• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

ajazbi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی من باهیچ کدوم ازین برنامه های ریموت کنترل نتونستم با s200 چیزی رو کنترل کنم! یعنی همه چی درست پیش می ره، فقط وقتی تلویزیون رو نشونه می رم و کلیدهاش رو می زنم، هیچ اتفاقی نمی افته! ببینم اصلاً s200 اینفراردش چقدر برد داره؟ مث ای تن ام500 نیست احتمالاً؟!

سلام
برنامه noviiremote deluxe ver4.0 که تو فروم معرفی شده توپ روی S200 و jamin کار می کنه

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اساتید پزشک خودم ، متاسفانه این برنامه روی دستگاه من که ویندوز موبایل 5 داره اجرا نشد ، شما چک کنید ببینید روی دستگاه شما اجرا شدنیه؟
pocket%20vision%20animation5.gif

کد:
http://bianconero.persiangig.com/PDANew/PocketSnellenChart.rar

software_detail.asp

aminsamizadeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این Today Plugin مخصوص گوشیهای Orange میباشد ولی شما میتونید فایل ضمیمه رو روی گوشیهاتون نصب کنید.
ابتدا فایل SPV_M3100_Orange_Homescreen.CAB رو روی گوشیتون کپی کنید و اجرا کنید سپس از قسمت Settings-->Today آیتم Orange و Orange Theme رو انتخاب کنید

لینک دانلود : http://samizadeh.persiangig.com/Files/SPV_M3100_Orange_Homescreen.CAB

orange.jpg

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
explorer_intro.jpg

اینم نسخه آخر رسکو ، با کلی امکانات تازه و کارا ، و البته اولین کی ژن اش که برای این نسخه به راحتی جواب می ده

البته ، به نظر من ، وقتی روی آ یکون رسکو کلیک می کنید ، یه کم سرعت بالا آمدن برنامه کم شده که نمی دونم چرا
ولی می ارزه نصب اش
در این نسخه ساپورت صفحه های مختلف هم اضافه شده
دانلود اش اینجاست

کی ژن هم اتچ کردم ، بگیرید و روی پی سی اسم تون رو بدید و کی ژن تحویل بگیرید

تو پراتنز : اینم برای رفع کدورت ، تقدیم می شه به فروم پی هالز)

اقا دانیال این کرک چرا اصلا دانلود نمیشه؟ روش که میزنم یه صفحه باز میکنه و همین....

در صورتی که attachment همین جا هست و باید راحت گرفته بشه....

میشه یه کاری بکنید برام؟؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
explorer_intro.jpg

قربان شما دیگه چرا ، من که عرض کرده بودم ، از راهنمای برنامه ها استفاده کنید ، و اخرین نسخه رو در آخرین صفحات معمولا پیدا می کنید .

کد:
http://bianconero.persiangig.com/PDANew/Resco%20Explorer.rar

با این حال برای اینکه خیلی برنامه پر مصرفیه ، من دوباره به همراه تودی پلاگین هاش ، و کرک آپکردم ، امیدوارم استفاده ببرید

سایت برنامه

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
explorer_intro.jpg

قربان شما دیگه چرا ، من که عرض کرده بودم ، از راهنمای برنامه ها استفاده کنید ، و اخرین نسخه رو در آخرین صفحات معمولا پیدا می کنید .

کد:
http://bianconero.persiangig.com/PDANew/Resco%20Explorer.rar

با این حال برای اینکه خیلی برنامه پر مصرفیه ، من دوباره به همراه تودی پلاگین هاش ، و کرک آپکردم ، امیدوارم استفاده ببرید

سایت برنامه

ممنون...:)

پست 3110 هست...
نمیدونم یا من بلد نیستم:blink: که فکر نکنم ...یا پی تی مشکل داره....تو اون پست قبلی اتون شما کرک اش رو attach کرده بودین....خودتون بهتر میدونید کرکی که تو خود پرشین تولز attach میشه دیگه باید وقتی روش کلیک میشه مثل اب خوردن دانلود شه درسته؟
مثل اینکه پرشین تولز مشکل داره....چون روش که میزنیم کار نمیکنه ...یعنی دانلود شروع نمیشه....

برای همین فکر کردم درخواست دوباره بدم....به هر حال ببخشید...من قوانین رو رعایت میکنم:)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
ممنون...:)

پست 3110 هست...
نمیدونم یا من بلد نیستم:blink: که فکر نکنم ...یا پی تی مشکل داره....تو اون پست قبلی اتون شما کرک اش رو attach کرده بودین....خودتون بهتر میدونید کرکی که تو خود پرشین تولز attach میشه دیگه باید وقتی روش کلیک میشه مثل اب خوردن دانلود شه درسته؟
مثل اینکه پرشین تولز مشکل داره....چون روش که میزنیم کار نمیکنه ...یعنی دانلود شروع نمیشه....

برای همین فکر کردم درخواست دوباره بدم....به هر حال ببخشید...من قوانین رو رعایت میکنم:)

خیر قربان بد برداشت نشه ، بنده منظوری نداشتم ، این تذکر ها برای همه هست ، منظورم خودم هم هستم ، یاد آوری بشه که هر پستی اضافی زده نشه ، همان طور که متوجه شدید احتمالا ، در همین صفحه 5 تا پست نامربوط بود که مجبور به پاک کردن شون شدم، آخه دقت کنید که یکی از دوستان ، این قدر لطف دارن ، که هم توی سئوال و جواب مطرح کرده بودن و هم اینجا

در ضمن ، حق با شماست ، فکر کنم یه مشکلی با اتچمنت ها باشه ، با اینحال من خودم چک نکردم ، نگاه می کنم حتماً

حالا کار کرد؟

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
چقدر خوبه كه روز تولد دوستانون، آنها را غافلگير كنيم. :p
خوبي اين برنامه به اينه كه توي Today Screen هميشه جلوي چشماي ما ميتونه باشه.

vbirthday_deluxe.gif

دانلود
حجم : 293KB

WM5 Compatible

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
با اين برنامه ميتونيد تمام اطلاعات شخصي خودتون را هميشه همراه داشته باشيد.

smartvaluesuite.gif

دانلود
حجم : 7.25 MB

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
دقيق نميدونم به چه دردي ميخوره. اما به نظر مياد خيلي كاربردي باشه. وقتي دانلود و نصبش كردم در موردش توضيح ميدم. اما اگه دوستان زرنگتر بودند خوشحال ميشم. :happy:

phatnotes_4.gif

دانلود
حجم : 11.83 MB

farzinghaffari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
برا اينکه از شرمندگي اقا دانيال گل در بيام :
برنامه هاي Handy switcher2.7 و Handymenu3.6 که روي WM5 و WM2003 کار ميکنه . من خودم روي JAMIN و Qtek9090 و JAM نصب کردم و مشکلي نداره.

اطلاعات بيشتر رو از سايت سازنده مي تونيد بگيريد ولي به نظر من اين 2 برنامه از نون شب هم براي Pocke pc لازم تر هست

سايت سازنده:
http://www.dinarsoft.com

فايل زيپ حاوي هر 2 برنامه که رجيستر شده هستند
مشاهده پیوست 10371

دوست عزیزم من نمیتونم فایلها رو بگیرم ممکنه کمکم کنید. مرسی

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
خیر قربان بد برداشت نشه ، بنده منظوری نداشتم ، این تذکر ها برای همه هست ، منظورم خودم هم هستم ، یاد آوری بشه که هر پستی اضافی زده نشه ، همان طور که متوجه شدید احتمالا ، در همین صفحه 5 تا پست نامربوط بود که مجبور به پاک کردن شون شدم، آخه دقت کنید که یکی از دوستان ، این قدر لطف دارن ، که هم توی سئوال و جواب مطرح کرده بودن و هم اینجا

در ضمن ، حق با شماست ، فکر کنم یه مشکلی با اتچمنت ها باشه ، با اینحال من خودم چک نکردم ، نگاه می کنم حتماً

حالا کار کرد؟

باز هم ممنون...دستتون درد نکنه...کار کرد...اولین برنامه ای که ریختم همین بود:) اتم جدید رو با این افتتاح کردم:)

mamali_1382

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
نبینم تاپیک برنامه ها سوت و کور باشه!!!!!!!!!!
کجایی دکتر که مرض افتاده به جون فروم.

این چند تا برنامه که معرفی میکنم در باره کاربرد wifi هست. امیدوارم که مفید واقع بشه.

wi-fi%20companion.gif

http://xwarez.ru/request.php?987
حجم : 1.55 MB

update v2.5.1 :
دانلود
حجم : 2.29MB

بالا