دوستان ،
بلاخره وقت پیدا کردم و اون مقاله ای که قول داده بودم رو ترجمه کردم ، البته یه عالمه خودم بهش اضافه کردم.اما هنوز به نظرم کامل نباشه:hmm: بخونید و اگر نظری دارید در همون ترد کامپلیت پست بذارید .
در ضمن چند تا تشکر بدهکارم:
.اول از اینکه بدون هیچ اعتنایی از کنار
پیشنهادم اینجا گذشتید ، اقلا مخالفت نکردید که دلم خوش باشه
.دوم از اینکه با حضور میلیونی تون در رای گیری ترد کامپلیت شرکت کردید، بیش از 500هیت داشته ترد از وقتی براش رای گیری گذاشتم ، و ببینید چند نفر رای دادن.واقعاً دل گرم کننده بود.
.با پربار کردن ترد کامپلیت باعث شدید که این ترد مالامال از پست های برنامه بشه ،حتی یه نفر هم دیگه سئوال های فلسفی مثل «چطوری دستگاهمو روشن کنم» اینجا مطرح نمی شه
من عادت ندارم کاری رو نیمه تمام رها کنم، اما حالا با پست مموری فکر کنم یه مقدماتی فراهم شد در اون ترد، که باهاش تازه وارد ها می تونن راهشونو پیدا کنن.پس شاید از این به بعد کمتر درش بنویسم.که نتیجه منطقیش می شه که به قعر بره ، چون استیکی نیست، احتمال اینکه کس دیگه ای هم براش پست بذاره به نظرم قابل صرف نظره.
این پست مموری 3 ساعت از وقت منو گرفت.البته قبلاً هم کلی وقت گرفته بود تا خودم سر در بیارم.
هیچ منتی نیست، برای هدفی انجامش دادم.فقط اگه یه نفر دیگه بیاد و در هر چهار فروم استیکی سئوال بذاره که رو چیه و چجوری مموری آزاد کنم، خودم راسا انتحاری می کنم و آی دی خودم و خودشو می فرستم به قعر یکی از این فروم های کم بیننده