به نقل از sservati :من واقعا از King Dani متشکرم, ای خفن, ای کرک دار, ای آخر پی پی سی....البته هنوز تست نکردم ها:happy:
این برنامه jeyo مثل لب خوردن sms ها رو از روی گوشی ور میداره میاره تو outlook و برعکس و از تو outlook میتونی باهاش sms بفرستی همچنین از sms هات backup میگیرهبه نقل از shahr :میشه یه توضیح بدید این برنامه چجوری کار میکنه؟
بالای 90 % برنامه های WM 2003 SE روی WM5 نصب می شوند و از این نود درصد 70 درصدشون جواب میده.به نقل از tael :آقایون !!!!
همه ی برنامه های ورژن های قبلی ویندوز موبایل ، روی ویندوز موبایل 5.0 نصب می شوند ؟
برنامه خیلی خوبه ولی من نتونستم با خود outlook چیزی ارسال کنم منتهی میشه متن رو وشت و بعد میاد تو قسمت send گوشی و از طریق گوشی ارسال کردم لطفا اگر از طریق خود outlook میشه ارسال کرد توضیح دهید.به نقل از tamoochin :این برنامه jeyo مثل لب خوردن sms ها رو از روی گوشی ور میداره میاره تو outlook و برعکس و از تو outlook میتونی باهاش sms بفرستی همچنین از sms هات backup میگیره
به نقل از mozahem1986 :آقا یکی ما رو تحویل بگیره![]()
![]()
به نقل از sservati :ای خفن, ای کرک دار, ای آخر پی پی سی....:happy:
به نقل از king_dani :ای ول ، عالی بود بابا، منکه خیلی خیلی به تکاپو افتادم بخرم، آخه کارت من تا خرخه با کتاب هام پره.
می گم کسی قیمت نداره، من یک قیمت تایید نشده 110هزار تومان دارم از پایتخت، ولی یادتون باشه که سرعت کارت اینجا مهمه، البته نه اون قدر که در دوربین های دیجیتال مهمه، چونکه حداکثر سرعتی که پی دی ای می کشه ، باید چیزی حدود 10ایکس تا 30 ایکس باشه(این رو جایی در یه فروم تخصصی خوندم)
بازم ممنون آقا بهروز
به نقل از m_d_1980 :با سلام خدمت دكتر King_dani كه تنها معرفي كننده كتابهاي پزشكي در اين فرومه! اول ميخواستم تشكر كنم بابت سايت USBMIS و كتاب شوارتزي كه از اين سايت معرفي كرديد.![]()
![]()
يه خواهش هم داشتم. تو همين سايت يه كتاب هست به اسم Just The Facts In Emergency Medicine
كه در حقيقت بدرد كار طب اورژانس ميخوره. ميخواستم بدونم شما كه كرك اون يكي كتابهاي اين سايت رو بدست آورديد ميتونيد كرك اين كتاب رو هم براي من بدست بياريد.
ممنون ميشم اگه بتونيد در اين مورد كمكم كنيد. :happy:
مهدي
اقا ببخشید من یک کم out of date هستم این سایتی که معرفی کردی و لینکی که گذاشتی نمی تونم باهاش کار کنم یک کم راهنمایی شرمنده iq زیر صفره در حد سوسکبه نقل از king_dani :آقا اینجا کی بود درخواست این برنامه گردن کلفت رو کرده بود؟
این لینک های ای میول هست ها،
کد:ed2k://|file|UpToDate%20PPC%2013.2%20-%20CD1%20-%20by%20bUllAngUerO%20Chile.ISO|507985920|01B87CC1F0389AC263ECB447AA5773B6|/
کد:ed2k://|file|UpToDate%20PPC%2013.2%20-%20CD2%20-%20by%20bUllAngUerO%20Chile.ISO|487440384|472A5227C5D805065C3141B603B870C0|/
عکس نتونستم براش پیدا کنم .ولی بگم که من یه بار نسخه قبلی رو که برداشتم و نصب کردم رو دستگاه، دستگاهم نفسش بند اومد!
خوب اینم لابد معلومه که این برنامه یه دائره المعارف تخصصی طب پزشکی است که فقط به صورت آنلاین منتشر می شه چندین چند رشته داخلی و زنان و اطفال رو پوشش می ده.
کل حجم برنامه:
1گیگا بایت
کرک:دارد
تست نشده، ولی باید کار کنه،چون از جای مطمئنی لینک گذاشتم
به نقل از alireza_simkesh :کسی یه برنامه جامع در زمینه شماره گیری با صدا میشناسه؟ البته به غبر از voice commender microsoft من رو یه دستگاه این سیستم رو به صورت پیشرفته دیده بودم مثلا اگر اسم یکیو اشتباهی میگفتی خوده سیستم نزدیکترین و بهترین انتخابهارو به شخص میگه و مثلا میگه منظورت این بوده یا این..اگه یه چیزی مسه این واسه پی پی سی باشه که خیلی عالیه!!
به نقل از tamoochin :به نقل از mmhmt :زیاد مشکل نیست.
این سه تا فایل رو دانلود کن بعد پسوند همشون رو به rar عوض کن.
بعد با winrar یکی از فایل ها رو باز کن و در یک فولدر کپی کن.
تا اینجا فایل کرک رو داری بعدش باید این فایل رو توی فولدری که توی پی پی سی برنامه world mate رو نصب کردهای کپی کنی.
salam
man vaghean be in crack worldmate pro 2006 niaz daram agar emkan darad be man begooid ke az koja mitoonam file asli va SALEM ro bardam va drag and drop konam dar folder asli dar i-mate
mamnoonam
email : [email protected]
ma safar haye kharej az keshvar darim va kheili barayeman niaz ast
eradatmand
mehrvarz
به نقل از tamoochin :به نقل از mmhmt :زیاد مشکل نیست.
این سه تا فایل رو دانلود کن بعد پسوند همشون رو به rar عوض کن.
بعد با winrar یکی از فایل ها رو باز کن و در یک فولدر کپی کن.
تا اینجا فایل کرک رو داری بعدش باید این فایل رو توی فولدری که توی پی پی سی برنامه world mate رو نصب کردهای کپی کنی.
salam
man vaghean be in crack worldmate pro 2006 niaz daram agar emkan darad be man begooid ke az koja mitoonam file asli va SALEM ro bardam va drag and drop konam dar folder asli dar i-mate
mamnoonam
email : [email protected]
ma safar haye kharej az keshvar darim va kheili barayeman niaz ast
eradatmand
mehrvarz