• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از exe :
سلام دوستان
چنتا سوال داشتم

1 --آیا k-jam قابل اتصال به projector هست یا نه اگه میشه چه جوری؟

2 --من نمی تونم cabها را نصب کنم میشه من رو راهنمایی کنیید؟

3 --آیا نرم افزاری هست که بتونیم قبل از نصب برنامه ها روی pocket pc اونها را روی pc امتحان کرد؟

خیلی ممنون از کمک هاتون......:D

قربان لطف کنید و پست تون رو به فروم سئوال و جواب منتقل کنید ، حتماً دوستان اونجا بهش پاسخ می دن.

aghdam

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من هم چند وقته که به pda دارها پیوستم و یه pda2 دارم
می خواستم ببینم کسی یه منشی تلفنی توپ داره
ممنون میشم

neema_b99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از arashfarrokhi :
دوستان سلام

برای استفاده از قابلیت دیدن متن های فارسی و نوشتن فارسی بدون هیچ مشکلی لازم نیست این همه برنامه متفرقه نصب کنید .شرکت ایمج نت سازنده Arabizer یک پچ را برایم میل کرده بود که من هم اونو آپلود کردم قبلا یک سرچی کنید.

آقا سلام
ممنون از توجهت. فقط یه مساله ای هست. اونم اینه که من وقتی rom دستگاهم رو update کردم رام wwe رو روش ریختم که arabizer نداره ! البته دوستان اینجا arabizer رو گذاشتند ولی حجمش خیلی زیاده. من ترجیح میدم که نصبش نکنم. حالا این پچ که شما داری به arabizer احتیاج داره یا خیر؟
ممنون

نیما

neema_b99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
نیما خان
همون طور که توضیح دادم برای ویندوز 2003 اکتاکو خیلی خوب جواب می ده ، البته یه چیز عجیبی من دیدم:وقتی برای دوستم روی اچ پی 2750ش ریختم ، متوجه شدم که در ایکونی که در ستینگز اضافه می شه ، تمام regional settingsرو به فارسی می شه عوض کرد، اما آپشنی که در جای دیگه نباشه نداره ، ولی در دستگاه من ، اصلاً روی آیکون می زنی به صفحه خالی می یاد که به نظرم مشکلی هم نبود.شاید مشکلی که میگه همینه ، البته اچ پی هم 2003 هست ها.در ضمن شما که آی میت داری، اگر از این عربی هاش باشه ، برنامه اربایزر احتمالاً عالی جواب می ده.برای من که اصلاً اربایزر جواب نمیده و چون پک شهاب کار فارسی من رو راه انداخت بی خیالش شدم.
لینک شهاب هم اگر کار نمی کنه بگید که آپ کنم.
راستی سریال اکتاکو هم در همین صفحات هست
موفق باشی

سلام
آقا من بدبخت شدم.
اکتاکو رو نصب کردم. بعد ریست کرد دستگاه و دیگه بالا نمیاد ! چند بار هم سافت ریست کردم که بره توی safe mode ولی نمیره ! چیکار کنم حالا؟!؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از neema_b99 :
سلام
آقا من بدبخت شدم.
اکتاکو رو نصب کردم. بعد ریست کرد دستگاه و دیگه بالا نمیاد ! چند بار هم سافت ریست کردم که بره توی safe mode ولی نمیره ! چیکار کنم حالا؟!؟

واقعاً متاسفم ، می دونم خیلی حال بدی ست .اما این رو به یاد داشته باشید که خیلی وقت ها ، بعد مدتی یه فکری به کله ادم می یاد که باعث حل مشکل می شه .من که هر وقت خراب کاری می کنم به این امید حال بدم رو از خودم دور می کنم.

خوب ، حالا یه سئوال ، شما روی آی میت جم ، با آپگرید دبلیو دبلیو ای (آخرین نسخه اش رو دیگه؟) ، اکتاکو فارسی رو نصب کردید؟از خود سایت گرفتید ؟ می گم شاید اینی که روی نت هست و سریال هم داره ، این مشکل رو ایجاد نکنه.
کسی از آی میت باز ها اکتاکو استفاده کرده کمکی کنه؟
پیشنهادم اینه که دستگاه رو هارد ریست کنید(امیدوارم بک آپ قبل از نصب داشته باشید) ، ولی تا اونجا که من دیدم ، اکتاکو ، فقط بعد از نصب ، یه بار سافت ریست می کنه، تازه اجازه اش رو هم می گیره.این مشکل رو هرگز ندیده بودم.حالا دستگاه تون در چه وضعی هست ، روشنه ؟یعنی چیزی نشون می ده؟

l3ardia

Registered User
لایک‌ها
0
سایت Buzzdev ویندوز 2005 رو ورژن 2.1 رو داده خیلی بهتر از غبله حتما سر بزنیین

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اساتید ، این برنامه ، به شما نشون می ده هر برنامه در حسب میلی آمپر چقدر مصرف می کنه .عالیه ، به شرط اینکه رو دستگاه تون جواب بده
اینجا بخونید

Vahid_Captain

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اساتید عظمی

من دنبال یه ماشین حساب مهندسی اصطلاحا خفن می گردم
برای کی جم کسی نمیتونه کمکی کنه؟

پیشاپیش از زحمتی که براتون دارم عذر خواهی می کنم.:blush:
خودتون از چی استفاده می کنید؟

l3ardia

Registered User
لایک‌ها
0
اقایون یه برنامه بود smsorganizer برای ویندوز 2005 ورژنی نداره

neema_b99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
واقعاً متاسفم ، می دونم خیلی حال بدی ست .اما این رو به یاد داشته باشید که خیلی وقت ها ، بعد مدتی یه فکری به کله ادم می یاد که باعث حل مشکل می شه .من که هر وقت خراب کاری می کنم به این امید حال بدم رو از خودم دور می کنم.

خوب ، حالا یه سئوال ، شما روی آی میت جم ، با آپگرید دبلیو دبلیو ای (آخرین نسخه اش رو دیگه؟) ، اکتاکو فارسی رو نصب کردید؟از خود سایت گرفتید ؟ می گم شاید اینی که روی نت هست و سریال هم داره ، این مشکل رو ایجاد نکنه.
کسی از آی میت باز ها اکتاکو استفاده کرده کمکی کنه؟
پیشنهادم اینه که دستگاه رو هارد ریست کنید(امیدوارم بک آپ قبل از نصب داشته باشید) ، ولی تا اونجا که من دیدم ، اکتاکو ، فقط بعد از نصب ، یه بار سافت ریست می کنه، تازه اجازه اش رو هم می گیره.این مشکل رو هرگز ندیده بودم.حالا دستگاه تون در چه وضعی هست ، روشنه ؟یعنی چیزی نشون می ده؟

سلام .
آقا من hard reset کردم. و backup هم داشتم. ولی نمیدونم چرا یه سری برنامه ها درست اجرا نمیشن حالا ! امشب میخوام یه هارد ریست دیگه بکنم ! آقا فقط یه سوال. من رفتم reg رو تغیر دادم که مسیر نصب ازم بپرسه. ولی خوب مثالا من میخوام تو فولدر program files نصب کنم ولی اون میره توی my documents یه فولدر به اسم program files میسازه و توی اون نصب میکنه ! من فکر میکنم که این مشکلی هم که الان پیدا شده ماله همین مسیرهاست ! شما همچین مشکلاتی ندارین ؟!
در مورد سوالت هم من آخرین ورژن رام wwe رو نصب کرده بودم که اینطوری شد. یعنی اون soft reset رو که کرد دیگه بالا نیومد ! خیلی لحظه بدی بود !
البته من الان برای فارسی کردن آخرین ورژن arabizer که دوستان گذاشتند رو نصب کردم و persian enabler رو هم روش نصب کردم و هیچ مشکلی هم نداره ! حالا فقط می خوام یه امتحان بکنم ببینم اگر اون تقویم فارسی که Overload از روی سهاب برداشته روئ نصب کنم چی میشه. کا رمیکنه یا نه!
آقا پس این مسیرها رو یه خبری بده ببینم بازم این کار و بکنم یا بیخیالش بشم.
مرسی
نیما

PDA_Jam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
بچه ها کسی کرک Vito Sound Editor 1.4.4 رو داره ؟
اگه آپلود کنه ممنون میشم...:blush: :D

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از neema_b99 :
سلام .
آقا من hard reset کردم. و backup هم داشتم. ولی نمیدونم چرا یه سری برنامه ها درست اجرا نمیشن حالا ! امشب میخوام یه هارد ریست دیگه بکنم ! آقا فقط یه سوال. من رفتم reg رو تغیر دادم که مسیر نصب ازم بپرسه. ولی خوب مثالا من میخوام تو فولدر program files نصب کنم ولی اون میره توی my documents یه فولدر به اسم program files میسازه و توی اون نصب میکنه ! من فکر میکنم که این مشکلی هم که الان پیدا شده ماله همین مسیرهاست ! شما همچین مشکلاتی ندارین ؟!
در مورد سوالت هم من آخرین ورژن رام wwe رو نصب کرده بودم که اینطوری شد. یعنی اون soft reset رو که کرد دیگه بالا نیومد ! خیلی لحظه بدی بود !
البته من الان برای فارسی کردن آخرین ورژن arabizer که دوستان گذاشتند رو نصب کردم و persian enabler رو هم روش نصب کردم و هیچ مشکلی هم نداره ! حالا فقط می خوام یه امتحان بکنم ببینم اگر اون تقویم فارسی که Overload از روی سهاب برداشته روئ نصب کنم چی میشه. کا رمیکنه یا نه!
آقا پس این مسیرها رو یه خبری بده ببینم بازم این کار و بکنم یا بیخیالش بشم.
مرسی
نیما
خوب به سلامتی ،
چرا از همون اول هارد ریست نکردی؟
خوب قربان ، باید بگم اون هک رجیتسری واقعاً چیز چرتی هست.ببین، وقتی هک رو زدی ، برنامه که بخواد نصب بشه ، مسیر طبیعیش طی می شه ،یعنی از طریق اکتیو سینک ، یه فایل کب که توی دل فایل ست آپ بوده ، کپی می شه ،ولی قبل از اجرای کب ، یه صفحه می آد.که توی اون باید تنظیمات رو بدی.یعنی شما فولدر مورد نظرت رو باید توی مثلاً اس دی بسازی قبلش و اینجا فقط از میون گزینه های موجود انتخاب کنی.
تا اونجا که من می دونم تقویم شهاب روی پرشین انیبلر کار می کنه.حالا ممکنه پرشین انیبلر رو اتچ کنی اینجا ؟
موفق باشی

Babak M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه برنامه کوچولو و مجانی برای باتری شما
bwss1.gif

Babak M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
بروبچ پزشکی دوباره اومدم سراغتون.

آقا این حرف نداره، ببینید:شامل اینها شد:
ABG Pro
ATP 3 Cholesterol
Breast Ca
CardioMath
Clearance
Decoder
EBM Calculator
Eponyms
Medcalc
MedRules
Mnemonics
PediTable

باز بگید اینجا چیزی دست تون رو نمی گیره !:blush:

لینک دانلود
کد:
http://www.bianconero.persiangig.com/pack.rar
فقط چند تا نکته ، فایل 880کیلو هست. که شما با آنزیپ کردن اش ، یه عالمه فایل بدست می آرید حدود 2.8مگ
بعد برنامه استایل تپ رو که اینجا معرفی کردم رو نصب کنید، یا اگر نصب دارید، لانچر شو فعال کنید ، و همه فایل ها رو یه جا اد کنید ، حالشو ببرید .

خیلی حالشو ندارم که توضیح جدا برای برنامه ها بدم ولی همین رو بگم که : مثلاً نمونیکس ، یه نرم افزار یادگرفتن بیماری نادر رو با اول اسم هاشون یاد می ده.کالکولاتور ها اجازه می دن که مغزتون استراحت کنه . از همه توپ تر ، ای بی ام هست که براتون فالس پازیتیو و نگتیو و از این حرف ها در می اره .خلاصه نصف عمرتون برفناس اگر ندارین اش

پست در ترد پالم هم تکرار خواهد شد

اینها رو هم من اضافه می کنم
GCS
TopFlow
ABG Decoder
Heart Beat

http://babakm.persiangig.com/Pack 2.rar

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان کسی کرک نرم افزار IM+ ؤو نداره؟؟؟

Babak M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بهترین فارسی ساز به نظر من
ppc_nominated_input.gif

Cert_GoldPrt_gold.gif

Pocket PC Farsi (Persian) support features:
On-screen keyboard layout for Farsi (Persian) letters input without switching between English and Farsi keyboards
Availability to adjust appearance of the on-screen keyboard layouts (3D-look, color keys, font of keys)
New! Hi-resolution and landscape mode
Arabic regional settings with Arabic format of date and time
Modified Character Recognizer (Letter Recognizer) to write Farsi symbols (by default you can write only English symbols on Pocket PC), availability to adjust it in your own way
Correct print operation for documents in Farsi (Persian)​
شماره سریال که من هفت هزار تومن خریدمش!!
PARFS42A-0000139333-30228-4626
pocket_farsi3.gif

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
نظر من هم همینه
البته در صورتی که کرکش رو هم لطف می کردی که تو استارتاپ هی به آدم گیر نمیداد

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از Babak M :
اینها رو هم من اضافه می کنم
GCS
TopFlow
ABG Decoder
Heart Beat

http://babakm.persiangig.com/Pack 2.rar
ممنون ، البته دیکودر تکراریه:rolleyes:
لطف کنید و به جناب اکسپلود بگید که این رو هم به سری فایل های پزشکی در لیست اضافه کنه برای استفاده بقیه.

ورود یه پزشک دیگه رو خوش آمد می گم.

بالا