting on first letter. Wildcard filtration feature(the use of “*” replaces arbitrary number of symbols within words). Button allowing quick erase of the query field

What is New?

Fullscreen support
Page scrolling mode added
Handy custom filteres added to help you locate the word you are searching for:
Fussy filter- used when you are not sure of the correct spelling of a word
Keyword- used to locate the instances of a key word within other compound words
Wild card - "?" and "*" replace a letter and group of letters in words
Ability to select and change the language for MSDict menus and messages. The supported languages are- English, German, French, Spanish, Italian, Finish, Russian and Portuguese.
Copy single words, selected paragraphs or whole word definitions in external programs on your phone
Two different work modes- View and Selection for your convenience when browsing word definition

Compatible Devices:

Nokia 3230
Nokia 6260
Nokia 6600
Nokia 6620
Nokia 6630
Nokia 6670
Nokia 6680
Nokia 6681
Nokia 6682
Nokia 7610
Nokia N70
Nokia N72
Nokia N90
Panasonic X700
Panasonic X800
Samsung SGH-D720
Samsung SGH-D730

فایل های ضمیمه

• MobiSystems.MSDict.Viewer.v4.00.S60.SymbianOS.Cracked-illusion.zip
    406 KB · نمایش ها: 167

zeus_titan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام من یه ان 70 دارم. لطفا یک برنامه ی تبدیل دوربین به وب کم رو بزارید که کاربردی باشه و اموزشش.تا حالا کلی نصب کردم ولی کار ندادندستتون درد نکنه.

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام من یه ان 70 دارم. لطفا یک برنامه ی تبدیل دوربین به وب کم رو بزارید که کاربردی باشه و اموزشش.تا حالا کلی نصب کردم ولی کار ندادندستتون درد نکنه.

سلام
دوست عزيز براي اينكار تا بحال 2 نرم افزار موثر معرفي شده بنام هاي :
Mobiola WebCam
و ETI.FlyCam
كه البته هر دوي اينا رو من روي گوشي خودم ( 6630 ) نصب كردم و عالي جواب گرفتم ولي به نظر من ETI.FlyCam بهتره و كار باهاش راحت تر احتياج به كار و تنظيم خاصي نداره تو پك اون دو تا برنامه هست كه يكيشو رو گوشيت نصب ميكني دوميشم رو كامپيوتر برنامه رو از رو گوشي اجرا ميكني و با بلوتوث به كامپيوتر و برنامهاي كه روي كامپيوتر نصب كردي و بازش كردي كانكت ميكني .... همين .
از طرف ديگه مثلا ياهو مسنجر رو وب كم رو فعال ميكني ميبيني كه تصوير اومده تو بخش وب كمش .... :) احتياج به هيچ تنظيم و كار خاصي نداره ولي اينكه اين رو گوشي شما جواب بده بايد تست كنيد يه بنده خدائي اينو رو ان 72 خودش نصب كرده بود جواب گرفت و توپ كار كرد رو ان 70 هم بايد قاعدتا جواب بده آخرين ورژن اين برنامه رو ميزارم
موفق باشيد

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ETI.FlyCam.v1.01.S60.SymbianOS7.Cracked-BiNPDA​

TURN ON the Bluetooth Webcam in your Phone! The ONE and ONLY Toy you MUST have!​

ETI brings you the FIRST in our innovative range of PowerToys, FlyCam. It has all that it takes to bring out the VIDEO power from your Symbian Series 60 phones.

No more wires! Imagine the Freedom and Fun when messaging with your friends!

With FlyCam, it turns your Symbian handphone into a high quality portable Real-time video cam to enhance your chatting.

It transforms your Bluetooth Camera phone into a PC-compatible webcam that's 100% compatible with all camera applications for MSN Messenger, Yahoo! Messenger, Netmeeting, etc.

No need to buy another piece of gadget, just install IT into your phone. It is easily one of the most affordable webcams!

MORE benefits!

* Crystal Clear and Sharp Images
Makes full use of the series 60 Mega pixel camera.

* Smooth QVGA Size Video
Creates Ultra smooth 320x240 video.

* Audio (Coming SOON!)
Includes Audio capability to deliver True multimedia communication.

Note: Works with Windows XP

Compatible Devices

Nokia 3230
Nokia 6260
Nokia 6600
Nokia 6620
Nokia 6630
Nokia 6670
Nokia 6680
Nokia 6681
Nokia 6682
Nokia 7610​

Download here

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
Bulbon.Comeks.v1.46.S60.SymbianOS.Cracked-BiNPDA​

The application for creating comic strips with your camera phone. You can take and filter photos; add speech bubbles and comic-style icons and share your multi-frame strips via MMS​

comeks_anim.gif

Comeks is a content production tool for Series 60 mobile phones. It supports the users in creating and sharing richer and more fun mobile media content. 1+1+1>3 Comeks allows the users to create comic strips or stories with their camera phone. The users can: - Take and filter photos - Add a borders, speech bubbles and comic-style icons to them - Create a sequence of these images - a comic strip - Share the created comic strips with friends (MMS, Bluetooth, IR or E-mail) Comeks is a lot of fun in many contexts. You can for example keep a travel diary or use it together with toys to make pictorial fairytales for children. If you own action figures you can make “real” Spider Man etc. comic stories. Comeks also lends itself for more serious uses such as making a storyboard for a film or installing instructions for electronic equipment. With a fully graphical, easy and intuitive user interface being creative is a lot of fun. So go on, create comic strips with your mobile phone, be a Comeks artist!

Compatible Devices

Nokia 3230
Nokia 6260
Nokia 6600
Nokia 6620
Nokia 6630
Nokia 6670
Nokia 6680
Nokia 6681
Nokia 6682
Nokia 7610
Nokia N70
Nokia Series 60​

Download here​

nekooee

Registered User
لایک‌ها
0
خود ضد ويروس سايمانتك

Download

آخرين آپديت اين ضد ويروس مربوط به 6 روز پيش :)

براي آپديت هم اين كار هارو بايد انجام بدهيد :​

Set first auto-protect & Firewall OFF before applying Updates

Extract .zip file for
savce.def & script.dis
Copy and Paste{overwrite}
them to C:\system\Apps\symcs\

با اين مجموعه شما صاحب بروزترين و قدرتمند ترين ضد ويروس خواهيد شد​

دوست عزيز من اين ويروس کش رو به خاطر آپديتهايي که واسش مياد دانلود کردم و روي 7610 نصب کردم. اما خيلي سرعتش پايين و دائما باعث هنگ کردن گوشي ميشه و گوشي خود به خود ريسيت ميکنه يا از برنامه بيرون ميپره و کلا نميشه استفاده کرد حالا روي 7610 اينجوريه يا اين که شما قرار دادين مشکل داره؟
ممنون ميشم اگر راهنمايي کنيد

nekooee

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزيز ممكنه نظر شما در مورد گوشي خودتون درست باشه ولي در مورد تمامي گوشي ها صدق نميكنه ( عواملي مثل نوع گوشي و طبيعتا نوع سمبين و فريم وير گوشي و حتي كانفليكت و يا تداخل با ديگر نرم افزارها ميتونه در نظر شما در اين مورد تاثير بذاره) اين نرم افزار رو گوشي خود من نصبه ( 6630 ) نه تنها سرعت كل گوشي رو به هيچ عنوان نگرفته بلكه بسيار عالي كار ميكنه تا حالا يك بار هم نشده اون ايرادي كه شما فرموديد ( ضبط نكردن چند ثانيه اول مكالمات ) رو باهاش برخورد كنم و هم اينكه اصلا از بوق و ... نيز در حين مكالمات خبري نيست ، كار اين نرم افزار رو گوشي من كه چندين ماهه نصبه فوق العاده عالي و موثر است .

بله ممکنه که روي گوشي شما سرعت مناسبي داشته باشه و اينکه فريم ور تاثير بسزايي داره منکر نيستم ولي قبول کنيد که آيکن آن در ليست برنامه‌هاي در حال اجرا (که با نگه داشتن کليد منو پديدار مي‌شوند) واقعا يک عامل مزاحم است و علاوه بر مزاحم بودن احتمال بسته شدن برنامه به صورت تصادفي توسط شما يا فرد ديگري بسيار بالاست. تازه شما اگر گوشي خود را به فرد ديگري بديد و بعدا بخواين مکالمات او را گوش بدين اين آيکون طرف را سريعا از اين قضيه مطلع مي‌سازد که صداي او در حال ضبط شدن است. در ضمن از برنامه‌اي که براي ضبط مکالمه قرار داديد ممنون . البته هنوز نميدونم روي گوشي من به چه شکل عمل ميکند. اميدوارم اين جواب بده

nekooee

Registered User
لایک‌ها
0
برنامه اي که براي ساخت آيکون قرار داه بوديد من دانلود و نصب کردم. خوب مراحل رو جلو رفتم و يک آيکون ساختم که با پسوند sis ذخيره شد. بعد اون رو به گوشي انتقال دادم و نصب کردم. آيکوني اضافه نشد و فقط برنامه در قسمت app يک پوشه ساخت. من فايل داخل آن پوشه را تغيير نام داده و با فايل آيکون برنامه هاي ديگر جابه جا کردم اما همه آن برنامه‌ها از کار مي افتادند و وقتي آيکون خودشان را مي‌گذاشتم دوباره کار ميکرد. لطفا راهنمايي کنيد که کجاي کار را اشتباه مي‌کنم(گوشي من 7610 است)

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوست عزيز من اين ويروس کش رو به خاطر آپديتهايي که واسش مياد دانلود کردم و روي 7610 نصب کردم. اما خيلي سرعتش پايين و دائما باعث هنگ کردن گوشي ميشه و گوشي خود به خود ريسيت ميکنه يا از برنامه بيرون ميپره و کلا نميشه استفاده کرد حالا روي 7610 اينجوريه يا اين که شما قرار دادين مشکل داره؟
ممنون ميشم اگر راهنمايي کنيد

حسن اين ضد ويروس اينه كه آپديت هاش مرتب مياد .
بديش اينه كه سرعت گوشي رو كمي ميگيره ( رو گوشي شما منجر به كند شدن زياد ميشه )
بهتره در حالت كلي ضد ويروس رو خاموش كنيد و و موقعي كه فايلي از كسي قصد گرفتن داشتيد اونو روشن كنيد تا سرعت گوشي رو نگيره ....... موفق باشيد:)

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
برنامه اي که براي ساخت آيکون قرار داه بوديد من دانلود و نصب کردم. خوب مراحل رو جلو رفتم و يک آيکون ساختم که با پسوند sis ذخيره شد. بعد اون رو به گوشي انتقال دادم و نصب کردم. آيکوني اضافه نشد و فقط برنامه در قسمت app يک پوشه ساخت. من فايل داخل آن پوشه را تغيير نام داده و با فايل آيکون برنامه هاي ديگر جابه جا کردم اما همه آن برنامه‌ها از کار مي افتادند و وقتي آيکون خودشان را مي‌گذاشتم دوباره کار ميکرد. لطفا راهنمايي کنيد که کجاي کار را اشتباه مي‌کنم(گوشي من 7610 است)
متاسفانه برنامه هائي كه قرار ميدهم همشون رو خودم تست نكردم ;)
اينم جزء اوناست نظري ندارم در موردش :)

علی یار

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقایان سلام:rolleyes:
خیلی خیلی باحال بود .:guitar:
از زحمات همگی ممنون.
ان نود من سرعتش خیلی پایینه .هم موقع روشن کردن هم موقع اجرا .:weird: :wacko:
کسی هست بمن کمک کنه.:( :confused: :weird:

NEONAZ

Registered User
لایک‌ها
8
این بخش چرا به روز نمیشه؟

istgahe_sevom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
3سوت جان میشه به طور مفصل نحوه ی کار نرم افزار ETI.FlyCam رو به طور کامل توضیح بدی البته اگه براتون زحمتی نیست

کسی نرم افزار sms farsi رو نداره اینجا بذاره هم من هم بقیه حالشو ببرن

Padisha

Registered User
لایک‌ها
0
سلام، خسته نباشین. من 3250 دارم. جایی خوندم که نوشته بود یک نرم افزاری هست که سرعت ارسال SMS رو بالا میبره. آخه ارسال SMS توی 3250 حدود 3 تا 5 دقیقه طول میکشه. اما وقتی واسه دانلودش رفتم، Expire شده بود. ممنون میشم اگه کمک کنین. مرسی.

بالا