• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

shahr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان:

شماره گیر k-jam رو نمیشه عوض کرد؟

TAEL

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
76
آقایون !!!!

همه ی برنامه های ورژن های قبلی ویندوز موبایل ، روی ویندوز موبایل 5.0 نصب می شوند ؟

sservati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از sservati :
من واقعا از King Dani متشکرم, ای خفن, ای کرک دار, ای آخر پی پی سی....البته هنوز تست نکردم ها:happy:

راستی امروز امتحان کردم:f34r: اون سریال کار نکرد ولی کرکش کارکرد:happy:

tamoochin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از shahr :
میشه یه توضیح بدید این برنامه چجوری کار میکنه؟
این برنامه jeyo مثل لب خوردن sms ها رو از روی گوشی ور میداره میاره تو outlook و برعکس و از تو outlook میتونی باهاش sms بفرستی همچنین از sms هات backup میگیره

tamoochin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از tael :
آقایون !!!!

همه ی برنامه های ورژن های قبلی ویندوز موبایل ، روی ویندوز موبایل 5.0 نصب می شوند ؟
بالای 90 % برنامه های WM 2003 SE روی WM5 نصب می شوند و از این نود درصد 70 درصدشون جواب میده.
در ضمن مگه دوستان نرم افزار ها رو خریده اند که نگرانند این نگرانی برای من بیچاره بود که تازه WM5 اومده بود الان اکثریت برنامه ها update شده اند و کرک هاشون رو هم update کرده اند.
;)

mmhmt

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از tamoochin :
این برنامه jeyo مثل لب خوردن sms ها رو از روی گوشی ور میداره میاره تو outlook و برعکس و از تو outlook میتونی باهاش sms بفرستی همچنین از sms هات backup میگیره
برنامه خیلی خوبه ولی من نتونستم با خود outlook چیزی ارسال کنم منتهی میشه متن رو وشت و بعد میاد تو قسمت send گوشی و از طریق گوشی ارسال کردم لطفا اگر از طریق خود outlook میشه ارسال کرد توضیح دهید.
البته از قسمت send برنامه outlook هم عمل کردم که نشد

mozahem1986

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
معذرت میخوام :hmm: میشه منو راهنمایی کنید کجا و چجوری میتونم رام گوشیمو اپدیت کنم imate jam

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از mozahem1986 :
آقا یکی ما رو تحویل بگیره :D :cool:

آقا مگه اینجا chat room هست که اینجوری حرف میزنی؟
یه چیزی خواستی، 7 دقیقه بعدش شاکی شدی که چرا کسی جوابت را نمیده؟؟؟
مثل اینکه شما انتظار داری همیشه یکی اینجا آنلاین باشه که سر 7 دقیقه مشکل شما را بر طرف کنه؟ مگه اینجا خدمات پس از فروش بوتان هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یک نگاهی به صفحات این Tread بنداز خودت میفهمی که چند بار لینک این چیزی که شما میخواهی گذاشته شده.

ضمناً اینجا Tread معرفی برنامه هست. نه جای سوال و درخواست.
توی صفحه اول فروم Pocket PC خودت ببین چند تا Tread برای طرح سوال شما وجود داره.
دوستان از شما هم میخوام که جداً با این موارد توی این Tread برخورد کنید.
خیلی بی نظم شده.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
بهروز جان شما حق داری، اما اگر به کسی بر نمی خوره باید بگم که این وظیفه مدراتوره نه اعضا، مگه اینجا هم موظف به امر به معروف و نهی از منکر هستیم ؟:eek:
این رو به مدیران انتقال بدید، من مدیران اینجا رو آدم های معقولی دیدم، رو همکاری شون می شه حساب کرد.

بهروز عزیز شما هم خودتو ناراحت نکن، من از مدیر فروم می خوام کسایی که اماده هستن رو اگر مدیر فروم نمی کنن حداقل مدراتور بکنن تا جلوی این کارا گرفته شه، مثلا بتونن پست های نامربوط رو پاک کنن.مدیر تک نفره این فروم اصلا به اینجا سر نمی زنه ، طبیعیه که نتونه اینجا رو مدیریت کنه، به علاوه فروم های دیگه پی تی ، همه با تعداد صفحات کمتر از مدراتور و مدیر وزیر و وکیل داره ، ولی اینجا فقط اکسپلود عزیز سر می زنه:hmm:

زارعی جان و سروتی جان ، از هر دوی شما ممنونم، خواستم خصوصی بزنم ، اما گفتم شاید اگه یک بار گفته شه بهتره:
فروم های خارجی ، در پایین صفحات، دو تا نوع پاسخ دارن، یا می تونید سئوال کنید در مورد یک پست یا می تونید ازش تشکر کنید.اینجا که چنین چیزی رو نداره، فکر کنم بهترین کار این باشه که جای تشکر ، پست رو بیشتر توضیح بدید، مثلا، بگید چرا برنامه رو ارزشمند می دونید ، چه کاری باهاش کردید و از این حرف ها.این طوری بخشی از هدف من هم برای فعالیت در این فروم برآورده می شه:blush:
در هر صورت از اظهار لطف تون ممنون ، اما حرف همیشگی : من حتی یک برنامه پی پی سی رو هم کرک نکردم، همه اش از این ور و اون وره، یعنی در حقیقت اگر چیزی هست در شیوه جستجوی من هست.

موفق باشید

arasharya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
ای ول ، عالی بود بابا، منکه خیلی خیلی به تکاپو افتادم بخرم، آخه کارت من تا خرخه با کتاب هام پره.

می گم کسی قیمت نداره، من یک قیمت تایید نشده 110هزار تومان دارم از پایتخت، ولی یادتون باشه که سرعت کارت اینجا مهمه، البته نه اون قدر که در دوربین های دیجیتال مهمه، چونکه حداکثر سرعتی که پی دی ای می کشه ، باید چیزی حدود 10ایکس تا 30 ایکس باشه(این رو جایی در یه فروم تخصصی خوندم)

بازم ممنون آقا بهروز

شیراز که کارت دو گیگی فعلا گیر نمی اید امارش را از دبی گرفتم می گن 120 چوب می خوره

arasharya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از m_d_1980 :
با سلام خدمت دكتر King_dani كه تنها معرفي كننده كتابهاي پزشكي در اين فرومه! اول ميخواستم تشكر كنم بابت سايت USBMIS و كتاب شوارتزي كه از اين سايت معرفي كرديد.:) :rolleyes:

يه خواهش هم داشتم. تو همين سايت يه كتاب هست به اسم Just The Facts In Emergency Medicine
كه در حقيقت بدرد كار طب اورژانس ميخوره. ميخواستم بدونم شما كه كرك اون يكي كتابهاي اين سايت رو بدست آورديد ميتونيد كرك اين كتاب رو هم براي من بدست بياريد.
ممنون ميشم اگه بتونيد در اين مورد كمكم كنيد. :happy:

مهدي

کینگ جان دستم به دامنت . می تونی نسخه پاکت پی سی کتاب هاریسون را با قفل باز برام گیر بیاری من رزیدنت داخلی هستم خیلی تو کفش هستم . یه چیزه دیگه در مورد نسخه پاکت پی سی uptodate چیزی نشنیده ای ؟
منتظر جوابت هستم .
راستی کرک این شوارتز را معرفی نکردی

arasharya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
آقا اینجا کی بود درخواست این برنامه گردن کلفت رو کرده بود؟

این لینک های ای میول هست ها،
کد:
ed2k://|file|UpToDate%20PPC%2013.2%20-%20CD1%20-%20by%20bUllAngUerO%20Chile.ISO|507985920|01B87CC1F0389AC263ECB447AA5773B6|/

کد:
ed2k://|file|UpToDate%20PPC%2013.2%20-%20CD2%20-%20by%20bUllAngUerO%20Chile.ISO|487440384|472A5227C5D805065C3141B603B870C0|/

عکس نتونستم براش پیدا کنم .ولی بگم که من یه بار نسخه قبلی رو که برداشتم و نصب کردم رو دستگاه، دستگاهم نفسش بند اومد!

خوب اینم لابد معلومه که این برنامه یه دائره المعارف تخصصی طب پزشکی است که فقط به صورت آنلاین منتشر می شه چندین چند رشته داخلی و زنان و اطفال رو پوشش می ده.

کل حجم برنامه:
1گیگا بایت
کرک:دارد
تست نشده، ولی باید کار کنه،چون از جای مطمئنی لینک گذاشتم
اقا ببخشید من یک کم out of date هستم این سایتی که معرفی کردی و لینکی که گذاشتی نمی تونم باهاش کار کنم یک کم راهنمایی شرمنده iq زیر صفره در حد سوسک
راستی فقط به صورت ان لاین نیست من نسخه 12.3 را روی سی دی دارم می خوای برات بفرستم خیلی خفنه . جواب هر سوالی را که فکر کنی توش می تونی پیدا کنی

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
کسی یه برنامه جامع در زمینه شماره گیری با صدا میشناسه؟ البته به غبر از voice commender microsoft من رو یه دستگاه این سیستم رو به صورت پیشرفته دیده بودم مثلا اگر اسم یکیو اشتباهی میگفتی خوده سیستم نزدیکترین و بهترین انتخابهارو به شخص میگه و مثلا میگه منظورت این بوده یا این..اگه یه چیزی مسه این واسه پی پی سی باشه که خیلی عالیه!!

della

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از alireza_simkesh :
کسی یه برنامه جامع در زمینه شماره گیری با صدا میشناسه؟ البته به غبر از voice commender microsoft من رو یه دستگاه این سیستم رو به صورت پیشرفته دیده بودم مثلا اگر اسم یکیو اشتباهی میگفتی خوده سیستم نزدیکترین و بهترین انتخابهارو به شخص میگه و مثلا میگه منظورت این بوده یا این..اگه یه چیزی مسه این واسه پی پی سی باشه که خیلی عالیه!!

برنامه ای که می خواهید در اینجا و اینجا معرفی شده بود!!!
این سیستم ها همیشه امکان اشتباه دارند.چون صدا noise داره و برمی گرده به voice recognition...
هنوز به راه حل خوبی نرسیدن. اما به مزایایی که آقای overload گفتن توجه کنید!

mehrvarz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از tamoochin :
به نقل از mmhmt :
زیاد مشکل نیست.
این سه تا فایل رو دانلود کن بعد پسوند همشون رو به rar عوض کن.
بعد با winrar یکی از فایل ها رو باز کن و در یک فولدر کپی کن.
تا اینجا فایل کرک رو داری بعدش باید این فایل رو توی فولدری که توی پی پی سی برنامه world mate رو نصب کردهای کپی کنی.

salam

man vaghean be in crack worldmate pro 2006 niaz daram agar emkan darad be man begooid ke az koja mitoonam file asli va SALEM ro bardam va drag and drop konam dar folder asli dar i-mate

mamnoonam

email : [email protected]

ma safar haye kharej az keshvar darim va kheili barayeman niaz ast
eradatmand
mehrvarz

mehrvarz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از tamoochin :
به نقل از mmhmt :
زیاد مشکل نیست.
این سه تا فایل رو دانلود کن بعد پسوند همشون رو به rar عوض کن.
بعد با winrar یکی از فایل ها رو باز کن و در یک فولدر کپی کن.
تا اینجا فایل کرک رو داری بعدش باید این فایل رو توی فولدری که توی پی پی سی برنامه world mate رو نصب کردهای کپی کنی.

salam

man vaghean be in crack worldmate pro 2006 niaz daram agar emkan darad be man begooid ke az koja mitoonam file asli va SALEM ro bardam va drag and drop konam dar folder asli dar i-mate

mamnoonam

email : [email protected]

ma safar haye kharej az keshvar darim va kheili barayeman niaz ast
eradatmand

mehrvarz

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از della :
برنامه ای که می خواهید در اینجا و اینجا معرفی شده بود!!!
این سیستم ها همیشه امکان اشتباه دارند.چون صدا noise داره و برمی گرده به voice recognition...
هنوز به راه حل خوبی نرسیدن. اما به مزایایی که آقای overload گفتن توجه کنید!
مرسی ولی فکر کنم اون ویژگیهایی که گفتم رو نداره!!

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
نام برنامه: Doaa for shiaa 1.0

Doaa.BMP

حجم: 4,342KB
سریال: فقط برای سازندگانش دعا کنید. نسخه beta میباشد.
سیستم مورد نیاز: any pocket pc 2000 with processor arm or mips4000 or sh3 (البته من نمیدونم WM2003 و WM5 را ساپورت میکنه یا نه)
برنامه مورد نیاز: Runtime for PPC
دانلود
توضیحات: شامل دعاهای کمیل،ندبه، جوشن و زیارت امامان(ع)

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
نام برنامه: Nahj Al-Balagah 1.0

nahj.BMP

حجم: 5,207KB
سریال: فقط برای سازندگانش دعا کنید. نسخه beta میباشد.
سیستم مورد نیاز: any pocket pc 2000 with processor arm or mips4000 or sh3 (البته من نمیدونم WM2003 و WM5 را ساپورت میکنه یا نه)
برنامه مورد نیاز: Runtime for PPC
دانلود
توضیحات: فکر نکنم نیازی به توضیح داشته باشه.

بالا