• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

kahoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و تشکر از همه دوستان خصوصا آقای گیاهی و آقا مجتبی
برنامه ای که میخواهم معرفی کنم در واقع یک document reader
هست، که فرمت خاص خودشو داره.نکته جالب در مورد اون فایلها و اطلاعاتی هست که تحت این فرمت تهیه شدن. این فایلها معمولا بانکهای اطلاعاتی هستند.در سایت شرکت سازنده فایلهای متعددی ارایه شدند ،همچنین میتونید در سایت memoware نسخه های بیشتری download کنید.من از دو تا data base مربوط به فیلمهای Hollywood از1960 تا حالا و مشخصات هنرپیشه ها ودست اندرکاران فیلمها استفاده کردم. اطلاعاتی از قبیل هنرپیشه ها ،کارگردان ،نکات پشت صحنه و گافهای (سوتی) فیلم در مورد هر فیلم وجود داره. اطلاعات بیشتر رو میتونید در خود سایت ملاحظه کنید.
امیدوارم خوشتون بیاد
www.tomeraider.com

kahoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از آقای گیاهی خواهش میکنم آدرسROM جدید عربی و انگلیسیJAM رو بذارن، من نمیتونم
register بشم.
مرسی.

soltek

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان

عارضم خدمتتون كه قصد خريد پاكت پي سي دارم ولي واقعيتش هيچ چيز در موردش نميدونم و از همه مهمتر قيمتش را هم نميدونم از دوستان اگر كسي هست به ما كمك كند ازش متشكر مي شوم خدا پدر و مادرشو بيامرزه شب جمعس كمك كنيد!
خير امواتتون

mehdi_ms

Registered User
لایک‌ها
0
سلام :)
اينجا مي تونيد 6 تا سي دي بخريد :blink: :blink:
قيمتش 5800 تومنه بدون احتساب پول پست :happy:
برنامه هاش يه خورده قدميه ولي اگر ميخوايد در وقت و پولتون صرفه جويي كنيد پيشنهاد من اينه كه بخريدش
اين رو هم بگم كه فقط 2 تا از سي دي ها داراي برنامه كرك شده هستند :( :(
براي من كه شيراز زندگي مي كنم قيمتش شد 6600 تومن البته با پست سفارشي و 3 روز هم طول كشيد تا تحويل گرفتم :lol:
موفق باشيد ;)

mehdi_ms

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mehdi_ms :
سلام :)
اينجا مي تونيد 6 تا سي دي بخريد :blink: :blink:
قيمتش 5800 تومنه بدون احتساب پول پست :happy:
برنامه هاش يه خورده قدميه ولي اگر ميخوايد در وقت و پولتون صرفه جويي كنيد پيشنهاد من اينه كه بخريدش
اين رو هم بگم كه فقط 2 تا از سي دي ها داراري برنامه كرك شده هستند :( :(
براي من كه شيراز زندگي مي كنم قيمتش شد 6600 تومن البته با پست سفارشي و 3 روز هم طول كشيد تا تحويل گرفتم :lol:
موفق باشيد ;)

اگر هم فكر ميكنيد دانلود كردن يه حاله ديگه ميده اينجا يه سري بزنيد :D

mehdi_ms

Registered User
لایک‌ها
0
اينجا هم يه سر بزنيد بد نيست :)
awards_page_header_2005.jpg

mehdi_ms

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از nima220 :
من هر چی این تاپیک رو خوندم آخر برنامه ی انسرینگ پیدا نکردم
اصلا چنین برنامهی برای پاکت ها وجود داره یا نه ؟؟؟
اگه اسمش بگید ممنون می شم .

عزيز هست :cool:
ولي هنوز كرك نشده وفقط ميشيه بخريش :blink:
قيمتش $1.50
اگر از دوستان كسي ميتونه اين برنامه رو بخره و براي دوستان ديگرمو نم اپلود كنه چي ميشه :lol: ;) :f34r:
داشت يادم ميرفت ميتونيد اينجا توي سايت ايميت بخريدش
موفق باشيد :rolleyes:

kahoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا مهدی مرسی
ولی 40مگابیت خیلی زیاده با این سرعت کم ،ما که همشهری هستیم اگه شما خودت downloadeshکردی لطفا تو یه pmبه yahooتلفنتو بده بیام ازت بگیرم
پیشاپیش ممنون

PDA_Jam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام براي
Arabizer كسي سريال نداره ؟ :wacko:

nima220

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mehdi_ms :
عزيز هست :cool:
ولي هنوز كرك نشده وفقط ميشيه بخريش :blink:
قيمتش $1.50
اگر از دوستان كسي ميتونه اين برنامه رو بخره و براي دوستان ديگرمو نم اپلود كنه چي ميشه :lol: ;) :f34r:
داشت يادم ميرفت ميتونيد اينجا توي سايت ايميت بخريدش
موفق باشيد :rolleyes:
ممنون
من می گردم ببینم جایی هست

shahr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام:

برنامه اي هست كه صفحه نمايش رو 90 درجه بچرخونه ؟ نه 180 درجه!

Overload

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از shahr :
سلام:

برنامه اي هست كه صفحه نمايش رو 90 درجه بچرخونه ؟ نه 180 درجه!

شما احتياج به برنامه خاصي نداريد فقط بايد اين تغييرات رو توي رجيستري گوشيتون بديد و يك بار اونو سافت ريست كنيد :

HKEY_LOCAL_MACHINE\System\GDI\ROTATION
"Landscapefixed"​
صفر ( 0 ) براي چپ دست و يك ( 1 ) براي راست دست.

Overload

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از shahr :
سلام

چجوري رجيستر ميشه اين برنامه. اگه ميشه يه راهنمايي كنيد چون با كركش نتونستم كار كنم

توي جواب اون سوال بايد تايپ كني NO بعد ميتوني از برنامه برنامه براي رجيستر كردن استفاده كني

Overload

Registered User
لایک‌ها
0
اينم بهرتين و كاملترين برنامه براي شماره گيري صوتي .
البته شماره گيزي صوتي اين برنامه با بقيه چيزايي كه تا حالا ديدن فرق ميكنه يعني اينكه ديگه لازم نيست واسه تك تك شماره ها صداتون رو ضبط كنيد . فقط اين برنامه رو نصب كنيد و بلافاصله بعد از نصب ميتونيد ازش استفاده كنيد چون ميتونه بفهمه كه شما چي ميگيد !

مثلا اگه شماره كسي رو ميخواهيد بگيريد كافيه بگيد Dial (اسم طرف)

يا اگه ميخواهيد صداي زنگ گوشيتون رو كم كنيد كافيه بگيد Ringer Low.

يا واسه دونستن زمان ميتونيد بگيد What Time is it ?

خلاصه از اين به بعد ميتونيد كلي با گوشيتون درد و دل كنيد :D

يادتون باشه كه بعد از نصب برنامه يه كليد رو به اجراي برنامه VoiceCommand اختصاص بديد تا با فشار دادن اون كليد بتونيد دستور مورد نظر خودتون رو بگيد.

براي كار با اين برنامه اصلا لارم نيست كه بچسبيد به ميكروفون گوشي تا صداتون رو بهتر بشنوه چون اينجوري اصلا صداتون بهتر نميشه و برنامه هم حرفتون رو متوجه نميشه

بعد از نصب برنامه حتما فايل help رو توي گوشيتون بخونيد تا ياد بگيريد چطور به خدمتكار خودتون دستور بديد هر چند كه شما ميتونيد با گفتن كلمه Help بصورت شفاهي از نحوه كار برنامه باخبر بشيد.

اين برنامه ميتونه وقتي كه كسي تماس ميگيره اسم و شماره تلفنش رو بلند براتون بخونه / تاريخ و زمان رو اعلام كنه / ميزان باتري و سيگنال رو اعلام كنه / هر برنامه اي رو با گفتن اسمش اجرا كنه / موزيك دلخواهتون رو باگفتن اسمش پخش كنه و خيلي كاراي ديگه .

کد:
 http://www.og-group.net/overload/Utilities/Microsoft.Voice.Command.US.PPC.1.50.PPC420_StrongARM.CAB

vc1.JPG
vc_high.jpg

MMS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Overload :
بابا دمت گرم اینکه معرکه است اگه اجرا بشه.
ممنون

MMS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از kahoo :
آقا مهدی مرسی
ولی 40مگابیت خیلی زیاده با این سرعت کم ،ما که همشهری هستیم اگه شما خودت downloadeshکردی لطفا تو یه pmبه yahooتلفنتو بده بیام ازت بگیرم
پیشاپیش ممنون

سلام به دوستان شیرازی
اگه تمام نرم افزارهای معرفی شده توسط این تاپیک رو میخواهید به من [email protected] ایمیل بزنید تا هماهنگ کنیم.

behzad_1347

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از omidgiahi :
سلام به همه اساتيد پي تي خوب كسي كه به فكر ما نيست :( بزار خودمون به فكر خدمون باشيم مي خوام ايندفه يه هديه براي خودم به خاطر 200 پستم بگذارم

اين دفه مي خوام برنامه Pocket Controller-Professional را معرفي كنم كه با اون مي تونيد اسكرين شات يا حتي فيلم بگريد ار پاكت پيسي كه در حال كار كردن هست روي كامپيوتر و حتي ميشه PDA را از روي كامپيوتر كنترل كرد و ....

ppc_smartphone_big.gif

اين هم لينك براي دانلود كردن

و در آخر مهمترين قسمت سريال نامبر نرم افزار كه:
NitrogenTSRhTtaM
سریال جواب نمی دهد اگه زحمت نیست راهنمایی کنید ضمننا اگه کسی اطلاعاتی در مورد نرم افزاری که بتواند برنامه را تبدیل به پاکت پیسی بکند ممنون میشوم palm

knowhow

مدیران قدیمی
لایک‌ها
22
به نقل از Overload :
البته شماره گيزي صوتي اين برنامه با بقيه چيزايي كه تا حالا ديدن فرق ميكنه يعني اينكه ديگه لازم نيست واسه تك تك شماره ها صداتون رو ضبط كنيد . فقط اين برنامه رو نصب كنيد و بلافاصله بعد از نصب ميتونيد ازش استفاده كنيد چون ميتونه بفهمه كه شما چي ميگيد !

مثلا اگه شماره كسي رو ميخواهيد بگيريد كافيه بگيد Dial (اسم طرف)

يا اگه ميخواهيد صداي زنگ گوشيتون رو كم كنيد كافيه بگيد Ringer Low.

يا واسه دونستن زمان ميتونيد بگيد What Time is it ?

خلاصه از اين به بعد ميتونيد كلي با گوشيتون درد و دل كنيد :D

يادتون باشه كه بعد از نصب برنامه يه كليد رو به اجراي برنامه VoiceCommand اختصاص بديد تا با فشار دادن اون كليد بتونيد دستور مورد نظر خودتون رو بگيد.

براي كار با اين برنامه اصلا لارم نيست كه بچسبيد به ميكروفون گوشي تا صداتون رو بهتر بشنوه چون اينجوري اصلا صداتون بهتر نميشه و برنامه هم حرفتون رو متوجه نميشه

بعد از نصب برنامه حتما فايل help رو توي گوشيتون بخونيد تا ياد بگيريد چطور به خدمتكار خودتون دستور بديد هر چند كه شما ميتونيد با گفتن كلمه Help بصورت شفاهي از نحوه كار برنامه باخبر بشيد.

اين برنامه ميتونه وقتي كه كسي تماس ميگيره اسم و شماره تلفنش رو بلند براتون بخونه / تاريخ و زمان رو اعلام كنه / ميزان باتري و سيگنال رو اعلام كنه / هر برنامه اي رو با گفتن اسمش اجرا كنه / موزيك دلخواهتون رو باگفتن اسمش پخش كنه و خيلي كاراي ديگه .

کد:
 http://www.og-group.net/overload/Utilities/Microsoft.Voice.Command.US.PPC.1.50.PPC420_StrongARM.CAB

vc1.JPG
vc_high.jpg
تنها بدی این برنامه ها اینه که روی Handsfree Bluetooth نمی تونه بخونه ! ! یا از اون دستور بگیره !

بالا