• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Somewhere I Belong PocketPC: HTC Advantage X7
يکي از نقص هاي ويندوز موبايل نبود يک Menu يا Dilaog است که تمامي يا اکثر امکانات يا برنامه ها را در خود جاي بده بوسيله ي HandyMenu اين امکان فراهح ميشه به علاوه بسياري از Option ها
امکانات:
HandyMenu Utilities
* Soft Reset
* Power Off
* Screen Off
* Screen capture (with configurable delay)
* Hard Reset (with confirmation)
* Rotate screen (90,180 and 270 degrees)
* IP Helper (view, release and renew IP addresses)
* MemMaid *
* QuickCleaner *

System Settings
* Brightness
* System memory
* Battery level
* Today themes
* Today plugins
* Menus settings
* Alarms & time
* Uninstall programs
* Running programs
* Hardware buttons
* Input methods
* Network connection
* Phone settings (for phone edition)

* MemMaid & QuickCleaner require MemMaid to be installed

HandyMenu Customization
* Enable/disable menu items
* Move menu items up/down
* Group your items using optional seperators
* Select menu colors (plain, custom or theme)
* Show/hide menu icons.
* Show/Hide tray icon
* Assign the menu to tap or tap-and hold
* Selectable QuickAction
* Select interface language (English, German, Dutch, Spanis, Portuguese or Hungarian)

Other feaures
* Assignable to a hardware button.
* Auto start with the system option
* VGA Hi-res icons (for VGA devices)
* Very fast and small program (only 80 KB).
* Supports PocketPC 2002, 2003, 2003, 2003SE, 2005 (VGA and non-VGA).
* Superior customer support​
HandyMenuAD.gif

لينک سايت سازنده:
Todo Pocket PC
لينک دانلود:
HandyMenu At RapidShare
HandyMenu At MegaUpload

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آيا دوست دتريد عمل Customize فولدر ها در ويندوز رو بر روي پاکتتون هم انجام بديد؟ IconXT اين امکان رو در اختيارتون ميگذاره تا با استفادا از فايل و آيکون خلاصه شده Vista! فولدر هاتون رو رنگارنگ کنيد اين برنامه با
File Explorer, Wisbar Advance, Total Commander , Resco Explorer سازگار هست!
VistaRC1_QVGA_2.png
VistaRC1_QVGA.png
لينک سازنده:
--------------
لينک دانلود:
IconXT At RapidShare
IconXT At MegaUpload

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
آيا عضو فعال فورام هستيد؟ آيا تعداد زيادي Reply در روز مي فرستيد؟ آيا اين تعداد انبوه وقت شما را ميگيرد؟
آيا از زياد Online ماندن نگرانيد؟ با PersianTools Reply Editor 1.1 مشکل خود را حل کنيد!
به وسيله اين برنامه مي توانيد در خانه پست هاي خود را ويرايش کرده و با يک دکمه تمامي آن را کپي کنيد!
نگارش 1.1 توسط هيراد صباغيان
attachment.php
یکم دیگه مونده این عیدیه واسه ی همه عضوها!:)
در دست ساخت. تاريخ انتشار 86/1/1

واقعاً عالی هستش،:lol: :lol: خيلی جالبه،اتفاقاً من هم اين صفحه Reply رو Save کردم و به صورت Offline ازش استفاده ميکنم.
واقعاً بهت تبريک ميگم،شما با اينکه 16 سال داريد ولی اطلاعات خيلی ارزشمندی داريد که واقعاً عاليه.
اميدوارم که موفق باشی :)

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
PocketPlanter v2.4

بوسيله اين برنامه ميتونيد اطلاعات کاملی در مورد يک گياه و بذر و نحوه کاشت اون و ... رو دريافت کنيد.
اين برنامه رو برای بچه های رشته کشاورزی گذاشتم،اميدوارم که بدردشون بخوره.

564_PocketPlanter_PPC_1.gif

لينک دانلود :

http://www.4shared.com/file/11508839/f2bc8adc/PocketPlanter_v24.html

سايت سازنده برنامه :​

http://www.arkansoft.com/PocketPlanter.html

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقای Hirad بهتر نیست به جای اینکه اینجا برنامه های تکراری بزنید،وقت اضافیتون را صرف تکمیل کردن تاپیک عناوین مطرح شده در بخش Pocket PC بکنید؟ به نظر من اینجوری ارزش کارتون بالاتره تا اینکه اینجا زحمت دوباره بکشین برای معرفی برنامه های قدیمی و تکراری.

اگه واقعاً دوست دارید برنامه معرفی کنید بهتره به این چند نکته توجه کنید:
1. قبل از معرفی برنامه ای خاص، یک نگاهی به تاپیک عناوین مطرح شده در بخش Pocket PC بکنید تا ببینید قبلاً معرفی شده یا نه. اگه نه یکبار هم در همین تاپیک اون برنامه را search کنید. اگر هم وجود داشت دقت کنید نسخه برنامه همون هست که شما دارید یا نه. اگر جدیدتر بود، تحت عنوان "نسخه جدید" معرفی کنید.
2. از هر کجا که این برنامه ها را گیر میارید، ببینید تاریخ معرفی برنامه مال کی هست. حداقل اینجوری برنامه هایی که ما سال پیش داشتیم را دوباره اینجا نمیبینیم.
3.اگر برنامه ای را توی دیگر تالارهای گفتگوی فارسی دیدید، اگر خواستید اینجا معرفیش کنید، به خاطر احترام به اونا، اسم تالار و نام معرفی کننده برنامه را هم قید کنید.

درسته که شما میگین 16 سالتونه و تازه واردید، اما توی این چند وقت همش اینو بهانه میکنین. بهتره با تجربه کار کنید. تجربه ربطی به سن نداره. پسر خواهر من هم 13 سالشه و توی بازارچه فعالیت میکنه و کلی هم فروش داشته این اواخر. هیچ کدوم از مشتریاش هم نمیفهمن که سنش اینقدر کمه.
به هر حال این یک پیشنهاد از طرف من بود.
من خودم هر وقت اینجا برنامه معرفی میکنم که اون برنامه از 0 روزه های سایتهای warez باشه.
وگرنه خودم فقط 11GB برنامه واسه PPC دارم، جدا از بازیها. اما همه به درد معرفی در اینجا نمیخوره که!!!

این فقط خطاب به Hirad نبود. برای هرکی میخواد اینجا فعالیت کنه.

اگر قرار باشه اینجا همین وضع باشه، من ترجیه میدم دیگه توی بخش Pocket PC فعالیت نکنم. یکی دیگر از بچه های فعال این بخش هم همینو میگفت و حرف اعتصاب را میزد.
سلا آقا بهروز من **** خوردم که از این غلطا کردم دیگه برنامه های تکراری نمیذارم ما رو بگو روزی 2 ساعت وقت صرف این ترد میکنیم. مسئله سن رو هم بیخ بزن من هیچ ربطی در این دو مقوله نمی بینم. دوم اینکه همه می تونن 10 تومان بدن و از 2 عدد دی وی دی 4M بهره مند بشن فکر کنم همون 11 گیگ بشه!:D
سوم اینکه چشم من نمیدونستم که ترد عناوین مطرح شده وجود داره دیگه به اونجا سر میزنم :wacko: بعد هم فکر نمی کنم وجود برنامه های تکراری که فوقش 2KB از حجم سایت رو می گیره چیزی از شما و دوستانتون معتصبتون کم کنه!:lol: من منظور بدی ندارم و قصدم توهین نیست ولی خواهشا به مسائل با دید بازتری نگاه کنید نه اینکه بخاطر دو تا برنامه تکراری اعتصاب کنید!

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
واقعاً عالی هستش،:lol: :lol: خيلی جالبه،اتفاقاً من هم اين صفحه Reply رو Save کردم و به صورت Offline ازش استفاده ميکنم.
واقعاً بهت تبريک ميگم،شما با اينکه 16 سال داريد ولی اطلاعات خيلی ارزشمندی داريد که واقعاً عاليه.
اميدوارم که موفق باشی :)

فکر کنم این برنامه فقط کار همون صفحه ی سیو شده رو انجام میده.

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
اگر قرار باشه اینجا همین وضع باشه، من ترجیه میدم دیگه توی بخش Pocket PC فعالیت نکنم. یکی دیگر از بچه های فعال این بخش هم همینو میگفت و حرف اعتصاب را میزد.
ضمناً این فقط من نیستم که ناراضیم. صدا همه درومده. اما من تصمیم گرفتم اینو بگم.
24.gif
24.gif
24.gif
24.gif

ببخشید. شما استاد مایی (مخصوصا" من که تازه واردم). ولی فقط به خاطر چند تا پست تکراری؟ اعتصاب و ترک و قتل و غارت و ....
بعد هم فکر نمی کنم وجود برنامه های تکراری که فوقش 2KB از حجم سایت رو می گیره چیزی از شما و دوستانتون معتصبتون کم کنه!
نه خوب. مسئله فقط این نیست که. مسئله ایندکس کردن و نظم و ترتیب دادن فروم هست
فکر کنم اگه شما یه سرچ بزنی بعد پست های تکراری رو پاک کنی، دلخوری دوستان خیلی راحت حل شه
109.gif

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
24.gif
24.gif
24.gif
24.gif

ببخشید. شما استاد مایی (مخصوصا" من که تازه واردم). ولی فقط به خاطر چند تا پست تکراری؟ اعتصاب و ترک و قتل و غارت و ....

نه خوب. مسئله فقط این نیست که. مسئله ایندکس کردن و نظم و ترتیب دادن فروم هست
فکر کنم اگه شما یه سرچ بزنی بعد پست های تکراری رو پاک کنی، دلخوری دوستان خیلی راحت حل شه
109.gif

موافقم

مسئله این هست که شما به راحتی می تونید بازده کاری خودتون رو بالا ببرید ، یعنی مثلا دقت کنید که برنامه مورد معرفی ، نسخه آخر هست یا نه.

در مورد اعتراض بهروز ، امیدوارم که اون عضو فعال برای من پی ام بزنه و مستقیم اعتراض ش رو مطرح کنه.
می خوام این پست ها و همچنین اعتراضی که تائل کرد رو همینجا ختم ش کنیم.

من متوجه نشدم که چرا باید پست های حاوی برنامه های تکراری خلاف قوانین باشه. از نظر من مصداق "پست تکراری" به حساب نمی ان.هرچند که گفتم ، اگر دقت بشه و قبل از پست به ایندکس نگاه بشه ، کلی به بقیه کمک می شه. اما معروف ترین فروم های وارز خارجی هم پر برنامه تکراری هست. و کسی بهشون ایراد نمی گیره و بن شون نمی کنه.
راه بهتر اینکه کسانی که به این حال اعتراض دارن ، یک ترد جدید بزنن ، و با حوصله لینک برنامه های معتبر رو مرتب کنن اونجا ، کاری که در همون فروم های وارز هم انجام می شه.

به هر حال امیدوارم که همگی بتونیم تحمل همدیگر رو تمرین کنیم

موفق باشید

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
موافقم

مسئله این هست که شما به راحتی می تونید بازده کاری خودتون رو بالا ببرید ، یعنی مثلا دقت کنید که برنامه مورد معرفی ، نسخه آخر هست یا نه.

در مورد اعتراض بهروز ، امیدوارم که اون عضو فعال برای من پی ام بزنه و مستقیم اعتراض ش رو مطرح کنه.
می خوام این پست ها و همچنین اعتراضی که تائل کرد رو همینجا ختم ش کنیم.

من متوجه نشدم که چرا باید پست های حاوی برنامه های تکراری خلاف قوانین باشه. از نظر من مصداق "پست تکراری" به حساب نمی ان.هرچند که گفتم ، اگر دقت بشه و قبل از پست به ایندکس نگاه بشه ، کلی به بقیه کمک می شه. اما معروف ترین فروم های وارز خارجی هم پر برنامه تکراری هست. و کسی بهشون ایراد نمی گیره و بن شون نمی کنه.
راه بهتر اینکه کسانی که به این حال اعتراض دارن ، یک ترد جدید بزنن ، و با حوصله لینک برنامه های معتبر رو مرتب کنن اونجا ، کاری که در همون فروم های وارز هم انجام می شه.

به هر حال امیدوارم که همگی بتونیم تحمل همدیگر رو تمرین کنیم

موفق باشید
حرف شمام درسته آقا دانيال ولي بعد از يکم فکر کردن ديدم سخن بهروز کاملا متينه, و من تابع اوامر آقا بهروز عزيزم و تمام تلاشم رو مي کنم تا از فرستادن پست هاي تکراري جلوگيري کنم و کارم رو با جديت دنبال ميکنم . بابت تمام پست هاي قبلي هم معذرت مي خواهم آقا بهروز:blush:

mozaffar_amin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
آقا یعنی من تو عمرم کرک به این خدایی ندیده بودم.
دمت گرم.:)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اینم برای اورژانس باز های عزیز
Nexus Criteria رو در این برنامه جمع و جور اماده کردن تا شما وقتی یک موتوری درب و داغون شده براتون اوردن ، بدونید که Lat neck می خواد یا نه

سایت برنامه

لینک دانلود

کد:
http://www.box.net/public/static/m768b4oc6m.rar

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آيا تا حالا با Resco Encryptor کار کرديد ديديد چه مشکلاتي داره ! ولي با Hide MyStuff ديگه اين مشکل رو نخواهيد داشت اين برنامه يک فضاي کاملا حفاظت شده رو در اختيارتن ميگذاره که فقط با پسوورد باز ميشه طرز کار اين برنامه اينطور هست که فايل مورد نظر رو به صورت کد در رجيستري ذخيره کرده و خودش رو Extention اون فايل قرار ميده!
files.gif
لينک سازنده:
--------------
لينک دانلود:
Hide My Stuff

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست داري Inbox گوشيتون رو از طريق Active Sync بگيريد و بخونيد ؟ آيا دوست داريد از روي کامپيوتر SMS بديد؟
با Mobile Express ميتونيد کنترل کاملي رو Messaging گوشيتون داشته باشيد
5878_mobexp_screenshot_gif_1.gif
لينک سازنده:
--------------
لينک دانلود:
Mobile Express1.1

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين برنامه يکي از قويترين برنامه ها در زمينه Modify کردن Database است اين برنامه ديتابيس يا رجيستري رو Delete نميکنه بلکه آنها رو Modify ميکنه
2968_dbexplorer22_1.gif
لينک سازنده:
Phatware
لينک دانلود:
pocket db Explorer
سريال برنامه:
755329852237

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اينم يه برنامه ديگه براي محافظت از فايل هاي گوشيتون اين برنامه يکي از معروف ترين برنامه ها در زمينه محافظت از گوشيه
foto3.jpg
لينک سازنده:
Utimaco
لينک دانلود:
SafeGaurd PDA Enterprise
پسوورد فايل RAR :
KsiPE294D7901s368w

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برنامه اي جديد که با دسترسي به فايل هاي ويندوز پاکت شما منويي جديد براي شما درست ميکنه, اين منو امکانات ويندوز موبايل را در دسترس شما ميگذاره و خوبيش اينه که سيستم رو کند نميکنه!
WM5Nmn1.png
لينک سازنده:
--------------
لينک دانلود:
WM5 New Menu

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
این هم از ورژن جدید برنامه پرطرفدار Call Sms Blocker

4ih2m9i.jpg

Requirements:
WM2003SE Phone edition; WM5 Phone edition
Overview:
Application to create blacklist/whitelist to block incoming calls and sms.

Features:
- no notification on device;
- action for calls to block: hangup, pickup/hangup, mute and optionally reply with sms;
- action for sms to block: move to 'waste basket', move to 'blocked', reject, hide and optionally reply with sms;
- read pocket's contacts, sim contacts and call history;
- icon in tray to fast access;
- notifications optionally on blocked items;
- Integration on pocket outlook contacts, call history and today plugin;
- english language;

Tested devices list:
- HTC (Qtek, I-mate, Dopod, XDA families);
- HP (6515);
- Sprint (PPC6700);
- moboDA 3360;
- Treo 750v: sms filter doesn't work fully;

2.3.2.722 - 13 Feb '07
* fixed bugs on Accept/Reject Contacts options;
+ little improvements

More Info

Download from here

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
این برنامه کارش فقط اینه که از contacts شما یک backup ساده میگیره و خیلی راحت و ساده کار میکنه.

2lvy8eb.gif

Requirements:
Windows Mobile 5.0, .NET CF v2.0
Overview:
This program can backup/restore your contacts

Basically this program can be usefull in two cases:
- If you want just to feel safe and keep such important information as your contacts not only on your Pocket PC, but also somewhere else. In case you lost your Pocket PC, it was stolen you or was broken, you can be sure that all your contacts are still with you.
- If you change your Pocket PC to a new one or you have two mobile devices and want their contacts to be identical.

More Info

Download from here

Download .Net CF v2.0

بالا