• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

PDA_Jam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Vahid_Captain :
قربان من این برنامه رو ریختم تو دستگاهم ولی گزینه redial now و cancel redial غیر فعاله
می تونی کمکم کنی که چه جوری ازش استفاده می کنن
فکر کنم بر نامه جالبی باشه خیلی بهش نیاز داشتم

بعد از نصب برنامه . شماره گیری کرده سپس از قسمت شماره گیر خارج شوید....
تمام قسمت ها فعال میشوند .... :wacko:

behzadms

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
من دنبال يك ديكشنري توپي انگليسي به فارسي و بالعكس تو مايه هاي Language teacher (LT رو ويندوز 2005 هستم.ورژن قديمي با ويندوز 2005 مشكل داره و اكثرا موقع باز بودن sms كار نميكنه و منجر به هنگ كردن ميشه كه بايد ريست كنم و بعد آنرا استفاده كنم.
ضمننا ميدونيد مشكل تايپ كلماتي كه با چ شروع ميشود هم وجود دارد.يعني حرف چ در اول حروف تايپ نميشود بايد از يك كلمه موجود كه چ داره كپي كرد و ...
اگر ديكشنري توپي سراغ داريد لطفا لينك دانلودش را اطلاع دهيد .

ممنون

neema_b99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از PDA_Jam :

سلام
آقا ممنون از برنامت ولی اینطور که من دیدم نوشته که ورژن freeش فقط 30 روز کار میکنه ! مطمئنی که crack نمیخواد؟

نیما

neema_b99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دانیال جان من یه مشکلی دارم. چند تا از برنامه ها در واقع کتابهای skyscape رو download کردم. 2 تاش رو نصب کردم بعد وقتی که میخوام اجراش کنم میکه this application is not a valid windows ce ... . البته هر کدوم از این دوتا یک دونه reader هم دارن که توی یه فولدر جدا نصب شده.
حالا چه کنم ؟! اگر crackش کنم درست میشه ؟!

مرسی
نیما

neema_b99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از nima_07 :
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
من این برنامه رو واسه خودم رجیستر کردم ...خودش این سریال رو داد...حالا طریقه کارم رو میگم:
بعد از نصب فایل csbcpl که در واثپقع همون کرک برنامه هست رو توی دایرکتوری ویندوز بریزید...بعد برنامه رو اجرا کنین و ببینین چه unlock code رو داده....اونو بنویسید...حالا برنامه رو uninstll واز نو install کنین
...الان باید اون سریال رو که نوشته بودینو بدید..
من براتون 2 تا کرک میزارم...
با هر کدو خواستید کار کنید

سلام
آقا ممنون از برنامه و carck. فقط یه مشکلی که هست اینه که smsها رو بلاک نمیکه !
یعنی من گذاشتمش روی reject all و sms filterش رو هم گذاشتم روی reject ولی همه sms ها با خیال راحت میومدن :cool:
البته اولش که نصب کردم که مشکل دیگه هم داشت که حتی زنگ هم که میزدن کار نمیکرد ولی بعد نمیدونم یهو چی شد که حالا تماشها رو فیلتر میکنه ولی خبری از فیلتر sms نیست.
خیلی به این مساله احتیاج دارم. خیر از جوونیت ببینی :D

نیما

amirr1361

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از amirr1361 :
سلام دوستان خسته نباشد.
من يه سوال قبلا پرسيدم ولي هيچكس جوابمو نداد حالا از اساتيد اينجا يكي جواب منو لطفا بده.
1- گوشي من I-Mate jam هستش.مي‌خواستم ببينم آيا مي‌تونم Windows MOBILE 5 روش نصب كنم؟
2- در صورتي كه ميتونم نصب كنم، به نظر شما دوست عزيز اين كارو بكنم يا همون ورژن 2003 خوبه؟ و در انتها اگه پيشنهاد ميكنيد نصب كنم لطفا آدرس سايتي كه اونو بگيرم رو هم واسم بذاريد.

با تشكر.

دمتون گرم!!!!! يعني هيچ كس نيست جوابه منو بده؟؟؟

Vahid_Captain

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از PDA_Jam :

ازت ممنوووونم:specool: :specool: :specool:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از neema_b99 :
سلام
دانیال جان من یه مشکلی دارم. چند تا از برنامه ها در واقع کتابهای skyscape رو download کردم. 2 تاش رو نصب کردم بعد وقتی که میخوام اجراش کنم میکه this application is not a valid windows ce ... . البته هر کدوم از این دوتا یک دونه reader هم دارن که توی یه فولدر جدا نصب شده.
حالا چه کنم ؟! اگر crackش کنم درست میشه ؟!

مرسی
نیما
نیما جان
فکر کنم حق با برنامه هست ، یعنی وقتی که شما اسکای رو دانلود کردی مطمئن هستی که نسخه پاکت پی سی شو دانلود کردی؟ بعد می شه بگی سعی می کنی از کجا اجراش کنی؟ منظورم اینه که شماباید از استارت پروگرم رو انتخاب کنی و روی همون کلیک کنی ، کاری به فولدر هاش نداشته باش پسر جان
در ضمن حتی اگر کرک هم نشن مشکلی پیش نمی آد فقط خیلی از جاهای کتاب قابل دسترسی نیست.بعدم کرک شو که هزار بار توضیح دادم چطور انجام بدید ، دانلود کردی کرک رو؟

neema_b99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
نیما جان
فکر کنم حق با برنامه هست ، یعنی وقتی که شما اسکای رو دانلود کردی مطمئن هستی که نسخه پاکت پی سی شو دانلود کردی؟ بعد می شه بگی سعی می کنی از کجا اجراش کنی؟ منظورم اینه که شماباید از استارت پروگرم رو انتخاب کنی و روی همون کلیک کنی ، کاری به فولدر هاش نداشته باش پسر جان
در ضمن حتی اگر کرک هم نشن مشکلی پیش نمی آد فقط خیلی از جاهای کتاب قابل دسترسی نیست.بعدم کرک شو که هزار بار توضیح دادم چطور انجام بدید ، دانلود کردی کرک رو؟

سلام
آقا من ورژن pocket pcش رو داونلود کردم. بعد هم میدونم که چطور باید کرکشون کنم. یعنی خوندم که چطور نوشته باید کرکش کنم ولی اصلا اجرا نمیشه. من از همون منوی program اجراش میکنم!
بعد وقتی که خودش میره بوسله active sync روی ppc نصب میشه پی ورژن ppc رو گرفتم دیگه ! یعنی اینطور فکر میکنم!
حالا امشب بقیش رو نصب میکنم ببینم چه میشه !
حالا اگر شما هم راه حلی به ذهنت رسید به من خبر بده .
ممنون :rolleyes:
آقا من فکر کنم مشکل از این readerهاشه. چونکه توی فولدر readerش فقط یه فایل 8 کیلوبایت هست که اصلا اجرا نمیشه! اون shortcutها که توی منوی program هست هم targetش همین فایل 8 کیلوه که اجرا هم نمیشه !
تو میخوای اجراش کنی با همون readerهای خودش اجرا میکنی ؟!

مرسی مرسی
نیما

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از neema_b99 :
سلام
آقا من ورژن pocket pcش رو داونلود کردم. بعد هم میدونم که چطور باید کرکشون کنم. یعنی خوندم که چطور نوشته باید کرکش کنم ولی اصلا اجرا نمیشه. من از همون منوی program اجراش میکنم!
بعد وقتی که خودش میره بوسله active sync روی ppc نصب میشه پی ورژن ppc رو گرفتم دیگه ! یعنی اینطور فکر میکنم!
حالا امشب بقیش رو نصب میکنم ببینم چه میشه !
حالا اگر شما هم راه حلی به ذهنت رسید به من خبر بده .
ممنون :rolleyes:
آقا من فکر کنم مشکل از این readerهاشه. چونکه توی فولدر readerش فقط یه فایل 8 کیلوبایت هست که اصلا اجرا نمیشه! اون shortcutها که توی منوی program هست هم targetش همین فایل 8 کیلوه که اجرا هم نمیشه !
تو میخوای اجراش کنی با همون readerهای خودش اجرا میکنی ؟!

مرسی مرسی
نیما
صبر کنید ببینم ، نکنه شما اسمارت فون دارید؟
می شه بگید دقیق دستگاه تون چیه؟
بعد می شه بگید که موقع نصب از روی پی سی ، Trial رو انتخاب می کنید یا نه
دستگاه من هم ریدر هاش 8 کیلو بایتی هست ولی کاملاً کار می کنه .گفتید چه پیغام خطایی می گیرید؟

neema_b99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
صبر کنید ببینم ، نکنه شما اسمارت فون دارید؟
می شه بگید دقیق دستگاه تون چیه؟
بعد می شه بگید که موقع نصب از روی پی سی ، Trial رو انتخاب می کنید یا نه
دستگاه من هم ریدر هاش 8 کیلو بایتی هست ولی کاملاً کار می کنه .گفتید چه پیغام خطایی می گیرید؟

سلام.
نه من smart phone ندارمو دستگاه من imate jam ه. و موقع نصبش trial رو انتخاب میکنم. پیغامش هم میگه this file is not a windows ce application!
آقا چیکارش کنم ؟! تقریبا 150 مگ داونلود کردم :D ترجیح میدم قابل استفاده باشه و مجبور نباشم دوباره داونلود کنم :cool:
مرسی
نیما

Afshinam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برو بچ با حال سلام دارم خدمتتون

يه سوال فني:گوشي من i-mate jam هستش و پيامهاي اس ام اس فوتو رو نمي گيره ميشه خواهش كنم
نرم افزار ي رو كه باهاش ميشه عكساي اس ام اسي رو ديد رو معرفي كنيد وترجيحا لينكشو هم بزاريد البته يكي از دوستان گفته بود كه همچين نرم افزاري هست لكن اسم نبرده بود
ممنونتونم

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
سلام دوستان
وقتتون بخیر
یه برنامه خوب برای الارم ساعت سراغ ندارین؟
برای خود ویندوز دستگاه زیاد جالب نیست تنوع زنگش کمه تکرارشم بیخوده
sbp time هم خیلی خوبه ولی یه ایراد داره
وقتی با دستگاهت کاری نداشته باشی و بره روی استند بای دیگه الارم این برنامه هم میره واسه خودش
خلاصه اگه چیز بدرد بخوری برای الارم ساعت دارین بگین
برنامش طوری باشه که با profile یا صدای دستگاهت کاری نداشته باشه که کمه یا رو silente
کلا اگه در مورده الارم چیز مفیدی می دونین بگین ممنون می شم

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از neema_b99 :
سلام.
نه من smart phone ندارمو دستگاه من imate jam ه. و موقع نصبش trial رو انتخاب میکنم. پیغامش هم میگه this file is not a windows ce application!
آقا چیکارش کنم ؟! تقریبا 150 مگ داونلود کردم :D ترجیح میدم قابل استفاده باشه و مجبور نباشم دوباره داونلود کنم :cool:
مرسی
نیما
خوب ، قربان این طور که فهمیدم ، می فرمایید که برنامه توی پی سی بدون مشکل اجرا می شه و نصب می شه.درسته؟
ممکنه بگید اسم فایل ست آپی که گرفتید ، تهش چی نوشته ، اگر درست گرفته باشید ، باید فایل اگزه باشه و تهش این طور باشه:
5mcc_ce.exe
امیدوارم که لازم به دانلود نباشه
می گم یعنی ایکونی که تولی فولدر ریدر هست ، علامت نداره؟ یعنی علامت اسکای نداره؟ یا داره ولی اجرا نمی شه؟

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از neema_b99 :
سلام
آقا ممنون از برنامت ولی اینطور که من دیدم نوشته که ورژن freeش فقط 30 روز کار میکنه ! مطمئنی که crack نمیخواد؟

نیما
خود سایت و خود فایل Setup که نوشته Free Version. ولی‌ من تو قسمت Help برنامه که رفتم نوشته نسخه Free trial Version برای 30 روزه... نمیدونم منظور اش دقیقا چیه، آیا شامل این هم می‌شه یا نه. حالا باید دید چی‌ می‌شه.

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از Afshinam :
برو بچ با حال سلام دارم خدمتتون

يه سوال فني:گوشي من i-mate jam هستش و پيامهاي اس ام اس فوتو رو نمي گيره ميشه خواهش كنم
نرم افزار ي رو كه باهاش ميشه عكساي اس ام اسي رو ديد رو معرفي كنيد وترجيحا لينكشو هم بزاريد البته يكي از دوستان گفته بود كه همچين نرم افزاري هست لكن اسم نبرده بود
ممنونتونم
تا جایی‌ که میدونم و یادم هست، اینجا معرفی‌ شده بود قبلا.
search کنین.

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از raizaM :
تا جایی‌ که میدونم و یادم هست، اینجا معرفی‌ شده بود قبلا.
search کنین.
البته قبلا معرفی شده بود اما همه به این نتیجه رسیدن که برنامه کار نمی کنه!!

Vahid_Captain

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از amirmw :
سلام دوستان
وقتتون بخیر
یه برنامه خوب برای الارم ساعت سراغ ندارین؟
برای خود ویندوز دستگاه زیاد جالب نیست تنوع زنگش کمه تکرارشم بیخوده
sbp time هم خیلی خوبه ولی یه ایراد داره
وقتی با دستگاهت کاری نداشته باشی و بره روی استند بای دیگه الارم این برنامه هم میره واسه خودش
خلاصه اگه چیز بدرد بخوری برای الارم ساعت دارین بگین
برنامش طوری باشه که با profile یا صدای دستگاهت کاری نداشته باشه که کمه یا رو silente
کلا اگه در مورده الارم چیز مفیدی می دونین بگین ممنون می شم

آخ گفتی منم همین مشکل رو دارم اصلا آلارم خودش قابل اعتماد نیست
هر وقت دلش بخواد زنگ میزنه

یه برنامه دیگه هم دارم بنام mobile mate که اونم همین طوره

کاشکی مثل گوشی های دیگه on timer داشت یعنی اگر دستگاه خاموش هم بود روشن میشد

amirr1361

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از amirr1361 :
سلام دوستان خسته نباشد.
من يه سوال قبلا پرسيدم ولي هيچكس جوابمو نداد حالا از اساتيد اينجا يكي جواب منو لطفا بده.
1- گوشي من I-Mate jam هستش.مي‌خواستم ببينم آيا مي‌تونم Windows MOBILE 5 روش نصب كنم؟
2- در صورتي كه ميتونم نصب كنم، به نظر شما دوست عزيز اين كارو بكنم يا همون ورژن 2003 خوبه؟ و در انتها اگه پيشنهاد ميكنيد نصب كنم لطفا آدرس سايتي كه اونو بگيرم رو هم واسم بذاريد.

با تشكر
.
مي بيش از 4 روزه كه سوالات بالا رو پرسيدم ولي هيچ كس جواب منو ندادهومن مي خوام بدونم اين اون سايتي كه همه ميگن آخرشه؟؟ من كه اينطور فكر نمي‌كنم چون حتي يه نفر هم پيدا نشد كه جواب منو بده

Afshinam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از alireza_simkesh :
البته قبلا معرفی شده بود اما همه به این نتیجه رسیدن که برنامه کار نمی کنه!!

آخه نوكرتم لااقل اسم برنامه رو مي گفتي (بگو خوب؟) باقيش با خودم
بخشش از شوما

بالا