• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

mmhmt

Registered User
لایک‌ها
0

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
جناب كينگ داني عزيز
1- همانطوريكه فرموديد فايل مذكور Jar است من اشتباها كب نوشتم.فايل Jar را ميتوانيد روي پي سي با Win RAR باز كنيد و محتوياتش را ببينيد.
2- جاوا پلير من MIDlet manager است كه بصورت default روي جمين وجود دارد.
3- بله براي نصب شماره سريال ميخواد روي سي دي من اين شماره سريال بود : 29800093754685
در هر شكل دو راه كلي ميتونيم داشته باشيم :‌اول اينكه از شر سريال و غيره روي همين نسخه خلاص شيم كه در نهايت فقط يك نقشه خواهيم داشت. دوم اينكه از اجزاي نقشه براي كاليبره كردن و يا تهيه يك نقشه جديد روي برنامه GPS ي كه معرفي شد استفاده شود كه در نهايت يك نقشه به روز و قابل استفاده در GPS خواهد شد.

قربان از توضیحات شما ممنون

بنده سعی می کنم با دیگران در میون بگذارم ، تشکر از شماره سریال تون.
من فکر می کنم که احتمالاً این میدلتی که دارید همین آی بی ام هست . ای کاش یک چند تا اسکرین شات از ماشین جاوا تون و یک چند تا هم از خود برنامه می ذاشتید ، چونکه می گید تو برنامه می شه اسم خیابان داد و او خودش می بردتون سر همون خیابون؟ پس براوز کردن نقشه باید ساده باشه.
در مورد دیگه ، می خوام بدونم غیر از نقشه ، راهنما هم داره ، مثلا اندیکس بیمارستان ها رستوران ها....؟

بازم ممنون از همکاری شما ، ولی فکر می کنم نقشه ای توی این هست خیلی به درد کالیبره کردن نقشه قبلی نخوره ، البته من که نتونستم با برنامه پی سی پث ایوی کار کنم ، شاید دوستان بتونن امتحان کنن

ممنون

behzadms

Registered User
لایک‌ها
0
قربان از توضیحات شما ممنون

بنده سعی می کنم با دیگران در میون بگذارم ، تشکر از شماره سریال تون.
من فکر می کنم که احتمالاً این میدلتی که دارید همین آی بی ام هست . ای کاش یک چند تا اسکرین شات از ماشین جاوا تون و یک چند تا هم از خود برنامه می ذاشتید ، چونکه می گید تو برنامه می شه اسم خیابان داد و او خودش می بردتون سر همون خیابون؟ پس براوز کردن نقشه باید ساده باشه.
در مورد دیگه ، می خوام بدونم غیر از نقشه ، راهنما هم داره ، مثلا اندیکس بیمارستان ها رستوران ها....؟

بازم ممنون از همکاری شما ، ولی فکر می کنم نقشه ای توی این هست خیلی به درد کالیبره کردن نقشه قبلی نخوره ، البته من که نتونستم با برنامه پی سی پث ایوی کار کنم ، شاید دوستان بتونن امتحان کنن

ممنون

قربان اسكرين شات تو محيط نقشه غير فعال ميشه! مجبور شدم با دوربين عكس يكي از صفحات نقشه را بگيرم:

فایل های ضمیمه

• t85.jpg
    t85.jpg
    5.8 KB · نمایش ها: 29
  • t85-0.jpg
    t85-0.jpg
    9.2 KB · نمایش ها: 41
  • t85-1.jpg
    t85-1.jpg
    12.7 KB · نمایش ها: 63

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام و تشکر،من این فایلو تو my documents قسمت my MIDlets کپی کردم،بعد با برنامه MIDlet Manager نصبش کردم،ولی وقتی run میزنم این eror میده:failed to run the MIDlet.گوشی من جم،این برنامه MIDlet بصورت default روش نصبه،نمیدونم مشکل کجاست،لطفا راهنمایی کنید.

behzadms

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام و تشکر،من این فایلو تو my documents قسمت my MIDlets کپی کردم،بعد با برنامه MIDlet Manager نصبش کردم،ولی وقتی run میزنم این eror میده:failed to run the MIDlet.گوشی من جم،این برنامه MIDlet بصورت default روش نصبه،نمیدونم مشکل کجاست،لطفا راهنمایی کنید.

مطمئن نيستم علتش اين است يا نه.ولي بايد تو my doc كپي و از همان جا نصبش كنيد، خودش ميره تو ميد لت ميشنينه.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
نسخه آخر این برنامه پرطرفدار

کد:
http://www.box.net/public/static/znxvyrx5vh.rar

نصب کنید و با این سریال رجیستر کنید

کد:
52062184
حجم 170 کیلو بایت

می تونید خیلی راحت با این برنامه بفمید امروز در مثلا فلان نقطه دنیا تعطیل هست یا نه
البته تا سال 2015 داره رکورد ها رو

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
یه برنامه عالی برای شماره گیری ، این به شما امکان می ده راحت تر شماره تلفن مورد نظرتون رو پیدا کنید

کد:
http://www.box.net/public/static/422oefbegi.zip

مثل اون موبایل های معمولی که مثلا برای هر اسمی کهمی خواهید اعداد مربوط بهش رو فشار می دید( ترمنیال 9)
EZmain.jpg

حجم 65 کیلوبایت

کب رو منتقل کنید به پی پی سی و نصب کنید و حالشو ببرید
picdial.jpg

مواظب باشید برنامه دیگه ای برای دایل پد اسکین ها نصب نداشته باشید

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مطمئن نيستم علتش اين است يا نه.ولي بايد تو my doc كپي و از همان جا نصبش كنيد، خودش ميره تو ميد لت ميشنينه.
این کار کرده بودم،ولی بازم همین eror میده.نمیدونم مشکل از MIDlet یا فایلی که گذاشتین؟؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اساتید ، اینجا رو نگاه بیاندازید ، برنامه ای که بهزاد خان خریدن ، اینجا برای فروش آن لاین هست ، بدون دردسر ، ادرس رو می دید و میاد در خونه پول رو می گیره ، فقط مشکل ش 1500تومن هزینه خرید هست ، که اگر بیش از یک نفر بخواد بخره ، سر شکن می شه.
سایت اش البته فقط در قسمت خرید ، با اینترنت اکسپلورر کار می کنه
(من خودم دو تا خریدم) البته برای بچه های شهرستانی ، شاید یه کم سخت تر باشه. یک موردی که هست ، اینه که قیمت 3 هزار تومان ناقابل هست ، البته نمی دونم خرید ویژه بودنش هست یا همیشه همین قیمته. به هر حال ، برای حمایت چنین نرم افزاری ، بهتره که بخریم اش ، چونکه اگر سقوط کنه ، راه برای نرم افزار های کاربردی تر باز نمی شه.

با این حال ، هنوزم سعی خواهم کرد از برنامه نویس ها بخوام که برای حفظ پرستیژ فروم هم که شده ، سعی کنن بشکنن قفل شو. ولی اگر فکر می کنید که بهتره از این جور شرکت ها حمایت بشه ، نرم افزار رو خریداری کنید.

دیگه اینکه از طریق نرم افزار شون ، فهمیدم که جایی که می شه نقشه باسه جی پی اس پیدا کرد اینجاست

اساتید یه نگاه بیاندازن و نظر بدن

behzadms

Registered User
لایک‌ها
0
اساتید ، اینجا رو نگاه بیاندازید ، برنامه ای که بهزاد خان خریدن ، اینجا برای فروش آن لاین هست ، بدون دردسر ، ادرس رو می دید و میاد در خونه پول رو می گیره ، فقط مشکل ش 1500تومن هزینه خرید هست ، که اگر بیش از یک نفر بخواد بخره ، سر شکن می شه.
سایت اش البته فقط در قسمت خرید ، با اینترنت اکسپلورر کار می کنه
(من خودم دو تا خریدم) البته برای بچه های شهرستانی ، شاید یه کم سخت تر باشه. یک موردی که هست ، اینه که قیمت 3 هزار تومان ناقابل هست ، البته نمی دونم خرید ویژه بودنش هست یا همیشه همین قیمته. به هر حال ، برای حمایت چنین نرم افزاری ، بهتره که بخریم اش ، چونکه اگر سقوط کنه ، راه برای نرم افزار های کاربردی تر باز نمی شه.

با این حال ، هنوزم سعی خواهم کرد از برنامه نویس ها بخوام که برای حفظ پرستیژ فروم هم که شده ، سعی کنن بشکنن قفل شو. ولی اگر فکر می کنید که بهتره از این جور شرکت ها حمایت بشه ، نرم افزار رو خریداری کنید.

دیگه اینکه از طریق نرم افزار شون ، فهمیدم که جایی که می شه نقشه باسه جی پی اس پیدا کرد اینجاست

اساتید یه نگاه بیاندازن و نظر بدن

دانيال عزيز ممنون.
معلوم شد كه تو علاالدين قيمت پرت و پلا انداختن .3000 تومان ارزش خريد داره و من هم با نظر شما در خصوص حمايت از نويسندگان چنين برنامه هائي موافقم.ولي از طرفي هم ازشون شاكي هستم كه قيمت محصول را رو پك و بسته بندي قيد نميكنند و راه را براي انداختن به ملت بيچاره باز ميذارن.
مورد ديگه اينگه در لينك گيتا شناسي اثري از نقشه براي GPS نديدم! ميشه راهنمائي بفرمائيد.تبليغ همين رهياب بود با قيمت 3900 تومان!
خيلي جالبه سايت سايبيران گذاشته 3000 تومن، گيتا شناسي ميدي 3900 و پاساژ علاادين هم كه دزد بازاره ميدن 9500....خدا آخر و عاقبت اين بازار آشفته مملكت رو بخير كند. انشا.............

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دانيال عزيز ممنون.
معلوم شد كه تو علاالدين قيمت پرت و پلا انداختن .3000 تومان ارزش خريد داره و من هم با نظر شما در خصوص حمايت از نويسندگان چنين برنامه هائي موافقم.ولي از طرفي هم ازشون شاكي هستم كه قيمت محصول را رو پك و بسته بندي قيد نميكنند و راه را براي انداختن به ملت بيچاره باز ميذارن.
مورد ديگه اينگه در لينك گيتا شناسي اثري از نقشه براي GPS نديدم! ميشه راهنمائي بفرمائيد.تبليغ همين رهياب بود با قيمت 3900 تومان!
خيلي جالبه سايت سايبيران گذاشته 3000 تومن، گيتا شناسي ميدي 3900 و پاساژ علاادين هم كه دزد بازاره ميدن 9500....خدا آخر و عاقبت اين بازار آشفته مملكت رو بخير كند. انشا.............

نه قربان ، من منظورم نقشه های خام اش س
این ها رو شاید اگر با یک اسکنر درست حسابی اسکن کنیم ، بشه استفاده کرد
لعنت به این کشور که همه چیش حتی نقشه های ش هنوز غیر دیجیتالی ست

پس شما رو 10000تومان پیاده کردن؟ عجب آدم هایی پیدا می شن.

Vahid_Captain

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نسخه نهایی برنامه انک سافت ، که می تونید باهاش هم عکس های بهتری بگیرید و هم اینکه از دوربین دستگاه به عنوان وب کم استفاده کنید.

Screen002.gif

کد:
http://bianconero.persiangig.com/PDANew/coolcamera_cr_signed_1.14b2.rar
حجم 130 کیلوبایت

سایت

کسی تونسته این برنامه رو دانلود و استفاده کنه؟
من یکی دو باری از روی کد نوشته شده دانلود کردم ولی قابل استفاده نشد!!!
توی سایت هم که فقط برای order دادن هست

فکر می کنم اگر کمی راهنمایی کنید و بنده را از گمراهی و ظلمات نجات دهید بسیار کار پسندیده ای کردید
چون بازم فکر می کنم برنامه ی لازمی مخصوصا برای k-jam و jam in می باشد

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
کسی تونسته این برنامه رو دانلود و استفاده کنه؟
من یکی دو باری از روی کد نوشته شده دانلود کردم ولی قابل استفاده نشد!!!
توی سایت هم که فقط برای order دادن هست

فکر می کنم اگر کمی راهنمایی کنید و بنده را از گمراهی و ظلمات نجات دهید بسیار کار پسندیده ای کردید
چون بازم فکر می کنم برنامه ی لازمی مخصوصا برای k-jam و jam in می باشد

قربان مطمئن هستید که لینک مشکل داره ؟ من الان امکان بررسی ندارم ، اگر کسی دیگه سالم دانلود کرده بگه.

می شه توضیح بدید چرا قابل استفاده نشد؟ لینک رو باید دانلود کنید ، باز کنید ومنتقل کنید روی پی پی سی تون و اجرا کنید ، همین

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دوستان برنامه رهیاب رو خریداری کردم و اجرا کردم و راحت نصب شد.
بعداً در فرصتی در مورد ش مفصل تر می نویسم و یک مرور ازش آماده می کنم.

ولی فکر کنم واقعاً به نسبت سرویس اش عالی ست ، فقط گرفتن 50 درصد قیمت به عنوان سرویس ، خیلی سخت هضم می شه که من با سفارش برای دونفر ،سرشکن اش کردم
می تونید زنگ بزنید شرکت شون بپرسید برید حضوری هم می دن یا نه.

در کل ، اول باید بگم که با برنامه ای که من برای جاوا معرفی کردم ، بی مشکل کار می کنه. خیلی راحت ، ماشین جاوا یی که من در ترد کامپلیت معرفی کردم رو نصب کنید ، بعد فایل جاوا رو کپی می کنید روی پی پی سی و فقط کافیه از فایل اکسپلورر ، روش کلیک کنید ، خودش می ره تو میدلت منیجر ، حتی نصب لازم نداره و launchرو بزنید کافیه.

بعد رجیستر کردن اش هم مثل آب خوردنه ، فقط من مطمئن نیستم ولی فکر کنم از هر خرید بشه برای 3 نفر استفاده کرد ، امتحان نکردم البته .

نمی دونم صفحه رجیسترش چه طور کارمی کنه ، ولی اگر یه اسکریپت ساده باشه ، شاید به جای کی ژن بشه استفاده اش کرد:happy:

خوب ، نکات قابل ذکر ، بزرگنمایی قابل قبول ، داشتن آدرس های ضروری ، مشخص کردن پمپ بنزین ها و ...
نکته منفی ش سخت پیدا کردن کلید خروج یا بک هست. البته با کلید های دیرکشن به راحتی کارمی کنه ، برنامه قابل اجرا در پس زمینه هست. و خیلی هم سریع و پاسخگو هست

در مجموع من از خرید ام خیلی راضی هستم

آپدیت:
حدس ام درست بود ، سایت متوجه نمی شه که شما با آی دی های متفاوت دارید نصب می کنید.از اونجایی که این آی دی ، در دفعات بعدی هم ثابته ( یعنی وقتی که شما دستگاه تون مثلا هارد ریست بشه ، بخواهید دوباره بریزید ، دوباره همین آی دی جنریت می شه ، پس فقط کافیه تمام مقادیر را یه جا یادداشت کرده باشید.

من با یکی از دوتا خریدم ، 3 تا پی پی سی و که اورکس ای900 ، اتم و باندبود ثبت کردم!

حالا اون یکی رو هم یکی شو به کسی قول دادم ، ببینم ، از نظر قانونی شما سه تا ثبت نام خریدید ، پس نمی تونن بتون ایراد بگیرن می تونن؟

بچه ها ، اینجا ماشین جاوا رو معرفی کردم ، برای آی تک باند نشد که از ماشین جاوای خودش استفاده کنیم.ولی برنامه خیلی سازگاره با این ماشین جاوا
برای دوستای قدیمی تر هم بگم که لینک آپدیت شده بجنبید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
آدم از گشت و گذار دربرنامه های قدیمی ش چه چیز ها که پیدا نمی کنه، اینم یه برنامه دیگه برای پزشکان متحرم

کد:
http://www.box.net/public/static/n6aelbnvym.rar

حجم 880 کیلو

بعد از باز کردن ، اجرا ش کنید ، خودش فول ورژنه

موفق باشید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اینم از مزایای اتمه ، دوستان سایت این برنامه خیلی ادا در میاره تا به شما لینک دانلود بده ، و چون هر سی روز دوباره باید نصب کنید شاید خیلی مطلوب نباشه
ولی وقتی سعی کردم روی اتم نصب اش کنم، دیدم توی کارت مموری این فایل کب مونده
فایل 6.1مگه ، برنامه یک ابزار قدرتمند در Evidence Based Medicineهست که بحثش هم خیلی داغه
به تمامی پزشکان توصیه می شه این رو دانلود کنید.بعد از سی روز که از کار افتاد ، از منو آن اینستال پاکش کنید، این فایل رو در پی پی سی داشته باشید که بعدش راحت دوباره نصب کنید

کد:
http://www.box.net/public/static/gy0euyzk28.rar

سایت برنامه

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام و خسته نباشید به آقای king dani،در مورد رهیاب من با شماره سریالی که آقا بهزاد گذاشتن نتونستم کد نصبو بگیرم.این معنیش این که تا قبل از من 3 نفر استفاده کردن یا...؟لطفا توضیح بدین

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
اینم از مزایای اتمه ، دوستان سایت این برنامه خیلی ادا در میاره تا به شما لینک دانلود بده ، و چون هر سی روز دوباره باید نصب کنید شاید خیلی مطلوب نباشه
ولی وقتی سعی کردم روی اتم نصب اش کنم، دیدم توی کارت مموری این فایل کب مونده
فایل 6.1مگه ، برنامه یک ابزار قدرتمند در Evidence Based Medicineهست که بحثش هم خیلی داغه
به تمامی پزشکان توصیه می شه این رو دانلود کنید.بعد از سی روز که از کار افتاد ، از منو آن اینستال پاکش کنید، این فایل رو در پی پی سی داشته باشید که بعدش راحت دوباره نصب کنید

کد:
http://www.box.net/public/static/gy0euyzk28.rar

سایت برنامه

ای ول دکتر.من تازه این برنامرو نصب کردم زیاد باش ور نرفتم ولی خیلی کامله یه جورایی زیادی کامله:happy: مرسی از برنامه های توپی که معرفی میکنی ای ول.
راسی روز پزشکم مبارک:blush:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
با سلام و خسته نباشید به آقای king dani،در مورد رهیاب من با شماره سریالی که آقا بهزاد گذاشتن نتونستم کد نصبو بگیرم.این معنیش این که تا قبل از من 3 نفر استفاده کردن یا...؟لطفا توضیح بدین

ای داد ! مگه شما از سریال دوست مون استفاده کردید؟ازشون اجازه گرفتید؟:hmm:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
ای ول دکتر.من تازه این برنامرو نصب کردم زیاد باش ور نرفتم ولی خیلی کامله یه جورایی زیادی کامله:happy: مرسی از برنامه های توپی که معرفی میکنی ای ول.
راسی روز پزشکم مبارک:blush:

روز شما ها هم مبارک اساتید پزشک ام

( یه کلک رشتی ، اگر پاکت رر رو روی پی پی سی تون دارید ، برای اینکه این برنامه حجم کمی فایل کب اش بگیره ، بروید و به به صورت رر کپی اش کنید رو ی پی پی سی، بعد از سی روز ، آن رار اش کنید همون جا و اجراش کنید.)

بالا