دوستان برنامه رهیاب رو خریداری کردم و اجرا کردم و راحت نصب شد.
بعداً در فرصتی در مورد ش مفصل تر می نویسم و یک مرور ازش آماده می کنم.
ولی فکر کنم واقعاً به نسبت سرویس اش عالی ست ، فقط گرفتن 50 درصد قیمت به عنوان سرویس ، خیلی سخت هضم می شه که من با سفارش برای دونفر ،سرشکن اش کردم
می تونید زنگ بزنید شرکت شون بپرسید برید حضوری هم می دن یا نه.
در کل ، اول باید بگم که با برنامه ای که من برای جاوا معرفی کردم ، بی مشکل کار می کنه. خیلی راحت ، ماشین جاوا یی که من در ترد کامپلیت معرفی کردم رو نصب کنید ، بعد فایل جاوا رو کپی می کنید روی پی پی سی و فقط کافیه از فایل اکسپلورر ، روش کلیک کنید ، خودش می ره تو میدلت منیجر ، حتی نصب لازم نداره و launchرو بزنید کافیه.
بعد رجیستر کردن اش هم مثل آب خوردنه ، فقط من مطمئن نیستم ولی فکر کنم از هر خرید بشه برای 3 نفر استفاده کرد ، امتحان نکردم البته .
نمی دونم صفحه رجیسترش چه طور کارمی کنه ، ولی اگر یه اسکریپت ساده باشه ، شاید به جای کی ژن بشه استفاده اش کرد:happy:
خوب ، نکات قابل ذکر ، بزرگنمایی قابل قبول ، داشتن آدرس های ضروری ، مشخص کردن پمپ بنزین ها و ...
نکته منفی ش سخت پیدا کردن کلید خروج یا بک هست. البته با کلید های دیرکشن به راحتی کارمی کنه ، برنامه قابل اجرا در پس زمینه هست. و خیلی هم سریع و پاسخگو هست
در مجموع من از خرید ام خیلی راضی هستم
آپدیت:
حدس ام درست بود ، سایت متوجه نمی شه که شما با آی دی های متفاوت دارید نصب می کنید.از اونجایی که این آی دی ، در دفعات بعدی هم ثابته ( یعنی وقتی که شما دستگاه تون مثلا هارد ریست بشه ، بخواهید دوباره بریزید ، دوباره همین آی دی جنریت می شه ، پس فقط کافیه تمام مقادیر را یه جا یادداشت کرده باشید.
من با یکی از دوتا خریدم ، 3 تا پی پی سی و که اورکس ای900 ، اتم و باندبود ثبت کردم!
حالا اون یکی رو هم یکی شو به کسی قول دادم ، ببینم ، از نظر قانونی شما سه تا ثبت نام خریدید ، پس نمی تونن بتون ایراد بگیرن می تونن؟
بچه ها ،
اینجا ماشین جاوا رو معرفی کردم ، برای آی تک باند نشد که از ماشین جاوای خودش استفاده کنیم.ولی برنامه خیلی سازگاره با این ماشین جاوا
برای دوستای قدیمی تر هم بگم که لینک آپدیت شده بجنبید