• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

semorena

Registered User
لایک‌ها
2
10527-2.jpg

لينك دانلود

پسورد فايل زيپ شده چيه؟

aghdam

Registered User
لایک‌ها
0
خيلي ممنون ولي ايني كه دادي هم rar password مي خواد و هم اين كه از برنامه MIDLet Manager اجرا ميشه
اگه ميتوني يه چيزي رديف كن كه خودش يه برنامه جداگونه باشه چون توي mine memory نصب ميشه كه خيلي فضا اشغال ميكنه . اگه نباشه مجبورم برم يه gps بگيرم
دمت داغ داغ خوبه:D

واقعا شرمنده یادم رفته بود ولی الان ادیت کردم پست رو

password : www.pp30.net

در مورد برنامه جدا هم اگر بخواین بایستی یه برنامه gps به نام arcpad هست که نقشه تهران رو هم داره ولی اصلا نمی ارزه . نه کیفیت داره و نه جزئیات .
ولی خلاصه هست

uxd863

Registered User
لایک‌ها
10
عناوین مطرح شده تا آخرین نرم‌افزار معرفی شده آپدیت شد.

mat226

Registered User
لایک‌ها
0

تاحالا اين مورد برام پيش نيومده،ولی تنها راه حلی که به نظرم ميرسه اينه که سريال رو Copy و بعد تو جدولش Paste کنی فکر کنم اينجوری درست بشه :cool:

ممنون از پیشنهاد شما:rolleyes: :D ،اما جعبه متنش امکان کپی و پیست نداره!!:blink:

aghdam

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون از پیشنهاد شما:rolleyes: :D ،اما جعبه متنش امکان کپی و پیست نداره!!:blink:

حتی اگر خود برنامه کپی و پیست نداشته باشه و تو راست کلیک هم نباشه و یا راست کلیک کار نکنه ولی باز با کلید های ترکیبی یعنی ctrl+c میشه کپی کرد و با ctrl+v پیست کرد

tuge_life

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

password : aghdam

در مورد برنامه جدا هم اگر بخواین بایستی یه برنامه gps به نام arcpad هست که نقشه تهران رو هم داره ولی اصلا نمی ارزه . نه کیفیت داره و نه جزئیات .
ولی خلاصه هست

اين حرفا چيه اخوي
دستت بي بلا :D :thumbsup:
بسوردتم اشتباه از آب دراومد:D

tuge_life

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دكتر يه برنامه ازت خواستمااااااااااااااااااااااااااا:D :p
نيستي:eek:
از مرز كه خارج نشدي كه;)
خيلي مخلسيم:cool:

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
حتی اگر خود برنامه کپی و پیست نداشته باشه و تو راست کلیک هم نباشه و یا راست کلیک کار نکنه ولی باز با کلید های ترکیبی یعنی ctrl+c میشه کپی کرد و با ctrl+v پیست کرد

دقيقاً همين منظورم بود،فکر کنم اينجوری درست شه
301.gif

semorena

Registered User
لایک‌ها
2

ولی خلاصه هست
پسوردش اشتباهه. :(

mehdilindows

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز به اشتراک گذاری این نقشه ممنوع هست ولی من برای شما آپلود کردم
نقشه کامل و کرک شده رهیاب که با قیمت 3500 تومن فقط برای 2 بار نصب داره فروخته می شه ولی این نسخه محدودیت نصب و اکتیو از طریق سایت رو نداره.

10527-2.jpg

لینک دانلود

سلام :
کد AGHDAM برای پسوورد کار نمیکنه لطفا کمک کنید .

Johnny Grey

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

Johnny Grey

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Kaisoft Mosquito Prevent v1.2

Requirements: Pocket PC 2000, 2002, 2003 or 2005
Overview: Why should your PocketPC rest while you are sleeping? Especially when obtrusive mosquitos stop you from relaxing or even bite you. Now you can stop looking for expensive devices to keep them away. Thanks to Mosquito Prevent your PocketPC can provide the same job. The program plays a high tone in endless loop mode, which is supposed to keep mosquitos and their like on distance. Three different tone levels: 9.000 Hz, 16.000-20.000 Hz and 22.000 Hz. You can also toggle the display with the Media Player to save battery power

6820_cemuecke_1.gif

لینک دانلود
http://rapidshare.com/files/21818573/kaisoft_mosquito_prevent.rar

Johnny Grey

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
SPB Backup v1.5.5

Requirements: Pocket PC 2002, Windows Mobile 2003 or Windows Mobile 5.0
Overview: Spb Backup is an application for creating reserve copies of data on your Pocket PC. It creates self-extracting compressed executables, thus making backup and restore processes very simple and intuitive. Backup scheduling supported.

6440_SPB_Backup_1.gif

لینک دانلود

Johnny Grey

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Softick Card Export v2.20

Requirements: Pocket PC WM2003/SE,WM5
Overview: Insert your Pocket PC into cradle or connect to USB cable. And after few seconds desktop drivers automatically mount cards as a logical disk!

CardExportCEDefaultCard.gif

Works with Microsoft Windows 2000/XP/ME on desktop, Windows 98, Mac OS X 10.3 or better, Linux and FreeBSD
USB connection
Supported CPU: Intel XScale PXA 25x, Intel XScale PXA 26x, Intel XScale PXA 27x, Texas Instruments OMAP Platform, Samsung S3C2410 and Samsung S3C2440 processors
Supported devices: Please see compatibility list
Customer support service: Available via e-mail and Web based support
system in English only. We do not provide phone support.

Changelog
[2006-11-19]
Softick Card Export II for Pocket PC supports E-Ten m600, m600+, G500, G500+ , Acer N300, Mitac MIO P550 and Yakumo deltaX 5 BT.

Softick Card Export II for Pocket PC supports E-Ten m600, m600+, G500, G500+ and similar handhelds from E-Ten. Acer N300, Mitac MIO P550 and Yakumo deltaX 5 BT also supported. HTC Hermes paltform will
be supported in one of the upcoming releases

لینک دانلود

semorena

Registered User
لایک‌ها
2
كسي نرم‌افزار Inesoft Address Book 1.67 رو داره؟ ورژن 1.66 رو دارم اما 1.67 رو لازم دارم. (يه سري باگهاش تو اين ورژن اصلاح شده)

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
درخواست 2 برنامه
1.تو smartphone من از xbar استفاده ميکردم که يک چيزی تو مايه های alt+tab windows بود،چنين چيزی تو pocketpc هست؟
2.برنامه اي مثل dialer smartphone ها هست؟يعنی مثلاً عدد 6 رو که ميزنی هم هر چيزی که با 6 شروع ميشه رو پيدا ميکنه هم حرف هايی که با دکمه 6 ميشه ساخت

aghdam

Registered User
لایک‌ها
0
اين حرفا چيه اخوي
دستت بي بلا :D :thumbsup:
بسوردتم اشتباه از آب دراومد:D

سلام :
کد AGHDAM برای پسوورد کار نمیکنه لطفا کمک کنید .

پسوردش اشتباهه. :(

یه برنامه گذاشتیم همه رو اذیت کردیم
الان همه می گن نمی گذاشتی بهتر بود
راستش چون فایل ماله چند وقت پیش بود برا همین پسوردش یادم رفته بود و فکر می کردم آی دی باید باشه ولی اسم سایتمه
www.pp30.net
بازم از اینکه دانلود کردین و منتظر پسورد شدین عذر خواهی می کنم :blush:
اینم اولین سوتی سال 86 بود;)

بالا