به نقل از shahr :سلام:
سريال رو تو كدوم قسمت برنامه ميشه وارد كرد براي رجيستر شدن؟
سريال رو بايد خودش بخواد جايي نداره در مورد من بعد از ريست پرسيد ولي خودش گفته بعد از expire شدن مي پرسه.
شايد هم اگه Reset كني بخواد.
موفق باشي
سريال رو تو كدوم قسمت برنامه ميشه وارد كرد براي رجيستر شدن؟
خوب حتما شماره سريال رو اشتباه وارد كردي!اون تكست فايل همراه نرم رو دوباره بخون دقت كن كه دفعه اول دكمه ok و دفعه دوم دكمه upgrade رو بزني و مطمئن باش شماره سريال درستهبه نقل از persianking :آقا مجتبي در مورد ريموت خيليي ممنون
فقط بعضي وقتها ميگه كه اين برنامه رجيستر نشده با اينكه من سريال رو وارد كردم :wacko:
از راهنماييهاي خوبت هم ممنون
به نقل از Andy_madadian :كسي نميدونه از كجا ميشه كارد حافظه براي Imate SP3I تهيه كرد.
من تو اصفهان پيدا نكردم.
تازه ميخوام طرف مطمئن باشه يه وقن نندازه سر دلم.
ميدونيد حدوده چند قيمتن ؟
ممنون
به نقل از PDA_Jam :سلام
آيا شما نرم افزار EBook Reader رو نداريد ؟
من خيلي دنبالش گشتم ولي متاسفانه پيداش نكردم ....
مرسي از زحمات شماها ....
به نقل از shahr :تو اصفهان ميتونيد بريد مغازه مجيد تو فردوسي
دوست عزيز من هم مثل خودت تو اصفهان هستم ولي هر چي بخوام بايد از تهران بگيرمبه نقل از Andy_madadian :نه مجيد داشت و نه اصفهان سل
به نقل از omidgiahi :دوست عزيز من هم مثل خودت تو اصفهان هستم ولي هر چي بخوام بايد از تهران بگيرم![]()
درضمن هردو اين فروش گاهها كه مال يه نفر هست فرقي نداره و اصلا از اين نوع گوشي ها سر در نمي يارن :wacko:
دوستان برنامه اي هست كه بشه اس ام اس رو در زمان خاصي براي شخص مورد نظر بفرسته؟
نه هيچ كركي واسه نرم افزار هاي Adboe acrobat و Microsoft reader لازم نيست.به نقل از PDA_Jam :مرسي از eBook reader هايي كه معرفي كردين " آيا اين برنامه ها كرك لازم ندارن ؟ "