http://www.box.net/public/static/hj9zhj6c5l.rar
اینم برای عشاق زدن اس ام اس
این برنامه فکر کنم باید بتونه کاری که شما دوست دارید یعنی زدن اس ام اس های کاستومایز شده رو اجرا کنه
![]()
از اینجابگیرید ش
سلام
دکتر جان من نتونستم نصب کنم؛وقتی اگزه رو اجرا می کنم می گه که باید نت ورک کامپکت فریم ورک نصب بشه؛در صورتی که من این برنامه رو از همون فولدر نصب کرده بودم،شما نصب کردید؟
منم دقیقا همین مشکل رو دارم!!!
دانیال جان! یه راهنمایی نوکنی؟
منم دقیقا همین مشکل رو دارم!!!
دانیال جان! یه راهنمایی نوکنی؟
شما باید باید دات نت فریم ورک ورژن 2 رو هم واسه PC نصب کنید و هم واسه PPC
دات نت فریم ورک واسه PC رو میتونید از سایت مایکرو سافت بگیرید (تقریبا 23 مگه)
و واسه PPC هم میتونید در همین فروم پیدا کنید
شما باید باید دات نت فریم ورک ورژن 2 رو هم واسه PC نصب کنید و هم واسه PPC
دات نت فریم ورک واسه PC رو میتونید از سایت مایکرو سافت بگیرید (تقریبا 23 مگه)
و واسه PPC هم میتونید در همین فروم پیدا کنید
دوست من اگر دقت می کردید،من گفته بودم که حتی قبل از نصب این برنامه نت فریم ورک رو به خاطر خیلی برنامه های دیگه نصب داشتم،اما برای این برنامه دوباره نت رو نصب کردم،اما با این وجود مشکل همچنان باقی هست،
قربان این شماره پست که یک پست کوت شده است توسط من ، شما می گویید که نمی توانید برنامه آقای قربانی را دانلود کنید؟ من کردم و مشکل هم نداشتم ها
نه من تونستم دانلود کنم ولی فایل exe or cab رو نداشت
مثلاً اینا بود: 000.* 001.* 002.* xml.*
یعنی هیشکی نیست کمک کنه؟
با عرض سلام و خسته نباشید به تمام عزیزان فعال
شرمنده که این درخواست را می کنم و می دونم حتما میگید برو بگرد تو پست های قبلی هستش ولی از اونجایی که تعداد پست های اینجا به بیش از 285 تا رسیده و از انجایی که اینترنت من ذغالیه!!! مجبور شدم از شما راهنمایی بگیرم البته محض اطلاع پی پی سی من ویندوز موبایل 5 داره
بهترین نرم افزار برای بکاپ گیری از اس ام اس و کانتکت ها چیه و آیا میتونه از تنظیمات ویندوز هم بکاپ بگیره
بهترین مرور گر اینترنت چیه
آیا نرم افزاری سراغ دارید که مثل فرونت پیج در پی سی توان تمامی صفحات وب را با ان ویرایش کرد
آخرین نسخه کرک شده از نرم افزار های معماری و نقشه کشی چیه البته من یکی اینجا پیدا کردم ولی قدیمی بود
بهترین پخش کننده فایلهای صوتی تصویری چیه
بهترین فارسی ساز برای ویندوز موبایل 5 چیه
آخرین نسخه کرک شده Resco Photo Viewer را هم می خاستم
و کرک نرم افزار پاکت آرتیست 3 البته یکی از دوستان این رو گذاسته بود ولی سایتش باز نمی شد
البته این هایی که گفتم منظورم آخرین ورژن ها و کرک شده بود
باز هم شرمنده که نمی تونم تو این همه صفحه بگردم چون 2000 سال طول میکشه
![]()
با عرض سلام و خسته نباشید به تمام عزیزان فعال
شرمنده که این درخواست را می کنم و می دونم حتما میگید برو بگرد تو پست های قبلی هستش ولی از اونجایی که تعداد پست های اینجا به بیش از 285 تا رسیده و از انجایی که اینترنت من ذغالیه!!! مجبور شدم از شما راهنمایی بگیرم البته محض اطلاع پی پی سی من ویندوز موبایل 5 داره
بهترین نرم افزار برای بکاپ گیری از اس ام اس و کانتکت ها چیه و آیا میتونه از تنظیمات ویندوز هم بکاپ بگیره
بهترین مرور گر اینترنت چیه
آیا نرم افزاری سراغ دارید که مثل فرونت پیج در پی سی توان تمامی صفحات وب را با ان ویرایش کرد
آخرین نسخه کرک شده از نرم افزار های معماری و نقشه کشی چیه البته من یکی اینجا پیدا کردم ولی قدیمی بود
بهترین پخش کننده فایلهای صوتی تصویری چیه
بهترین فارسی ساز برای ویندوز موبایل 5 چیه
کرک پاکت آرتیست 3 البته یکی از دوستان اینو گذاسته بود ولی لینکش باز نمی شد
آخرین نسخه کرک شده رسکو فوتو ویوور
البته این هایی که گفتم منظورم آخرین ورژن ها و کرک شده بود
باز هم شرمنده که نمی تونم تو این همه صفحه بگردم چون 2000 سال طول میکشه
![]()
دوستان کسی کیجن نرم افزار Tweaks2k2 v3.25 رو داره![]()
آقا دانیال! ما همچنان منتظر راهنمایی شما هستیممنم دقیقا همین مشکل رو دارم!!!
دانیال جان! یه راهنمایی نوکنی؟![]()
دانیال جان این برنامه freeware نیست کرک میخواد اگه ممکنه ورژن کرک شده اونو بذاردوستان با این پست ، مشکلی که فرهاد و مابقی بلوتوث بازان داشتن در حال حل شده
البته من استفاده نکردم ، اگر کسی کرد خبر بده
اینجا
آقا دانیال! ما همچنان منتظر راهنمایی شما هستیم![]()
می بخشید ولی من نمی دونم سئوال چیه
دانیال جون! مشکل تو صفحه قبل، بالای صفحه، پست شماره 4263 مطرح شده. مشکل مشترک من و آقا مجتبی استمی بخشید ولی من نمی دونم سئوال چیه![]()
اینم برای عشاق زدن اس ام اس
این برنامه فکر کنم باید بتونه کاری که شما دوست دارید یعنی زدن اس ام اس های کاستومایز شده رو اجرا کنه
![]()
از اینجابگیرید ش
سلام
دکتر جان من نتونستم نصب کنم؛وقتی اگزه رو اجرا می کنم می گه که باید نت ورک کامپکت فریم ورک نصب بشه؛در صورتی که من این برنامه رو از همون فولدر نصب کرده بودم،شما نصب کردید؟
خیر قربان ، من نصب نکردم ، می گردم اگر مشکل رو پیدا کردم حتما اینجا می نویسم
دانیال جان این برنامه freeware نیست کرک میخواد اگه ممکنه ورژن کرک شده اونو بذار
در ضمن در سایت همین برنامه یه برنامه دیگه بود به نام The Real Bluejack اگه ورژن کرک شده اینم داری بذاری ممنون میشم
با تشکر
نیما