برادر من یا فایلها exe هستند یا cab اگر exe بودن که از طریق کامپیوتر و اگر نبودند باید تو خود گوشی ریخته شود و از آنجا اینستال شود:blush:
موفق باشید
اخه بعضي ها نه exe* دارن نه cab مثلاً
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان سلام
این اولین متن من در این سایت می باشد که می خواستم برنامه ای که نوشتم را معرفی کنم. وقتی پاکت پی سی خریدم اولین سایتی که دیدم بسیار فعالانه در این زمینه کار می کند این سایت بود و می خواستم از همگی بابت کارتان تشکر کنم و برای همین این برنامه را به همه کاربران این سایت هدیه می دهم! ( به مناسبت عید قربان و سال جدید میلادی ). و اما این برنامه :
:: برنامه ای برای تبدیل سه تاریخ میلادی، شمسی و قمری به یکدیگر
:: امکان جهش به هر روز بر مبنای یکی از سه توع تاریخ ذکر شده
:: تمایش ساعات شرعی در تاریخ مورد نظر شما
:: امکان تعریف مکان جغرافیایی و زمان محلی خود به برنامه
و اما...
:: ظاهری ساده و به زبان فارسی بدون نیاز به هیچ برنامه فارسی ساز یا عربی ساز برای دستگاه شما !!!
متاسفانه فعلا این برنامه برای Pocket PC با سیستم عامل WM5 طراحی شده است و نیاز به Dot Net Compact Framework 2.0 دارد ( می توانید از سایت من آن را دانلود کنید ) ولی در اولین فرصت این برنامه را برای Pocket PC 2003 و Dot Net CF 1.0 هم طراحی می کتم. همانطور که گفتم نیاز به فارسی ساز ندارید و فقط بعد از نصب یک بار Reset کنید تا فونت نصب گردد و اگر فارسی ساز دارید نیازی به Reset کردن هم نمی باشد!
امکاناتی که در حال حاضر بر روی آنها کار می کنم عبارتند از :
:: Today Plugin برای برنامه که قابلیت نمایش تاریخ شمسی / میلادی / قمری را دارا می باشد
:: امکان تعریف زنگ بر اساس زمان مشخص و یا بر مبنای زمانهای خورشیدی
:: ارتباط مستقیم با Office برای:
1. درج Appointment فارسی ( بدون نیاز به فارسی ساز )
2. ثبت روز انتخابی برای روز تولد فردی از Contact شما
3. و .... ( منتظر باشید )
خوشحال می شوم درخواست های خودتان را برای من ارسال کنید.
لیتک دانلود برنامه
لینک دانلود Dot Net Compact Framework 2.0
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اگه مي شه بگين اينارو چي كار كنم
ممنون