• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
کد:
http://www.bianconero.persiangig.com/StyletapWM5.rar
احتیاجی به توضیح نیست ، من این فایل کب رو داشتم ولی متاسفانه اصلاً امتحان اش نکرده بودم ، حالا که رفتم سر وقت اش دیدم مثل آب خوردن روی دستگاه کار می کنه .
اساتید استفاده ببرن
به خصوص پزشکی ها

Axim

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دکتر جان اینقدر شما برنامه های خوب معرفی می کنید و همه از آدرس شما دانلود می کنند که الان این ارور رو میده:

Data Transfer Limit Reached

فکر کنم باید یه چند تا آیدی اضافی داشته باشید :)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از Axim :
دکتر جان اینقدر شما برنامه های خوب معرفی می کنید و همه از آدرس شما دانلود می کنند که الان این ارور رو میده:

Data Transfer Limit Reached

فکر کنم باید یه چند تا آیدی اضافی داشته باشید :)
ای داد ، نمی دونم باید چی کار کنم، البته می دونستم که اکانت پرشین محدودیت دانلود دارن ،
البته فکر کنم که امروز ترافیک زیاد بوده ، البته معلوم نیست همین طور مرتب بالا نمونه ، بگذارید ببینم چه می شود کرد قربان
در ضمن جا داره رسماً از ایندکس کردن صفحات از شما تشکر کنم ، دوستان دیگه نمی خوان کمک کنن؟

roshan-jasjar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

m_jahangiri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

roshan-jasjar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از m_jahangiri :
اگر رام عربی ریخته باشید خودش فارسی ساز داره

متشكرم،:blink:
خيلي توضيحات كامل بود، تونستم با هاش يه شاتل بسازم:graduated .
آقا جهانگيري از پستت ممنون ولي اگه يه نمه بيشتر بفرماييد از كجا بگيرم و چطوري لودش كنم ممنون ميشم. از شوخيم ناراحت نشي ها:p

roshan-jasjar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يه صفحه تو دهكده پيدا كردم كه يه دنيا يونيكد داره. البته نميدونم چطور استفاده ميشه ولي حس هفتمم بهم ميگه يه جورايي براي جاسي يا فك فاميلاش كاربرد داره. اگه كسي رمز گشايي كرد به ما هم حال اطلاعاتي بده، ممنون ميشم.:rolleyes:

http://www.alanwood.net/unicode/fonts.html

roshan-jasjar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشيد كه من همش لينك ميدم. ميدونم اينجا براي معرفي برنامه است ولي چون سخت و مشقت بار هستش. من سر نخ ميدم كه علاقه منداش برن دنبالش.
اينم يه لينك ديگه كه يه عالمه برنامه مفتكي و نيمه مفتكي داره . البته نقريبا همشو روي جاسي امتحان كردم. بعضي هاش باحاله. ببينيد.

http://www2r.biglobe.ne.jp/~tascal/download/pocketpc/index_e.htm

اگه از پست هاي من خوشتون نمياد. بگين كه برم پي كارم.:(

roshan-jasjar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من كلا با IE واسه ديدن صفه هاي اينترنت حال نميكنم. واسه همين اولين برنامه اي كه روي جاسي نصب كردم و از today جاشو با IE عوض كردم اپرا بود. پايين لينكشو ميدم اگه دوست دارين استفاده كنيد. خيلي باحاله هم از لحاظ سرعت و هم امكانات. اگه كسي روي دسك تاپش استفاده كرده باشه ميدونه چي ميگم.

http://www.opera.com/download/mobil... Pocket PC phones running Windows Mobile 5.0.

roshan-jasjar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بازم يه چيزي گفتم كه خودم نميدونم چيه. ولي آدم تا سئوال نكنه كه رشد نميكنه.

http://www.asukal.jp/English/LocalizeCABS.htm

دانلودش كردم ولي نتونستم استفاده كنم. اگه كسي فهميد ما رو هم به جوي دانشش متصل كنه.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
این برنامه که به شکل یک اد آن روی برنامه تم جنریتور مایکروسافت نصب می شه ،
مجانیه ، و علاوه بر امکانات فوق العاده اش ، باید بدونید که اگر از دیگر برنامه های اس پی بی استفاده می کنید ، بهتون اجازه می ده برای اونها اسکین بسازید
header1.jpg

برای اونهایی که دوست دارن دستگاه شون رو کاستومایز کنن توصیه می شه

roshan-jasjar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا به ما كه رسيد فروم تپيد؟ صفحه 86 كه لينك Arabizer كار نميكنه. پچش هم رو ايميل فرستادن. يه آقا هم بالا از رام يه چيزي گفته . ول مشكل من هنوز پا برجاستا. بابا شما رو به تمام صفر و يك هاي موجود روي كره زمين سوگند ميدم كه كمك كنيد . من چطوري جاسي رو فارسي كنم كه از راست به چپ بتايپه و فولدر و وب و همه چيز هم فارسي بشه. كف كردم بابا:blink:

m_jahangiri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از roshan-jasjar :
متشكرم،:blink:
خيلي توضيحات كامل بود، تونستم با هاش يه شاتل بسازم:graduated .
آقا جهانگيري از پستت ممنون ولي اگه يه نمه بيشتر بفرماييد از كجا بگيرم و چطوري لودش كنم ممنون ميشم. از شوخيم ناراحت نشي ها:p
اصلا ناراحت نشدم تازه از خوشحالی دارم غش میکنم.
بگذریم رام عربی جاسجار رو از سایت www.clubimate.comبگیرید.از دگمه startواردsettingبشید بعد از اون inputبا انتخاب لوح المفاتیح دگمهoptions را بفشارید واز بین دو گزینه arabic یاfarsi هرکدوم رو که خواستید انتخاب کنید خلاص

roshan-jasjar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از m_jahangiri :
اصلا ناراحت نشدم تازه از خوشحالی دارم غش میکنم.
بگذریم رام عربی جاسجار رو از سایت www.clubimate.comبگیرید.از دگمه startواردsettingبشید بعد از اون inputبا انتخاب لوح المفاتیح دگمهoptions را بفشارید واز بین دو گزینه arabic یاfarsi هرکدوم رو که خواستید انتخاب کنید خلاص
از توجه ات متشكرم ولي يه سئوال ديگه. الان دارم اون رام كه گفتي دانلودش ميكنم. ولي با اين كار تمام مشكلام حل ميشه. يعني يه وقت تمام جاسي رو زير و ر و نكنه كه ديگه همه چيز بشه عربي و اينكه واقعا گزينه فارسي هم داره؟ بعد يه چيز ديگه يه دو خط پايين تر براي خاور ميانه هم رام داره. نظرت درباره اون چيه. خودت امتحان كردي ديگه؟:blush:

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
قربان این هم لینک دانلودش ، براتون آپ کردم ، لطف کنید و اگر قشنگه ، تو ترد بازی معرفی ش کنید برای بقیه

کد:
http://www.bianconero.persiangig.com/LemonadeTycoon.rar
دانیال جان ،ازت خیلی‌ ممنونم که لطف کردی و upload اش کردی.
یه حال اساسی‌ دادی.
در ضمن حتما معرفیش خواهم کرد. به نظر من که خیلی‌ بازی جالبیه.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از raizaM :
دانیال جان ،ازت خیلی‌ ممنونم که لطف کردی و upload اش کردی.
یه حال اساسی‌ دادی.
در ضمن حتما معرفیش خواهم کرد. به نظر من که خیلی‌ بازی جالبیه.
خواهش می کنم ، شما به گردن ما بیش از این حق دارید قربان
می گم این sudokuرو هم معرفی کنید وبگید کدوم اش بهتره
راستی توی مجلات هم لینک گذاشتم ، خیلی شماره جالبی هست ، بخونید و برنامه ها شو معرفی کنیم

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
این برنامه برای کسایی که مثل من مسحور آسمان شب می شن ، واقعاً غنیمته ، ولی علاوه بر این ، این برنامه می تونه براتون اطلاعات جالب از فضا ارئه کنه ، به نظر من که از دستش ندید
کد:
http://www.bianconeroware.persiangig.com/Knowledge/5.1.5.rar
توضیح ، برای اینکه مشکل دیروز با پرشین گیگ پیش نیاد، این یکی رو روی اکانت دیگری آپ کردم ، از این به بعد ، عین لینک رو استفاده کنید ، چون ممکنه اکانت ها رو عوض کنم
Handango.gif

اصل برنامه

neema_b99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Babak M :
آقا من دوباره امتحانش کردم...لینک درسته و کار میکنه
شاید شما با دانلود اکسلریتور می خواین دانلود کنین که نمیذاره

سلام
آقا ممنون.
مشکل از dap بود و حل شد. مرسی

نیما

m_jahangiri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از roshan-jasjar :
از توجه ات متشكرم ولي يه سئوال ديگه. الان دارم اون رام كه گفتي دانلودش ميكنم. ولي با اين كار تمام مشكلام حل ميشه. يعني يه وقت تمام جاسي رو زير و ر و نكنه كه ديگه همه چيز بشه عربي و اينكه واقعا گزينه فارسي هم داره؟ بعد يه چيز ديگه يه دو خط پايين تر براي خاور ميانه هم رام داره. نظرت درباره اون چيه. خودت امتحان كردي ديگه؟:blush:
اونیکه گفتی منم دیدم ولی رو گوشی نریختم.با رام عربی هم خیالت راحت مشکلی برنمیخوری.فقط با این رام به جای ساعت در قسمت بالا ایکون باطری جای گزین میشه.

بالا